Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #10542. hozzászólásra
Az árról nem írok véleményt de a gépet aki megveszi az beleül és dolgozik
Innentől pedig lehet gondolkodni hogy megéri é vagy senem.
Válasz #10537. hozzászólásra
SOKAT NEM LÁTTA A NAPSÜTÉST
ÉS VÉGIG EBBE A CSARNOKBA VOLT TÁROLVA.A GUMIK SINCSENEK KIREPEDEZVE.TAURUS AMUGY SEM AZ A REPEDŐS!!!
legkevesebb 7000 óra lehet abban a gépben, még ha a második garnitúra gumi van is rajta. A gyári gumik nem lehetnek rajta mert azok fullra berepedeztek volna ennyi év után.
Ez SE,és annyi volt az első,ami jött. A második 10 fölött. A 20-as meg talán 11. Három jött annó egymás után mint az orgonasíp. Most vettek itt egy 6320-at 9000 órával 7,5-ért. De szerintem a 10-esek jobbak.
Nem drágább, 9,5 körül volt új korában. Ebben BIZTOSAN NEM 12 ezer óra van! Sanyibának örök élet meg egy esztendő lenne. Ha látnám,megmondanám valós e az üzó,vagy kb mennyi van benne. Ez a gép kuriózum,tutin nemsokáig lesz fönn.
Válasz #10529. hozzászólásra
Meg ott van még 2 db John Deere a háttérben az egyik
képen......
Érdekesnek találom én is, hogy évi 200 órára így berendezkedik a Johniból.
Válasz #10517. hozzászólásra
Ami késik,nem nyúlik! Igen,ez a mostani biztos bátrabban viszi! A "nyagyorrú" 2 sebességgel jobban húzta a 6-os rövidet,mint a 6,2 IH-t.
Inkább 1 kicsit fölé kell tervezni mint alá,nehogy meglepetések érjék az embert.A homok az teljesen más mint itt nálunk ezek a fincsi fekete szurkos földek
Válasz #10507. hozzászólásra
68-69 ha zöldben gondolkodik. Akkor a 68-at meg lehet ilyeszteni egy kicsit.
Bár ő homokon van,ott lehet bírna még a nagyobb is egkis "csiklandozást"...
De hangsúlyozom,ha ilyet akar!
erről már sokat beszéltünk,mindenkinek úgyis az lesz,amelyik tetszik,mert itt pro-és kontra véleményekből úgyse jut előrébb az ember,csak jókat csatározunk...
Válasz #10495. hozzászólásra
Ne 66-ba gondolkodj,mert az egy számmal vékonyabb vas!!! A 68-69 már vastagabb,és azt is csak 150-ig!!!!!!
Elég az neki!!!
Válasz #10494. hozzászólásra
No fel van téve a piros szemüveg megint..... Láttad,hallottad. Ebbe én már ezelőtt beleszaladtam,és rájöttem,hogy ez hülyeség,mert valótlanokat állítottam. Optimális körülményekben a 6920 a 150 lovával szépen dolgozott a 6 méteres rabe rövidtárcsával,11-12-vel húzta. És nem evett sokat. Nem mondom meg hogy mennyit,mert a ferga úgyis kevesebbet eszik. És senki nem extrém körülményekre csinálja a gépberuházást. Nem mondom,hogy a 6 méteres való utána,de elboldogul vele. Az 5 méteres tuti jó neki. és a 6-ost én húztam,vele,én ültem benne, s nem láttam-hallottam-mondta valaki.
ennél a szériánál a hűtő volt a nagy probléma évekig,de még 5 éves korába is adta a jd,akiknek még nem az erősített volt benne.
25046 hozzászólás
Válasz #10538. hozzászólásra
De ne má, hogy eredetileg taurusal jött volna jd-től !!!!
Válasz #10544. hozzászólásra
annál igen
de ez 30 e juró és 35 é már új JXU ih-t kapni , én inkább az újat választanám
Az árról nem írok véleményt de a gépet aki megveszi az beleül és dolgozik
Innentől pedig lehet gondolkodni hogy megéri é vagy senem.
Válasz #10538. hozzászólásra
Ha használva van,akkor sajnos az! Megválik,mintha futózott lenne! Utána még sokáig bírja,csak csúnya,és a műszakin mindíg szóvá teszik.
azért abban egytérthetünk, hogy többet ér, mint egy új hattat
EZ bruto vagy nettó lehet?
Válasz #10540. hozzászólásra
nekem is megmozgatta a fantáziámat, de ez az ár nem reális és ha sokan fogják zaklatni akkor nem fog semmit se engedni
Válasz #10539. hozzászólásra
Nincs baja nekijje
Nincs százalék sem.Csak tudom ki a gazdája.
Válasz #10539. hozzászólásra
mit gondolsz hánynak fogta meg a fantáziáját és hányan indulnak hejnalban a gépért?
és van valami komolyabb baja..... vagy százalékot kapsz belőle?
SOKAT NEM LÁTTA A NAPSÜTÉST
ÉS VÉGIG EBBE A CSARNOKBA VOLT TÁROLVA.A GUMIK SINCSENEK KIREPEDEZVE.TAURUS AMUGY SEM AZ A REPEDŐS!!!
Válasz #10524. hozzászólásra
EBBE A GÉPBE TÉNYLEG CSAK 2000 ÓRA VAN!!!!!!!!!!!! !!
Válasz #10535. hozzászólásra
ha tető alatt napfénytől védve van, akkor nem
legkevesebb 7000 óra lehet abban a gépben, még ha a második garnitúra gumi van is rajta. A gyári gumik nem lehetnek rajta mert azok fullra berepedeztek volna ennyi év után.
szerintem az nem új gumi. ilyesmi van rajta nekem is a kis fergámon. én holnap ott kezdeném a napot
Válasz #10532. hozzászólásra
Ez SE,és annyi volt az első,ami jött. A második 10 fölött. A 20-as meg talán 11. Három jött annó egymás után mint az orgonasíp. Most vettek itt egy 6320-at 9000 órával 7,5-ért. De szerintem a 10-esek jobbak.
Válasz #10531. hozzászólásra
de ez standard változat szerintem az nem került annyiba
Nem drágább, 9,5 körül volt új korában. Ebben BIZTOSAN NEM 12 ezer óra van! Sanyibának örök élet meg egy esztendő lenne. Ha látnám,megmondanám valós e az üzó,vagy kb mennyi van benne. Ez a gép kuriózum,tutin nemsokáig lesz fönn.
Meg ott van még 2 db John Deere a háttérben az egyik
képen......
Érdekesnek találom én is, hogy évi 200 órára így berendezkedik a Johniból.
Válasz #10528. hozzászólásra
Új gumik vannak rajta az nem az a ü óra akkor az egyes lemaradt.
Válasz #10526. hozzászólásra
majd rágerjed valamelyik fanatikus
Válasz #10525. hozzászólásra
Nem néz ki rosszul, annak idején/2000-ben/néztem a Kiténél, lehet nem a Zetort kellett volna csak késő bánat.
De nem sokkal....1.7-tel..ha jól emlékszem.
Sanyibácsinak pont jó lenne, ha valóban 2000 óra van benne
ehhez mit szóltok?
drágább mint újkorában
Válasz #10521. hozzászólásra
Válasz #10511. hozzászólásra
Mi lett a váltóval és hány óránál???
Válasz #10520. hozzászólásra
valamit elnéztem, akkor ez a 6920 egy fogpiszkáló a 6485 ferga mellett
Válasz #10519. hozzászólásra
Igen. De a különbségre szerettem volna utalni,azért nem írtam vontatási sebességeket.
Válasz #10518. hozzászólásra
De ott több a paci is.Jól tudom,hogy az is fel van húzva picit??
Válasz #10517. hozzászólásra
Ami késik,nem nyúlik! Igen,ez a mostani biztos bátrabban viszi! A "nyagyorrú" 2 sebességgel jobban húzta a 6-os rövidet,mint a 6,2 IH-t.
Válasz #10515. hozzászólásra
Az 5.2-es IH teljesen jó neki,a rövidről nincs tapasztalatom de már fűzöm a főnököt,hogy azt is vennünk kell 1-et
Válasz #10514. hozzászólásra
ez sajnos így volt,de mára már változott(változik) a helyzet
Válasz #10513. hozzászólásra
Ha az IH-t viszi,akkor a röviddel repül........
Válasz #10511. hozzászólásra
No de a tiednek is volt adva dolog a a bírásküszöb felső határán+egy kicsi!
Válasz #10512. hozzászólásra
rövid vagy IH?
Válasz #10510. hozzászólásra
Ez így van. De szerintem az 5 méteres tárcsát vinnie kell gond nélkül. Erről te tudnál mesélni...
Válasz #10509. hozzászólásra
Nálunk csak a cooler szarta össze magát,mielőtt bele kellett bújni a váltójába
Válasz #10508. hozzászólásra
Inkább 1 kicsit fölé kell tervezni mint alá,nehogy meglepetések érjék az embert.A homok az teljesen más mint itt nálunk ezek a fincsi fekete szurkos földek
6920asban hűtő és műszerfal digitális kijelzője nekünk is bebaxott már. máskülönben minden ok vele.
Válasz #10507. hozzászólásra
68-69 ha zöldben gondolkodik. Akkor a 68-at meg lehet ilyeszteni egy kicsit.
Bár ő homokon van,ott lehet bírna még a nagyobb is egkis "csiklandozást"...
De hangsúlyozom,ha ilyet akar!
erről már sokat beszéltünk,mindenkinek úgyis az lesz,amelyik tetszik,mert itt pro-és kontra véleményekből úgyse jut előrébb az ember,csak jókat csatározunk...
Válasz #10506. hozzászólásra
A 69 teljesen jó!
Ne 66-ba gondolkodj,mert az egy számmal vékonyabb vas!!! A 68-69 már vastagabb,és azt is csak 150-ig!!!!!!
Elég az neki!!!
Válasz #10494. hozzászólásra
No fel van téve a piros szemüveg megint..... Láttad,hallottad. Ebbe én már ezelőtt beleszaladtam,és rájöttem,hogy ez hülyeség,mert valótlanokat állítottam. Optimális körülményekben a 6920 a 150 lovával szépen dolgozott a 6 méteres rabe rövidtárcsával,11-12-vel húzta. És nem evett sokat. Nem mondom meg hogy mennyit,mert a ferga úgyis kevesebbet eszik. És senki nem extrém körülményekre csinálja a gépberuházást. Nem mondom,hogy a 6 méteres való utána,de elboldogul vele. Az 5 méteres tuti jó neki. és a 6-ost én húztam,vele,én ültem benne, s nem láttam-hallottam-mondta valaki.
ennél a szériánál a hűtő volt a nagy probléma évekig,de még 5 éves korába is adta a jd,akiknek még nem az erősített volt benne.
Válasz #10502. hozzászólásra
Én ebben nem vagyok bizos...
Válasz #10496. hozzászólásra
6485 és kész
Válasz #10492. hozzászólásra
Szerintem a kitét kell utoljára megkérdezni valakinek aki traktorvásárlás előtt áll
Válasz #10493. hozzászólásra
8,5 tonna lett... 38X18.4 elöl meg 14,9 széles,az átmérőt nemtom.
Válasz #10497. hozzászólásra
nekem pedig EZ vagy egy ilyen
A 66-ost ne húzd addig! A 68-ast mar lehet, de a kisebb az gyenge lesz...