Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha műszakiztatáshoz kellene kérj egy nyilatkozatot a KITE-től nádudvarról, amiben leírják, hogy ezt a szériát a gyár beütött alvázszám nélkül gyártotta, és azt elfogadja a KPM. Nekünk is ez volt a 4755-el.
Sajnos az Oros asztalok a cornado-va érték el azt a zúzási minőséget. Mit még "elfogadhatónak" lehet mondani. Az SF katasztrófa. A hsa valamivel jobb. Természetesen lehet a cornado-t (sima) lehúzó hengerrel venni. De láttam olimac-geri szisztémás henger hosszában végigmenő vágókésekkel is. (Nem rota disc).
Tisztelt Uraim!
Érdeklődni szeretnék hogy külföldről szeretnék behozni John Deere traktort 1994-es évjáratú gépet és hogyan tudom behozni csak őstermelői igazolványom van vállalkozásom nincs és mint magánszemély hozhatok e be? tudom hogy nem ide tartozik ez a téma de ezért elnézéseteket kérem. Válaszotokat előre is köszönöm!Üdv Lakatos Gábor
Az én 4650 eseimen kb a váltó szűrő felett a váltó szélén van a gyári bevert alvázszám. Meg ezeken kívül két db -on is ott ván. Olyat is tudok, hogy az alu lapon lévő meg a bevert nem stimmel már, vszleg cserélték a házat meg a lemezt is. De hivatalosan nincs nekik a felügyelet szerint. Nem is keresik rajtuk.
Szerintem te keversz valamit valamivel. A vonóerőt tudtommal kN(kilonewton)-ban adják meg, nem Le-ben, de ezt csak pl. a Nebraskai teszt bázison mérik, a gyártók nem adnak meg ilyet. Mindenki a motor teljesítményét adja meg, csak más szabvány szerint. ISO, ECE-R24, 97/68/EC stb. Pl. ECE-R24-ben 110 Le az ISO szabvány szerint kb. 115-120 lenne. A John deere (régebben) a katalógusaiban ECE szerint adta meg a Le-t, pl. a New Holand, Valtra, stb... meg ISO-ban.
8100-as őzike 5 fejes Rabe félig függesztett ekével kötött talajon is muzsikált ! 1600-as fordulatról összeszedte magát. Ott ahol a nyuszi beremegett és meg állt. Jah az is papíron 180 paci volt. Tehát még mindig finom vas a kicsike 8100 őzike, csak sajna mára igencsak kivannak hajtva.
Ezt rosszul tudod.
Éppenhogy USA-ban írják ki a valós "drawbar pulled" vonóerőt, nem pedig a pto-sat.
Erre példa mondjuk a régi johndeer traktor.
8100-as pl.: 160 lóerős, de az leadott valós 160 lópaci, kardánon tuti többet tud.
Gondolj bele egy 160-as Landinivel ha összehasonlítod, ez is tudja kardánon a 160-at feltehetően de talajon kb 100lóerőt nembiztos, hogy lead, sőt....
7600-as elkelt? annak volt csinálva a váltója? a power élettartama kb 20000üó, aztán vagy sikerül felújítani, vagy nem! a powerquad-ban csak a lamellákat kell cserélgetni, a szinkron örökélet+1nap.
Régi 7000 JD vásárlása elött vagyunk. Tanácsot szeretnék kérni,Powershift váltót lehet vagy inkább kerülni?És ha ne akkor egy rövid magyarázat hogy miért ne.
A kis Johni következő problémája: a kardáncsonknál csöpög az olaj, elég rendesen, egy hónap alatt 5 lityi elmegy. El tudnátok mondani nekem, hogy hogyan történik itt a szimmeringcsere, más rendszerű mint az európai traktorok, és gőzöm sincs ezekhez, segghülye vagyok hozzájuk. Köszi!
25046 hozzászólás
Válasz #14899. hozzászólásra
Bocsi nem ide akartam.
Válasz #14899. hozzászólásra
Nem csak nem ismerem a gépet azért kérdeztem, hogy mennyi pacis a Ferga.
Válasz #14885. hozzászólásra
Ha műszakiztatáshoz kellene kérj egy nyilatkozatot a KITE-től nádudvarról, amiben leírják, hogy ezt a szériát a gyár beütött alvázszám nélkül gyártotta, és azt elfogadja a KPM. Nekünk is ez volt a 4755-el.
Válasz #14897. hozzászólásra
Milyen gondjuk van hogy azt mondod hogy katasztrófa?
Ez 2011-es
Válasz #14893. hozzászólásra
Sajnos az Oros asztalok a cornado-va érték el azt a zúzási minőséget. Mit még "elfogadhatónak" lehet mondani. Az SF katasztrófa. A hsa valamivel jobb. Természetesen lehet a cornado-t (sima) lehúzó hengerrel venni. De láttam olimac-geri szisztémás henger hosszában végigmenő vágókésekkel is. (Nem rota disc).
Válasz #14895. hozzászólásra
Sajna elírtam ez sf!
Válasz #14893. hozzászólásra
Beszéltél Lexion 530, ő ismeri az Oros Cornádót.
Elfelejtettem 2011-es kiadású!
Üdv!
Oros sf 4+2 qsa asztalról van valakinek valami véleménye?
Választ előre is köszi!
Üdv!
Oros sf 4+2 qsa asztalról van valakinek valami véleménye?
Választ előre is köszi!
Jd 6150M valami info,van valakinek tapasztalata?
Tisztelt Uraim!
Érdeklődni szeretnék hogy külföldről szeretnék behozni John Deere traktort 1994-es évjáratú gépet és hogyan tudom behozni csak őstermelői igazolványom van vállalkozásom nincs és mint magánszemély hozhatok e be? tudom hogy nem ide tartozik ez a téma de ezért elnézéseteket kérem. Válaszotokat előre is köszönöm!Üdv Lakatos Gábor
Az én 4650 eseimen kb a váltó szűrő felett a váltó szélén van a gyári bevert alvázszám. Meg ezeken kívül két db -on is ott ván. Olyat is tudok, hogy az alu lapon lévő meg a bevert nem stimmel már, vszleg cserélték a házat meg a lemezt is. De hivatalosan nincs nekik a felügyelet szerint. Nem is keresik rajtuk.
A 2850-esnek a jobb első kerék mögött van a vázban beütve ha jól emlékszem, esetleg annak is meg lehet nézni ott.
Üdv. Tudnàtok infot véleményt mondani a john deere 6100RC gépről. Menyire megbízható, tapasztalatokat a géppel kapcsolatban.
Szerintem nincs.
Válasz #14884. hozzászólásra
Beütött nincs?
Válasz #14883. hozzászólásra
Itt
4650-nek,hol az alváz száma?
Válasz #14877. hozzászólásra
Szerintem te keversz valamit valamivel. A vonóerőt tudtommal kN(kilonewton)-ban adják meg, nem Le-ben, de ezt csak pl. a Nebraskai teszt bázison mérik, a gyártók nem adnak meg ilyet. Mindenki a motor teljesítményét adja meg, csak más szabvány szerint. ISO, ECE-R24, 97/68/EC stb. Pl. ECE-R24-ben 110 Le az ISO szabvány szerint kb. 115-120 lenne. A John deere (régebben) a katalógusaiban ECE szerint adta meg a Le-t, pl. a New Holand, Valtra, stb... meg ISO-ban.
Válasz #14880. hozzászólásra
10 ezres alvázszámig,aztán 8.1 literes.
Meg nem is 160 lóerő.
A 8100 JD 180+10le 7600ccm, ne hasonlítsuk a 160le 6000ccm Landinihez, mert nem 1 kategória!
8100-as őzike 5 fejes Rabe félig függesztett ekével kötött talajon is muzsikált ! 1600-as fordulatról összeszedte magát. Ott ahol a nyuszi beremegett és meg állt. Jah az is papíron 180 paci volt. Tehát még mindig finom vas a kicsike 8100 őzike, csak sajna mára igencsak kivannak hajtva.
A nyomatékrugalmasságról és a nyomatékgörbérül se feledkezz meg, ami a traktoroknál fontosabb mint a lóerő.
Válasz #14876. hozzászólásra
Ezt rosszul tudod.
Éppenhogy USA-ban írják ki a valós "drawbar pulled" vonóerőt, nem pedig a pto-sat.
Erre példa mondjuk a régi johndeer traktor.
8100-as pl.: 160 lóerős, de az leadott valós 160 lópaci, kardánon tuti többet tud.
Gondolj bele egy 160-as Landinivel ha összehasonlítod, ez is tudja kardánon a 160-at feltehetően de talajon kb 100lóerőt nembiztos, hogy lead, sőt....
Válasz #14873. hozzászólásra
PTO az azt jelenti, hogy kardánon mért!
konedata.net mutatja a vontatásit. USA-ban valamiért csak a kardánon mértet nézik, EU-ban a vontatási számít.
A 80%-a...
300 lovast nem kapsz 4milláért oszd be ezt
Válasz #14871. hozzászólásra
165 LE
Válasz #14870. hozzászólásra
7600-as elkelt? annak volt csinálva a váltója? a power élettartama kb 20000üó, aztán vagy sikerül felújítani, vagy nem! a powerquad-ban csak a lamellákat kell cserélgetni, a szinkron örökélet+1nap.
Válasz #14869. hozzászólásra
4650 180Le
Régi 7000 JD vásárlása elött vagyunk. Tanácsot szeretnék kérni,Powershift váltót lehet vagy inkább kerülni?És ha ne akkor egy rövid magyarázat hogy miért ne.
Válasz #14867. hozzászólásra
Akkor a 4650 röhögve elvisz a ferga munkagépeit, lóerőbe 160 körül van papíron, de inkább több.
Tractordata.com
Válasz #14862. hozzászólásra
160
Milyen traki a jd 6150M,van valakinek tapasztalata vele,vagy tudtok valami tapasztalatot ?
Válasz #14864. hozzászólásra
Na ez valamiért nem jön össze
Válasz #14863. hozzászólásra
konedata.net/Traktorit/jd4050.htm
Válasz #14861. hozzászólásra
konedata.net/Traktorit/jd4050.htm
Válasz #14861. hozzászólásra
Fergád mennyi?
Akkor,hány lovas a 4650-es?
Biztos adat?Gépkönyvbe esetleg?
Válasz #14856. hozzászólásra
Akkor ez se jobb mint a ferga?
Üdvözlet hol lehetne műszaki adatokat megnézni.63-65, 20-30
Üdvözlet hol lehetne műszaki adatokat megnézni.63-65, 20-30
Válasz #14856. hozzászólásra
Küldj egy mélt. gylala@freemail.hu.
Vagy hívj fel. Hirdetésben megtalálod a számot.
Válasz #14852. hozzászólásra
A kis Johni következő problémája: a kardáncsonknál csöpög az olaj, elég rendesen, egy hónap alatt 5 lityi elmegy. El tudnátok mondani nekem, hogy hogyan történik itt a szimmeringcsere, más rendszerű mint az európai traktorok, és gőzöm sincs ezekhez, segghülye vagyok hozzájuk. Köszi!
Válasz #14854. hozzászólásra
Sok ilyen gépkapcsolat van. Mi a gond?
John Deere traktor össze kötése Monosem vetőgéppel...
Létrehozta: mercsekmark, 2015-02-18 17:52:16
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 mercsekmark | 2015-02-18 17:52:16
#893166. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Üdvözletem . Érdeklödnék hogy ki használ Gps- John D. Monosem vetőgéppel. Segitség kellene hozzá.
Válasz #14852. hozzászólásra
Köszi, a Kitétől lett beszerezve a szíj, most hozták meg pár órája telefonálás után 3 órával! Pirospont!
Válasz #14849. hozzászólásra
Igen,lehet kicsi kottya. 8Pk2515-ös szíjat ha találsz vhol,jónak kellene rá lenni.