Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.53 FtUSD389.41 FtCHF429.55 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
2007 augusztusáig Románia legmenöbb cége voltunk..a tulaj eladta és ujbol kezdtünk mindent a szint megmaradt és külföldre is nyitottunk...vannak itt kisgazdág akik nagyokat irnak és lehet nem tudják szegények de a Magyar nagykereseke növényvédöszereket és traktor -kombájnt és alkatrészeket is vásárolnak tölünk..
Aha ismerős szitu !!! Volt már rá példa akciós zöld fehér Rábuktak mint(maci a málnásra)! Csak mikor alkatrész kellett hozzá na akkor volt meglepetés mivel már KLÓN volt a gép ! Amit találtak és bele lehetett sajtolni na azzal lett ki pótolva a gyári motyó !!!!
Főleg talajmunka, kötött talajon ( aranyféle kötöttsége 40-55) szántás, szántás elmunkálás, kombinátor esetleg még pótkocsizás. 100-150 ha-n. Egy 4 fejes váltvaforgatós ekét akarok utána venni. Milyen irányáron mozognak ezek?
Itt sokszor nem a "vásárlás" a probléma ! A szervíz háttér a leg fontosabb ! És itt most nem csapágycserére gondolok ! A hazai kereskedők szeretik szivatósra venni ha a gép nem tőlük van ! Aki pedig hajlandó foglalkozni a géppel az nemigazán ér oda mert rá kell mennie minden (lepaszolt-elbaltázott)melóra ! Mivel ök is szeretnének egyszer nagyok lenni Még ha most még szerényen is nyomják !!!
Tiszteletem az Uraknak,
Valaki tudna velemenyt mondani a JD W650, T560-as kombajnokrol. Elonyok, hatranyok, ki miert ajanlana,miert nem, fogyasztas meg hasonlok.Nem tudom hogy feltevodott ez a kerdes e mar ebben a temakorben,de elore is megkoszonnem a segitseget!
Ez egyszerű versenyeztesd meg a kereskedőkkel ! Amit pedig le lehet gyártani azt legyártod a szegecselt spanolónak, flex,csapágycsere,majd öszecsavarozod !
Lala te ezt minden évben meg kell csinálni ahoz hogy tökéletes klímám legyen vagy csak elég 10 évben eggyszer?
Mert igazából én most vettem ezt a 2264-est és ahogy néztem nem nagyon volt megbontva a pótülés és radiátorok környéke.
ja és még annyit szeretnék kérni hogy ha valaki tud olyan oldalt ahol kombájnhoz alaktrész árlistát találok (E-514, JD 2264, pixall)kérem linkelje be, előre is köszönöm
Válasz #8731. hozzászólásra
A pótülés alatt van a radiátor,mind a kettő.De sajnos a tökéletes tisztításhoz le kell fejteni a gázt a klímából.Aztán kiszerelni a dobozt,szétszerelni,és kimosni a klíma radiátorát.
A klímáról annyit,hogy mindíg hosszú nadrágban arattam a tisztítás után!
Melyik üllést kell kivennem akkor ahoz hogy hozzáférjek a radiátorhoz? Te meg vagy elégedve a klímáddal jól dolgozik a 35-37 fokos melegben? köszönöm a jótanácsot
Válasz #8729. hozzászólásra
hello! vagy leestek a légjáratok csövei az ülés alatt az elosztóról,vagy el van már koszolódva a radiátorod,és nem sok levegő jut át rajta! sajnos szerintem az utóbbi!
Sziasztok! A következő kérdéssel fordulok hozzátok john deere 2264-es kombájnomban gyengén szerepel a klíma , mintha nem lenne légáramlat hidegnek hideget fúj de maximum ventillátor fordulaton alig jön be a levegő mi lehet a probléma a fülke szűrőt naponta tisztítom. Meg sülök benne szó szerint.
25068 hozzászólás
Prod-agro-bian SRL...mostván chemical.ro cimen megyünk tovább..de minden felesztés alatt áll..
Válasz #8767. hozzászólásra
a cég nevét áruld el
Válasz #8765. hozzászólásra
Igazad van!!!!
Hirdess inkább máshol!!!!
it akkor is betörünk a piacra ha innnen engem mint magán embert kitessékelnek...
Válasz #8764. hozzászólásra
és melyik cég volt ez , ha nem titok?
Romániába 40 megyében jelen vagyunk!!! 40 bolt és 25 nagyker a cég része..de hadjuk...!!!
2007 augusztusáig Románia legmenöbb cége voltunk..a tulaj eladta és ujbol kezdtünk mindent a szint megmaradt és külföldre is nyitottunk...vannak itt kisgazdág akik nagyokat irnak és lehet nem tudják szegények de a Magyar nagykereseke növényvédöszereket és traktor -kombájnt és alkatrészeket is vásárolnak tölünk..
Válasz #8758. hozzászólásra
Aha ismerős szitu !!! Volt már rá példa akciós zöld fehér Rábuktak mint(maci a málnásra)! Csak mikor alkatrész kellett hozzá na akkor volt meglepetés mivel már KLÓN volt a gép ! Amit találtak és bele lehetett sajtolni na azzal lett ki pótolva a gyári motyó !!!!
Válasz #8759. hozzászólásra
Főleg talajmunka, kötött talajon ( aranyféle kötöttsége 40-55) szántás, szántás elmunkálás, kombinátor esetleg még pótkocsizás. 100-150 ha-n. Egy 4 fejes váltvaforgatós ekét akarok utána venni. Milyen irányáron mozognak ezek?
Itt sokszor nem a "vásárlás" a probléma ! A szervíz háttér a leg fontosabb ! És itt most nem csapágycserére gondolok ! A hazai kereskedők szeretik szivatósra venni ha a gép nem tőlük van ! Aki pedig hajlandó foglalkozni a géppel az nemigazán ér oda mert rá kell mennie minden (lepaszolt-elbaltázott)melóra ! Mivel ök is szeretnének egyszer nagyok lenni Még ha most még szerényen is nyomják !!!
Válasz #8756. hozzászólásra
én egy ilyet szeretnék olyan 20-25 évesben , nem gond ha kicsit idősebb , csak ne legyen túlságosan lestrapált állapotban
ja és nagyon árérzékeny vagyok
Válasz #8753. hozzászólásra
Mire van igényed?mire szeretnéd használni?Milyen munkaeszközeid vannak? STB......
Válasz #8757. hozzászólásra
Mondjuk Ukrajnából még egy doboz gyufát se vennék nem hogy kombájnt !!!!
Válasz #8756. hozzászólásra
Ez itt nem a reklámoldalad szerintem.
Hamarosan ki is leszen modizva
ha konkrétan megirják hogy mit szeretnének árat küldök..Francia,Ukrajna,Román, piacot követjük és tartsuk a akapcsolatot velük..
Válasz #8754. hozzászólásra
csak annyi a baja hogy W széria !!! Egyszer elég volt !!!!
Válasz #8750. hozzászólásra
erröl lenne szó?
Válasz #8747. hozzászólásra
Igaziból mindkettő, mert nem tudom még az árkülönbséget a kettő között és tanácstalan vagyok még, hogy mi legyen.
Válasz #8750. hozzászólásra
miért érzem én úgy, hogy ezt itt senkinek sem fogod eladni?
érdeklödni lasvegas21@freemail.hu
ára:180000 dollár..
Év
: 2008
Tip
: Kombájn
Kilometer
: 1200 km
termelés:
: 800 m/h
származási hely
: Ucraina
Autoline ID
: PQ1269
John Deeree Kombájn..Év 2008,Kilomter 1200,...800/h,Autoline ID
: PQ1269 ........ára 18000Autoline I
Válasz #8746. hozzászólásra
Standard vagy prémiun hibái érdekelnek??
Válasz #8743. hozzászólásra
Hello!
Írnál egy pár sort a traktorodról? Mennyit mentél vele, volt-e valami gond vele (javítások), mennyire vagy megelégedve vele meg ilyesmi...
Előre is köszi.
Válasz #8743. hozzászólásra
dolgozott.. ja és nem az odisysnél, hanem a Kiténél
No?Kihót meg????
Gál-Mobil.
30/625-1683
Hiv6sz.
Ěs akkor az odi -nél korzo dolgozik?
Válasz #8741. hozzászólásra
gálnál
Válasz #8740. hozzászólásra
de o dolgozik az Odi-nál? Mert nem vagyok benne biztos?
Válasz #8739. hozzászólásra
A neve alatt a hirdetésnél.
Hodolits te melyik cégnél dolgozol ha nem titok?az(odi... vagy más? Mert lenne hozzád egy pár kérdésem lehet telefonon is ha írsz egy számot.
Tiszteletem az Uraknak,
Valaki tudna velemenyt mondani a JD W650, T560-as kombajnokrol. Elonyok, hatranyok, ki miert ajanlana,miert nem, fogyasztas meg hasonlok.Nem tudom hogy feltevodott ez a kerdes e mar ebben a temakorben,de elore is megkoszonnem a segitseget!
Válasz #8735. hozzászólásra
Én 12 éves korában csináltam,és ahhoz se volt hozzányúlva még! (az se újonnan vett gép,de 8 éve már ott van)
Válasz #8733. hozzászólásra
Ez egyszerű versenyeztesd meg a kereskedőkkel ! Amit pedig le lehet gyártani azt legyártod a szegecselt spanolónak, flex,csapágycsere,majd öszecsavarozod !
Lala te ezt minden évben meg kell csinálni ahoz hogy tökéletes klímám legyen vagy csak elég 10 évben eggyszer?
Mert igazából én most vettem ezt a 2264-est és ahogy néztem nem nagyon volt megbontva a pótülés és radiátorok környéke.
Válasz #8733. hozzászólásra
ja és még annyit szeretnék kérni hogy ha valaki tud olyan oldalt ahol kombájnhoz alaktrész árlistát találok (E-514, JD 2264, pixall)kérem linkelje be, előre is köszönöm
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, hogy az alábbi alkatrészek JD 2264 v 66-os kombájnhoz hozzávetőlegesen mennyibe kerülnek
Kerék csapágyak belső
Körmös kapcsoló
Magfelhordó alja
Spanoló kerék
Lánckerék agy
Kapcsoló köröm
Lánc
gázolaj cső
műanyag persely
bedobó szíj
dörzstárcsa
előre is köszönöm a választ
Válasz #8731. hozzászólásra
A pótülés alatt van a radiátor,mind a kettő.De sajnos a tökéletes tisztításhoz le kell fejteni a gázt a klímából.Aztán kiszerelni a dobozt,szétszerelni,és kimosni a klíma radiátorát.
A klímáról annyit,hogy mindíg hosszú nadrágban arattam a tisztítás után!
Melyik üllést kell kivennem akkor ahoz hogy hozzáférjek a radiátorhoz? Te meg vagy elégedve a klímáddal jól dolgozik a 35-37 fokos melegben? köszönöm a jótanácsot
Válasz #8729. hozzászólásra
hello! vagy leestek a légjáratok csövei az ülés alatt az elosztóról,vagy el van már koszolódva a radiátorod,és nem sok levegő jut át rajta! sajnos szerintem az utóbbi!
Sziasztok! A következő kérdéssel fordulok hozzátok john deere 2264-es kombájnomban gyengén szerepel a klíma , mintha nem lenne légáramlat hidegnek hideget fúj de maximum ventillátor fordulaton alig jön be a levegő mi lehet a probléma a fülke szűrőt naponta tisztítom. Meg sülök benne szó szerint.
Válasz #8727. hozzászólásra
az 50-es váltóhoz kell:
rugózott híd, tárcsafék az első tengelyben, telt (fix) felni...
ha ezek az extrák már benne vannak, akkor minimális a felára az 50-es váltónak.
inkább ezek jelentenek többletktg-et!
de az amcsi honlapon van Build your own funkció, és ott lűtod az extrák felárát...
Válasz #8726. hozzászólásra
Te se tudsz semmit ezekről a 50es váltójú ......mondjuk 4 hengeresekről?
Mennyi az árkülönbség a 40 eshez képest?
Veszi e ezeket a paraszt nemigen mi?
Válasz #8725. hozzászólásra
simán fenn vannak a JD honlapján. Aki nem találja meg, az meg sem érdemli!
Mennyire érdekes!!!
26 e-mailt küldtem el ma a prospektusokkal.
Sokan érdeklődtek,mert máshol nem kaptak felvilágosítást!!!
Válasz #8723. hozzászólásra
kezdjem?
1. ennek a topiknak a megnyitása.......
2. .........
nincs harag ugyi?
Válasz #8720. hozzászólásra
Akkor számold össze légyszíves.
Igazából ez csak jótanács akart lenni, de legfeljebb megtanulod a saját károdon.
(részemlől lezárva)
Válasz #8718. hozzászólásra
Lófaxt nem tudok.
Meg különben is, mindenkinél van szebb és okosabb. Nálad is, meg nálam is,
Válasz #8719. hozzászólásra
pilóta függő a dolog