Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megmondtam én neked nem hiszek elsőre... De igen rémlik már a dolog. De akkor sok jó munkát vele. Akkor az rossz nem lehet egész kölyök korán jutottál hozzá (viszonylag).
Túl vagyunk gépesítve ez igaz, mondjuk eddig nem is bánjuk. Nem pluszba kell még egy gép hanem a jelenlegi helyett kellene majd másik. Ne legyen nagy és minden csip csup munkára használható legyen. Mtz meg mehetne piacra. Persze aztán lehet másik MTZ lesz a vége a dolognak, de ez majd akkor kiderül. Mindig hirtelen szokott jönni a döntés
Igen én is Néró... Bár elég távlati a terv, ahogy már tavaly is az volt. De szerintem még jövőre sem nagyon lesz belőle semmi... Mindig van valami más ami miatt azt kell mondani hogy ráér, meg hát rá is ér egyelőre tényleg, csak jó megmozdulás lenne szerintünk. Arról nem is beszélve hogy a színek harmóniája...
Akkor a lényeg, hogy 8000órás körül van bontani nemkellett szépen vált ésatöbbi.
Egy rossz adagoló egy kurvajó motort is eltud rontani, és fordítva is igaz! Jó adagolóval egy kopott motor is majdnem csodákra képes! (egy darabig:-)
Szimeringek ilyesmik ha előfordúlnak az a kevesebb. Sajnos marha drágák azokis de inkább legyen néha ennyi baja minthogy belekelljen nyúlogatni időelőtt.
Beszélni is akartam volna veled erről, de végülis a lényeg, hogy annyit legalább tudjon mint emez. 240lóvl nagyobb motorral tudnia kellene azt amit a 217 lovas tud.
Viszont biztos vagyok benne hogy nemlesz nagy különbség!!!
Ez a 7,4literes commonrail sisu olyan rugalmas nyomatékos hogy az adagolósok csak köszönhetnek neki, így nem várok égésföld különbséget de a 6,2-es tárcsát 3késes lazítót 5fejes rabewerk ekét vinnie kell rendesen.
Akikkel beszéltem mondták, hogy 7késes gaspardo lazítóval megy rendesen.
Válasz #9608. hozzászólásra
Aki ennyire "színimádó" az nem vesz másmilyet!!!! (magamból indultam.....)
Kíváncsi leszek majd a véleményedre,mert én attól a 8270xtra-tól nem estem hasra.
Múltkor belinkelte ezt ide valaki. Találtam nála 1-2 dolgot mai nagyon érdekelne. Csak qva messze van Hollandia. De ha Te is találnál ezt azt akkor már lehet érdemes lenne belemenni. És talán még az árakból is lehetne faragni ha többet veszünk.
Amúgy nem az enyém hanem a miénk.
Faterral ketten gazdálkodunk (ha 100% tudnám hogy véletlenál sem olvas errefelé, akkor azt írnám hogy igaz kezd hátráltatni a régi dolgokkal:-)
Nem tudom... akkor is hirtelen sokallottam érte. 15 milla egy 10+ ezer üzemórás gépért nem volt meggyőző akkor sem. De végig a fülemnél fogva vezettél, vagyis egy kép miatt vezettük saját magunkat...
Lalabácsi Te tudtad a turpisságot láttam rajtad, de a többiek (Drenthe is!!!) főleg Man. Czanik. Szj. Pilátus....ésatöbbiek nagggggyon benyelték.
Az hagyjaám! Ma hív Feco hogy mivan mitörtént velem!?!?!?
Hív Milking cimborám hogy hogy tehettem ilyet!?!?!?!?!
Mondtam Neki bálázón és ekén kívül csak a fű ződ e telepen.
Akkor sem esett le Neki
Nesztek ezt jól benyeltétek
Man-úron röhögtem a legjobban könnyekkel küszködve közben amikor este hazaértem romaniacs-ból s láom már tombolt a fotóm
azt írta "éreztem a lehelletén hogy johndeere-t fog venni"
Drenthe azért ennyire ne éld bele magad, 7430-as kicsit nagyobb gép a 6000-től, van itt Premium kivitelben cimborámnak, vett rá plusz táskasúlyokat meg 600-as elsőgumi meg 650-es hátsógumi és teletankolva 76mázsa
könnyű mint a falevel
Különben teccett a donzsír, viszont azthittem nagyobb benne a kráft meg az őserő
Partot nem is láttunk csak egy olyan pici kis lejtőt ami ha aszfalt lenne és meghugyoznám sem folyna le róla...
és hőkölt befele és bepattogott pedig duplakerék van rajta, plusz felvolt súlyozva(ebéd után kétszeméllyel)
Jó lesz olyan 72q-nak is. Üresen (fapadosan) szűk 60q.
Persze minden további nélkül lehet 82q is (110q a megengedettje), de azt már nem hívnám normál súlyozásnak.
25046 hozzászólás
Válasz #9641. hozzászólásra
5-10, de nem minden érdekel,meg úgy működik, megnézni, s megszeretni... csak a 80-110 Le-ig, persze ha nyernék
Válasz #9645. hozzászólásra
Megmondtam én neked nem hiszek elsőre... De igen rémlik már a dolog. De akkor sok jó munkát vele. Akkor az rossz nem lehet egész kölyök korán jutottál hozzá (viszonylag).
Válasz #9644. hozzászólásra
Túl vagyunk gépesítve ez igaz, mondjuk eddig nem is bánjuk. Nem pluszba kell még egy gép hanem a jelenlegi helyett kellene majd másik. Ne legyen nagy és minden csip csup munkára használható legyen. Mtz meg mehetne piacra. Persze aztán lehet másik MTZ lesz a vége a dolognak, de ez majd akkor kiderül. Mindig hirtelen szokott jönni a döntés
Válasz #9643. hozzászólásra
Hát nemfigyelsz látom....
Írtam hogy már van a szeker!!!
8270 Xtra 2004-es négyezer 500-600-700-800 órát futott nem emlékszem pontosan.
Válasz #9642. hozzászólásra
Ígyis jócskán túlvagytok gépesítve koma!
Inkább tartalékojjad a dellát nehezebb időkre!!!
(és hagyjad a jógépet Sanyibátyjádnak)
Válasz #9640. hozzászólásra
Amit Te nézel abban mennyi az idő? Van már igazi kiszemelted?
Válasz #9639. hozzászólásra
Igen én is Néró... Bár elég távlati a terv, ahogy már tavaly is az volt. De szerintem még jövőre sem nagyon lesz belőle semmi... Mindig van valami más ami miatt azt kell mondani hogy ráér, meg hát rá is ér egyelőre tényleg, csak jó megmozdulás lenne szerintünk. Arról nem is beszélve hogy a színek harmóniája...
Válasz #9639. hozzászólásra
Sanyibáttyja milyen árkategóriában kereskedel?
Válasz #9637. hozzászólásra
Akkor a lényeg, hogy 8000órás körül van bontani nemkellett szépen vált ésatöbbi.
Egy rossz adagoló egy kurvajó motort is eltud rontani, és fordítva is igaz! Jó adagolóval egy kopott motor is majdnem csodákra képes! (egy darabig:-)
Szimeringek ilyesmik ha előfordúlnak az a kevesebb. Sajnos marha drágák azokis de inkább legyen néha ennyi baja minthogy belekelljen nyúlogatni időelőtt.
Válasz #9632. hozzászólásra
Már kérdeztem, látom Te is ..hogy mondják a rómaiak.
Válasz #9636. hozzászólásra
Ment.
Válasz #9633. hozzászólásra
Megyen az,de olyan lomhának tűnik.
Állítólag dolgozott vele olyan gépész,aki ugyanilyenen van,az azt mondta az övé megkerüli ezt.Nemtom mi a fene lehet vele!
Válasz #9632. hozzászólásra
mél!
Válasz #9631. hozzászólásra
Elindultam JD 1188-at venni, Deutz lett belőle.
Válasz #9633. hozzászólásra
Mit keresel ebben a topikban?
Beszélni is akartam volna veled erről, de végülis a lényeg, hogy annyit legalább tudjon mint emez. 240lóvl nagyobb motorral tudnia kellene azt amit a 217 lovas tud.
Viszont biztos vagyok benne hogy nemlesz nagy különbség!!!
Ez a 7,4literes commonrail sisu olyan rugalmas nyomatékos hogy az adagolósok csak köszönhetnek neki, így nem várok égésföld különbséget de a 6,2-es tárcsát 3késes lazítót 5fejes rabewerk ekét vinnie kell rendesen.
Akikkel beszéltem mondták, hogy 7késes gaspardo lazítóval megy rendesen.
Jó hát azért bízni még lehet az emberben, nem vagyok túl idős, de láttam én már hatalmas pálfordulásokat ilyen téren
Két 6400-asról lehet tudni valamit vagy írjak inkább e-mailt?
Aki ennyire "színimádó" az nem vesz másmilyet!!!! (magamból indultam.....)
Kíváncsi leszek majd a véleményedre,mert én attól a 8270xtra-tól nem estem hasra.
Én szkeptikus voltam. Azt gondoltam ha tényleg ilyet vettél akkor mehetsz a süllyesztő be...
Qrvára nem hittem el...
Válasz #9626. hozzászólásra
Használtakat vagy újat?
Múltkor belinkelte ezt ide valaki. Találtam nála 1-2 dolgot mai nagyon érdekelne. Csak qva messze van Hollandia. De ha Te is találnál ezt azt akkor már lehet érdemes lenne belemenni. És talán még az árakból is lehetne faragni ha többet veszünk.
Válasz #9624. hozzászólásra
Amúgy fiataloké a jövő de azt az ősöktől kapjuk ami hozzá kell.
Emberek!
Viszont gumikat keresek!
Akinek van esetleg gumis kapcsolata segítsen már.
650/85 R38-as 2db
600/70 R28-as szintén 2db kellene.
Válasz #9624. hozzászólásra
Én neked innen fogva semmit nem hiszek el
Válasz #9623. hozzászólásra
Ígyvan ez Sanyibátyja!
de a fiataloké a jövő
(közben a többiek nem reagálnak azthiszik kamuzok de megint pofára esnek majd...)
Válasz #9622. hozzászólásra
Fiatalok...Sokszor eszembe jut mit mondott édesapám, milyen igaza volt amikor még másképp láttam 1-2 dolgot. Majd utólag rájössz.
Válasz #9618. hozzászólásra
Amúgy nem az enyém hanem a miénk.
Faterral ketten gazdálkodunk (ha 100% tudnám hogy véletlenál sem olvas errefelé, akkor azt írnám hogy igaz kezd hátráltatni a régi dolgokkal:-)
Válasz #9618. hozzászólásra
Grűn írta hogy ferganézőben voltam.
2nagy van már, meg a kisebb. A kombájnt nem számoljuk.
Meg volt egy kicsi de azmár elkelt.
Válasz #9616. hozzászólásra
Ez az volt, meg fórum frász Mr Ferguson....
Válasz #9616. hozzászólásra
Először elhittem, de azután...fel lettem homályosítva.
Válasz #9615. hozzászólásra
Tudtommal van egy kisebb és egy nagyobb ferguson traktorod, a kombájnt nem számoltam bele...
Válasz #9612. hozzászólásra
Nem tudom... akkor is hirtelen sokallottam érte. 15 milla egy 10+ ezer üzemórás gépért nem volt meggyőző akkor sem. De végig a fülemnél fogva vezettél, vagyis egy kép miatt vezettük saját magunkat...
Válasz #9614. hozzászólásra
Persze nemkell a duma!
ezvolt a NÁSZ-FRÁSZ
Válasz #9613. hozzászólásra
kettő?
Ez így nem kerek, az első beírásom után 2 percre tudtam a turpisságról.
Válasz #9611. hozzászólásra
A két fergád és a tárcsa együtt...
Válasz #9610. hozzászólásra
Miért? Azt írtam duplakerekekkel 40-50ezer ojró között van.
Kb ennyiért lehetne venni jóképűt duplákkal az a helyzet!
Válasz #9609. hozzászólásra
Melyik???
A vétel áron kicsit talán meginogtam, de bíztam benned... nem kellett volna
Ég is a pofám, és pirosabb mint a géped
Válasz #9598. hozzászólásra
Lalabácsi Te tudtad a turpisságot láttam rajtad, de a többiek (Drenthe is!!!) főleg Man. Czanik. Szj. Pilátus....ésatöbbiek nagggggyon benyelték.
Az hagyjaám! Ma hív Feco hogy mivan mitörtént velem!?!?!?
Hív Milking cimborám hogy hogy tehettem ilyet!?!?!?!?!
Mondtam Neki bálázón és ekén kívül csak a fű ződ e telepen.
Akkor sem esett le Neki
Nesztek ezt jól benyeltétek
Man-úron röhögtem a legjobban könnyekkel küszködve közben amikor este hazaértem romaniacs-ból s láom már tombolt a fotóm
azt írta "éreztem a lehelletén hogy johndeere-t fog venni"
SOHA!!!!!!!!!
Válasz #9603. hozzászólásra
Drenthe azért ennyire ne éld bele magad, 7430-as kicsit nagyobb gép a 6000-től, van itt Premium kivitelben cimborámnak, vett rá plusz táskasúlyokat meg 600-as elsőgumi meg 650-es hátsógumi és teletankolva 76mázsa
könnyű mint a falevel
Különben teccett a donzsír, viszont azthittem nagyobb benne a kráft meg az őserő
Partot nem is láttunk csak egy olyan pici kis lejtőt ami ha aszfalt lenne és meghugyoznám sem folyna le róla...
és hőkölt befele és bepattogott pedig duplakerék van rajta, plusz felvolt súlyozva(ebéd után kétszeméllyel)
B*ZIRA VETTEM AZ EGÉSZ BAGÁZST!!!!
Szabikám ki mit mondott néked!
őszintén, csak kíváncsi vagyok semmi jelentősége.
Igaz azzal akartam volna kicsapni a biztosítékot, hogy pénteken meg elhozom a 8270Xtra-s Fergát (is)
Válasz #9600. hozzászólásra
Akkor 60-al indul és mondjuk rájön a rug. híd , front súly tartó , frontsúly , némi hátsókerék súly , és így 70 mázsa fölött van ?
Válasz #9600. hozzászólásra
Ez biztosan erősebb,mi a 6920-at 84-re súlyoztuk (vízzel),és megbánta a váltóban a C-fokozat.
Válasz #9599. hozzászólásra
Válasz #9597. hozzászólásra
Jó lesz olyan 72q-nak is. Üresen (fapadosan) szűk 60q.
Persze minden további nélkül lehet 82q is (110q a megengedettje), de azt már nem hívnám normál súlyozásnak.
Válasz #9598. hozzászólásra
Nem hiszem,hogy letudja nyelnimert csuklik rendesen (amennyien most emlegetik