Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
3050 van a szomszédban, a munkásai szidják mint a bokrot, szervó szar rajta, fékbetétet kellett cserélniük, csak 90 lovas és 6 hengeres, jó sokat zabál. 1 terhelés alatti fokozatja van, böszme nagy gép, de a fordulóköre egészen jó (jobb mint az mtz)
Érdeklődnék hogy a John Deere 3050 és 3650 típusú traktorokkal mi a tapasztalatotok és van e esetleg valakinek ilyen?megbizható gép e? és érdemes e ilyen típust választani?
Legalább nem csak èn vagyok ilyen elfoglalt... Vettem már olyan gépet, amit 2hónapja hirdettek, és semmi komoly baja nem volt, nem bántam meg. Az osztrák 20 hektárra új traktort vesz, a magyar meg nem sok mászkál ki... De biztos h. egyszerűbb itthon venni (szállítás, papiírozás) feltéve hogy van, mert igen szerény a kínálat....
Válasz #14596. hozzászólásra
A hidraulika teljesítményre 20-as szériánál nem tudom hogy van, de 30-nál 3 változat van 80 literes a legnagyobb a leggyengébb talán 50 liter teljesítményű ha jól emlékszem, és az kevés a homlokrakodózáshoz.
Válasz #14593. hozzászólásra
Végülis nem mondom, hogy próbáld meg, mert nagy rizikó, de... Apám 1x februárban vetett őszi búzát kényszerből. Kikelt, volt 1 hét amikor fagyogatott, aztán kb 2 héttel később aratott, mint más. A TSZ agronómus annyit mondott vetéskor, hogy megeszi a kalapját, ha ebből lesz valami
Kedves Mezőgazdász Kollégák!
B.U.É.K és sok sikert mindenkinek ez évben is!
Óriási segítséget szeretnék kérni attól aki majdan reményeim szerint tud nekem segíteni.
Szükségem volna 10 tonna tavaszi búzára, vagy tavaszi árpára saját célú vetésre!
Decemberben "rámszakadt" a jó Istenke segedelmével 30 Ha szántó. Már elkezdtem a talajmunkákat, de még így sem biztos hogy elfogadhatót tudok készíteni......
Ha van olyan gazda aki elkülönítve, szeparálva tárolta be terményét és nyugodt szívvel azt mondja, hogy ezt nyugodtan elvethetem tavasszal, attól szívesen vásárolnék!
Én Borsodi vagyok, de a Dunán innen szinte bárhová elmegyek érte!
Cseri József Tamás, Bőcs, 06-30/5252913
Nem vitték el de egyszerűen nem jutottunk el odáig hogy kimenjünk megnézni Jövő héten lesz 2 vizsgám meg utána héten is 2 és így nincs egy szabad napom se, ha jó a gép akkor 2 hét alatt úgyis el fog kelni ha meg szar akkor sokmindent nem vesztettünk
Saját magát minösiti az ilyen.Ott van egy 204 Mega 97-es,addig rendben is.De azt irja fedett helyen tárolt,mikor az üritöcsiga alján folyik a rozsda.A müszerfal le van fényképezve,de az üzemóra nem olvasható,stb...
Válasz #14587. hozzászólásra
Na erről az emberről csak annyit,egy pár éve volt nála egy tárcsa felhívtam és kérdezgettem tőle ezt azt, amikor azt mertem mondani hogy még alszom rá egyet és utána meg nézem rám csapta a telefont
Üdv, traktor vásárlás előtt állunk és külföldön kinéztünk egyet, de mielőtt elindulnánk azért itthon megnéznénk egyet közelebbről. John Deere 3350 lenne az adott tipus és ilyet vagy ehhez hasonlót szeretnénk megnézni esetleg kipróbálni. Elsősorban kelet és közép Magyarország.
A szomszéd falu vállalkozójánál a NH T7060 már 4000 motoróránál elégette a kipufogót, már messziről lehetett hallani hogy dolgozik. Igaz egymaga csinálta a talajmunkákat 1200 hektáron, sokszor 3 müszakban.
Voltam nézni pápán egy renault-t, és ott volt valami nagy case azt is eladja a manus, össze-vissza dícsérte de lehet h. az egy kicsit kicsi neked. Pöccre indult a minuszban.
Onnan, hogy beszéltünk párszor és aztmondtad a 8100-as szántásban elverte szinte, meghogy megymegy de elég lágy a gép.
No ebben azért van kurázsi, ezzel akármit csinálsz ha nagyot fog és megáll a gép akkor sem csügged a motor, kapar mint állat, pedig 4új gumi 12,5tonna kilógatott fronthidrós súly rajta ésatöbbi...
Elsőre nekem is az ugrott be hogy már 1-szer átfordulhatott, de ha jól meg nézed a külső nem ezt mutatja, eléggé gyári állapotú. Meg különben is van ott 3szor ennyi órával jóval ólcsóbban
Ezt hirdetik már vagy 5éve, ha nem viszik el lessz az még olcsóbb is. Fülkéje 1 hányadék az ülés se eredeti, a jobboldali konzol is rá van eszkábálva a kezelőoldalhoz, úgyhogy az sem mozog többé eggyütt üléssel
Kb. 1 hónapja volt fent egy 8300-as első gazdás magyarországi gép 12.000 körüli órával bontatlan fődarabokkal. 9.000.000 volt az irányár ikerkerékkel. Az kellett volna neked. Akkor még nem nézelődtél?
25046 hozzászólás
Válasz #14597. hozzászólásra
Mtz 820 kiváltásra kellene és tudjon talaj-munkázni is.
Válasz #14599. hozzászólásra
3050 van a szomszédban, a munkásai szidják mint a bokrot, szervó szar rajta, fékbetétet kellett cserélniük, csak 90 lovas és 6 hengeres, jó sokat zabál. 1 terhelés alatti fokozatja van, böszme nagy gép, de a fordulóköre egészen jó (jobb mint az mtz)
Érdeklődnék hogy a John Deere 3050 és 3650 típusú traktorokkal mi a tapasztalatotok és van e esetleg valakinek ilyen?megbizható gép e? és érdemes e ilyen típust választani?
Válasz #14590. hozzászólásra
Legalább nem csak èn vagyok ilyen elfoglalt... Vettem már olyan gépet, amit 2hónapja hirdettek, és semmi komoly baja nem volt, nem bántam meg. Az osztrák 20 hektárra új traktort vesz, a magyar meg nem sok mászkál ki... De biztos h. egyszerűbb itthon venni (szállítás, papiírozás) feltéve hogy van, mert igen szerény a kínálat....
Válasz #14596. hozzászólásra
A hidraulika teljesítményre 20-as szériánál nem tudom hogy van, de 30-nál 3 változat van 80 literes a legnagyobb a leggyengébb talán 50 liter teljesítményű ha jól emlékszem, és az kevés a homlokrakodózáshoz.
Hali john deere 6220-6320 homlokrakodós traktoroknál mire kel figyelni vásárláskor? előre is kösz a válaszokat
Válasz #14593. hozzászólásra
Végülis nem mondom, hogy próbáld meg, mert nagy rizikó, de... Apám 1x februárban vetett őszi búzát kényszerből. Kikelt, volt 1 hét amikor fagyogatott, aztán kb 2 héttel később aratott, mint más. A TSZ agronómus annyit mondott vetéskor, hogy megeszi a kalapját, ha ebből lesz valami
Válasz #14592. hozzászólásra
Beújítottál valamit??
Kedves Mezőgazdász Kollégák!
B.U.É.K és sok sikert mindenkinek ez évben is!
Óriási segítséget szeretnék kérni attól aki majdan reményeim szerint tud nekem segíteni.
Szükségem volna 10 tonna tavaszi búzára, vagy tavaszi árpára saját célú vetésre!
Decemberben "rámszakadt" a jó Istenke segedelmével 30 Ha szántó. Már elkezdtem a talajmunkákat, de még így sem biztos hogy elfogadhatót tudok készíteni......
Ha van olyan gazda aki elkülönítve, szeparálva tárolta be terményét és nyugodt szívvel azt mondja, hogy ezt nyugodtan elvethetem tavasszal, attól szívesen vásárolnék!
Én Borsodi vagyok, de a Dunán innen szinte bárhová elmegyek érte!
Cseri József Tamás, Bőcs, 06-30/5252913
Gyere nézd meg az enyémet
Ment az e-mail
Válasz #14584. hozzászólásra
Nem vitték el de egyszerűen nem jutottunk el odáig hogy kimenjünk megnézni Jövő héten lesz 2 vizsgám meg utána héten is 2 és így nincs egy szabad napom se, ha jó a gép akkor 2 hét alatt úgyis el fog kelni ha meg szar akkor sokmindent nem vesztettünk
apuci: jaja elkelt
Válasz #14588. hozzászólásra
Saját magát minösiti az ilyen.Ott van egy 204 Mega 97-es,addig rendben is.De azt irja fedett helyen tárolt,mikor az üritöcsiga alján folyik a rozsda.A müszerfal le van fényképezve,de az üzemóra nem olvasható,stb...
Válasz #14587. hozzászólásra
Na erről az emberről csak annyit,egy pár éve volt nála egy tárcsa felhívtam és kérdezgettem tőle ezt azt, amikor azt mertem mondani hogy még alszom rá egyet és utána meg nézem rám csapta a telefont
Válasz #14586. hozzászólásra
Nagy varázsló ez is mint a kécskei...
Igaz hogy nem JD, de esetleg valaki nézte már ezt a gépet?
http://www.agrarkereso.hu/fooldal/megmutat.php?hird=131049&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=3956486
Válasz #14582. hozzászólásra
3650 van de délnyugaton
A fergit elvitték? Itt csak 3050 van, de jó messzi tőled.
A fehér csak el ment?
Üdv, traktor vásárlás előtt állunk és külföldön kinéztünk egyet, de mielőtt elindulnánk azért itthon megnéznénk egyet közelebbről. John Deere 3350 lenne az adott tipus és ilyet vagy ehhez hasonlót szeretnénk megnézni esetleg kipróbálni. Elsősorban kelet és közép Magyarország.
Év utolsó szántása https://www.youtube.com/watch?v=xJiM4RlBO9g&feature=youtu.be
Válasz #14575. hozzászólásra
A szomszéd falu vállalkozójánál a NH T7060 már 4000 motoróránál elégette a kipufogót, már messziről lehetett hallani hogy dolgozik. Igaz egymaga csinálta a talajmunkákat 1200 hektáron, sokszor 3 müszakban.
Válasz #14577. hozzászólásra
Nagyobb az emelőhenger átmérője,s ha ez nem párosul nagyobb kapacitású szivattyúval,akkor természetesen lassabb.
Válasz #14575. hozzászólásra
Az északról származó gépeknek mindnek el van márkától függetlenül viszonylag kevés üónál is.
a növelt emelőmű kapacítás pontosan miben különbözik az alaptól?
meg valahol hallottam , hogy lassabban emel az erősitett.
ennek mi az oka?
Válasz #14559. hozzászólásra
Voltam nézni pápán egy renault-t, és ott volt valami nagy case azt is eladja a manus, össze-vissza dícsérte de lehet h. az egy kicsit kicsi neked. Pöccre indult a minuszban.
Válasz #14572. hozzászólásra
a kipufogó nem ég szét 6000 óránál
Válasz #14567. hozzászólásra
Onnan, hogy beszéltünk párszor és aztmondtad a 8100-as szántásban elverte szinte, meghogy megymegy de elég lágy a gép.
No ebben azért van kurázsi, ezzel akármit csinálsz ha nagyot fog és megáll a gép akkor sem csügged a motor, kapar mint állat, pedig 4új gumi 12,5tonna kilógatott fronthidrós súly rajta ésatöbbi...
Válasz #14572. hozzászólásra
Ö maga sem hiszi el,hogy annyi van benne,mert akor nem ilyen képeket csinált volna...
Válasz #14570. hozzászólásra
Elsőre nekem is az ugrott be hogy már 1-szer átfordulhatott, de ha jól meg nézed a külső nem ezt mutatja, eléggé gyári állapotú. Meg különben is van ott 3szor ennyi órával jóval ólcsóbban
Válasz #14570. hozzászólásra
Azt nem irja,hogy az elsö...
Válasz #14569. hozzászólásra
Lehet az is hogy végig állt csak évente egyszer kétszer indították be ezért van csak benne 6290ÜÓ vagy lehet az már 16290 vagy 26290
Válasz #14564. hozzászólásra
Vagy ez a John Deere 8200 sem rossz,igen kevés órával
Válasz #14564. hozzászólásra
Ez is megérne egy kört
Válasz #14555. hozzászólásra
Honnan gondolod? Ugyanolyan mint a tied.
Ezt is hirdetik pár ideje.http://hg.axial.hu/traktor/case-mx-200-4894-12.html/hu
Válasz #14563. hozzászólásra
245 lehet inkább, ha van benne egy kis tuning
Válasz #14563. hozzászólásra
a 782 az 180-185 le ha jol tudom. Irnak itt mindent. Nagyobb hirdető oldalakon nincs két egyforma KW megadva azonos tipushoz.
Az hogy lehet hogy van egy 7820 hirdetve 145LE meg van egy 7830 205LE .Ekkora Le különbség lenne a kettő között?? Nem el írás az a 145LE ?
Amúgy 260 lovas, ha még van annyi bent
Ha veszel egyet és jó sokat ülsz benne még a könyöklöt is ki tudod dörzsölni..
Ezt hirdetik már vagy 5éve, ha nem viszik el lessz az még olcsóbb is. Fülkéje 1 hányadék az ülés se eredeti, a jobboldali konzol is rá van eszkábálva a kezelőoldalhoz, úgyhogy az sem mozog többé eggyütt üléssel
Válasz #14558. hozzászólásra
Ez 260-270 lovas vagy nagyobb? Kicsit nagy már ez lehet. No meg a fülke le van lakva örökre.
Kérdés.
Az a jobb oldali konzol egybe mozog az üléssel? Amin a könyöklő meg a power váltó van.
Ültám már ilyenbe de nem emlékszek
Ez nem?
http://hg.axial.hu/traktor/john-deere-8410-4401-11.html/hu
Vagy a 8400 széria már nem jó?
Válasz #14556. hozzászólásra
Ez volt az.
Válasz #14554. hozzászólásra
Nem rémlik hogy làttam volna ilyet. Hàt kàr érte.
Ma utolértem a hirdetett 8220-ast megvan még csak a gazdája külföldön van.
Válasz #14552. hozzászólásra
No ne azt az Xtrát nézzed amin dolgoztál, az vérszegény gép
Válasz #14505. hozzászólásra
Kb. 1 hónapja volt fent egy 8300-as első gazdás magyarországi gép 12.000 körüli órával bontatlan fődarabokkal. 9.000.000 volt az irányár ikerkerékkel. Az kellett volna neked. Akkor még nem nézelődtél?
Válasz #14526. hozzászólásra
Kolega,én is szeretném azt a listát,ha lehet!
gylala@freemail.hu
Válasz #14517. hozzászólásra
A 8300-al az xtrát?????