Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4288. hozzászólásra
A kvernelandon is van, a kívül mindkét oldalon,azon betű jelek vannak,minnél előrébb van a kar,annál szélesebb a szóráskép.Asszem középtájon van a kar,így bőven befedi a 18 métert.
Hali, nekem DPX Magnum van, 36m-es. Annak a szélességállító karján, ami a gép jobb és bal odalán található, 100tól 140ig van talán skálázva, de ez nem biztos. Az a lényeg, hogy a kifonyílását minnél jobban a tányér közepére állítod, annál több utat tesz meg a mtr a lapáton, annál gyorsabb lesz és így szór a lehető leg meszebbre. Ha messzire szór ugyan ez fordítva működik.
Buek mindenkinek. Cimbike kérdeztem tölled valamit a használtgép rovatba de úgy látom nem olvastad A kérdés: Nekem is sulky a mükakiszóróm, és olyan gondom van vele hogy nem akar 18 m re szórni a lapátok már kopottak most cserélem le öket, az oldasló kart hová kell állítani mert ahogy olvastam azzal lehet állítani, neked hová volt téve ?
csak azt nem értem,miért a kinti kereskedő képeivel rakják föl(valószínű ki se mennek),ha variálnának nem lenne egyszerű lenyomozni a gépet.Nekem az ilyen nepperek nem szimpik!
Akkor is horror sok 1,3 milla érte. Három telefon az egész, meg egy fuvarozás (ami kb. 3-400 ezer, ha egész kamiont bérelsz, de ha több valamit hozol...)
én a haszon feléért megcsinálom, ha komolyan kell valakinek...
a kinti ár:33,193EUR netto!
Nem nehéz 4800EUR-ot keresni!Fogod magad leülsz a gép elé leszedsz pér képet aláírod:a gép Németországban található, hívjon és megadom a nevet és a címet! Vagy kivisznek-és haza is hozzák a gépet?
Nem az jön be elsőre, legalábbis nekem, de ha láttok egy keresési javaslatot, kattincsatok rá és akkor bejön. Mégegyszer megpróbálom beilleszteni, hátha ez rögtön bejön.
Hali, ez az extra is érdekes, pl. max fordulaton a 8410-es 270Le (2200f/p), terhelt fordulaton, 296Le (ezt az értéket nem tudom biztosan, de úgy emlékszem 1900f/p)
Na már most autóban ült min1őtök, az autók is max fordulat közelébe veszítenek az erejükből, akkor az autóknak is lenne max teljesítménye?
Ott a legmagasabb mért teljesítményt adják meg.
Amúgy, ha műszaki adatokra vagytok kíváncsiak a német DLG-Test-en van fönt álltalában minden traktorból 1.
Nem minden gépnél. Van ahova oda van írva a motor teljesítmény is, de legtöbbhöz csak a PTO. Meg vannak régebbi gépek ahol egy szíj adja át a hajtást, ott pl oda van írva hogy a szíjon hány lóerőt ad át a hajtásláncnak. Érdekes.
25053 hozzászólás
Válasz #4304. hozzászólásra
Válasz #4303. hozzászólásra
Ezen semmi aut nics,de drága volt.
Válasz #4302. hozzászólásra
az agrobékés rá akart beszélni a kvernelandra, de jóval drágább volt a kuhn-nál. Persze lehet h az full automatice lett volna.
A kvernelandon is van, a kívül mindkét oldalon,azon betű jelek vannak,minnél előrébb van a kar,annál szélesebb a szóráskép.Asszem középtájon van a kar,így bőven befedi a 18 métert.
Hali, nekem DPX Magnum van, 36m-es. Annak a szélességállító karján, ami a gép jobb és bal odalán található, 100tól 140ig van talán skálázva, de ez nem biztos. Az a lényeg, hogy a kifonyílását minnél jobban a tányér közepére állítod, annál több utat tesz meg a mtr a lapáton, annál gyorsabb lesz és így szór a lehető leg meszebbre. Ha messzire szór ugyan ez fordítva működik.
Válasz #4299. hozzászólásra
Szép!
A 8400asok közül ez tetszik a legjobban:
http://www.agriaffaires.co.uk/used/farm-tractor/1021951/john-deere-8400.html
Válasz #4296. hozzászólásra
ja, nem azért írtam. Arra akartam utalni, hogy a jd árakhoz képest a Sulkyé olcsónak tűnt.
Válasz #4289. hozzászólásra
és ilyen is van kint:
Válasz #4295. hozzászólásra
Tudom de csak itt tudtalak elérni ha lessz valami kérdés akkor írom a használtgépbe ne legyen szétoffolva csak jd s topik
Válasz #4294. hozzászólásra
az enyém is kilyukadt. Tökre nem emlékszem, csak arra h sokkal drágábbra gondoltam. De ez nem jd.
Válasz #4293. hozzászólásra
Ilyen problémád volt vele mert már az enyém ki van lyukadva Axialnál vetted hozzá? Mennyi volt ha emlékszel rá?
Válasz #4292. hozzászólásra
én tavaly vettem rá újakat, mert már teljesen elkoptak. Nem volt drága.
Válasz #4290. hozzászólásra
akkor az lehet a baj hogy kopott a lapát nagyon remélem mert már az idegbaj kerülget miatta de idén megcsinálom valahogy
Válasz #4289. hozzászólásra
itt van:
http://www.agriaffaires.co.uk/used/farm-tractor/1056300/john-deere-8400.html
nekem középen van, és így kiszórja a 24et.
Válasz #4286. hozzászólásra
Meik kereskedésben látható az a bizonyos 8400!? Tényleg anyival olcsócan van kint..
Válasz #4285. hozzászólásra
Buek mindenkinek. Cimbike kérdeztem tölled valamit a használtgép rovatba de úgy látom nem olvastad A kérdés: Nekem is sulky a mükakiszóróm, és olyan gondom van vele hogy nem akar 18 m re szórni a lapátok már kopottak most cserélem le öket, az oldasló kart hová kell állítani mert ahogy olvastam azzal lehet állítani, neked hová volt téve ?
Válasz #4286. hozzászólásra
sosem mennek ki!
(ha mégis rakaszkodik hozzá a vevő, akkor a vevő az ő kocsijával kiviszi a kereskedőt is)
van egy kereskedő barátom, és így ismerem a részleteket....
Válasz #4284. hozzászólásra
csak azt nem értem,miért a kinti kereskedő képeivel rakják föl(valószínű ki se mennek),ha variálnának nem lenne egyszerű lenyomozni a gépet.Nekem az ilyen nepperek nem szimpik!
Válasz #4284. hozzászólásra
és még bele sem számoltad h alkudni is lehet!!!
Válasz #4283. hozzászólásra
Akkor is horror sok 1,3 milla érte. Három telefon az egész, meg egy fuvarozás (ami kb. 3-400 ezer, ha egész kamiont bérelsz, de ha több valamit hozol...)
én a haszon feléért megcsinálom, ha komolyan kell valakinek...
(alapfokú nyelvtudással senkire sincs szükség...)
Válasz #4282. hozzászólásra
Én ahogy tudom komplet lebonyolitásal müködik a dolog..
a kinti ár:33,193EUR netto!
Nem nehéz 4800EUR-ot keresni!Fogod magad leülsz a gép elé leszedsz pér képet aláírod:a gép Németországban található, hívjon és megadom a nevet és a címet! Vagy kivisznek-és haza is hozzák a gépet?
Nem az jön be elsőre, legalábbis nekem, de ha láttok egy keresési javaslatot, kattincsatok rá és akkor bejön. Mégegyszer megpróbálom beilleszteni, hátha ez rögtön bejön.
DLG-Test
Itt a link a DLG-hez
DLG-Test
De az a 8000 párszáz üzemóra eléggé hihetetlen egy ennyi idős gépben.
itt a bihar express-es JD8400 németo.-ban!
https://www.agroinform.hu/gepkereskedok/592714/John-Deere-8400.html
Válasz #4270. hozzászólásra
Hali, ez az extra is érdekes, pl. max fordulaton a 8410-es 270Le (2200f/p), terhelt fordulaton, 296Le (ezt az értéket nem tudom biztosan, de úgy emlékszem 1900f/p)
Na már most autóban ült min1őtök, az autók is max fordulat közelébe veszítenek az erejükből, akkor az autóknak is lenne max teljesítménye?
Ott a legmagasabb mért teljesítményt adják meg.
Amúgy, ha műszaki adatokra vagytok kíváncsiak a német DLG-Test-en van fönt álltalában minden traktorból 1.
Válasz #4275. hozzászólásra
Nem minden gépnél. Van ahova oda van írva a motor teljesítmény is, de legtöbbhöz csak a PTO. Meg vannak régebbi gépek ahol egy szíj adja át a hajtást, ott pl oda van írva hogy a szíjon hány lóerőt ad át a hajtásláncnak. Érdekes.
Válasz #4274. hozzászólásra
igen, azt tudom. De írja a mi szabványunkat is vhol?
Válasz #4271. hozzászólásra
Oda van írva, hogy PTO-n, azaz kardánon. Vagyis nem a motor teljesítménye hanem a PTO-n leadott teljesítmény.
és milyenek lehetnek a 9400-asok?????
Válasz #4267. hozzászólásra
10 lóval erősebb a 10es.
Válasz #4269. hozzászólásra
ez már megint amcsi rendszer. a 8300asra is csak 200 lovat ír.
Válasz #4269. hozzászólásra
és a 00-ásoknak van már extra teljesítményük? Mert vki ezt, mások mást mondanak.
Válasz #4268. hozzászólásra
segitek!!
nézd meg a tractordata.com
on
Válasz #4267. hozzászólásra
Én nemtom. De minhta mindkettő 270 pacis lenne. Vagy a 00-ás csak 260?
Válasz #4264. hozzászólásra
na ne mondja kérem
Válasz #4265. hozzászólásra
Válasz #4263. hozzászólásra
és ha szőrszálat szeretnék hasogatni?
Válasz #4263. hozzászólásra
Erősebb,több elektonikai funkció a kezelésben(fordulás aut program),fiatalabb.
Válasz #4262. hozzászólásra
semmivel szinte !!
Válasz #4261. hozzászólásra
hogy ennyi erővel saját magam is kinézhetem a neten. Nem dokkal többért 10est árulnak. Szerintetek miben másabb a 8400 a 8410estől?
Válasz #4260. hozzászólásra
és mit gondolsz erröl??
Válasz #4259. hozzászólásra
A Biharos azt írja 8400asra: a gép Németországban van, hívjon és megadom a címet.
Válasz #4251. hozzászólásra
Itt a Biharos!
https://www.agroinform.hu/gepkereskedok/592714/John-Deere-8400.html
Válasz #4256. hozzászólásra
nem nem
te nem tudom kérdez utána a kitésektöl ök biztos tudni fogják!! mondom a sebváltó oldala kitört ez volt a szembe tünö tünet
a tank mögött volt
Válasz #4254. hozzászólásra
szerencsére még nem. Vagy ezt időnként lehet ellenőrizni?
Válasz #4249. hozzászólásra
és nem fekete, és nem folyó.