Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akor irány DE. ott van megoldás a te problémádra is!!!!! Vagy ugorj be oda ahol legutóbb találkoztunk.. Akor mi othagytunk egyet ami még öszel is megvolt!! Mi csak a honositásá miat nem hoztuk el!!Önmagába a gép jó!! Csak sárga a rendszám rajta!!!!
Amit én látok: 1. magyarban szinte nincs magnum eladó, ellenben jd-ből lehet válogatni, igaz 10 ezer ü.ó felettit, az meg már nem kell.
2. magyarban akinek ilyen nagy traki kell az dolgozni veszi, nagy területre kb. 8-10 évre legalább....
Nekem csak szántani, lazítani kell ezért nem akarok sok pízt belefeccelni 1 újba.
Szerintem ott kezdődik,mennyit szánsz rá.Utánna,felkeresni nagyobb cégeket,ahol különböző márkákkal dolgoznak,és az alkalmazottat megkérdezni,fogyasztás használhatóság stb..Álltalában egy traktoros a valóságot mondja,akinek semmi érdeke nincs a dologban.
Hát ha nem is a legegyszerübb..De hogy az egyik legjobb referenciával biró az biztos..Az unoka tesóm 10 esében az idei javitás zöme ijenekböl tevödött ösze hogy sebváltókar ülés generátor izók.. kezelö pulton a hidralikát vezérlö müanyag fül!!Kb ijenek a gépben 19000 üó van ja és most is két müszakban szánt!! A gép 2001 évjáratú ja...
A Fergit nem ismerem. A régiekről rosszakat hallottam, az újabbakról még nem. Sokszor a Case=NH, ezért nem is kéne.
Én 2005 őszén vettem a 8300-ast, 7200 üó volt beleírva, de tutira több volt benne! Átlagosan elmondhatom h nagyon jó gép. Igaz, 1x fel kellett újítani a motort, mert kilyukadt az egyik dugó. De ehhez nagyban hozzájárult h hugyozott a porlasztó. Ja, és vettem rá egy új adagolót, nem tököltem a felújítással. És mégegy! A kités szerelők becsukott szemmel is összerakják már, és kívülről tudják talán még a cikkszámokat is, annyira otthon vannak benne. És ez nagyon lényeges.
Sok felé húzok én ez az én bajom.........
Igaz a jd-vel semmi kapcsolatom, nh nem kell, case-el remek a kapcsolat csak sok lenne a kiszállás, fergivel jóban vagyok az itteni Pistivel......szóval nehéz ügy....
Traktorban én a Jd-t helyezem előtérbe. Bár sosem volt IH-m, csak a havernak, de ő annyit szívott vele, mint én a 11 éves 8300-assal, pedig ő újonnan vette, és most kb 2500 üó van benne.
akkor már mindent tudok! biztos törik az autókat rendesen. érdekes módon ilyenekben mindig öreg szériák vannak 1-es,2-es golf, öreg transzporter, opel stb
25046 hozzászólás
Akor irány DE. ott van megoldás a te problémádra is!!!!! Vagy ugorj be oda ahol legutóbb találkoztunk.. Akor mi othagytunk egyet ami még öszel is megvolt!! Mi csak a honositásá miat nem hoztuk el!!Önmagába a gép jó!! Csak sárga a rendszám rajta!!!!
Válasz #3796. hozzászólásra
Itt nézd az MF 9240-et.
http://www.magtarkft.hu/index.php?mid=77&link=
Egy mtz ára,és 240 lovas.
Válasz #3791. hozzászólásra
Amit én látok: 1. magyarban szinte nincs magnum eladó, ellenben jd-ből lehet válogatni, igaz 10 ezer ü.ó felettit, az meg már nem kell.
2. magyarban akinek ilyen nagy traki kell az dolgozni veszi, nagy területre kb. 8-10 évre legalább....
Nekem csak szántani, lazítani kell ezért nem akarok sok pízt belefeccelni 1 újba.
Az tuti,hogy a lóvé dönti el.
Aztán meg amelyik tetszik.A trakisok is a sajátjukat istenítik,ritka az objektív gépész.
Válasz #3792. hozzászólásra
Nekem semmilyen!
De a cégnél volt egy olyan demo eszköz 2 hónapig.
De nem lett megvéve,hanem egy he-wa(5 késes,rögtörős)
Ez igy van!!
Válasz #3789. hozzászólásra
Szia!
Ahogy kivettem egy beszélgetésből, állítólag néked Attila talajtörőd van?
Válasz #3786. hozzászólásra
Szerintem ott kezdődik,mennyit szánsz rá.Utánna,felkeresni nagyobb cégeket,ahol különböző márkákkal dolgoznak,és az alkalmazottat megkérdezni,fogyasztás használhatóság stb..Álltalában egy traktoros a valóságot mondja,akinek semmi érdeke nincs a dologban.
Válasz #3786. hozzászólásra
Akor szerintem 8300- 8400- 8310-8410!!!!! Ezekel már elboldugulsz..Tavaszig még van idöd kicsipni valami jó vételt!!!
Válasz #3782. hozzászólásra
Van 4 a környéken,nemsok baj volt még velük.De ott több a számítógép,az már bonyolítja a dolgot.
Válasz #3785. hozzászólásra
Holnap talán többet tudok az ikr-sről......de nekem egy kissé "sántít" az a gép......
Válasz #3781. hozzászólásra
Hát ha nem is a legegyszerübb..De hogy az egyik legjobb referenciával biró az biztos..Az unoka tesóm 10 esében az idei javitás zöme ijenekböl tevödött ösze hogy sebváltókar ülés generátor izók.. kezelö pulton a hidralikát vezérlö müanyag fül!!Kb ijenek a gépben 19000 üó van ja és most is két müszakban szánt!! A gép 2001 évjáratú ja...
Válasz #3784. hozzászólásra
Hát jó lenne a nyári szántás-,lazítás-okra valami nagyobb dög.....
Válasz #3783. hozzászólásra
MF nem rossz választás.
Válasz #3783. hozzászólásra
Szia szabolcs!! Ezek szerint még soká a tavasz ha ráérsz meditálni a dolgon..
Válasz #3775. hozzászólásra
Ez a case ih = nh-s dolog nekem addig világos amíg nem kezdünk a magnumokról írkálni. Szerintem akkor az már egy másik kategória, eredeti jueszéj.
Válasz #3781. hozzászólásra
Akkor 8020-ast ne is nézegessek ????????????
Válasz #3780. hozzászólásra
Ez így van! Az én ny. kités ismerősöm mindíg azt mondja,a 8x00 és a 8x10 a világ legegyszerűbb traktora.
Válasz #3779. hozzászólásra
így van. De mondom h bekötött szemmel is összerakják, és tudják h melyik alkatrésszel mit, hol, és hogyan kell csinálni.
Válasz #3778. hozzászólásra
Jó tudni ezeket,egy traktorvásárlás előtt.
Válasz #3777. hozzászólásra
motor: 1,4-1,5 M.
adagoló: 775e. De lett egy szerelő haverom, és ő 2-300e-ért felújíttatta volna.
Válasz #3775. hozzászólásra
És mibe került a motorfelújítás,és adagoló?
Válasz #3774. hozzászólásra
Nah, ez nem is rossz:
http://www.agriaffaires.co.uk/annonces.asp?action=rech&numrub=510
Válasz #3774. hozzászólásra
A Fergit nem ismerem. A régiekről rosszakat hallottam, az újabbakról még nem. Sokszor a Case=NH, ezért nem is kéne.
Én 2005 őszén vettem a 8300-ast, 7200 üó volt beleírva, de tutira több volt benne! Átlagosan elmondhatom h nagyon jó gép. Igaz, 1x fel kellett újítani a motort, mert kilyukadt az egyik dugó. De ehhez nagyban hozzájárult h hugyozott a porlasztó. Ja, és vettem rá egy új adagolót, nem tököltem a felújítással. És mégegy! A kités szerelők becsukott szemmel is összerakják már, és kívülről tudják talán még a cikkszámokat is, annyira otthon vannak benne. És ez nagyon lényeges.
Válasz #3773. hozzászólásra
Sok felé húzok én ez az én bajom.........
Igaz a jd-vel semmi kapcsolatom, nh nem kell, case-el remek a kapcsolat csak sok lenne a kiszállás, fergivel jóban vagyok az itteni Pistivel......szóval nehéz ügy....
Válasz #3772. hozzászólásra
és felénk a jd szervize is elég jó. Te inkább a case felé húzól, ha jól hallom.
Válasz #3771. hozzászólásra
JAAAAA !!!!! Megnyugodtam....azok valóban kalap szarok !!!
Válasz #3769. hozzászólásra
2002 körüli NH TM 190-nek megfelelő IH.
Válasz #3768. hozzászólásra
Ráadásúl itt nem csak angolok vannak.....
Válasz #3768. hozzászólásra
Alapszabály: minél messzebb mész szép hazánktól annál jobban jársz !
Én nézegetek dán, francia, angol, spanyol oldalakat....
A haverodnak pontosan milye van és mikori ????
Válasz #3767. hozzászólásra
itt jobbak az árak? Angliából gondoltad?
Traktorban én a Jd-t helyezem előtérbe. Bár sosem volt IH-m, csak a havernak, de ő annyit szívott vele, mint én a 11 éves 8300-assal, pedig ő újonnan vette, és most kb 2500 üó van benne.
Válasz #3765. hozzászólásra
10%-ot alkudj.....legalább !
Válasz #3761. hozzászólásra
Válasz #3764. hozzászólásra
mesélj már!!!!
Válasz #3763. hozzászólásra
Vannak ott szar dolgok is kicsinosítva........
Válasz #3762. hozzászólásra
miért érdekes?
Válasz #3761. hozzászólásra
Ismerem a Merkantillt........érdekesek.
Válasz #3758. hozzászólásra
http://www.truckscout24.hu/search/hun/detail.asp?vehicletype_id=9&vehicle_id=11969115&make=829&mid=2&page=1&AllowNext=1&language=hun
Válasz #3759. hozzászólásra
És mi a gond a jégkrémmel ???????????????
Válasz #3758. hozzászólásra
Én nem vennék case-t. Max stx-et, vagy 310-es Magnumot. Inkább jd 8XX0.
Válasz #3757. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Legalább 250, hogy haladjak is......
Válasz #3756. hozzászólásra
hány lovasat, 200?
Válasz #3755. hozzászólásra
Akkor csak újat veszel.
Én erősen gondolkodom egy max. 5 éves külföldi case-jd közt.
Válasz #3754. hozzászólásra
Csak pályázattal, ha nyerek.
Válasz #3753. hozzászólásra
Nagy trakit mikor cserélsz-veszel ???
Esetleg külföld ?
ja, és hajrá John Derre! (Csak hogy a címnél maradjunk)
Válasz #3749. hozzászólásra
Se jó helyre ám, és nehogy 1 szakadt "gép" legyen rám állítva, hanem "újszerű és csilli-villi", abból is legalább 2!
Válasz #3750. hozzászólásra
ja. De volt benne vw phaeton is, csak amikor tört, akkor egy hasonló de gagyi kocsit törtek össze.
Válasz #3741. hozzászólásra
akkor már mindent tudok! biztos törik az autókat rendesen. érdekes módon ilyenekben mindig öreg szériák vannak 1-es,2-es golf, öreg transzporter, opel stb
Válasz #3743. hozzászólásra
ha nyerek még egy kupiba is befizetlek!