Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekünk 204-es Mega volt a JD előtt. Hát én nem istenítem, egy percig sem... igencsak örültem, hogy kiment az udvarból (az sem ment egyszerűen, mert aznap, amikor elvitték, még nekünk kellett kicserélni a hidrosztatika szivattyűt...)
Gyakran dolgoztunk együtt a szomszédunkkal, neki 2056-os JD volt. Rendszerint ugyanannyira értünk, mint a ők, és kevesebbet sem kellett tankolni. Viszont néha úgy otthagyott bennünket (pl. repcében), hogy csak pislogtunk. Az viszont biztos, hogy ha lemegy a nap, a JD indulhat hazafelé, míg a megával volt hogy hajnal fél4-kor még arattunk...
Utána mi JD-t vettünk, ők meg 360-as Mega-t. Ők megbánták, mi pedig nem... ennyi.
Ezt se tudom miért..Amikor a 208 mega már 6t buzában is ovatosan mozog!! És ha zuza a szalmát kis emelkedövel akár el is halkul a motor... Én még megátol akora vágot ösz sujt nem is halotam..Szépen dolgoznak meg precizen kevés hibával ez biztos!De ezt csak a maxik meg a megákra mondhatóak el.. de az elödök..
Válasz #3441. hozzászólásra
Ez a te véleményed!!Ha dolgoztál volna egy fosal 8t buzában máskép látnád a szitut!! És a 10 fölöti kukoricában...Amit te irsz az egy közismert vélekedés.. Az árakat mindig egy országon belül érdemes öszehasonlitani!!Mert mi iteni árakrol beszélünk!!De kint is jelentösen drágább a claas néz utána. És az hogy valaki valahonan valahogy valamijet hoz az nekem képlékeny!!
Neked túlzás ,nekem nem és a haveroknak is vannak erre Z-k. Azt mondja némelyik , hogy egy fos pl a 2056 is . A Megát meg istenítik pedig mind 2 övék. Az árról meg annyit , hogy Cimbika mondta asszem azt a Megát 8,5 milláért valamelyik nap külföldről... Na mind 1 nekem. Kombájnba Claas a tuti , traktorban meg a JD , ez régi törvény már...
De most ki is akar gépet veni?? Elsöre korektnek tünik.. Ez ojan lista áras besorolású!! Azt javaslom hogy jol nézd meg!! Ügyesen alkudj.. És ha minden klapol vedd meg!!
Válasz #3433. hozzászólásra
Sziasztok! Én azért ezt az álásfoglalást tulzásnak tartom..Mert Mit jelent az hogy hátra fele is?? A Gépröl ugy beszéljünk hogy 5 szalma rázó ládás.. kb 220 le és aránylag régi konstrukció kivéve interkuler mert igy lett 20 bol 22 széria!! A Másik amit nem árt tisztázni hogy a claas kombájn lényegesen drágább!!Tehát a JD-t olcsoban meg is uszhatod.. Azt kelene eldönteni hogy mire és menyit akarod használni??Mert nem mindegy!! Ha viszonylag nem tul sokat csak néhány száz HA-t akor szerintem elég lene neked a 2056 is..És amivel olcsóbb jobb ha alkatrészre költöd és az biztos hogy bene van!! Elsöre soknak tünik az árkülöbség a 20 és 22 között!! Ha viszont egy igazi zúzós komoj gépet akarsz akor bizony 6 ládást lell vened nagy tartájal nagy motoral és had szoljon--2266!! Mert az már tud apritani..Ha van kérdésed csak bátran..
Azt nem tudom . De azt igen , hogy ha ennyiért kapsz 204,208,214,218-as Claas Megát , akkor azt vegyél . Lehetőleg APS-3 dobosat és az hátramenetben is kidolgozza , ráadásul megbízhatóbb és a fogyasztása is jobb... Felénk vannak Z JD-k és Megák is de az utóbbit sokkal jobban szeretik.
Kívülről nagyon jól néz ki de közelről is látni kellene. Majd nyilatkozik olyan akinek van vagy volt ilyen hogy mit kell rajta vizsgálni. De nekem tetszik, biztos jó gazdája volt.
1. 76xx-től fölfelé mind Waterloo-ban készül. (meg máshol is, de az EU-ba kerülők onnan jönnek)
2. Hülyeség. Nem viszi vissza. Sőt. Egyre inkább ebbe az irányba hozza. (Üzem Moszkva mellett stb.)
Gratulálok a bozótban othagyot ékéhez!!Jó választás volt..Ezek az ekék még a bózótbol is nagyot tudnak!!Hányszor kimentek már a divatbol és még most is a legjobb döntés!!Én szeretem nagyon..
Válasz #3398. hozzászólásra
Majd lesz.Így volt a "bozótba",hazahoztam,fényesítés aztán usgyi kifelé a dologba.Tárcsázott napra tarlót szántunk,tűrhető.
25046 hozzászólás
Válasz #3447. hozzászólásra
Szerintem a lajost is meg kelene kérdezni hogy ök menyit is vágnak és miböl..Biztos hogy tud uj információval szolgálni..
Válasz #3446. hozzászólásra
Nekünk 204-es Mega volt a JD előtt. Hát én nem istenítem, egy percig sem... igencsak örültem, hogy kiment az udvarból (az sem ment egyszerűen, mert aznap, amikor elvitték, még nekünk kellett kicserélni a hidrosztatika szivattyűt...)
Gyakran dolgoztunk együtt a szomszédunkkal, neki 2056-os JD volt. Rendszerint ugyanannyira értünk, mint a ők, és kevesebbet sem kellett tankolni. Viszont néha úgy otthagyott bennünket (pl. repcében), hogy csak pislogtunk. Az viszont biztos, hogy ha lemegy a nap, a JD indulhat hazafelé, míg a megával volt hogy hajnal fél4-kor még arattunk...
Utána mi JD-t vettünk, ők meg 360-as Mega-t. Ők megbánták, mi pedig nem... ennyi.
Válasz #3444. hozzászólásra
Ezt se tudom miért..Amikor a 208 mega már 6t buzában is ovatosan mozog!! És ha zuza a szalmát kis emelkedövel akár el is halkul a motor... Én még megátol akora vágot ösz sujt nem is halotam..Szépen dolgoznak meg precizen kevés hibával ez biztos!De ezt csak a maxik meg a megákra mondhatóak el.. de az elödök..
Válasz #3444. hozzászólásra
és ez a tény a két országot tekintve magátol érthető!!!
én ugy vélekedek hogy a kalászosokban a class a kukiban a JD a nyerö !!!!
Ez a te véleményed!!Ha dolgoztál volna egy fosal 8t buzában máskép látnád a szitut!! És a 10 fölöti kukoricában...Amit te irsz az egy közismert vélekedés.. Az árakat mindig egy országon belül érdemes öszehasonlitani!!Mert mi iteni árakrol beszélünk!!De kint is jelentösen drágább a claas néz utána. És az hogy valaki valahonan valahogy valamijet hoz az nekem képlékeny!!
Félig egyetértek veled
Válasz #3435. hozzászólásra
Neked túlzás ,nekem nem és a haveroknak is vannak erre Z-k. Azt mondja némelyik , hogy egy fos pl a 2056 is . A Megát meg istenítik pedig mind 2 övék. Az árról meg annyit , hogy Cimbika mondta asszem azt a Megát 8,5 milláért valamelyik nap külföldről... Na mind 1 nekem. Kombájnba Claas a tuti , traktorban meg a JD , ez régi törvény már...
De most ki is akar gépet veni?? Elsöre korektnek tünik.. Ez ojan lista áras besorolású!! Azt javaslom hogy jol nézd meg!! Ügyesen alkudj.. És ha minden klapol vedd meg!!
Válasz #3437. hozzászólásra
nem drága!
Válasz #3437. hozzászólásra
NÉZD MEG ITT
Válasz #3436. hozzászólásra
Menyit is kérnek érte pontosan??
Válasz #3431. hozzászólásra
Első ránézésre ennyi pénzért jó gépnek tűnik.
Sziasztok! Én azért ezt az álásfoglalást tulzásnak tartom..Mert Mit jelent az hogy hátra fele is?? A Gépröl ugy beszéljünk hogy 5 szalma rázó ládás.. kb 220 le és aránylag régi konstrukció kivéve interkuler mert igy lett 20 bol 22 széria!! A Másik amit nem árt tisztázni hogy a claas kombájn lényegesen drágább!!Tehát a JD-t olcsoban meg is uszhatod.. Azt kelene eldönteni hogy mire és menyit akarod használni??Mert nem mindegy!! Ha viszonylag nem tul sokat csak néhány száz HA-t akor szerintem elég lene neked a 2056 is..És amivel olcsóbb jobb ha alkatrészre költöd és az biztos hogy bene van!! Elsöre soknak tünik az árkülöbség a 20 és 22 között!! Ha viszont egy igazi zúzós komoj gépet akarsz akor bizony 6 ládást lell vened nagy tartájal nagy motoral és had szoljon--2266!! Mert az már tud apritani..Ha van kérdésed csak bátran..
Azt nem tudom . De azt igen , hogy ha ennyiért kapsz 204,208,214,218-as Claas Megát , akkor azt vegyél . Lehetőleg APS-3 dobosat és az hátramenetben is kidolgozza , ráadásul megbízhatóbb és a fogyasztása is jobb... Felénk vannak Z JD-k és Megák is de az utóbbit sokkal jobban szeretik.
Kívülről nagyon jól néz ki de közelről is látni kellene. Majd nyilatkozik olyan akinek van vagy volt ilyen hogy mit kell rajta vizsgálni. De nekem tetszik, biztos jó gazdája volt.
Sziasztok
Szerintetek ez a 2256JD megér ennyit és persze ennyi üzemórával?
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes/JD-2256-kombajn/20091209-204913/
Ez az e...
Válasz #3428. hozzászólásra
Értem.
Frankoo!
Válasz #3427. hozzászólásra
Kb annyi, hogy résztulajdonos vagyok, meg én vagyok a növényvédős...
Válasz #3425. hozzászólásra
Tudtam h. ez a céges duma jön. hehehhehe
Neked mi közöd a céghez Szkófild?
Válasz #3420. hozzászólásra
Szerintem nem akora gond ott kint ami a 6000 -jár.. elenyészö amit használhatnak belöle..Mármint ahogy én tudom.
Válasz #3424. hozzászólásra
cégnél.
Válasz #3423. hozzászólásra
Mi az h. nálunk???
Válasz #3422. hozzászólásra
Nem szidom egyiket se, de tényleg sokat lehet szívni a collos csavarokkal, nálunk van egy 7800-as, van rajta bőven. attól függetlenül jó gép.
Válasz #3421. hozzászólásra
Te meg melyiket szidod?
Válasz #3420. hozzászólásra
Na látod ez engem nem vigasztal, mikor van, hogy egy hetet kell várni egy csavarra. Szerencsére ritkán van ilyen.
Válasz #3418. hozzászólásra
(az vicc akart lenni. Amilyen xopás nekünk itt a collos amerikai gép, ugyanolyan xopás az amerikai farmernek a metrikus 6ezres :o)
Válasz #3414. hozzászólásra
Akkor itt nekem félre beszéltek
Válasz #3415. hozzászólásra
Szerintem minket ugyanúgy szopat vele, nem?
Válasz #3416. hozzászólásra
az igen
nézem öket.............
Válasz #3413. hozzászólásra
11-ik!Minnyá lesz róla vidi.Egy má fenn van a mai napról.
Válasz #3393. hozzászólásra
Ja. A JD külön xopatja az EU beszállítókat a collos csavarokkal :-)
Válasz #3387. hozzászólásra
1. 76xx-től fölfelé mind Waterloo-ban készül. (meg máshol is, de az EU-ba kerülők onnan jönnek)
2. Hülyeség. Nem viszi vissza. Sőt. Egyre inkább ebbe az irányba hozza. (Üzem Moszkva mellett stb.)
Válasz #3410. hozzászólásra
vici faszán gondolom!
Válasz #3409. hozzászólásra
Akkor most már ezt is tudom..
Válasz #3409. hozzászólásra
Válasz #3408. hozzászólásra
Köcce!
Válasz #3406. hozzászólásra
Járomnak hívják "fiam"!!
Válasz #3404. hozzászólásra
na ! fasza az új vas
Válasz #3405. hozzászólásra
5-ös kverni vf várja a következő trakit !
Az ih-s cimbié lesz eladó valszeg......
Válasz #3403. hozzászólásra
A függesztő keret vagy hogy is hívják, de én mindig 3pontnak nevetem
Válasz #3402. hozzászólásra
Szabi a jöbeni JD hez pászolni fog tuti!!
Nemtok árat!!! Ahonnan hoztam,még van 2.Levakartam a rozsdát,és úgy szánt mint az állat! Majd ha lesz idő,kicsit tökéletesítjük,de most munka ezerrel!
Válasz #3400. hozzászólásra
Milyen 3 pont?????? Minnyá dobok a videókba egy kis csemegét!!!!! Elcsórhatod az "oldalra"! Most készül a másik is!
Válasz #3399. hozzászólásra
Érdekelne az ára, mert lesz 1 eladó itt felénk !!!!!!!
Válasz #3399. hozzászólásra
Gratulálok a bozótban othagyot ékéhez!!Jó választás volt..Ezek az ekék még a bózótbol is nagyot tudnak!!Hányszor kimentek már a divatbol és még most is a legjobb döntés!!Én szeretem nagyon..
Válasz #3388. hozzászólásra
Rába 3pont
Válasz #3398. hozzászólásra
Majd lesz.Így volt a "bozótba",hazahoztam,fényesítés aztán usgyi kifelé a dologba.Tárcsázott napra tarlót szántunk,tűrhető.