Csillaggarázs... Két hete nem volt beindítva. Először a Te videódon feltűnő fehér füst is megjelent, a hangja is ugyanolyan volt, kb 2 másodpercig utána helyre áll. Elég sokat kellett fordítani az önindítónak, de az akksikat megviselte a hideg.
Különben meg belesugtam a fülébe hogy vagy beindul vagy nem lesz vacsora...
És hogy indult?hőfok?csillaggarázs?(zárt garázsban nem jár!)Az ügy érdekében bevetett segédanyagok:szemmelverés;ráolvasás;stb(hidegindító csak kelőre bejelentve és engedélyeztetve) ... Tessék valami információt írni mert kifúrja az oldalamat holnapig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is Igazából még mindig tölti felfele... nem értem miért ilyen tetű lassú... ha mást nem akkor hagyom a gépet egész este menni és reggel azzal indítok hogy beszúrom ide.
Reggel -14 fok volt, lehet egy picit talán kevesebb is. Kaptam az alkalmon és tettem egy próbát.
Szeni! Megnyugtatlak, -14ben már a mienk is csúnyán csinál. Ha lehet még csúnyábban, mint ami a videón van! -6 -7 fokban még egy-két fordítás és röffen, de ilyen időben... Szabályosan megilyesztett
Amint a netem is úgy akarja, megmutatom a videót is.
Szeva mi próbáltuk indítani a rába motoros T-150est reggel és (-13°C )nem akarta és nem is indult be
De az lesz h meleg vízzel felöntjük vagy 2X és át melegszik a blokk akkor reméljük beindul
Ja hát igen mert van egy beszámitási érték és van egy eladási is!! Ha tényleg sok területed van akor tényleg ne egy 6000 üó gépre bizd rá!! Azal még nincs is baj hogy épen egy Z mert az is tud apritani nekem elhieted!! De akor egy fiatalabb gép kell neked mert az azért csak üzembiztosabb!! De kis üzemórás gép az csak kint lelhetö föl!!
Válasz #5148. hozzászólásra
Nekem is egy ijen élményem van velük!!Mert edig csak adig ültem WTS ben amikor egy nagyon gazosnak mondható napraforgót arattak!! az nekem is feltünt hogy mijen szépen és kiegyensujozottan vágták még azt is..És Pl nekem fel sem tünt amit mondanak hogy talán hangosabb a fülkéjük.. És a tisztaságukat azt mindig az órom alá dörzsölik..Egyik másik megrendelöm szinte megörülne ha nem Z vel hanem W vel aratnék mostantol nekik de adig még sok van hátra!! És ami még furcsa az a zöld napraforgóban lévö szórás!!Na az még a nem semmi!!Direkt odamentünk és a leg tüzeteseben megnézve sem találtunk!!
Hogy menyivel tud töbet hát nem egyszerü!!!!
Mikor a wts meg a z egymás után mentek nem maradt el egyik a másiktol !!!
De az biztos hogy wts-nek a dobját még nem halotam morogni !!!! Tistaságban öszehasonlithatatlanok napránál legalábis!!
Ja és versenyezni csak klaszokal szoktunk !!!!!
Olyan jó lealázni őket!!!!!!!!!!!!!!!!
Mostmár dereng valami Tehát te nem vetted hanem eladtad a Z-t és vetél hejette W-t ha jol gondolom.. Z hez képest mi a véleményed menyivel tud töbet mondjuk naponta egy W?? Kiváncsi vagyok mert egy pár év mulva azért nekünk is kell majd alakitani valamit!!
Mostmár dereng valami Tehát te nem vetted hanem eladtad a Z-t és vetél hejette W-t ha jol gondolom.. Z hez képest mi a véleményed menyivel tud töbet mondjuk naponta egy W?? Kiváncsi vagyok mert egy pár év mulva azért nekünk is kell majd alakitani valamit!!
Tudom !!!! A wts nekitolt 1 fának és 1 kicsit megsérült a szecskázó !! De 10perces kalapálásal kijavitotúk és a biztósitonak ugy let beadva hogy javithatatlan,és jöt 1 új amit a z-sre raktunk fel
Persze volt 1 kis segitség a kitétől is !
Simán alkudj bátran!!Mert azért ez nem kevés már egy kombájnak!! Föleg ugy hogy 2-3 ezer órásakal van tele minden forgalmazó bár mijen szinüvel!!Szoval eben a gépen lehet hogy ép az ára a leg csábitóbb!! Menyire tartják ha szabad kérdeznem??
azt mondták h alkudjak még.
Kicsit pofátlanság, de........
Amúgy a 8300 mocija kijött 1,5 millából, persze a blokk nem sérült és a főtengelyt sem kellett köszörülni.
25084 hozzászólás
Válasz #5183. hozzászólásra

Nem ígérgetek ha tudom h. semmi se lesz belülle.....
Esetleg majd vlm. cenzis képet...
Válasz #5184. hozzászólásra
A Tiednek száraz önindítója van?
Válasz #5179. hozzászólásra

Csillaggarázs... Két hete nem volt beindítva. Először a Te videódon feltűnő fehér füst is megjelent, a hangja is ugyanolyan volt, kb 2 másodpercig utána helyre áll. Elég sokat kellett fordítani az önindítónak, de az akksikat megviselte a hideg.
Különben meg belesugtam a fülébe hogy vagy beindul vagy nem lesz vacsora...
Válasz #5181. hozzászólásra

szerintem inkább mellébeszélésiben.Erőltesd meg magad!Ennyit igazán megtehetsz a Fórumért+még meglátnánk milyen jó géped van(na persze ha van)
Milyen jd van az rtlklubbon?????????
Lemaradtam....
Válasz #5180. hozzászólásra

Ahhoz nemértek.
Meg lump is vok megtanulni...
A füstről esetleg lehetne...
...de mondom videóberakási lumpságban szenvedek............
Válasz #5178. hozzászólásra
Megvárjuk a Te videódat is.Ismered a mondást:beszélni fekve is lehet.Lökjél egy vidit!!!!!
Válasz #5177. hozzászólásra
És hogy indult?hőfok?csillaggarázs?(zárt garázsban nem jár!)Az ügy érdekében bevetett segédanyagok:szemmelverés;ráolvasás;stb(hidegindító csak kelőre bejelentve és engedélyeztetve) ... Tessék valami információt írni mert kifúrja az oldalamat holnapig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #5176. hozzászólásra
Beröffentettem máma decsak a Hecc kedvéért.
Hát beröffent.
Nagy kedve nem volt de - pár fokban má csakberöffen baszkiiiiii...
Válasz #5176. hozzászólásra
Igazából még mindig tölti felfele... nem értem miért ilyen tetű lassú... ha mást nem akkor hagyom a gépet egész este menni és reggel azzal indítok hogy beszúrom ide.
Én is
Válasz #5172. hozzászólásra

Mi van már a vidivel,lassan elalszok
Válasz #5174. hozzászólásra
szerelő vagyok én???????
Válasz #5171. hozzászólásra
Milyen izzítás van rajta?
Válasz #5172. hozzászólásra
megvárjuk
Válasz #5167. hozzászólásra

Kicsit lassú a cucc 

Beindult... közel 2 és fél órája töltöm fel a videót de még nem ért fel
Válasz #5170. hozzászólásra
van.
Válasz #5169. hozzászólásra
Van rajta izzítás?
Válasz #5166. hozzászólásra
ferga fodításra indul
Válasz #5167. hozzászólásra
Még nincs kész az önindítóm,de ha kész lesz én is feveszem és benyomom
Válasz #5166. hozzászólásra

Oké.Nyomjátok a vidit,ha beindul ha nem!!!!!!!!!!!!!!
Reggel -14 fok volt, lehet egy picit talán kevesebb is. Kaptam az alkalmon és tettem egy próbát.

Szabályosan megilyesztett 

Szeni! Megnyugtatlak, -14ben már a mienk is csúnyán csinál. Ha lehet még csúnyábban, mint ami a videón van! -6 -7 fokban még egy-két fordítás és röffen, de ilyen időben...
Amint a netem is úgy akarja, megmutatom a videót is.
Válasz #5164. hozzászólásra

Csak ha előtte a patkány szétrágja a kábeleket akkor örüljön az ember, ha nem gyullad ki...
Válasz #5160. hozzászólásra

2 hetente beindítod bekapcsolsz rajta mindent az hatásos,a legjobb patkányírtó a cséplődob.
Válasz #5159. hozzászólásra
Ja -15. Jó nektek. Itt -32 van. A TDI-k ma reggel szinte kivétel nélkül a helyükön maradtak. Ma nem vizsgázott túl jól a vw csoport errefele.
Válasz #5160. hozzászólásra

amugy meg van rágcsálóriasztó
beteszel vagy 2 macskát a kombájnba
Válasz #5159. hozzászólásra

Szeva mi próbáltuk indítani a rába motoros T-150est reggel és (-13°C )nem akarta és nem is indult be
De az lesz h meleg vízzel felöntjük vagy 2X és át melegszik a blokk akkor reméljük beindul
Tud-e valaki kombájnba hatásos egér és patkány riasztót? Előre is köszönöm.
Válasz #5158. hozzászólásra

Aha.. tényleg csak nem -15 ben!!
Válasz #5157. hozzászólásra

Ugyan már... örök és elpusztíthatatlan
Válasz #5155. hozzászólásra

Arra én is készitsetek videót ha tudtok!! Etöl már csak az én rábámat lenne érdekesebb beinditani-15 fokban!!
Válasz #5155. hozzászólásra
rendben:))
Válasz #5154. hozzászólásra

Holnap jó hideget mond felénk. Majd teszünk egy próbát mi is.
Válasz #5127. hozzászólásra
arra én is kiváncsi leszek!
nem igérem hogy holnap de megoldható az inditás vidi!!
Válasz #5151. hozzászólásra
Ja hát igen mert van egy beszámitási érték és van egy eladási is!! Ha tényleg sok területed van akor tényleg ne egy 6000 üó gépre bizd rá!! Azal még nincs is baj hogy épen egy Z mert az is tud apritani nekem elhieted!! De akor egy fiatalabb gép kell neked mert az azért csak üzembiztosabb!! De kis üzemórás gép az csak kint lelhetö föl!!
Válasz #5151. hozzászólásra

szerintem 1 akkora gazdának,mint te vagy nem 1 z-s kombájnt kéne venni,főleg nem 6000valahány órával!
Válasz #5143. hozzászólásra
szóval, nem is olyan olcsó? A kitét kérdeztem, ott 14 misiért vannak ilyenek.
Válasz #5142. hozzászólásra
ezt hosszú lenne leírni, de több jd oda nem megy, az biztos. És nem a jd hibájából.
Válasz #5148. hozzászólásra
Nekem is egy ijen élményem van velük!!Mert edig csak adig ültem WTS ben amikor egy nagyon gazosnak mondható napraforgót arattak!! az nekem is feltünt hogy mijen szépen és kiegyensujozottan vágták még azt is..És Pl nekem fel sem tünt amit mondanak hogy talán hangosabb a fülkéjük.. És a tisztaságukat azt mindig az órom alá dörzsölik..Egyik másik megrendelöm szinte megörülne ha nem Z vel hanem W vel aratnék mostantol nekik de adig még sok van hátra!! És ami még furcsa az a zöld napraforgóban lévö szórás!!Na az még a nem semmi!!Direkt odamentünk és a leg tüzeteseben megnézve sem találtunk!!
Válasz #5147. hozzászólásra
Hogy menyivel tud töbet hát nem egyszerü!!!!
Mikor a wts meg a z egymás után mentek nem maradt el egyik a másiktol !!!
De az biztos hogy wts-nek a dobját még nem halotam morogni !!!! Tistaságban öszehasonlithatatlanok napránál legalábis!!
Ja és versenyezni csak klaszokal szoktunk !!!!!
Olyan jó lealázni őket!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #5145. hozzászólásra
Válasz #5145. hozzászólásra
Válasz #5144. hozzászólásra
Tudom !!!! A wts nekitolt 1 fának és 1 kicsit megsérült a szecskázó !! De 10perces kalapálásal kijavitotúk és a biztósitonak ugy let beadva hogy javithatatlan,és jöt 1 új amit a z-sre raktunk fel
Persze volt 1 kis segitség a kitétől is !
Válasz #5140. hozzászólásra

Ez se semi!!Rátesz valaki eladás elött két hétel egy új szecskázót??
Válasz #5139. hozzászólásra

Hát ezen a 9 millán az a hatalmas árelöny nem igazán érzödik!!
Válasz #5141. hozzászólásra
Új konbájnt akarnak veni ezt meg bevené a kite???
akkor tényleg muszáj alkudni!!!!
Válasz #5133. hozzászólásra

A mienkbe is enyi volt pont!!! 99évj 2264-es 10,5mila volt !!! De pipec álapotban és 2 hetes szecskázó volt rajta!!
Válasz #5138. hozzászólásra
9
Válasz #5137. hozzászólásra

Simán alkudj bátran!!Mert azért ez nem kevés már egy kombájnak!! Föleg ugy hogy 2-3 ezer órásakal van tele minden forgalmazó bár mijen szinüvel!!Szoval eben a gépen lehet hogy ép az ára a leg csábitóbb!! Menyire tartják ha szabad kérdeznem??
Válasz #5136. hozzászólásra

azt mondták h alkudjak még.
Kicsit pofátlanság, de........
Amúgy a 8300 mocija kijött 1,5 millából, persze a blokk nem sérült és a főtengelyt sem kellett köszörülni.