Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD391.85 FtCHF431.03 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
2007 augusztusáig Románia legmenöbb cége voltunk..a tulaj eladta és ujbol kezdtünk mindent a szint megmaradt és külföldre is nyitottunk...vannak itt kisgazdág akik nagyokat irnak és lehet nem tudják szegények de a Magyar nagykereseke növényvédöszereket és traktor -kombájnt és alkatrészeket is vásárolnak tölünk..
Aha ismerős szitu !!! Volt már rá példa akciós zöld fehér Rábuktak mint(maci a málnásra)! Csak mikor alkatrész kellett hozzá na akkor volt meglepetés mivel már KLÓN volt a gép ! Amit találtak és bele lehetett sajtolni na azzal lett ki pótolva a gyári motyó !!!!
Főleg talajmunka, kötött talajon ( aranyféle kötöttsége 40-55) szántás, szántás elmunkálás, kombinátor esetleg még pótkocsizás. 100-150 ha-n. Egy 4 fejes váltvaforgatós ekét akarok utána venni. Milyen irányáron mozognak ezek?
Itt sokszor nem a "vásárlás" a probléma ! A szervíz háttér a leg fontosabb ! És itt most nem csapágycserére gondolok ! A hazai kereskedők szeretik szivatósra venni ha a gép nem tőlük van ! Aki pedig hajlandó foglalkozni a géppel az nemigazán ér oda mert rá kell mennie minden (lepaszolt-elbaltázott)melóra ! Mivel ök is szeretnének egyszer nagyok lenni Még ha most még szerényen is nyomják !!!
Tiszteletem az Uraknak,
Valaki tudna velemenyt mondani a JD W650, T560-as kombajnokrol. Elonyok, hatranyok, ki miert ajanlana,miert nem, fogyasztas meg hasonlok.Nem tudom hogy feltevodott ez a kerdes e mar ebben a temakorben,de elore is megkoszonnem a segitseget!
Ez egyszerű versenyeztesd meg a kereskedőkkel ! Amit pedig le lehet gyártani azt legyártod a szegecselt spanolónak, flex,csapágycsere,majd öszecsavarozod !
Lala te ezt minden évben meg kell csinálni ahoz hogy tökéletes klímám legyen vagy csak elég 10 évben eggyszer?
Mert igazából én most vettem ezt a 2264-est és ahogy néztem nem nagyon volt megbontva a pótülés és radiátorok környéke.
ja és még annyit szeretnék kérni hogy ha valaki tud olyan oldalt ahol kombájnhoz alaktrész árlistát találok (E-514, JD 2264, pixall)kérem linkelje be, előre is köszönöm
Válasz #8731. hozzászólásra
A pótülés alatt van a radiátor,mind a kettő.De sajnos a tökéletes tisztításhoz le kell fejteni a gázt a klímából.Aztán kiszerelni a dobozt,szétszerelni,és kimosni a klíma radiátorát.
A klímáról annyit,hogy mindíg hosszú nadrágban arattam a tisztítás után!
Melyik üllést kell kivennem akkor ahoz hogy hozzáférjek a radiátorhoz? Te meg vagy elégedve a klímáddal jól dolgozik a 35-37 fokos melegben? köszönöm a jótanácsot
Válasz #8729. hozzászólásra
hello! vagy leestek a légjáratok csövei az ülés alatt az elosztóról,vagy el van már koszolódva a radiátorod,és nem sok levegő jut át rajta! sajnos szerintem az utóbbi!
Sziasztok! A következő kérdéssel fordulok hozzátok john deere 2264-es kombájnomban gyengén szerepel a klíma , mintha nem lenne légáramlat hidegnek hideget fúj de maximum ventillátor fordulaton alig jön be a levegő mi lehet a probléma a fülke szűrőt naponta tisztítom. Meg sülök benne szó szerint.
25068 hozzászólás
Prod-agro-bian SRL...mostván chemical.ro cimen megyünk tovább..de minden felesztés alatt áll..
Válasz #8767. hozzászólásra
a cég nevét áruld el
Válasz #8765. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Igazad van!!!!
Hirdess inkább máshol!!!!
it akkor is betörünk a piacra ha innnen engem mint magán embert kitessékelnek...
Válasz #8764. hozzászólásra
és melyik cég volt ez , ha nem titok?
Romániába 40 megyében jelen vagyunk!!! 40 bolt és 25 nagyker a cég része..de hadjuk...!!!
2007 augusztusáig Románia legmenöbb cége voltunk..a tulaj eladta és ujbol kezdtünk mindent a szint megmaradt és külföldre is nyitottunk...vannak itt kisgazdág akik nagyokat irnak és lehet nem tudják szegények de a Magyar nagykereseke növényvédöszereket és traktor -kombájnt és alkatrészeket is vásárolnak tölünk..![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #8758. hozzászólásra
Rábuktak mint(maci a málnásra)! Csak mikor alkatrész kellett hozzá na akkor volt meglepetés mivel már KLÓN volt a gép ! Amit találtak és bele lehetett sajtolni na azzal lett ki pótolva a gyári motyó !!!!
Aha ismerős szitu !!! Volt már rá példa akciós zöld fehér
Válasz #8759. hozzászólásra
Főleg talajmunka, kötött talajon ( aranyféle kötöttsége 40-55) szántás, szántás elmunkálás, kombinátor esetleg még pótkocsizás. 100-150 ha-n. Egy 4 fejes váltvaforgatós ekét akarok utána venni. Milyen irányáron mozognak ezek?
Itt sokszor nem a "vásárlás" a probléma ! A szervíz háttér a leg fontosabb ! És itt most nem csapágycserére gondolok ! A hazai kereskedők szeretik szivatósra venni ha a gép nem tőlük van ! Aki pedig hajlandó foglalkozni a géppel az nemigazán ér oda mert rá kell mennie minden (lepaszolt-elbaltázott)melóra ! Mivel ök is szeretnének egyszer nagyok lenni
Még ha most még szerényen is nyomják !!!
Válasz #8756. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110723132854_1733009070_9af27a9723.jpg)
én egy ilyet szeretnék olyan 20-25 évesben , nem gond ha kicsit idősebb , csak ne legyen túlságosan lestrapált állapotban
ja és nagyon árérzékeny vagyok
Válasz #8753. hozzászólásra
Mire van igényed?mire szeretnéd használni?Milyen munkaeszközeid vannak? STB......
Válasz #8757. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Mondjuk Ukrajnából még egy doboz gyufát se vennék nem hogy kombájnt !!!!
Válasz #8756. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ez itt nem a reklámoldalad szerintem.
Hamarosan ki is leszen modizva
ha konkrétan megirják hogy mit szeretnének árat küldök..Francia,Ukrajna,Román, piacot követjük és tartsuk a akapcsolatot velük..
Válasz #8754. hozzászólásra
csak annyi a baja hogy W széria !!! Egyszer elég volt !!!!
Válasz #8750. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110723131254_mezogazdasagi-gep-kombajn-JOHN-DEERE-W-650--1_big--10121511230152623200.jpg)
erröl lenne szó?
Válasz #8747. hozzászólásra
Igaziból mindkettő, mert nem tudom még az árkülönbséget a kettő között és tanácstalan vagyok még, hogy mi legyen.
Válasz #8750. hozzászólásra
miért érzem én úgy, hogy ezt itt senkinek sem fogod eladni?
érdeklödni lasvegas21@freemail.hu
ára:180000 dollár..
Év
: 2008
Tip
: Kombájn
Kilometer
: 1200 km
termelés:
: 800 m/h
származási hely
: Ucraina
Autoline ID
: PQ1269
John Deeree Kombájn..Év 2008,Kilomter 1200,...800/h,Autoline ID
: PQ1269 ........ára 18000Autoline I
Válasz #8746. hozzászólásra
Standard vagy prémiun hibái érdekelnek??
Válasz #8743. hozzászólásra
Hello!
Írnál egy pár sort a traktorodról? Mennyit mentél vele, volt-e valami gond vele (javítások), mennyire vagy megelégedve vele meg ilyesmi...
Előre is köszi.
Válasz #8743. hozzászólásra
dolgozott.. ja és nem az odisysnél, hanem a Kiténél
No?Kihót meg????
Gál-Mobil.
30/625-1683
Hiv6sz.
Ěs akkor az odi -nél korzo dolgozik?
Válasz #8741. hozzászólásra
gálnál
Válasz #8740. hozzászólásra
de o dolgozik az Odi-nál? Mert nem vagyok benne biztos?
Válasz #8739. hozzászólásra
A neve alatt a hirdetésnél.
Hodolits te melyik cégnél dolgozol ha nem titok?az(odi... vagy más? Mert lenne hozzád egy pár kérdésem lehet telefonon is ha írsz egy számot.
Tiszteletem az Uraknak,
Valaki tudna velemenyt mondani a JD W650, T560-as kombajnokrol. Elonyok, hatranyok, ki miert ajanlana,miert nem, fogyasztas meg hasonlok.Nem tudom hogy feltevodott ez a kerdes e mar ebben a temakorben,de elore is megkoszonnem a segitseget!
Válasz #8735. hozzászólásra
Én 12 éves korában csináltam,és ahhoz se volt hozzányúlva még! (az se újonnan vett gép,de 8 éve már ott van)
Válasz #8733. hozzászólásra
a szegecselt spanolónak, flex,csapágycsere,majd öszecsavarozod !
Ez egyszerű versenyeztesd meg a kereskedőkkel ! Amit pedig le lehet gyártani azt legyártod
Lala te ezt minden évben meg kell csinálni ahoz hogy tökéletes klímám legyen vagy csak elég 10 évben eggyszer?
Mert igazából én most vettem ezt a 2264-est és ahogy néztem nem nagyon volt megbontva a pótülés és radiátorok környéke.
Válasz #8733. hozzászólásra
ja és még annyit szeretnék kérni hogy ha valaki tud olyan oldalt ahol kombájnhoz alaktrész árlistát találok (E-514, JD 2264, pixall)kérem linkelje be, előre is köszönöm
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, hogy az alábbi alkatrészek JD 2264 v 66-os kombájnhoz hozzávetőlegesen mennyibe kerülnek
Kerék csapágyak belső
Körmös kapcsoló
Magfelhordó alja
Spanoló kerék
Lánckerék agy
Kapcsoló köröm
Lánc
gázolaj cső
műanyag persely
bedobó szíj
dörzstárcsa
előre is köszönöm a választ
Válasz #8731. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
A pótülés alatt van a radiátor,mind a kettő.De sajnos a tökéletes tisztításhoz le kell fejteni a gázt a klímából.Aztán kiszerelni a dobozt,szétszerelni,és kimosni a klíma radiátorát.
A klímáról annyit,hogy mindíg hosszú nadrágban arattam a tisztítás után!
Melyik üllést kell kivennem akkor ahoz hogy hozzáférjek a radiátorhoz? Te meg vagy elégedve a klímáddal jól dolgozik a 35-37 fokos melegben? köszönöm
a jótanácsot
Válasz #8729. hozzászólásra![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
hello! vagy leestek a légjáratok csövei az ülés alatt az elosztóról,vagy el van már koszolódva a radiátorod,és nem sok levegő jut át rajta! sajnos szerintem az utóbbi!
Sziasztok! A következő kérdéssel fordulok hozzátok john deere 2264-es kombájnomban gyengén szerepel a klíma , mintha nem lenne légáramlat hidegnek hideget fúj de maximum ventillátor fordulaton alig jön be a levegő mi lehet a probléma a fülke szűrőt naponta tisztítom. Meg sülök benne szó szerint.
Válasz #8727. hozzászólásra
az 50-es váltóhoz kell:
rugózott híd, tárcsafék az első tengelyben, telt (fix) felni...
ha ezek az extrák már benne vannak, akkor minimális a felára az 50-es váltónak.
inkább ezek jelentenek többletktg-et!
de az amcsi honlapon van Build your own funkció, és ott lűtod az extrák felárát...
Válasz #8726. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Te se tudsz semmit ezekről a 50es váltójú ......mondjuk 4 hengeresekről?
Mennyi az árkülönbség a 40 eshez képest?
Veszi e ezeket a paraszt nemigen mi?
Válasz #8725. hozzászólásra
simán fenn vannak a JD honlapján. Aki nem találja meg, az meg sem érdemli!
Mennyire érdekes!!!
26 e-mailt küldtem el ma a prospektusokkal.
Sokan érdeklődtek,mert máshol nem kaptak felvilágosítást!!!
Válasz #8723. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
kezdjem?
1. ennek a topiknak a megnyitása.......
2. .........
nincs harag ugyi?
Válasz #8720. hozzászólásra
Akkor számold össze légyszíves.
Igazából ez csak jótanács akart lenni, de legfeljebb megtanulod a saját károdon.
(részemlől lezárva)
Válasz #8718. hozzászólásra
Lófaxt nem tudok.
Meg különben is, mindenkinél van szebb és okosabb. Nálad is, meg nálam is,
Válasz #8719. hozzászólásra
pilóta függő a dolog