Mindíg irigyeltem h.indul a Zetor.Addig nézegettem a haver 9045-ösét(vagy valami illyesmi)h.mire meglátom h. hengerenkénti izzítás van benne.Nincs valami ilyesmi a kis JD-kben????????????????roppant gyanus
igen fontos ! és a kompreszió se lényegtelen hisz nem megfelelö nyomás nélkül nem hevül fel a levegö és a nyomás sem alakul ki de a nagy nyomáson beporlasztott gazolin is jobban begyullad mint ha csak bepisilne
igazából nem hiszem h.olyan sokat számít.Az öngyulladás a nyomástól és a hőmérséklettől függ.Ha ez megvan,indul a robbanás.Ha nincs,porlaszthatod úgy is hogy megszakadsz,akkor se robban.???????????????????????????????????????????????
igen nullára van állitva bár én két vonalat rá pakolok pluszba had recsegjen a mociaz ujjak egyszer azért indulnak könyebben mert ÚJJAK és a beporlasztás kisebb fuvóka átmérön nagyobb nyomáson történik
Már azt hittem hogy elvesztél!Érdekelne a véleményed a kicsi JD indulásáról.Igazából azt nem értem h.hogy indul könnyebben bármelyik gép mint a 8100-as,mert a sűrítési viszinya a kicsinek sem lehet nagyobb,az indító töltése sem lehet nagyobb,sőt még kisebb mert az újabb JD-k már nem indulnak olyan nagy füsttel mint a 4650-esek és azon korabeliek.A 4650-es visszaveszi az előgyújtást nullára(vagy odavalahova),ettől többet nem lehet az indítással variálni.Akkor miért kéne jobban indulni a kicsinek mint a 8100-asnak???????????????????????????????????????????????Valaki????????????????????????4650????Janix?????????????
Nem ismerem ezeket az új gépeket.Gondolom nem hagyományos adagoló van rajta.Ha Te mondod elhiszem,de szemmel láthatóan nem jelentett neki gondot az indulás.Eddig ilyet nem láttam.
Beszélni fekve is lehet,mondja a mondás,de a videónak bízonyító ereje van,és a fórumozók is szeretik.Ma este még van rá idő h. kiálljatok az ég alá és holnap reggel meg lehet mutatni h. ki mit tud.Ez lehetne az új tipik címe is:KI MIT TUD -14ben
nem volt csalás előző nap álltam át vele mert a gyümi fákat aprítottam le vele és ott hagytam. Be is basz...a ha nem indulna jól 1400 üó van benne és 1.5 éves
Bocs ,én elhiszem,de megnézném,mint a többitSajnos nekem van egy 350 orás iveco motoros komatsum azzal nem tudnák villogni tegnap -12-ben kellet neki a hektika
Köszönjük a videót!Ha éjszaka -14 volt,akkor reggel 10-kor amikor már -9-re melegedett a levegő,akkor még a blokk ugyanúgy -14 mint éjszaka,biztos nem melegedett semmit.Úgyhogy igen jól indul a gép,főleg meg azt is figyelembe véve h. alig bírta az önindító átfordítani,és mégis egyből bepöccent,és ráadásul nem is füstölt egy cseppet sem.Ha nem mondtad volna h.ez egy hidegindítás,még azt hittem volna h.ez a gép zárt garázsban állt és ott indult be,majd kiállt és a felvétel már egy langyos motorral készült
25084 hozzászólás
Válasz #5279. hozzászólásra

lehet jobban járnál 1 motorgenerállal!
Válasz #5282. hozzászólásra
???????????????????????????????????????????
Válasz #5277. hozzászólásra

kb 20 sec ig izzítottam
de van rajta izzítás annélkül nem is próbáltam volna
Válasz #5279. hozzászólásra
Minden gépen Bosch adagoló van.A NH-okon izzítás van
Válasz #5281. hozzászólásra

de de !!a JD könyv nem hazudik
Válasz #5280. hozzászólásra
Az adagolóban sem nagyobb a nyomás.
Válasz #5278. hozzászólásra

bocs!! ez adagoló nyomás
a porlasztó 262 bar. nyit !!
a tdi passat is alig indul ilyenkor,már vizmelegítőn spekuláltunk hogy az kéne rá,
az nh észre se veszi a hideget,alighanem bosch adagoló van rajt
Válasz #5275. hozzászólásra

Na az ki van zárva.A 4755-ösé 290 bar,az MTZ 165-200.
Mindíg irigyeltem h.indul a Zetor.Addig nézegettem a haver 9045-ösét(vagy valami illyesmi)h.mire meglátom h. hengerenkénti izzítás van benne.Nincs valami ilyesmi a kis JD-kben????????????????roppant gyanus
Válasz #5274. hozzászólásra

igen fontos ! és a kompreszió se lényegtelen hisz nem megfelelö nyomás nélkül nem hevül fel a levegö és a nyomás sem alakul ki de a nagy nyomáson beporlasztott gazolin is jobban begyullad mint ha csak bepisilne
Válasz #5266. hozzászólásra

na megnéztem a kedvedért a 4650 beporlasztási nyomása 6900 kPI azaz 690 baron nyomja be az anyagót
Válasz #5272. hozzászólásra
igazából nem hiszem h.olyan sokat számít.Az öngyulladás a nyomástól és a hőmérséklettől függ.Ha ez megvan,indul a robbanás.Ha nincs,porlaszthatod úgy is hogy megszakadsz,akkor se robban.???????????????????????????????????????????????
Válasz #5270. hozzászólásra
OK.De a kérdésem még mindíg áll.Tessék válaszolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Valaki????????????????????
az ujjak egyszer azért indulnak könyebben mert ÚJJAK és a beporlasztás kisebb fuvóka átmérön nagyobb nyomáson történik
igen nullára van állitva bár én két vonalat rá pakolok pluszba had recsegjen a moci
Válasz #5269. hozzászólásra

na ez az!! az a nyomás komám !!
Válasz #5268. hozzászólásra

Igyál vlm. pezzsssssssdítő nedűt.
Bevagy fagyva.
Van saf.
Van lac.
Vigyázz mert sokan beleőrültek már a fórumozásba....heheehehehehehhehee
Válasz #5268. hozzászólásra
Keversz valakivel,de nekem sincs adagoló a gépeken.A HTZ-én 6 db külön elem van 1400bár a nyomás,az mf meg common rail.
Válasz #5267. hozzászólásra
???????????????? Most mondtad h. hagyományos az adagolója.Akkor honnan van neki 2000 bar?
Szerintem ,mert jóval korszerűbb az égéstere,meg finomabb a porlasztása(mert nagynyomású 1400-2000bar) az újabbaknak.
Válasz #5265. hozzászólásra
Már azt hittem hogy elvesztél!Érdekelne a véleményed a kicsi JD indulásáról.Igazából azt nem értem h.hogy indul könnyebben bármelyik gép mint a 8100-as,mert a sűrítési viszinya a kicsinek sem lehet nagyobb,az indító töltése sem lehet nagyobb,sőt még kisebb mert az újabb JD-k már nem indulnak olyan nagy füsttel mint a 4650-esek és azon korabeliek.A 4650-es visszaveszi az előgyújtást nullára(vagy odavalahova),ettől többet nem lehet az indítással variálni.Akkor miért kéne jobban indulni a kicsinek mint a 8100-asnak???????????????????????????????????????????????Valaki????????????????????????4650????Janix?????????????
Válasz #5263. hozzászólásra

lökd rá a akutöltött !!

azt leszivta a minusz agyig!!
bocs SZENI de ma nem került sor az inditásra de tudod ami késik nem mulik!
lesz még itt hideg hogy már unni is fogjuk
Válasz #5257. hozzászólásra

OK
Válasz #5262. hozzászólásra

remélem az aksi nincs teljesen kinyúvadva nem volt október óta mozdítva
Válasz #5254. hozzászólásra

Az az etalon!!!!!!!!!!!Vedd fel,ha beindul ha nem.Ha meglesz az önindítóm,csinálok olyan videót,hogy elönti az internetet a füst
Válasz #5259. hozzászólásra
nem cr még ennek a motorja sima adagolós
Válasz #5258. hozzászólásra

mondasz valamit
Válasz #5252. hozzászólásra

Nem ismerem ezeket az új gépeket.Gondolom nem hagyományos adagoló van rajta.Ha Te mondod elhiszem,de szemmel láthatóan nem jelentett neki gondot az indulás.Eddig ilyet nem láttam.
Válasz #5257. hozzászólásra

Mé a színbe +ok vannak éjjel?
Válasz #5253. hozzászólásra

most is kint áll nem állok be vele a színbe de holnap csinálok mégeggyet olyan 7-8 körül hogy mindenki megnyugodhasson
Válasz #5253. hozzászólásra
Bent melegedni.
Arról nem köll videó?
Válasz #5250. hozzászólásra
Ha jössz az expóra,gyere el.Plussz 50 km,ha hideg lesz megnézheted.
Válasz #5252. hozzászólásra

az már kicsit neccesebb lesz 

na de majd holnap a 4650 es
Beszélni fekve is lehet,mondja a mondás,de a videónak bízonyító ereje van,és a fórumozók is szeretik.Ma este még van rá idő h. kiálljatok az ég alá és holnap reggel meg lehet mutatni h. ki mit tud.Ez lehetne az új tipik címe is:KI MIT TUD -14ben

Válasz #5240. hozzászólásra

nem volt csalás előző nap álltam át vele mert a gyümi fákat aprítottam le vele és ott hagytam. Be is basz...a ha nem indulna jól 1400 üó van benne és 1.5 éves
Válasz #5234. hozzászólásra

Különben az önindítón meg az akksikon én is csodálkoztam. Lehet hogy csak kivételes alkalom, de meglepődtem, hogy így forgott.
Még annyi, hogy nem 100% téli gázolaj van benne. Még van benne nyári is, elképzelhető hogy full télivel hamarabb elkapná a ritmust.
Válasz #5245. hozzászólásra

Sajnos nekem van egy 350 orás iveco motoros komatsum azzal nem tudnák villogni tegnap -12-ben kellet neki a hektika
Bocs ,én elhiszem,de megnézném,mint a többit
Válasz #5247. hozzászólásra

Hanem többnyire TOLLAT! heehheehehhee
Válasz #5246. hozzászólásra
Olyan mint a 150-es, csak deutz motorral
Válasz #5243. hozzászólásra
Nekem a 7710 is 2 fordulatra indul -15 ben is tegnapelőt inditotam!!!!!
Ja és az nem csak baronát húz !!!!!!
Az milyen gép?
Válasz #5244. hozzászólásra
Nem bizonygatom,mindenki azt hisz el amit akar.Az Mf-et még -15-be nem próbáltam.De -5 be az is indult izzítás nélkül azonnal.

megnéznénk
Válasz #5242. hozzászólásra
Nekem 2500o körül van a HTZ17021-be,de az izzítás nélkül indul -15 fokba kb 2 fordulatra...
Válasz #5241. hozzászólásra

Dehogyisnem,ahogy a 8100-as beindult,azt nem minden gép csinálja meg-mindenféle izzítás nélkül
Válasz #5239. hozzászólásra

Nem csináltok nagy reklámot a JD-nek az biztos
Válasz #5238. hozzászólásra

Nem csaltatok Teeeee??????
Csakúgy ott parkol a traktor a nagysemmibe??????
Csalás volt vagy ámítás hmmm???
Válasz #5238. hozzászólásra

Ha éjszaka -14 volt,akkor reggel 10-kor amikor már -9-re melegedett a levegő,akkor még a blokk ugyanúgy -14 mint éjszaka,biztos nem melegedett semmit.Úgyhogy igen jól indul a gép,főleg meg azt is figyelembe véve h. alig bírta az önindító átfordítani,és mégis egyből bepöccent,és ráadásul nem is füstölt egy cseppet sem.Ha nem mondtad volna h.ez egy hidegindítás,még azt hittem volna h.ez a gép zárt garázsban állt és ott indult be,majd kiállt és a felvétel már egy langyos motorral készült
Köszönjük a videót!
Válasz #5236. hozzászólásra
Válasz #5236. hozzászólásra