Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát igen, a jó kis ferguson! Az a gond hogy ilyen kecském nem volt még soha, és nem ismerem, nem merek kotorászni benne. Hálistennek komoly gond még nem volt vele, remélem nem is lesz az elkövetkező 5 évben. Most ez is inkább csak megelőzés mint hiba.
A fékpedálon hol? én nem találtam. Domboldalban pakolászok szalmabálát, és betekert kormánynál ha feszülnek bellül a dolgok amikor elengedem a féket katanik egy nagyot a híd és ránt egyet. Az összes 10-es ezt csinálja amit ismerek. valamelyik jobban, valamelyik kevésbé. Aztán az egyszerű paraszt mit csinál hogy ne kelljen a féket használni? Csúsztatja a kuplungot ha már van terhelés alatti irányváltó. Aztán meg cserélhetem a kuplungot...
Válasz #14943. hozzászólásra
A cégnél van egy 8 éves 7260 üó van benne most dolgozom vele második éve igaz tavaly óta csak vetés és könnyebb talaj munkát végez nagyon nagy baj még nem volt vele
Nem, hátul volt. Fülkét felborítani, egy volt felül, egy lentebb az oldalán. Fülkeoszlopban a vezetékkötegre is gyanakodtunk, de ott nem volt gond szerencsére, bár eléggé viharvert 1-2 kábel.
Válasz #14938. hozzászólásra
Van más alternatíva, csak az lehet egy picit drágább, elvileg megrendeled hétfőn, kedd délben legkésőbb nálad az alkatrész(még ha csak Németországban van akkor is)
Üdv. Mindenkinek! SEGÍTSETEK HA TUDTOK! Egy jó ismerősöm Kubota Saturn X-24 traktorját ELLOPTÁK!!! Ha valaki lát,hall gyanúsan olcsó ilyen trakit, kérem értesítsen privátban! Ismertető jelei: A maró terelőlemeze középen erősen korrodált, a motorháztető horpadt, a trepnilemeze (lábnál) szőnyeg alatt középen rozsdás, a sárvédőlemez foltokban rozsdás! Szóval füleljetek, nézelődjetek ha van rá lehetőség! (és vigyázzatok az értékeitekre!)
Lehet az lesz még ha nagyon mozogna a szezonban. De előbb utóbb úgy is csinálni kell majd, csak gondoltuk időben neki állunk keresni, ha netán más széria bontottját találjuk, jó lenne-e hozzá. nem vagyok benne biztos, de mintha a 7000-eseknek kísértetiesen hasonlítana ez a része.
Nem tudtam visszakeresni , de ma megint kiírta.
Holnap jön a szerviz, még jó hogy olajat is mostanába kell cserélni, az is le lesz tudva.
Am jeladó, vagy vezeték gondot mondtak.
Akkor biztos bevágott egy két hibakódot, abból egyértelműen kiderülhet a hiba oka általában. Gondolom a kezelésiben már nincsenek hibakódok, akkor csak a szerviz marad.
Olyan probléma adódott ma , hogy tárcsázás közben megállt a traki kiirta hogy "N" tehát üres, és újra bekellett rakni az irányváltót előre menetbe.
Aztán az udvaron forgolódáskor is eljátszotta.
Mi lehet a gondja, és szervizzel nézessem meg?
6170m
A miénk is ilyen, valami vezérlő egysége hibás. Ne akard kicserélni amíg üzem közben jól működik. A miénk már 4-5 évi így csinál csak fordítva, teljesen kiemeli indítás után. Utána viszont jól működik.
sziasztok!
mi az oka annak ha a 6910esünkbe az első hídra ráengedi a vázat? Indításkor beszintezi majd vissza engedi teljesen, menet közben felemeli és dolgozik. A gáz mennyisége is jó.
Pedig én azon is láttam már, ugyan ott ahol a 4650 -én. Az is komoly lehet aki ki mer adni ilyen nyilatkozatot. Meg persze az is aki elfogadja. A gyártó a John Deere nem az álltalad említett kereskedő cég.
25046 hozzászólás
Válasz #14949. hozzászólásra
Csak tipp volt, mivel fékezéskor kapcsolja be az elejét, meg persze az mtzn is ilyen.
Válasz #14947. hozzászólásra
Hát igen, a jó kis ferguson! Az a gond hogy ilyen kecském nem volt még soha, és nem ismerem, nem merek kotorászni benne. Hálistennek komoly gond még nem volt vele, remélem nem is lesz az elkövetkező 5 évben. Most ez is inkább csak megelőzés mint hiba.
Válasz #14948. hozzászólásra
A fékpedálon hol? én nem találtam. Domboldalban pakolászok szalmabálát, és betekert kormánynál ha feszülnek bellül a dolgok amikor elengedem a féket katanik egy nagyot a híd és ránt egyet. Az összes 10-es ezt csinálja amit ismerek. valamelyik jobban, valamelyik kevésbé. Aztán az egyszerű paraszt mit csinál hogy ne kelljen a féket használni? Csúsztatja a kuplungot ha már van terhelés alatti irányváltó. Aztán meg cserélhetem a kuplungot...
Válasz #14946. hozzászólásra
Ha abban is a fékpedálra van kötve akkor ott lehúzod a vezetéket.
Miért akarod kikapcsolni?
Válasz #14946. hozzászólásra
Lassan több bajod lesz vele,mint a fergával.
10-es traktorokban nem lehet valahogy kikapcsolni a fékezésnél való összkerékkapcsolást?
A kűlföldről behozott gépeknél nem éppen valós az óra.
Am 7720-7820 tutibb gép
A cégnél van egy 8 éves 7260 üó van benne most dolgozom vele második éve igaz tavaly óta csak vetés és könnyebb talaj munkát végez nagyon nagy baj még nem volt vele
A jd 7730 ról mi a vélemény? A sok eladó közül a legtöbb el sem éri a 3500 órát. Ez azt jelenti hogy ennyit is tudnak?:D
Válasz #14934. hozzászólásra
vártnál hamarabb kijavitva a hiba.
váltó elején egy jeladó volt cserés.
Válasz #14932. hozzászólásra
Nem, hátul volt. Fülkét felborítani, egy volt felül, egy lentebb az oldalán. Fülkeoszlopban a vezetékkötegre is gyanakodtunk, de ott nem volt gond szerencsére, bár eléggé viharvert 1-2 kábel.
Válasz #14938. hozzászólásra
Van más alternatíva, csak az lehet egy picit drágább, elvileg megrendeled hétfőn, kedd délben legkésőbb nálad az alkatrész(még ha csak Németországban van akkor is)
Válasz #14937. hozzászólásra
Jó tudni, csak hátha leküldik hamarabb.
Válasz #14937. hozzászólásra
Addig nem marad más minthogy a paraszt 1 hétig az mtzvel oldjon meg mindent...... emezt meg polírozza-----------------------
Válasz #14936. hozzászólásra
Hetente egyszer hoznak alkatrész, péntekenként érkezik szállítmány hozzájuk.
Válasz #14935. hozzászólásra
Igen.
Válasz #14934. hozzászólásra
Odisys-es a gép igaz?
Válasz #14933. hozzászólásra
Garanciás, de még lehet jövőhéten se lesz kijavitva a hiba. Az alkatrészt pénteken rendelték meg.
Válasz #14932. hozzászólásra
Garanciás volt gondolom?
Válasz #14931. hozzászólásra
a váltó elején , ahol a kardán van ott kellett érzékelőt cserélni?
Válasz #14915. hozzászólásra
Szia! Nekünk 6920S ugyanezt csinálta, folyamatosan. Két forgásérzékelő volt a hiba, azóta semmi gond.
Üdv. Mindenkinek! SEGÍTSETEK HA TUDTOK! Egy jó ismerősöm Kubota Saturn X-24 traktorját ELLOPTÁK!!! Ha valaki lát,hall gyanúsan olcsó ilyen trakit, kérem értesítsen privátban! Ismertető jelei: A maró terelőlemeze középen erősen korrodált, a motorháztető horpadt, a trepnilemeze (lábnál) szőnyeg alatt középen rozsdás, a sárvédőlemez foltokban rozsdás! Szóval füleljetek, nézelődjetek ha van rá lehetőség! (és vigyázzatok az értékeitekre!)
Válasz #14927. hozzászólásra
A jd-partson megkeresed a cikkszámat. Aztán beírod az alkatrészkeresőjébe,s kidobja miben van még ilyen......
Válasz #14927. hozzászólásra
Talán a 7730-as sorozat megkapta a 8000 alkatrészeit!
Válasz #14926. hozzászólásra
Lehet az lesz még ha nagyon mozogna a szezonban. De előbb utóbb úgy is csinálni kell majd, csak gondoltuk időben neki állunk keresni, ha netán más széria bontottját találjuk, jó lenne-e hozzá. nem vagyok benne biztos, de mintha a 7000-eseknek kísértetiesen hasonlítana ez a része.
Válasz #14922. hozzászólásra
Tüz oltás gyanánt össze szokták hegeszteni valameddig még elbírja...
Válasz #14923. hozzászólásra
235, de remélem nem nagy gondja van.
Válasz #14921. hozzászólásra
Nekünk is csinált ilyet hogy uresbe tette. A jobb hátsó oszlopnal futó vastag kábel kotegben volt egy szál kidorgolve ami néha testet kapott.
Válasz #14921. hozzászólásra
Hány óra van ebbe a gépbe, kicsit korán kezdi ezeket a dolgokat
Lehet lyukra szaladok de hátha:
John Deere 8100 hátsó hárompontjának alkatrészei más szériáéval egyeznek-e? Gondolok itt a vastag tengelyre a bordákkal és karokra amik rajta vannak.
Ki lehet találni, kikoptak a bordák a tengelyen...
Nem tudtam visszakeresni , de ma megint kiírta.
Holnap jön a szerviz, még jó hogy olajat is mostanába kell cserélni, az is le lesz tudva.
Am jeladó, vagy vezeték gondot mondtak.
Válasz #14919. hozzászólásra
Olvasd el a kezelésiben. Fejből nem tudom,annyit még nem ültem benne.
Válasz #14918. hozzászólásra
Azt , hogy tudom?
Válasz #14917. hozzászólásra
Olvasd ki belőle.
Válasz #14916. hozzászólásra
Bedobott, de nem tudtam elolvasni mert elnyomtam . Másik esetnél meg nem én vezettem.
Válasz #14915. hozzászólásra
Akkor biztos bevágott egy két hibakódot, abból egyértelműen kiderülhet a hiba oka általában. Gondolom a kezelésiben már nincsenek hibakódok, akkor csak a szerviz marad.
Olyan probléma adódott ma , hogy tárcsázás közben megállt a traki kiirta hogy "N" tehát üres, és újra bekellett rakni az irányváltót előre menetbe.
Aztán az udvaron forgolódáskor is eljátszotta.
Mi lehet a gondja, és szervizzel nézessem meg?
6170m
Válasz #14913. hozzászólásra
A lényeg hogy, nagyon sokat biztos nem Fiatalok már ezek! De el birom képzelni mit tud a Földön is!
Válasz #14912. hozzászólásra
passz azt ember nem mondja meg.
Válasz #14911. hozzászólásra
Mennyi üo-t ment a motorja?
Válasz #14910. hozzászólásra
ki küszöbölhető a hidrolika hibája szerintem jobb a 4755 motorja annak ellenére,hogy az enyém tavaly be hányt
Válasz #14909. hozzászólásra
Akkor inkább 4650?
Válasz #14907. hozzászólásra
nagyon jó gép de a hidraulika elektronikája nem egy egészséges dolog
Válasz #14906. hozzászólásra
Ha 190-böl elveszel 190-et,akkor marad zéró...
Válasz #14906. hozzászólásra
Elektronika?Van bőven?
Válasz #14905. hozzászólásra
üdv kb 30le.egyébként a motor első hid és a hidraulika,meg pár apróság
Mi a különbség a 4650,és 4755 JD között??
Válasz #14903. hozzászólásra
A miénk is ilyen, valami vezérlő egysége hibás. Ne akard kicserélni amíg üzem közben jól működik. A miénk már 4-5 évi így csinál csak fordítva, teljesen kiemeli indítás után. Utána viszont jól működik.
sziasztok!
mi az oka annak ha a 6910esünkbe az első hídra ráengedi a vázat? Indításkor beszintezi majd vissza engedi teljesen, menet közben felemeli és dolgozik. A gáz mennyisége is jó.
Válasz #14899. hozzászólásra
Pedig én azon is láttam már, ugyan ott ahol a 4650 -én. Az is komoly lehet aki ki mer adni ilyen nyilatkozatot. Meg persze az is aki elfogadja. A gyártó a John Deere nem az álltalad említett kereskedő cég.