Mindent lehet, csak akkor egyedibe kell rendelni a gépet, és meg kell várnod, amíg hazaér. Az meg van majd' fél év is egy amerikai gépnél. (a tavaszi 8R-ek már hajókáznak hazafelé). Amúgy a légfék gyári szerelésben "csak" olyan 700ezer Ft. Utólag sokkal több, meg eléggé szét is kell bombázni hozzá a trakit.
Válasz #5082. hozzászólásra
Köszi pont ijenekre gondolok..De inkább arol irj hogy a munkája ill munka közben hogy viselkedett!! Mijen növényt szeretet és tudot jol csépelni..És mijet nem Pl én a naprára tipelek??!! Ill terület teljesitménye??
Válasz #5072. hozzászólásra
Tavaly adtak el egyet itt,jó volt de azt mondta a tulaj hogy az alkatrészellátása rettentő nehézkes volt.
Kevés volt belőle európában,meg sok cucc usa benne.
Egyszer szezonba állt egy hétig valami rostalöködő kütyü miatt.
Lecserélték wtsre.
Szeparátor néven te a rázó ládák fölöti oszlatóra gondolsz?? Ha igen azokat tényleg ki szokták teni.. Nekem is igy sikerült szinte megtömnöm a mégy nyersnek tünö szalmával..Azóta kint van belöle..És hasonló szalmánál nincs gond egyáltalán!!
Nálunk nincs szálitás jd-vel !!!! Pedig 4db is tudnánk !!!
Indoklás:Nekünk nem éri meg az hogy a drága gápek szaladgáljanak a pótkocsival ara vanak teherautók!!!
Nekunk a termelés kiszolgálására kel a jd és ebe nem fél bele a szálitás!!
Elkébzelhetetlenek tertom hogy egy 8000-res pótkocsival szaladgáljon akor meg minek rá légfék pénzkidobás!!!!!
A wts-böl kiszedtük a szeparátort a w-be meg már nem is rendelte a kite most meg bene van az árajánlatba !!!
Van mikor a gép tejesitményét gátolja!!!
Korzo!! Nekünk úgy kelene rendelni malyd az R-es jd-t hogy ne legyen rajta légfék!!!!
A w-650-be meg ne legyen szeparátor!!!!
Lehetséges-e !!!! Vagy kinél verjem az ajtót!!
Én amikor vittem még a trakit Orosházára szervizre akkor ott egy kis NH-ra épp operáltak fel egy ugyanilyen márkájú fronthidraulikát kardánnal meg még volt két hidraulika kivezetés is elől és arra azt mondták ott hogy 1,8milla így az egész.
Az agrárkeresö oldalon hirdetnek egy CTS-t Kinek mijen tapasztalata van vele vag tudtok e roluk valamit!! Engem érdekel szinte minden ..És persze inkább a gyakorlatbol..Az elméletet meg a promót már hallotam a forgalmazótol..
Korzó,Hodolist?
A 6830-ra való fronthidraulikát fel tudom tenni a 6910-re?
mennyi az új ára 1 ilyen bazárnak?
erről van szó:
ez van hozzá:Zum Verkauf steht eine neue Fronthydraulik von Stemplinger. passend für John Deere 6530-7530. Ausführung mit doppeltwirkenden Zylindern und 3 wege Sperrventil Hubkraft 3,7 to Cat 3 Schnellkuppler von Walterscheid Cat 2 Oberlenker. Alles Komplett mit Schrauben Anleitung Schläuche usw...alles dabei.
Válasz #5065. hozzászólásra Én felvidéki vagyok és a traktort egy bazárban vásároltam nagyon olcsón,de sajnos forgalmi nélkül! És az a baj,h nálunk kevés van az ilyen tipusú traktorból! El tudnám intézni az eredet vizsgálatot csak kellene hozzá akármilyen öreg forgalmi!
Hát ez sajnos egyre inkább aktuálisá válik..Sajnos a nem körültekintö nyugati gépimport sajnos tud kelemetlenséget okozni ..Nálunk is bujkálnak csak az ijen tipusú gépekel..Vagy probálták még rá a zöld rendszámot is..Biztos nem lesz egyszerü dolgod..!! Egy kamu adásvételivel nem lehetne valahogy meginditani a dolgot és ezáltal eredetet biztositani neki??
Jol tetted hogy megkérdezted!! Szerintem jobb ezel biztosra meni..És nem csak ugy megszokásbol mert igy nem ér meglepetés!!Mégegyszer jó munkát hozzá!!
többé kevésbé jókat irtak,én nem szoktam kostolgatni kimérjük a fűszereket és kész,csak két fontos dolog nem darálunk meleg hust és a másik a szalonna,hogy mit raksz bele.
Köszönöm a segítséget,csak azért kérdeztem mert eddig kóstolás után izesítettük a kolbászhúst,de ha bátortalanul fűszereztem kezdetben,túl sokszor kellett átkeverni mire jó lett,és gyakran a hús is összetört a végére.Ezt hallottam,h.ki lehet mérni a főbb fűszereket,és gondoltam kipróbálom,hátha egyszerűbb lesz.Köszönöm mindenkinek a segítséget
Válasz #5042. hozzászólásra
Szia!! Ha segithetek akor elmondom azt :hogy A jófajta házikolbász felénk a következök szerint készül!! Tehát 10kg húshoz illetve kolbász alapanyaghoz..20dkg só 10dkg szines 5-6 dkg erös paprika egy kevéske bors..Tetszés szerinti sima kömény nem örölt és kevéske fokhagyma.. Amit még javasolni tudok az az hogy a jóminöségü alapanyag mellet a jó minöségü füszerek is nagyon fontosak!!Tehát legföbb kép a paprika..Ezért nem is használnak felénk tul sok paprikát mert amit beletesznek az jó minöségü házi.. Szépen szinez és kiváló az ize is..A fokhagyma is házi kell hogy legyen..És nem egy kinai vacak!! Ha ezeket vagy a hasonlóakat betartod biztos remek kolbászt fogsz késziteni Jó munkát hozzá!!
Elnézést kérek,nem ideillő kérdés:keresem azt a topikot amiben leírtátok a házikolbász receptjét,de bárhogy ütöm be a keresőbe, nem hozza ki.Segítséget kérnék valakitől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aki emlékszik rá
25084 hozzászólás
Válasz #5074. hozzászólásra
Mindent lehet, csak akkor egyedibe kell rendelni a gépet, és meg kell várnod, amíg hazaér. Az meg van majd' fél év is egy amerikai gépnél. (a tavaszi 8R-ek már hajókáznak hazafelé). Amúgy a légfék gyári szerelésben "csak" olyan 700ezer Ft. Utólag sokkal több, meg eléggé szét is kell bombázni hozzá a trakit.
Válasz #5082. hozzászólásra
Köszi pont ijenekre gondolok..De inkább arol irj hogy a munkája ill munka közben hogy viselkedett!! Mijen növényt szeretet és tudot jol csépelni..És mijet nem Pl én a naprára tipelek??!! Ill terület teljesitménye??
Válasz #5083. hozzászólásra
Én egyszer látam egyet kidobva még talán a Z nél is butább..
Válasz #5080. hozzászólásra

Igen
Válasz #5072. hozzászólásra
Tavaly adtak el egyet itt,jó volt de azt mondta a tulaj hogy az alkatrészellátása rettentő nehézkes volt.
Kevés volt belőle európában,meg sok cucc usa benne.
Egyszer szezonba állt egy hétig valami rostalöködő kütyü miatt.
Lecserélték wtsre.
Válasz #5079. hozzászólásra
Átrakójárgány nem köllene?
Válasz #5077. hozzászólásra
Szeparátor néven te a rázó ládák fölöti oszlatóra gondolsz?? Ha igen azokat tényleg ki szokták teni.. Nekem is igy sikerült szinte megtömnöm a mégy nyersnek tünö szalmával..Azóta kint van belöle..És hasonló szalmánál nincs gond egyáltalán!!
Válasz #5078. hozzászólásra
Min 1 mila kb!!
Válasz #5077. hozzászólásra
Légfék mennyi kess?
Válasz #5075. hozzászólásra
Nálunk nincs szálitás jd-vel !!!! Pedig 4db is tudnánk !!!
Indoklás:Nekünk nem éri meg az hogy a drága gápek szaladgáljanak a pótkocsival ara vanak teherautók!!!
Nekunk a termelés kiszolgálására kel a jd és ebe nem fél bele a szálitás!!
Elkébzelhetetlenek tertom hogy egy 8000-res pótkocsival szaladgáljon akor meg minek rá légfék pénzkidobás!!!!!
A wts-böl kiszedtük a szeparátort a w-be meg már nem is rendelte a kite most meg bene van az árajánlatba !!!
Van mikor a gép tejesitményét gátolja!!!
Válasz #5075. hozzászólásra

Erre én is kiváncsi vagyok.. Ja és a CTS az még mindig érdekel!!Szoval valami infó rola??
Válasz #5074. hozzászólásra
miért nem kell a légfék? lassan a munkagépeknek is kell...
És milyen szeparátorra gondolsz?
Korzo!! Nekünk úgy kelene rendelni malyd az R-es jd-t hogy ne legyen rajta légfék!!!!
A w-650-be meg ne legyen szeparátor!!!!
Lehetséges-e !!!! Vagy kinél verjem az ajtót!!
Válasz #5067. hozzászólásra

Hali
Én amikor vittem még a trakit Orosházára szervizre akkor ott egy kis NH-ra épp operáltak fel egy ugyanilyen márkájú fronthidraulikát kardánnal meg még volt két hidraulika kivezetés is elől és arra azt mondták ott hogy 1,8milla így az egész.
Az agrárkeresö oldalon hirdetnek egy CTS-t Kinek mijen tapasztalata van vele vag tudtok e roluk valamit!! Engem érdekel szinte minden ..És persze inkább a gyakorlatbol..Az elméletet meg a promót már hallotam a forgalmazótol..

Válasz #5067. hozzászólásra
Legjobb tudomásom szerint nem, mások a cikkszámok (mondjuk ez nem jelenti azt, hogy nem lehet "ráalakítani")
Újjal kapcsolatban itt is érdeklődhetsz, megbízható csapat:
http://www.deraland.hu/fronthidraulika.html
Válasz #5069. hozzászólásra

azon még nem gondolkodtam,egyelőre csak a súlyokat lenne egyszerűbb fel-le rakni!
Válasz #5068. hozzászólásra
milyen munkagépet tennél rá?
talán holnap.
Korzó,Hodolist?

A 6830-ra való fronthidraulikát fel tudom tenni a 6910-re?
mennyi az új ára 1 ilyen bazárnak?
erről van szó:
ez van hozzá:Zum Verkauf steht eine neue Fronthydraulik von Stemplinger. passend für John Deere 6530-7530. Ausführung mit doppeltwirkenden Zylindern und 3 wege Sperrventil Hubkraft 3,7 to Cat 3 Schnellkuppler von Walterscheid Cat 2 Oberlenker. Alles Komplett mit Schrauben Anleitung Schläuche usw...alles dabei.
Válasz #5065. hozzászólásra Én felvidéki vagyok és a traktort egy bazárban vásároltam nagyon olcsón,de sajnos forgalmi nélkül! És az a baj,h nálunk kevés van az ilyen tipusú traktorból! El tudnám intézni az eredet vizsgálatot csak kellene hozzá akármilyen öreg forgalmi!
Válasz #5064. hozzászólásra

Hát ez sajnos egyre inkább aktuálisá válik..Sajnos a nem körültekintö nyugati gépimport sajnos tud kelemetlenséget okozni ..Nálunk is bujkálnak csak az ijen tipusú gépekel..Vagy probálták még rá a zöld rendszámot is..Biztos nem lesz egyszerü dolgod..!! Egy kamu adásvételivel nem lehetne valahogy meginditani a dolgot és ezáltal eredetet biztositani neki??
Sziasztok tudna valaki segiteni JD 3130-asra szeretnék forgalmit vásárolni!
Válasz #5062. hozzászólásra

A múltból megtartottunk 1-2 piacot, amire rá tudunk győzni ilyenkor, amúgy lehetne még mindig hetente tülteni de hát más is van a világon.....
Válasz #5061. hozzászólásra

Az nem semmi!! Hogy csináljátok?? Nagy a család?? Akor te igazi profi vagy!!
Válasz #5060. hozzászólásra

Még én is mérem a mai napig, pedig fénykorban betöltöttem 8-10 q-t is naponta......
Most telente megy 15-20 q, de a tök.m is tele van vele........
Válasz #5058. hozzászólásra

Jol tetted hogy megkérdezted!! Szerintem jobb ezel biztosra meni..És nem csak ugy megszokásbol mert igy nem ér meglepetés!!Mégegyszer jó munkát hozzá!!
Válasz #5058. hozzászólásra
többé kevésbé jókat irtak,én nem szoktam kostolgatni kimérjük a fűszereket és kész,csak két fontos dolog nem darálunk meleg hust és a másik a szalonna,hogy mit raksz bele.
Válasz #5057. hozzászólásra

Köszönöm a segítséget,csak azért kérdeztem mert eddig kóstolás után izesítettük a kolbászhúst,de ha bátortalanul fűszereztem kezdetben,túl sokszor kellett átkeverni mire jó lett,és gyakran a hús is összetört a végére.Ezt hallottam,h.ki lehet mérni a főbb fűszereket,és gondoltam kipróbálom,hátha egyszerűbb lesz.Köszönöm mindenkinek a segítséget

Szia!! Ha segithetek akor elmondom azt :hogy A jófajta házikolbász felénk a következök szerint készül!! Tehát 10kg húshoz illetve kolbász alapanyaghoz..20dkg só 10dkg szines 5-6 dkg erös paprika egy kevéske bors..Tetszés szerinti sima kömény nem örölt és kevéske fokhagyma.. Amit még javasolni tudok az az hogy a jóminöségü alapanyag mellet a jó minöségü füszerek is nagyon fontosak!!Tehát legföbb kép a paprika..Ezért nem is használnak felénk tul sok paprikát mert amit beletesznek az jó minöségü házi.. Szépen szinez és kiváló az ize is..A fokhagyma is házi kell hogy legyen..És nem egy kinai vacak!! Ha ezeket vagy a hasonlóakat betartod biztos remek kolbászt fogsz késziteni Jó munkát hozzá!!
Válasz #5055. hozzászólásra

jó leszek majd
Válasz #5054. hozzászólásra

Olyan 10 körül leszek ha gondolod most mennem kell úgy is rég fórumozgattam
Válasz #5053. hozzászólásra

na az elmegyen !!
habár jocskán fentebb kellene lennie
Válasz #5052. hozzászólásra

30500 Ft/t+ komp felár mázsánál fizetve, vagy 27000 mezitlábasan csak még a szerződésen kell egy kicsit alakítani
Válasz #5051. hozzászólásra

szivesen
mit adnak a buzádért ??
Válasz #5038. hozzászólásra

Meg kezd a meló is indulgatni tán viszik a búzát is 

Kösz szépen de jegelem a témát sajna ez is középen van és semmit nem változik
Válasz #5049. hozzászólásra

na ki gondolta volna
Válasz #5048. hozzászólásra

Az erős p az külön,ízlés szerint.
De nálunk nemnagyon szokott,mert nem szeretem az erőset.
Válasz #5045. hozzászólásra

békési erös kolbisz
Válasz #5044. hozzászólásra
ez lesz az, de a multkor benyomtak egy csomó ilyet de nem tudom hol keressem?????????
Válasz #5043. hozzászólásra

kösz!
majd keresem azért nehogy ki menjen a fejéböl
Válasz #5044. hozzászólásra
Hasonló,csak 22 só,18-20 paprika.
10kg húshoz:20dkg só,10dkg paprika,3dkg bors,8dkg fokhagyma,én legalábbis így csinálom de ahány ház annyi szokás.
Válasz #5041. hozzászólásra
Nemtudom,a héten pálinka-bizniszben voltunk az öreggel,nemhiszem,h intézett valamit.
Elnézést kérek,nem ideillő kérdés:keresem azt a topikot amiben leírtátok a házikolbász receptjét,de bárhogy ütöm be a keresőbe, nem hozza ki.Segítséget kérnék valakitől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aki emlékszik rá

Válasz #5039. hozzászólásra

mizu?
hivjam peti bát szerinted ??
biztos tud már valamit a f ügyben
Válasz #5039. hozzászólásra

szia komi
oh hát nagy a terület tudod
Válasz #5038. hozzászólásra
Tsá!!!
Honnan kotortad e képet??
Saf !!

ezt a kipuf ügyben küldöm!!