Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
79-es száriából a 00 vagy 10-es van nem olyan messze tőlünk.
10000óra körül volt benne amikor beszéltem a gépészével.
Motor váltó még jó volt, tlt-végett kellett széthúzni vagy mi többször is, forgóboronázik a gép, meg oldalhajtás elsőhídban valami csapágy szimering ilyen kisebb dolog volt vele.
Szerintem nem talajlazítózni való ahol nem azzal ütik ott sokáig megy, ezt mások is mondták
Ez most hogy jutott eszedbe? Azt sem tudtam, hogy azt lehet állítani...
A gyári értékek a legtöbbször jók, csak to kell állítani, ahol az ember biztos a dolgában, és meg tudja határozni pontosan, hogy milyen érték kellene a mostani helyébe, és miért pont annyi! A többihez nem nyúlkapiszka, mert komoly károkat lehet csinálni vele!
Miért nem tudnak normális hütőt csinálni, mi 9 év alatt 7500 üzemóra alatt a 4. hütőt fogyasztjuk, pedig nem törtük össze egyszerűen szivárog egyre jobban és jobban. Két évente eredeti jd fagyálló lecserélve hiába... Nem tudom felfogni...
Válasz #10522. hozzászólásra
A váltóban található 1 főszivattyú,1feltöltőszivattyú meg még 1 nem tudom milyen szivattyú.Ebből az egyik megdöglött,és a fémforgács gyönyörűen körbejárta a váltót vagy kétszer,mire megette a többi szivattyút is.Ez a mutatvány cakk-pakk 1 millába fájt a főnöknek.Utána 1-2 hónap múlva még hozzá jött az egyik oldallehajtás is ami még egy fél millás tétel volt.Akkor döntött úgy a főnök,hogy mennie kell.6500 óra körül volt benne akkor.Becserélte kitééknél 1 6930-ra.Úgy tudom,hogy kitéék még megcsinálták a másik oldali lehajtást rajta úgy adták el valakinek aki még most is dolgozik vele.De azt azért hangsúlyoznom kell,hogy sok talaj munkát végzett,tehát nem volt kikímélve.Én szerettem,mert jó kis gép volt.Ezt csak csak zárójelben jegyzem meg:A főnök eddig 3 JD-t vett a kitétől,most jön a 4._ik,de az már nem a kitétől.Asszem a kités korszak befejeződött,iszonyatosan el vannak szálva az árakkal.Tőlük most már csak a nagy cégek fognak vásárolni szerintem,minden kicsit el martak maguk mellől.
Most van egy 6820 autopwr javításon 4600 órával.azon is Taurus van és még az eredeti.Igaz hogy már nagyon kukás.És a kités átvételi lap is benne van a speckóval.Azon pedig rajta van a méret és márka is.
25046 hozzászólás
8550x2
EZ SEM NÉZ KI ROSSZÚL!
Válasz #10595. hozzászólásra
Na ja!
Válasz #10586. hozzászólásra
A KITE-nél hirdetnek egy 7810-est 29.807 üzemórával...
Azt sem a szomszédot hergelni vették!
Nem tudom ennyivel el lehet-e még adni??
Válasz #10591. hozzászólásra
persze
azi az nem kevés
hacsak nem 1 óra alatt 3mat peregnek ezek hehhhehe
Válasz #10571. hozzászólásra
na és milyet hoztak ?
Válasz #10590. hozzászólásra
Nem helyi Zrt..
Válasz #10588. hozzászólásra
Tietek esetleg?
79-es száriából a 00 vagy 10-es van nem olyan messze tőlünk.
10000óra körül volt benne amikor beszéltem a gépészével.
Motor váltó még jó volt, tlt-végett kellett széthúzni vagy mi többször is, forgóboronázik a gép, meg oldalhajtás elsőhídban valami csapágy szimering ilyen kisebb dolog volt vele.
Szerintem nem talajlazítózni való ahol nem azzal ütik ott sokáig megy, ezt mások is mondták
Válasz #10584. hozzászólásra
7810 26e bontatlan motor..
Válasz #10575. hozzászólásra
A sok sárga traki mellé kerül most néhány zöld is???
Nekünk 7800 volt. Valami 11ezerrel vettük, 14el adtuk el vagy öt éve, de még mindig megy az új gazdinál (akivel azóta is jóban vagyunk :-).
Felénk csak kisebb vagy nagyobb van..Ez pont olyan ami nálunk nem pászol sehova..
7700as meddig birja ki extra belenyulkálás nélkül?
Nincs tanyán ilyentek bő 10000 órás?
Jó traktoros kezében persze....
Válasz #10580. hozzászólásra
PLZ:6330
Na így a pontos!!!
Válasz #10580. hozzászólásra
JOHANN HIRSCH!
Válasz #10579. hozzászólásra
Szarvas János, meg az irányítószám
Válasz #10578. hozzászólásra
Azt nem tudom
de lehet hogy igazad van
A tietek milyen néven van??
Válasz #10574. hozzászólásra
Az övével 1ütt hozza a teherautó a mienket is
Válasz #10576. hozzászólásra
Sajnos nem tudom.De valami úgy rémlik hogy colos méret.És asszem jól rémkik.
Válasz #10575. hozzászólásra
meg tudnád adni a 6310-es traki első agyban levő kazettás (féltengelyen levő) szimering számát? nem cikkszám érdekel, hanem ami rá van írva
Válasz #10573. hozzászólásra
Tipmix!
Tippelj
Igen Igen!
Válasz #10572. hozzászólásra
Válasz #10572. hozzászólásra
Egy tippem azért lenne..Hogy ki lehet a boldog tulajdonos..
Válasz #10571. hozzászólásra
Úgy hallottam,hogy Mezőtúr meg 3-al.1 helyre megy mind a 3
Mélykút bővült egy trakival!!!
Válasz #10569. hozzászólásra
A gyári értéke jó szokott lenni
Válasz #10568. hozzászólásra
Ez most hogy jutott eszedbe? Azt sem tudtam, hogy azt lehet állítani...
A gyári értékek a legtöbbször jók, csak to kell állítani, ahol az ember biztos a dolgában, és meg tudja határozni pontosan, hogy milyen érték kellene a mostani helyébe, és miért pont annyi! A többihez nem nyúlkapiszka, mert komoly károkat lehet csinálni vele!
Valaki aki Autotrac kormányzást használ JD traktoron,milyen kormány aszimmetria értéket szokott használni?
Válasz #10566. hozzászólásra
YYYEEESSSSSSSSSS!!!!
Válasz #10565. hozzászólásra
Odisys Bt.
Válasz #10564. hozzászólásra
Azt hittem hogy kiirod!!!
Válasz #10563. hozzászólásra
Ezt most komolyan kérdezed??
Szerinted??
Válasz #10561. hozzászólásra
És honnan is jön a mostani???
Válasz #10511. hozzászólásra
Miért nem tudnak normális hütőt csinálni, mi 9 év alatt 7500 üzemóra alatt a 4. hütőt fogyasztjuk, pedig nem törtük össze egyszerűen szivárog egyre jobban és jobban. Két évente eredeti jd fagyálló lecserélve hiába... Nem tudom felfogni...
Válasz #10522. hozzászólásra
A váltóban található 1 főszivattyú,1feltöltőszivattyú meg még 1 nem tudom milyen szivattyú.Ebből az egyik megdöglött,és a fémforgács gyönyörűen körbejárta a váltót vagy kétszer,mire megette a többi szivattyút is.Ez a mutatvány cakk-pakk 1 millába fájt a főnöknek.Utána 1-2 hónap múlva még hozzá jött az egyik oldallehajtás is ami még egy fél millás tétel volt.Akkor döntött úgy a főnök,hogy mennie kell.6500 óra körül volt benne akkor.Becserélte kitééknél 1 6930-ra.Úgy tudom,hogy kitéék még megcsinálták a másik oldali lehajtást rajta úgy adták el valakinek aki még most is dolgozik vele.De azt azért hangsúlyoznom kell,hogy sok talaj munkát végzett,tehát nem volt kikímélve.Én szerettem,mert jó kis gép volt.Ezt csak csak zárójelben jegyzem meg:A főnök eddig 3 JD-t vett a kitétől,most jön a 4._ik,de az már nem a kitétől.Asszem a kités korszak befejeződött,iszonyatosan el vannak szálva az árakkal.Tőlük most már csak a nagy cégek fognak vásárolni szerintem,minden kicsit el martak maguk mellől.
Válasz #10544. hozzászólásra
Elképzelhető, és egy új kis IH-nál, igaz török összeszerelés?De új! Igaz is korán reggel miért akarok dolgozniaki dolgozik nem ér rá pénzt keresni.
Válasz #10537. hozzászólásra
Akkor bocsánat, én is kételkedtem. Évjárat?
Válasz #10557. hozzászólásra
Az semmit nem jelent. Nŕlunk a legöregebb HMJ, a következő GTY, a harmadik pedig GYT volt. És mindegyik közt volt 1 év.
Válasz #10524. hozzászólásra
én abban is bizonytalan lennék, hogy eredetileg magyaroországon lett-e véve...
a rendszáma GWW928 - a GWW378 a miénk volt- 2003-ban...
Válasz #10555. hozzászólásra
Na adtak klébert hozzá!!!
Csak a biztosítékpkat spórolták ki
Válasz #10554. hozzászólásra
Akkor már az. Kléberrel jött. (opcióban..)
Válasz #10552. hozzászólásra
Amit nálatok javítottam azon is az volt szerintem :)
Válasz #10552. hozzászólásra
Sőt!Kerék nélkül!!!
Válasz #10548. hozzászólásra
A kite alapból taurussal hozta!!
Most van egy 6820 autopwr javításon 4600 órával.azon is Taurus van és még az eredeti.Igaz hogy már nagyon kukás.És a kités átvételi lap is benne van a speckóval.Azon pedig rajta van a méret és márka is.
De pedig igaz!
Kités gép.Annál meg igen gyakori volt a Taurus :)
Válasz #10546. hozzászólásra
Általában ez így szokott lenni......beleülünk és dolgozunk...........míg meg nem áll