Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.53 FtUSD389.41 FtCHF429.55 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #8916. hozzászólásra
Ha szar portáról beszélünk,akkor 7-7.7 Km/h-val tudom húzni.Ha 35 aranykorona felett beszélünk akkor 8.5-9.2-vel szoktam járni.Mindezt 28-30 cm mélyen.Ettől mélyebben nem szoktunk szántani.A 6930 pedig még nem produkált hibajelenségetA héten megejtem a 3000-es olajcserét
Válasz #8895. hozzászólásra
21 milláért vette 2 éve a főnök.Ez már a harmadik szezonja jövő héten lesz aktuális a 3000-es olajcsere.2 éve volt 1 készlet kisöprés a kiténél aztán arra csapott le a főnök.A 6920-ast beszámoltatta 10-ért+1 kis támogatás és megoldották okosbaDe előtte a 6920-ra rávertünk 1.5 millátutána döntött a csere mellett.Csak a fülkerugózást hiányolom belőleOlyan már nem volt a készleten
Válasz #8891. hozzászólásra
Én már majdnem 3000-nél tartok a 6930Prémium-al de még semmi nem ment tönkre rajtaezért nem nagyon tudok tanácsot adni ebbennagyon ne legyen lelekva és az már 1 jó kezdet
ha érdekel valakit függöleges tengelyű szárzuzó akkor én rendelésre csinálok! számla nélkül Az anyagminőség megvan mert tudom h szar az amikor vmi széthullik. Az ár 220 kardán nélkül
Szerintetek mit kell megnézni egy 1400 uzemorás 6830pr traktoron? Hogy nincsene igen lestrapálva? kardán kereszt vagy valamit a válton? a motoron gondolom nem lesz gond . De mégis hova nézek vagy mit fogjak meg? hogy tudjam renbe van.
a deutzöt az az igazság nem igazán ismerem, és szerintem az országban nem könnyen találsz használtat, olyat amit érdemes lenne megvenni mivel nem egy nagyon elterjedt gép, azért szerintem németbe vagy ausztriába lenne érdemes szétnézni.esetleg new holland? abból egész nagy a választék használt piacon is.
hát megmondom őszintén a kukorica pénzből akarunk venni csak érdeklődünk hogy melyiket lenne érdemes!! Segitségeteket kérem h melyik gép az ami árba is elfogadható és minőségre iss!! john deere-n gondolkodunk vagy a deutz fahron
40 ha az a baj h nekünk nagyon kellene még egy traki és az irányváltó nekünk nagyon kéne.. sajnos minden föld ciklis és a szántással nagy bajba vaunk mert az idő szorit minket a bolt miatt... hosszú elmondani..
Tudnál egy kis infot írni van nálatok egy 6930pre csak nincs kiírva a uzemora .Menyivan bene? Ezek a használt trakik menyire beváltak? Ezek bemutato modelek? Nincsenek kinyuzva?
Na akor jó !!!! Látom csak belátod hogy 1 wts vagy w nem lehet a megával tukmiaszaral 1 lapon emliteni ehez nem kel nagy ész !!!!
A lekszional is csak fentartásal!!!! Én végigjártam a papirkombájnokat de elégvolt a ződ pirosbol 1 életre!!!!!!!
Látom sikerült fel ráznom a hangulatot Nem fizet egyetlen kereskedő sem, nekem ! Sajna !!! Egyszerűen már gyerekkorom óta kombájn (őrült) vagyok ! Már akkor is csúsztam másztam bennük és folyton csak kérdeztem és figyeltem !!! Persze amennyire csak lehetett bele is ástam magam szakmailag !!
25068 hozzászólás
Válasz #8919 hozzászólásr![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
A főnököm is ebben bízik
Válasz #8917. hozzászólásra
Ez is jól hangzik, csak tartson még ki pár ezer órát így. :)
Válasz #8917. hozzászólásra![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
a réselt kormánylemezest sokkal könnyebb húzni![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
De ha teli kormánylemezes lenne akkor biztosan nem ezek az értékek lennének
Válasz #8916. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
A héten megejtem a 3000-es olajcserét![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Ha szar portáról beszélünk,akkor 7-7.7 Km/h-val tudom húzni.Ha 35 aranykorona felett beszélünk akkor 8.5-9.2-vel szoktam járni.Mindezt 28-30 cm mélyen.Ettől mélyebben nem szoktunk szántani.A 6930 pedig még nem produkált hibajelenséget
Válasz #8911. hozzászólásra
Mennyire viszi a négyes ekét mennyire kötött talajon? Milyen gondok voltak vele az eltelt időben?
Egy kis előzetes!!
John Deere Setting Directions!
Újdonság bemutató Rothenburg.http://www.youtube.com/watch?v=G4XnoIbL1b4
Válasz #8913. hozzászólásra![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
sajna nem volt kissebb![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Bálázott bizony
Válasz #8910. hozzászólásra
bálázott hogy húzza?
Tavaly nyáron![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110820122052_Kep006.jpg)
Tavaj télen![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110820121938_Kep0344.jpg)
1 naposan![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110820121750_Kep0016.jpg)
Jaaaaj támadások a láthatáron![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #8907. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
egy 102456.743.67.432.56-os MTZ-re gondolsz???
Válasz #8903. hozzászólásra
Azt még egy mtz is elhuzza
Válasz #8905. hozzászólásra ez így van![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #8903. hozzászólásra
olyan mintha pár lappal keskenyebb lenne
Válasz #8903. hozzászólásra![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Kivéve ha le van szedve róla 2-2 levél
Válasz #8902. hozzászólásra
nah, mindjárt jönnek, és lehordanak mindennek, mert nem tudod, hogy a 6930-as nem húzza el a 6,2-es IH tárcsát!
Válasz #8895. hozzászólásra![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
De előtte a 6920-ra rávertünk 1.5 millát![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
utána döntött a csere mellett.Csak a fülkerugózást hiányolom belőle![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Olyan már nem volt a készleten![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110818194038_user_9567635_1249130928088_box.jpeg)
21 milláért vette 2 éve a főnök.Ez már a harmadik szezonja jövő héten lesz aktuális a 3000-es olajcsere.2 éve volt 1 készlet kisöprés a kiténél aztán arra csapott le a főnök.A 6920-ast beszámoltatta 10-ért+1 kis támogatás és megoldották okosba
Válasz #8900. hozzászólásra
Válasz #8899. hozzászólásra
Ez valami népbetegség lehet a cégnél, ugyanis a 82es is állandóan eldugult amíg trágyát hordtam vele....
Válasz #8898. hozzászólásra
Azt csinálta nekem is tavaly.Meg kell fújni a tankot az ülepítőtől visszafelé,születése óta van benne valami "pokla".
Válasz #8897. hozzászólásra
nagyon szépen ment egész nyáron, csak 1-2x orron ütötték és megállt, utána meg b*szott beindulni ![smile mad](/oldforum/images/smiles/mad.gif)
Igen-igen
Válasz #8896. hozzászólásra![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Hallottam,te voltál a kombájnos!!
üdv![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
mennyi volt az ára és milyen évjáratú a6930???
Válasz #8891. hozzászólásra![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
ezért nem nagyon tudok tanácsot adni ebben
nagyon ne legyen lelekva és az már 1 jó kezdet![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Én már majdnem 3000-nél tartok a 6930Prémium-al de még semmi nem ment tönkre rajta
ha érdekel valakit függöleges tengelyű szárzuzó akkor én rendelésre csinálok! számla nélkül Az anyagminőség megvan mert tudom h szar az amikor vmi széthullik. Az ár 220 kardán nélkül
szerintem is a jd fog maradni.. A new holland nem jön be.. Tul sok az eladó belőle és az ára is olcsó a többihez képest.. szerintem nem véletlenül
Szerintetek mit kell megnézni egy 1400 uzemorás 6830pr traktoron? Hogy nincsene igen lestrapálva? kardán kereszt vagy valamit a válton? a motoron gondolom nem lesz gond . De mégis hova nézek vagy mit fogjak meg? hogy tudjam renbe van.
Válasz #8889. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
de ha a kettő közül akartok választani szerintem mindenképpen a JD
Válasz #8888. hozzászólásra
a deutzöt az az igazság nem igazán ismerem, és szerintem az országban nem könnyen találsz használtat, olyat amit érdemes lenne megvenni mivel nem egy nagyon elterjedt gép, azért szerintem németbe vagy ausztriába lenne érdemes szétnézni.esetleg new holland? abból egész nagy a választék használt piacon is.
hát megmondom őszintén a kukorica pénzből akarunk venni csak érdeklődünk hogy melyiket lenne érdemes!! Segitségeteket kérem h melyik gép az ami árba is elfogadható és minőségre iss!! john deere-n gondolkodunk vagy a deutz fahron
Válasz #8884. hozzászólásra
aha értem.hát igen jól jön hogyha nem kell állandóan kuplungolni.néztetek már azóta gépet?
http://www.youtube.com/watch?v=xQwpbCtnWNU&feature=share
Érdemes megnézni!!
Eladó john deere traktor kiseb válto hibával!üzemképes állapotban!600000ft hívj megegyezünk!06202460745
40 ha az a baj h nekünk nagyon kellene még egy traki és az irányváltó nekünk nagyon kéne.. sajnos minden föld ciklis és a szántással nagy bajba vaunk mert az idő szorit minket a bolt miatt... hosszú elmondani..
Válasz #8882. hozzászólásra
mennyi területet akartok vele művelni?
köszönöm pista1234 a 105 lovason gondolkodunk!
John Deere 6R - Magyar - HU
http://www.youtube.com/watch?v=E-7EI_hCZOA
John Deere 7R - Magyar - HU
http://www.youtube.com/watch?v=x-EStgwnuuk&feature=related
John Deere 8R - Magyar - HU
http://www.youtube.com/watch?v=YPS_xMwMKBc&feature=related
http://www.agrobekes.hu/hasznaltgepek/styled-4/krone.html
pl. 1 ilyet
Válasz #8876. hozzászólásra
6 ezresben gondolkodj mindenképp!
Válasz #8875. hozzászólásra
Tudnál egy kis infot írni van nálatok egy 6930pre csak nincs kiírva a uzemora .Menyivan bene? Ezek a használt trakik menyire beváltak? Ezek bemutato modelek? Nincsenek kinyuzva?
Válasz #8876. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/John-Deere-2850/20110623-1480155/# itt van ez 4 millióért
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/John-deere-6400-as-elado/20091116-198787/ ez 4,5 millióért
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/John-Deere-6110-SE-traktor/20100630-1596286/ vagy ez 5,3 millióért
mennyi pénzed lenne rá? ha van akkor érdemesebb a 10-es szériát választani, a 6310es 105 lóerős, és egy elég jól eltalált gép
egy 8-10 éves 90-110 lovas johni milyen árban van és ha van vkinek eladó akkor irjon már köszönöm!!
Válasz #8872. hozzászólásra
Ha érdekel tudok 1-et!
Válasz #8873. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Na akor jó !!!! Látom csak belátod hogy 1 wts vagy w nem lehet a megával tukmiaszaral 1 lapon emliteni ehez nem kel nagy ész !!!!
A lekszional is csak fentartásal!!!! Én végigjártam a papirkombájnokat de elégvolt a ződ pirosbol 1 életre!!!!!!!
Nekem nincs problémám a JD-vel !!! Csak vannak adott tipusok, még más márkákon belül is, melyeknél vannak fentartásaim ! Ennyííí !
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni milyen a 7800Jd traktor ha van valakinek tapasztalata ossza meg velem
Előre is köszönöm az infókat.
Látom sikerült fel ráznom a hangulatot![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Nem fizet egyetlen kereskedő sem, nekem ! Sajna !!!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Egyszerűen már gyerekkorom óta kombájn (őrült) vagyok ! Már akkor is csúsztam másztam bennük és folyton csak kérdeztem és figyeltem !!!
Persze amennyire csak lehetett bele is ástam magam szakmailag !!