Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerintem nem épitet hanem segitet egy másik fickón!!De végül is te tudod..Én nagyon kedveltem szerintem ö is benünket..Mivel láta benünk a törekvést és azt hogy kemény munkával is de viszük valamire..
De ami számomre még ma is lenyügözö az a telefonszám memóriája volt!!Valami hietetlen!! És az sem volt semi mikor szinkronban telefonált egyszere két telefonal..
Én sokat bótoltam Bandibával,mindíg épített valamit,járt hozzánk "dúrni"(volt lebontott jd-970-ünk),abból bányásztam neki mindíg ami kellett,mert a főnökkel megegyeztek,mondta neki szedd ki,az öreg meg:Lajoskám,lécci!Hívott sokszor,h kéne neki vmi,tudok e.A tavaszi gépbemutatón hajduban kopogtatta a vállam a nagy tömegbem,h mizu gyerek.
Az biztos hogy volt egy sajátságos stilusa..De az is biztos hogy tükröt tartot az emberek elé..Azaz ugy ált a dolgokhoz mint ahogy az ügyfél az üzlethez ki igy ki ugy..és az öreg is!!
Sajnos!!!!Én az öszel még beszéltem vele az öszi gép bemutatón!Én nagyon kedveltem az öreget..Én sokat köszönhetek neki!!Nagyon jó emberismerö volt az biztos már mesziröl láta hogy kivel mit lehet öszehozni..
nekem azért elég messze vannak, hogy haverkodjak
de az is igaz, hogy nem tartozok abba a célcsoportba, amelyiket megcélozták maguknak. a nagyok meg úgyis új gépet vesznek
bár szerintem nem lenne hülyeség, hogy az auktális eladó használt gépeket felrakják és az eladottakat leveszik, mint ahogy jobb helyeken szokták
Nem. Géptelepenként egy felértékelő/eladó, azaz 4 db. Meg rajtuk kívül egy, aki megpróbálja összefogni.
Tehát összesen 5 (öt) ember foglalkozik használtgéppel a kitében.
Mondjuk egy ekora cég tényleg athatna többet is ere a dologra.. Szerintem lenne ott még rejtet tartalék a foglalkoztatásban.. Ami viszont igaz hogy aki igazán gondolja az jobb ha szeméjesen bemegy egy telepre és szétnéz alaposan és öszehaverkodik a dolgozókal..
(az axialnál külön üzletág foglalkozik a használtgépekkel (valami tizenjóegynéhány ember), míg itt tulajdonképpan egy ember, meg 4 felértékelő/eladó. Kapacitáshiány, erőteljesen.)
miért van fent a kite honlapján, a használtgépeknél olyan gép amit már réges-régen eladtak? több gépre is érdeklődtem, ami már elkelt és még mindig fent van. van olyan gép is ott, ami már tavaly nyáron elkelt.
A valtrán mindig így váltok, csak amikor átülök a fergégbe ott vagyok időnként bajba, mert ott a váltókaron ugyanazon a helyen a nyúl-béka gomb van. Még szerencsére nem sikerült megnyomnom, bár nem hinném hogy engedi a gép.
Pofára esés lenne 30-ról hirtelen 3-ra lassulni!
Ez a gomb nem is rossz ha megszokod. Eleinte kicsit furcsa kuplung nélkül váltani. Nálunk minden valtrában széria. Ja és a radar alatt mit értetek? Ezt a slip radart?
Azt, hogy a váltókaron van egy gomb, amit megnyomva kiemel kuplung. Így a tartományok közötti váltáshoz nem kell a kuplungpedált taposni, elég a gombot nyomni.
Én minden Premium traktort alapból TLS híddal hozok, de gyárilag elérhető rugózás nélküli sima merev híddal is. Ez kb. 6-800 ezer forinttal lenne olcsóbb.
Egyik Mannheim-i traktorra sem lehet gyárilag radart tenni, de utólag minden Premium traktorra felszerelhető. Alvásszámra kell megrendelni és a HMS csomaggal* együtt talán valami 300-350ezer körül van.
*Ezzel együtt célszerű, mert akkor lesz teljesítménymonitorod a CommandCenter-ben. Bár igazából ez a szántóvégi forduló automatikát és automata mellsőhajtás és diffizár kapcsolgatást jelent, pár aprósággal kiegészítve, közte a teljesítménymonitorral.
25046 hozzászólás
Válasz #3347. hozzászólásra
Legközelebb a faterodat levajazom oszt Ő fog nekem fotkázgatni... hehehhehheheeeeeee
Válasz #3346. hozzászólásra
te kis enyveskezü
Ezen látni?
Válasz #3343. hozzászólásra
Dehogy kevés!!!!!
Vagyunk LegeNNNNN 2!!!
Válasz #3343. hozzászólásra
Válasz #3341. hozzászólásra
Nah meg a szerény zsenikből is egyre kevesebb van
Válasz #3339. hozzászólásra
mi meg tárgyaltunk vele, ö +-egy románnal is plusz telefonált még valakivel
na mondom
Válasz #3340. hozzászólásra
Dehogy kevés!!!!!
Vagyunk LegeNNNNN!!!
Válasz #3338. hozzászólásra
kevés az ilyen önzetlen ,korrekt, segitö kész ember sajna!
Válasz #3338. hozzászólásra
Vmi mákarató géphez kellett neki sokminden.
Velem komázott magyarul,közben telefonált horvátul!
Válasz #3334. hozzászólásra
Szerintem nem épitet hanem segitet egy másik fickón!!De végül is te tudod..Én nagyon kedveltem szerintem ö is benünket..Mivel láta benünk a törekvést és azt hogy kemény munkával is de viszük valamire..
Válasz #3336. hozzászólásra
De ami számomre még ma is lenyügözö az a telefonszám memóriája volt!!Valami hietetlen!! És az sem volt semi mikor szinkronban telefonált egyszere két telefonal..
Válasz #3332. hozzászólásra
AZ TUTI!!!!!!!!!
Válasz #3326. hozzászólásra
Én sokat bótoltam Bandibával,mindíg épített valamit,járt hozzánk "dúrni"(volt lebontott jd-970-ünk),abból bányásztam neki mindíg ami kellett,mert a főnökkel megegyeztek,mondta neki szedd ki,az öreg meg:Lajoskám,lécci!Hívott sokszor,h kéne neki vmi,tudok e.A tavaszi gépbemutatón hajduban kopogtatta a vállam a nagy tömegbem,h mizu gyerek.
Válasz #3332. hozzászólásra
igen igen én is pont erre !!!
Válasz #3331. hozzászólásra
Ara gondolok hogy ha valami gondunk volt mindig hivhatuk bátran és ha tudot segitet!Ere gondoltam..
Válasz #3330. hozzászólásra
ÓKÉ
Válasz #3329. hozzászólásra
Pontosaban?? A telefonszáma a régi..
Válasz #3328. hozzászólásra
pontosabban ??
Válasz #3325. hozzászólásra
Valakitöl halotam hogy folytat még valami féle magán praxist..
Válasz #3326. hozzászólásra
gondolom fiatal!
Válasz #3324. hozzászólásra
Hát?? Ö még uj eben a szakmában..
Válasz #3323. hozzászólásra
igen !! nem tudom
lehett már ö nem akarta
Válasz #3322. hozzászólásra
az utodját még nem ismerem !!
ismeritek gondolom!! ö milyen stilust képvisel????
Válasz #3321. hozzászólásra
A Cégnek még maradásra kelett volna birni!!A jol felfogott érdekében..
Válasz #3319. hozzászólásra
Az biztos hogy volt egy sajátságos stilusa..De az is biztos hogy tükröt tartot az emberek elé..Azaz ugy ált a dolgokhoz mint ahogy az ügyfél az üzlethez ki igy ki ugy..és az öreg is!!
Válasz #3320. hozzászólásra
és rugalmasan kezelte a dolgokat nem görcsölt sose !! én személy szerint nagyon csiptem a stilusát
Válasz #3318. hozzászólásra
Sajnos!!!!Én az öszel még beszéltem vele az öszi gép bemutatón!Én nagyon kedveltem az öreget..Én sokat köszönhetek neki!!Nagyon jó emberismerö volt az biztos már mesziröl láta hogy kivel mit lehet öszehozni..
Válasz #3318. hozzászólásra
ÁÁHH ne is MOND !! szeretük az öreget mi is !!!!JÓ volt vele üzletelni, KÁR ÉRTE!!
Válasz #3317. hozzászólásra
Elmentek már a nagy öregek,M Bandibá is telekgerendásról.
Válasz #3313. hozzászólásra
ÁHHHHH már vagy 3 éve nyugdijas az öreg !!!!!
Válasz #3313. hozzászólásra
Én ugytudom hogy már nem dolgozik a cégnél!!Szerintem nyugdijas..
A hirdetés az még elmegy.De vannak ott nagyobb gondok is.
Válasz #3311. hozzászólásra
nekem azért elég messze vannak, hogy haverkodjak
de az is igaz, hogy nem tartozok abba a célcsoportba, amelyiket megcélozták maguknak. a nagyok meg úgyis új gépet vesznek
bár szerintem nem lenne hülyeség, hogy az auktális eladó használt gépeket felrakják és az eladottakat leveszik, mint ahogy jobb helyeken szokták
Korzo! azért nincs harag
Válasz #3312. hozzászólásra
Az öreg Kormány úr megvan még Nádudvaron?
Válasz #3310. hozzászólásra
Nem. Géptelepenként egy felértékelő/eladó, azaz 4 db. Meg rajtuk kívül egy, aki megpróbálja összefogni.
Tehát összesen 5 (öt) ember foglalkozik használtgéppel a kitében.
Válasz #3309. hozzászólásra
Mondjuk egy ekora cég tényleg athatna többet is ere a dologra.. Szerintem lenne ott még rejtet tartalék a foglalkoztatásban.. Ami viszont igaz hogy aki igazán gondolja az jobb ha szeméjesen bemegy egy telepre és szétnéz alaposan és öszehaverkodik a dolgozókal..
Válasz #3309. hozzászólásra
mármint telephelyenként egy ember
Válasz #3308. hozzászólásra
(az axialnál külön üzletág foglalkozik a használtgépekkel (valami tizenjóegynéhány ember), míg itt tulajdonképpan egy ember, meg 4 felértékelő/eladó. Kapacitáshiány, erőteljesen.)
Válasz #3307. hozzászólásra
a haverom az axiálnál lefogalt egy trakit és már azonnal levették. mikor én vettem a fergát februárba, azt is azonnal levették
lehet, a kite szerződésben van a telefontársaságokkal a potya hivásokért
Válasz #3306. hozzászólásra
Mert vlk. szarul végzi a dolgát.
Ha így dolgoznánk mint ............ már rég .......
Válasz #3302. hozzászólásra
miért van fent a kite honlapján, a használtgépeknél olyan gép amit már réges-régen eladtak? több gépre is érdeklődtem, ami már elkelt és még mindig fent van. van olyan gép is ott, ami már tavaly nyáron elkelt.
Válasz #3304. hozzászólásra
Ja ez a gond. Az ember megszokja oszt ha nincs ilyen gomb a trakiba akkor váltasz párat kuplung nélkül mire átszoksz.
A valtrán mindig így váltok, csak amikor átülök a fergégbe ott vagyok időnként bajba, mert ott a váltókaron ugyanazon a helyen a nyúl-béka gomb van. Még szerencsére nem sikerült megnyomnom, bár nem hinném hogy engedi a gép.
Pofára esés lenne 30-ról hirtelen 3-ra lassulni!
Ez a gomb nem is rossz ha megszokod. Eleinte kicsit furcsa kuplung nélkül váltani. Nálunk minden valtrában széria. Ja és a radar alatt mit értetek? Ezt a slip radart?
Válasz #3301. hozzászólásra
Azt, hogy a váltókaron van egy gomb, amit megnyomva kiemel kuplung. Így a tartományok közötti váltáshoz nem kell a kuplungpedált taposni, elég a gombot nyomni.
Válasz #3300. hozzászólásra
És a "váltókarra szerelt kuplungkapcsoló" mit takar?
Válasz #3299. hozzászólásra
Én minden Premium traktort alapból TLS híddal hozok, de gyárilag elérhető rugózás nélküli sima merev híddal is. Ez kb. 6-800 ezer forinttal lenne olcsóbb.
Egyik Mannheim-i traktorra sem lehet gyárilag radart tenni, de utólag minden Premium traktorra felszerelhető. Alvásszámra kell megrendelni és a HMS csomaggal* együtt talán valami 300-350ezer körül van.
*Ezzel együtt célszerű, mert akkor lesz teljesítménymonitorod a CommandCenter-ben. Bár igazából ez a szántóvégi forduló automatikát és automata mellsőhajtás és diffizár kapcsolgatást jelent, pár aprósággal kiegészítve, közte a teljesítménymonitorral.
Korzo!
A mannheimi 7030-asok alapból rugózott híddal jönnek vagy opciós, b kérdés, miért nincs radar ezeken a gépeken és mennyibe van rátenni?