Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD389.56 FtCHF429.55 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát, így első körben nem néz ki rosszul, de amivel biztosan számolhatsz (franciáknál így szokás):
- Kell rá légfék (600-1.000 eFt attól függően, hogy mennyit milyet szerzel, és mennyit szeretnél te beszerelni belőle), mert ott a hidraulikus a divat.
- A pótkocsi vonófej (ha van egyáltalán rajta) akkor 30-as csapú szokott lenni, nem 38-as. (150-200eFt ha kell), mert sokszor csak a PitonFix-et használják:
- Nincs rajta hasi húző, "csak" PitonFix. Valami ilyesmi (jobb-felső):
Továbbá a kedvenc ballonos gimum van alatta, de ebből egy pár hátsó iker olyan 2,5-3 millió (az első meg 1,5-2). Persze minden ár nettó természetesen.
Akkor rajtam kifogott!
A legnagyobb baj az volt,hogy nyers talajban ha nem vt utána eső,kinyílt a magárok,és kiszáradt a növény!!
Volt olyan,hogy boronát is húztam utána,nem sokkal lett jobb,csak sz......-tam vele,mert alig bírtam tőle megfordulni.
Nálunk a szurkos fekete főldbe nem vált be.
A vederstadnál nincsennek ilyen gondok. A gépet vizszintbe tudod állitani egy központi munkahengerrel.
Igy pár pillanat alatt megtelálod a lejobb beálítást.
én már régóta vágyom egyre... szlovákiában vannak ismerőseim, akiknek van 740A, is 750A is, és Rapid A, és Rapid AC is. Szerintük a 750 A, ha jó a kezelője bőven jobb az összestől...
nagyon tetszik az amerikai (eredeti) változata is, a 1890 CCS, és a 1990 CCS is... nem volna piskóta egyet beimportálni..
Válasz #2886. hozzászólásra
Vetettem vele direktbe,háááát.....
Nehéz volt eltalálni a két sor közti mélység-különbséget,mert a hátsó sor nyitótárcsája "rádúrt" pár centit az első sorra,és mélyre került így a felszíntől.A legérdekesebb akkor volt,ha épp elértük 6 centi körül a nedvességet.ha a nedvesre tettem a magot,azért nemigen kelt ki az 1 sor,mert mélyen volt,ha sekélyebbre tettem,akkor meg szárazba volt a mag.
Úgy'a. A hűtési igénynek megfelelően, fokozatmentesen.
Hasonlíts össze egy pár traktor teljesítményt, ECE-R24 vs. EC/ISO párokkal, ott kiderül, hogy mennyi a gép hűtőrendszerének teljesítményigénye (EC/ISO-ba nem számít bele a hűtőrendszer igénye, az R24-be meg igen). Vannak ám különbségek ;)
(mondjuk én is xopok egy kicsit a demós MegaSeed-el. Csak az van/volt rajta xarul beállítva, ami lehetséges. Vagy még több is. Bár most már úgy néz ki beáll :o)
Válasz #2865. hozzászólásra
Igen,750!Ez a 2 darab van itt a környéken! Ismerem a különbséget,az egyik bemó 750-el eladás után én sz......-tam 4 évig!!! Azóta 'hál istennek 740 van.
Mondjuk annak is voltak gyermek betegségei(6m)de azt kiküszöbölve,azóta kitűnő!!!Sajna nemsoká tárcsacserés lesz.
Tapasztalat? Az nincs. Hogy is lenne, alig több mint egy hónapja lehet megvenni (nem csak nálunk, hanem a világon)
Amúgy alapvetően "csak" a fülke különbözik a 8030-hoz képest, a többiben szerencsére nincs "világmegváltó" újítás. Ja de van egy: vadonat új konstrukciójú Vari-Cool-t kapott :-D
Kifutóra van eksön, kb. nyár közepe óta. Emiatt is lesz drágább az új, a mostani árakhoz képest.
Meg jobban felszerelt is lesz... (végre olyan, ahogy én szeretem)
Sziasztok!
Az tuti,hogy fúrni fogják,mert ez a ""márkaszervíznek"" nagyon nemjó!
Pl.:az elektronkius katalógushoz is elég nehéz vt hozzájutni.De nagyon jó!!!!
Az onnan kiírt cikkszámokon még midíg az az alkatrész jött,amire "vágytunk".
Válasz #2837. hozzászólásra
Szevasz! A körösladányiaknak ismerni kell a szarvasi STABÁK-kft-t,ott van ilyen gép?vagy csabacsűdön a MOROKKÓ-nak! Ha még nem oldódott meg a dolog,MOROKKÓ-s tel számot lehet hogy tok szerezni!
25053 hozzászólás
Válasz #2903. hozzászólásra
Hát, így első körben nem néz ki rosszul, de amivel biztosan számolhatsz (franciáknál így szokás):
- Kell rá légfék (600-1.000 eFt attól függően, hogy mennyit milyet szerzel, és mennyit szeretnél te beszerelni belőle), mert ott a hidraulikus a divat.
- A pótkocsi vonófej (ha van egyáltalán rajta) akkor 30-as csapú szokott lenni, nem 38-as. (150-200eFt ha kell), mert sokszor csak a PitonFix-et használják:
- Nincs rajta hasi húző, "csak" PitonFix. Valami ilyesmi (jobb-felső):
Továbbá a kedvenc ballonos gimum van alatta, de ebből egy pár hátsó iker olyan 2,5-3 millió (az első meg 1,5-2). Persze minden ár nettó természetesen.
Válasz #2903. hozzászólásra
Hívd fel oszt mondd meg neki h. :
Q. drága gyerek vagy Te piér arnold jános!
Korzo és a többiek : Szólj-atok hozzá.
Válasz #2900. hozzászólásra
Nincs idő ilyenekre...
Válasz #2897. hozzászólásra
De milyen falu vagy tanya vagy mifax?
Válasz #2896. hozzászólásra
elruccansz megnézni?
Válasz #2895. hozzászólásra
Akkor rajtam kifogott!
A legnagyobb baj az volt,hogy nyers talajban ha nem vt utána eső,kinyílt a magárok,és kiszáradt a növény!!
Volt olyan,hogy boronát is húztam utána,nem sokkal lett jobb,csak sz......-tam vele,mert alig bírtam tőle megfordulni.
Nálunk a szurkos fekete főldbe nem vált be.
Válasz #2891. hozzászólásra
A vederstadnál nincsennek ilyen gondok. A gépet vizszintbe tudod állitani egy központi munkahengerrel.
Igy pár pillanat alatt megtelálod a lejobb beálítást.
Válasz #2896. hozzászólásra
szlovákia, pozsony mellett
Válasz #2895. hozzászólásra
( kötelezően meg kell kérdeznem h. : )
Hol vannak ezek?
( csakh. kielégítsem a pár gyanakvó figurát... hehhehehe )
Válasz #2893. hozzászólásra
én már régóta vágyom egyre... szlovákiában vannak ismerőseim, akiknek van 740A, is 750A is, és Rapid A, és Rapid AC is. Szerintük a 750 A, ha jó a kezelője bőven jobb az összestől...
nagyon tetszik az amerikai (eredeti) változata is, a 1890 CCS, és a 1990 CCS is... nem volna piskóta egyet beimportálni..
Válasz #2893. hozzászólásra
Vetettem felül lucernát 740-el tavasszal direktbe,sokkal jobb lett,mint előtte 750-el.
Válasz #2891. hozzászólásra
Nincs is belőle sok (c:
Válasz #2890. hozzászólásra
az faja!
Válasz #2886. hozzászólásra
Vetettem vele direktbe,háááát.....
Nehéz volt eltalálni a két sor közti mélység-különbséget,mert a hátsó sor nyitótárcsája "rádúrt" pár centit az első sorra,és mélyre került így a felszíntől.A legérdekesebb akkor volt,ha épp elértük 6 centi körül a nedvességet.ha a nedvesre tettem a magot,azért nemigen kelt ki az 1 sor,mert mélyen volt,ha sekélyebbre tettem,akkor meg szárazba volt a mag.
No meg azt az első sort állítani a gép alatt!!!
Válasz #2884. hozzászólásra
Úgy'a. A hűtési igénynek megfelelően, fokozatmentesen.
Hasonlíts össze egy pár traktor teljesítményt, ECE-R24 vs. EC/ISO párokkal, ott kiderül, hogy mennyi a gép hűtőrendszerének teljesítményigénye (EC/ISO-ba nem számít bele a hűtőrendszer igénye, az R24-be meg igen). Vannak ám különbségek ;)
Válasz #2880. hozzászólásra
Épp nincs 3000.
Most elkenünk még vagy 500-at,és kb cserés lesz.
Válasz #2880. hozzászólásra
Épp nincs 3000.
Most elkenünk még vagy 500-at,és kb cserés lesz.
Válasz #2883. hozzászólásra
Rajta. Csak sajnos nem volt az igazi.
Válasz #2882. hozzászólásra
Teljesen másra való kettő, bár kétségtelen, hogy a 750-et nehezebb jól belőni.
Válasz #2879. hozzászólásra
Szivesen nyűnék vmi bemo eszközt!
A nyáron vt egy "Attilánk" így!
Válasz #2881. hozzászólásra
Változik az áttétel?
Válasz #2881. hozzászólásra
De az a 8030-on is rajta van. Nem?
Válasz #2877. hozzászólásra
No nem is tok belőle többet sehol....
Itt 30km-s körzetben három vt egy pár évig.Sztem a 740 nagyságrendekkel jobb!!!!!
Válasz #2878. hozzászólásra
Variós hűtőventilátor hajtás.
Válasz #2875. hozzászólásra
Hány hektár van benne, hogy tárcsát kell cserélni?
(mondjuk én is xopok egy kicsit a demós MegaSeed-el. Csak az van/volt rajta xarul beállítva, ami lehetséges. Vagy még több is. Bár most már úgy néz ki beáll :o)
Válasz #2874. hozzászólásra
Mi az a vario bizga?
Akkor felétek nagy a sűrűség belőle (olyan 15-20 darab lehet az országban max.)
Válasz #2860. hozzászólásra
Igen azzal.
Válasz #2865. hozzászólásra
Igen,750!Ez a 2 darab van itt a környéken! Ismerem a különbséget,az egyik bemó 750-el eladás után én sz......-tam 4 évig!!! Azóta 'hál istennek 740 van.
Mondjuk annak is voltak gyermek betegségei(6m)de azt kiküszöbölve,azóta kitűnő!!!Sajna nemsoká tárcsacserés lesz.
Válasz #2873. hozzászólásra
Tapasztalat? Az nincs. Hogy is lenne, alig több mint egy hónapja lehet megvenni (nem csak nálunk, hanem a világon)
Amúgy alapvetően "csak" a fülke különbözik a 8030-hoz képest, a többiben szerencsére nincs "világmegváltó" újítás. Ja de van egy: vadonat új konstrukciójú Vari-Cool-t kapott :-D
Hali. És milyen megbizható lesz a gép. Van már tapasztalat? 8R.
Válasz #2871. hozzászólásra
Van még HÜLYE aki nyulat vesz!!!
Apropó, eddig eladott traktorok ebben az évben top5:
John Deere___374
New Holland__237
FENDT________135
CASE IH______116
Landini______103
...és a JD csak a KITE-s...
Válasz #2869. hozzászólásra
Kifutóra van eksön, kb. nyár közepe óta. Emiatt is lesz drágább az új, a mostani árakhoz képest.
Meg jobban felszerelt is lesz... (végre olyan, ahogy én szeretem)
Válasz #2868. hozzászólásra
Az igen !
Már ide is értek ???
Kapás ???
Drágábbak, mint az elődjeik ???
A kifutókra lesz valami eksön?????
Válasz #2867. hozzászólásra
Áll ilyen az udvaron egy pár... ;)
Akkor tuningoljunk egy kicsit.....8R....
Válasz #2863. hozzászólásra
Miért is? Mindenki a maga sikertelenségének a pogácsa.
Válasz #2856. hozzászólásra
750A? Pedig abból nincs is olyan sok.
(a 740A-ra csak kb 1 km-ről nézve hasonlít :o)
Válasz #2852. hozzászólásra
Nekem még a tüzirókával is csak a szöveg jön be, safari meg semmi...
Korzó is biztos tapsikolni fog örömébe
Válasz #2861. hozzászólásra
Én is a "márkaszervizre" gondoltam
Sziasztok!
Az tuti,hogy fúrni fogják,mert ez a ""márkaszervíznek"" nagyon nemjó!
Pl.:az elektronkius katalógushoz is elég nehéz vt hozzájutni.De nagyon jó!!!!
Az onnan kiírt cikkszámokon még midíg az az alkatrész jött,amire "vágytunk".
Válasz #2859. hozzászólásra
FTP vel töltöd fel a tartalmat???
Válasz #2858. hozzászólásra
Az nem frankó,esetleg lenne ötleted hogyan védhetem meg?
Válasz #2855. hozzászólásra
Helló doki!Nekem működik minden az oldaladon.
Csak egy gond van vele!!!!
Nagyon hamar fel fogják törni és törölve lessz!!!
Válasz #2855. hozzászólásra
pl. én nem is tudnák azt használni, macre nincs...
Válasz #2837. hozzászólásra
Szevasz! A körösladányiaknak ismerni kell a szarvasi STABÁK-kft-t,ott van ilyen gép?vagy csabacsűdön a MOROKKÓ-nak! Ha még nem oldódott meg a dolog,MOROKKÓ-s tel számot lehet hogy tok szerezni!