Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Melyik földre adtad,be és te vagy valaki üás csinálta a pályázatod??? A 6930 nem az üzemóra számít hanem hogy száz hektárod van és az is marad...igy max 400 üzemórát megy majd éy itt telejesen mindegy 3000 vagy 6500 üo vam benne...mindegyik tizévig el megy majd gomd nélkül...amelyikben meg csak tréleren lehet csak traktorozni azt meg ugysem veszed meg... Nagy gond esezén is max kétmilliot tudsz majd rákölteni a váltora ,amit Mohácson is megtudnak csinálni...Ki bérelte a földet a.Somberekiek.vagy Belvárd???
válasz #10682 hozzászólásra ť
Gondolkodtam már ezen a verzión is. Üzemórában egy 6930-nál meddig szabad elmenni?
Egyelőre csak 100hektár lesz. Bár pályáztam földre is, nem igazán hiszek benne.
válasz #10683 hozzászólásra ť
Régebbi kiadás nem igazán szimpatikus... Egy 4650 szántott nálunk ősszel, biztosan nagyon jó gép és lehet, hogy örök élet+1 nap, de a szememben nem a legszebb gép a listán.
válasz #10684 hozzászólásra ť
Bizony, 30km-re kell vinnem majd a magokat... Naná, hogy villogni is akarok vele!
Csak annyi a különbség, hogy az utam Mohács felé visz.
válasz #10685 hozzászólásra ť
Nem kisteleki. Bár ott is jártam. Mi a gond velük amúgy?
Bócsán jó hogy ültem, mikor az árak kerültek szóba...
Bár igazából ott szembesültem először az árakkal.
De ez zsír uj. Mondjuk egy 2-3 ével ezelott volt kb 65-70 korul, hogy azota miéert kérnek ennyit érte nem tudom de légy nyugott nyára meglesz a gazdája.
Hali!Volt már vkinek olyan problémája WTS vagy C-s kombájnál,hogy ha vissza lett forgatva a gabona asztal és újra indítva a motolla nem előre forgott,hanem hátrafelé,mint visszafordításnál?Már volt cserélve szelep a ferde oldalánál,ami azt vezérli,de ideig-óráig jó volt.Elég idegesítő amikor ilyen miatt nem tud aratni az ember!Ötlet,tapasztalat esetleg vkinek?
Régebbi kiadás nem színpatikus?? mondjuk JD 4650 vagy 4755?? ezek elég bevált gépek és nagyon jókat hallani róluk és ezek még nem egy túlbonyolított gépek szerintem.
Ehhez kell majd venned ikerkereket is...egy géppel.akarsz mindent megcsinálni??Az jobb lenne ha vennél egy 6930ast 12ért és.egy kisebbet 8ért...akkor ütöképes lennél,nem lenne semmi gondod...a száz hektáron egyiket sem fogod tönkre tenni semmiben öt.éven belül...
Jelenleg 67.000 eurónál tartunk.
3éves, 2865óra, 80%-os gumik, 900kg-os front súly.
50-es AQ váltó. Premium felszereltség.
Fronthidraulika sajnos nincs rajta...
Nagykockával óvatosan! Ha több mint 150 lovat kér TLT-n, akkor mindenféleképpen amerikai 7000-es, és abból is nagyobbak (7830-7930). Nem motorteljesítménnyel van gond, hanem egyszerűen a kis tengelycsonk (1 3/8" ~ 35 mm) eltörik ekkora teljesítménynél. Tartósan csak vastagabb bírja (1 3/4" ~ 44,5 mm), és az csak a 7830-tól fölfelé lehet.
A többiről nyilatkozzon az, akinek van gyakorlati tapasztalata. Elöljáróban annyit, hogy a 7530 erősebb, mint nehezebb. Szántóföldön kb. annyit tud, mint egy 7800-as.
Tényleg jobban fordul a 6930, mint a 7530?
Van a 7530-nak gyengesége,betegsége?
Mire figyeljek ha megyek vele próba útra?
100 hektár, baranyai, dimbes-dombos, kötött föld, egy darabban. Ősszel jár le a bérleti szerződés és mi művelnénk tovább. De nyáron már bálázhatunk rajta.
Lesz körbála, fixkamrás Welger bálázóval és valószínűleg addigra beérik egy nagykocka bálázó is.
6930 premium volt a kiválasztott, de egy jó ajánlat miatt meg kell fontolnom a 7530-at is. Mit gondoltok?
Szerintem egyszerűbb azt felsorolni, hogy mi stimmel:
- fülke + elektromos hálózat
- A váltó bele (de pl. már a váltóház, a lehajtások, a kuplungok nem)
- A motorblokk
Nem jobb csak olcsóbb, a bejáratás fontos, mert a későbbiekben kárát is láthatod.Nem mindegy kihajtja, járatja, még a régi gépeket sem,mert van aki eldolgozik vele, van aki meg csak javít, javíttat.
pont ez a lényeg amit mondasz, h ezt már nem kell járatni. viszont azt a járatást amit kapott mikor demózott, ki tudja h hány helyen, azt biztos nem köszöni meg egy kép sem
A demós iránti ellenszenvedet nem értem. Bár ha belegondolok van benne logika, mert demó gyanánt képesek agyon hajtani pár száz óra alatt is. De ha csak bér gép volt pótkocsizva akkor mi a gond?
25046 hozzászólás
John Deere 6910-es traktorról tud infót adni valaki?
Válasz #10696. hozzászólásra
Melyik földre adtad,be és te vagy valaki üás csinálta a pályázatod??? A 6930 nem az üzemóra számít hanem hogy száz hektárod van és az is marad...igy max 400 üzemórát megy majd éy itt telejesen mindegy 3000 vagy 6500 üo vam benne...mindegyik tizévig el megy majd gomd nélkül...amelyikben meg csak tréleren lehet csak traktorozni azt meg ugysem veszed meg... Nagy gond esezén is max kétmilliot tudsz majd rákölteni a váltora ,amit Mohácson is megtudnak csinálni...Ki bérelte a földet a.Somberekiek.vagy Belvárd???
válasz #10682 hozzászólásra ť
Gondolkodtam már ezen a verzión is. Üzemórában egy 6930-nál meddig szabad elmenni?
Egyelőre csak 100hektár lesz. Bár pályáztam földre is, nem igazán hiszek benne.
válasz #10683 hozzászólásra ť
Régebbi kiadás nem igazán szimpatikus... Egy 4650 szántott nálunk ősszel, biztosan nagyon jó gép és lehet, hogy örök élet+1 nap, de a szememben nem a legszebb gép a listán.
válasz #10684 hozzászólásra ť
Bizony, 30km-re kell vinnem majd a magokat... Naná, hogy villogni is akarok vele!
Csak annyi a különbség, hogy az utam Mohács felé visz.
válasz #10685 hozzászólásra ť
Nem kisteleki. Bár ott is jártam. Mi a gond velük amúgy?
Bócsán jó hogy ültem, mikor az árak kerültek szóba...
Bár igazából ott szembesültem először az árakkal.
Válasz #10693. hozzászólásra
De ez zsír uj. Mondjuk egy 2-3 ével ezelott volt kb 65-70 korul, hogy azota miéert kérnek ennyit érte nem tudom de légy nyugott nyára meglesz a gazdája.
Hali!Volt már vkinek olyan problémája WTS vagy C-s kombájnál,hogy ha vissza lett forgatva a gabona asztal és újra indítva a motolla nem előre forgott,hanem hátrafelé,mint visszafordításnál?Már volt cserélve szelep a ferde oldalánál,ami azt vezérli,de ideig-óráig jó volt.Elég idegesítő amikor ilyen miatt nem tud aratni az ember!Ötlet,tapasztalat esetleg vkinek?
Válasz #10692. hozzászólásra
nem adnék érte 60-nál többet
Válasz #10688. hozzászólásra
80 -bol kilehet hozni de lehet hogy már feljebb ment akkor inkább 90 lesz az.
Válasz #10690. hozzászólásra
akkor marad a sárga
Válasz #10689. hozzászólásra
Ja ez új 90ezerre kaptunk tavaly ajánlatot
12 max 14 de az már szinte új,kell.legyen
mennyi lehet egy ilyen ?
Válasz #10684. hozzászólásra
Válasz #10681. hozzászólásra
Csak nem az a kisteleki csavargó banda ?
Csak nem az a kisteleki csavargó banda ?
Válasz #10683. hozzászólásra
Az neki nem jó mert nincsen benne ötvenes váltó és a szállitást is meg kell oldania,plusz még kicsit villogni is akar vele Pécsen keresztül
Régebbi kiadás nem színpatikus?? mondjuk JD 4650 vagy 4755?? ezek elég bevált gépek és nagyon jókat hallani róluk és ezek még nem egy túlbonyolított gépek szerintem.
Ehhez kell majd venned ikerkereket is...egy géppel.akarsz mindent megcsinálni??Az jobb lenne ha vennél egy 6930ast 12ért és.egy kisebbet 8ért...akkor ütöképes lennél,nem lenne semmi gondod...a száz hektáron egyiket sem fogod tönkre tenni semmiben öt.éven belül...
Válasz #10680. hozzászólásra
Jelenleg 67.000 eurónál tartunk.
3éves, 2865óra, 80%-os gumik, 900kg-os front súly.
50-es AQ váltó. Premium felszereltség.
Fronthidraulika sajnos nincs rajta...
Válasz #10676. hozzászólásra
Mennyiért adnák?
Még a vastag csonkúaknál is, én húztam fiat-tal steyer-el azoknak úgy megette a kardánhajhtását mint a szar. A JD birta egyedül hosszútávon
Fordulási sugár hivatalosan:
6930: 5,2m
7530: 5,9m
De ez mondjuk kerekezés függő is.
Nagykockával óvatosan! Ha több mint 150 lovat kér TLT-n, akkor mindenféleképpen amerikai 7000-es, és abból is nagyobbak (7830-7930). Nem motorteljesítménnyel van gond, hanem egyszerűen a kis tengelycsonk (1 3/8" ~ 35 mm) eltörik ekkora teljesítménynél. Tartósan csak vastagabb bírja (1 3/4" ~ 44,5 mm), és az csak a 7830-tól fölfelé lehet.
A többiről nyilatkozzon az, akinek van gyakorlati tapasztalata. Elöljáróban annyit, hogy a 7530 erősebb, mint nehezebb. Szántóföldön kb. annyit tud, mint egy 7800-as.
Válasz #10669. hozzászólásra
Elolvastam jó pár oldalt a topikból.
Tényleg jobban fordul a 6930, mint a 7530?
Van a 7530-nak gyengesége,betegsége?
Mire figyeljek ha megyek vele próba útra?
100 hektár, baranyai, dimbes-dombos, kötött föld, egy darabban. Ősszel jár le a bérleti szerződés és mi művelnénk tovább. De nyáron már bálázhatunk rajta.
Lesz körbála, fixkamrás Welger bálázóval és valószínűleg addigra beérik egy nagykocka bálázó is.
6930 premium volt a kiválasztott, de egy jó ajánlat miatt meg kell fontolnom a 7530-at is. Mit gondoltok?
Válasz #10674. hozzászólásra
ha egy emberkéről beszélünk akkor ezt a céget is sikerült a kitétől elcsábítani
Válasz #10672. hozzászólásra
Én úgy tudom,hogy Odisys-éket erősíti.És nem kis eredményekkel
Válasz #10671. hozzászólásra
kicsi a világ
Válasz #10671. hozzászólásra
nem az odisysnél van?
Válasz #10670. hozzászólásra
Te is ismered innen , ő Hodolits...
Válasz #10669. hozzászólásra
Korzo!
ismered azt a tagot aki kités volt majd gálnál dolgozott most meg saját cége van. haveromék naon istenítik mekkora JD zseni
Válasz #10668. hozzászólásra
Szerintem egyszerűbb azt felsorolni, hogy mi stimmel:
- fülke + elektromos hálózat
- A váltó bele (de pl. már a váltóház, a lehajtások, a kuplungok nem)
- A motorblokk
Milyen különbségek vannak a 6930premium és 7530premium között???
Válasz #10666. hozzászólásra
Komolyodik a "helyzet" dolgoztatni azt akarnak.....vagy nagyon tudsz valamit.
Bővült a flotta. Barátnő névnapi ajándéka
(Bocs a kép minőségért, a lényeg kivehető)
Üdvözlök mindenkit!
John deere 6600-as hoz keresek magyar nyelvű kezelési könyvet.
A segítséget előre is köszönöm!
Heló it nem síkság van mint nálatok,hogy 6km re el látni,nálunk még a föd végit se látod!! ide ló erö köl meg súlya legyen a gépnek!!!!
na it van a két cukorfalat!!! na ez a zetor meg ismered!!!
Válasz #10661. hozzászólásra
adjá neki 3000et is
anná má szétesik szeginy zetor is talán
He ne szxpas má!!0 üő vót benne amire hazaért adigravót 8üo!!!am kipörög 2500at ,jah és csak3mas eke megy vele mert dombodalak vannak!!!!!!!!
A kisebbik nagy demós volt én örülök neki mert felvan mindennel szerelve és príma kis áron lehetett hozzájutni.
Szóval ha a felszereltség és az ár tükrözi ezt és van a pályán akkor én megint szívesen választanám
Válasz #10658. hozzászólásra
nolátod pedig vehettetek vóna 0órától azonnal 4es ekével megfingatottat is 2300as fordulatná
ménem olyat vártatok be he pályázatnékü?????
Hát pontosan hogy nem,aszt zsír újonnan lett véve ,nyiregyröl lábon jött haza!!! nem volt akkor demos!!8millió ért vetük pályázat al!!!!
Válasz #10654. hozzászólásra
Nem jobb csak olcsóbb, a bejáratás fontos, mert a későbbiekben kárát is láthatod.Nem mindegy kihajtja, járatja, még a régi gépeket sem,mert van aki eldolgozik vele, van aki meg csak javít, javíttat.
zetort demósat vettetek?
pont ez a lényeg amit mondasz, h ezt már nem kell járatni. viszont azt a járatást amit kapott mikor demózott, ki tudja h hány helyen, azt biztos nem köszöni meg egy kép sem
It a fejek ben van gond, szerintem a demós gép még jobb , eleve olcsóbb a gép ,mint a új ára ,meg csak meni kell vele ,nemm köl járatni?!!!!
Válasz #10652. hozzászólásra
akkor minem megy el ha olyan Qszip meg Qocsó?
én csak társalkodok háhááá
Válasz #10650. hozzászólásra
Na ez az....
Filózol itt kínodban , nem a géppel van baj , azt elhiheted...
Válasz #10650. hozzászólásra
Azért paraszt a paraszt hogy tudjon paraszti ésszel filózni még a lósz..on is
Válasz #10649. hozzászólásra
az a gond h. filózunk a nagy lószaron
Válasz #10648. hozzászólásra
A demós iránti ellenszenvedet nem értem. Bár ha belegondolok van benne logika, mert demó gyanánt képesek agyon hajtani pár száz óra alatt is. De ha csak bér gép volt pótkocsizva akkor mi a gond?