Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nálunk lassan ment a srác,mégis ledöntött 4 sort.Alacsony a hasmagassága sajnos.Csak aratásnál vettük észre,zölden fel sem tünt. A kukorica visszaált nálunk.
Mondjuk fedettségben kétségtelenül jobb lehet egy hasonló minőségű légzsákos. Viszont ha gyorsan le kell szórni valamit, akkor ennek nincs párja*. Ha meg ugyanannyi a liter/hektár, akkor teljesen mindegy mennyivel mész.
A helikopter mennyivel permetezett régen,biztos gyorsabban mint 25.Jó gépkezelő és gép kell hozzá.Volt olyan mikor nem figyelt oda a vezető, leért a keret és úgy ment 30-al.Mire észrevette letarolta a táblát!
Ez nem javítókészlet, hanem rendelhető opció lesz.
Kicsit bibis lesz vele közlekedni, mert olyan 430 cm lesz a teljes magassága, ami jelenleg szakkíséretes kategória (bár mondjuk a bő 3,5 méteres legkisebb szélesség sem a túl közlekedésbarát 8-)
Csodálkoztunk is,hogy a JD miért nem magasabbra tervezte a gépet,mert amúgy komoly a technika. Kukoricával viszont nem volt gond azt nem dönti le mert az visszaáll. Fizetni kell a jav készletér?
Hali!
Nálunk tavaly ök csinálták a napra deszikálást, frankó gép csak lehetne magasabb,mert 4 sort ledönt.
Csinos a Viktória az biztos,de a vőlegénye a pilóta.Családi vállalkozás!
az lehet, csak ezt el kéne magyarázni a gyomoknak meg a gombáknak is, hogy milyen jó, hogy 25-tel megy fölöttük a keret.
Tavaly érdekes mód már nem volt vele "repülőzés", Előző évben úgy elkerültek vele permetezés közben, hogy én az úton mentem.
Nekem is tetszett a töri órák, napok.. megszerettették velem az iskolában. Csak rengeteg volt a név és a dátum így az a rész tömény volt, de amúgy nagy penge a János !
Figyelj, nekünk csak kb 4 óra jutott belőle a hazaúton,de egyébként szeretem a történelmet. De egy-két manus szívesebben folytatta volna a Luis de Funes oscarját. mindenkitől bocs ha a nevet rosszul írtam volna.
Voltam egy túrán a múlt héten, és ott két emberkének is volt önjárós jd. permetezője !
Két fiatal, az egyik győr-moson megye és körzete, akkor vették amikor a kite akciózta-szervezte azt a 20-22 db-t ! Ismerős ???
Meg volt egy igen fiatal csinos leányzó...... és az apja megdobta egy ilyen kis játékkal ! Ez valahol Tatabánya és Pest között !
Passz. Valahol 5-10 között (4930).
Annyira nem kedvelt mint a csak permetezős változat, mert nincs akkora hasmagassága. (130 vs. 155 cm, sőt, a 4730/4830-ast meg lehet emelni 180 cm-re, utólag)
A mi demós 7920-asunk is ilyesmi árban lehet(ett ?), alacsonyabb felszereltséggel de feleennyi üzemórával (garanciában cserélt, 1000órát futott váltóval)
Azt jó volna tudni, hogy ennek lett-é már cserélve a váltója, ez még a beteges szériából való. Amúgy, ha jó kezekben volt (benne volt a JD utógondozási programjában, tehát pl. nem volt csippelve, hivatalos dealer szervizelte stb.), akkor már valószínűleg cserélt.
Nem kités, így csak azt ami le van írva a hirdetésbe:
234 LE : akár. Mi 215-nek írtuk anno, mert talajmunkába "csak" annyit tud. 234-et csak IPM-el, azaz szállítási/TLT üzemmódban ad le.
rugózott első híd(ILS) : TLS lesz az. Az ILS a 8ezres független mellsőhíd rugózása (ILS: Independent Link Suspension; TLS: Triple Link Suspension)
(1+2 körös fék : ezt nézd meg, mert ez külön szerelős - mármint a +1 - és Ny-Eu-ban nem elterjedt
540E/1000/1000E kardánforduat : Ilyen nincs. A 7920-as csak 1000-et tud, egy kiegészítő (külső lassító) hajtással tud 540-et is, de 1000E nincs (az a variáció csak a 77-7820-on érhető el).
25053 hozzászólás
Válasz #2052. hozzászólásra
Nálunk lassan ment a srác,mégis ledöntött 4 sort.Alacsony a hasmagassága sajnos.Csak aratásnál vettük észre,zölden fel sem tünt. A kukorica visszaált nálunk.
Válasz #2051. hozzászólásra
A repülőről nem is beszélve...
Válasz #2050. hozzászólásra
Mondjuk fedettségben kétségtelenül jobb lehet egy hasonló minőségű légzsákos. Viszont ha gyorsan le kell szórni valamit, akkor ennek nincs párja*. Ha meg ugyanannyi a liter/hektár, akkor teljesen mindegy mennyivel mész.
Igazad van!25km-rel tarolja a naprát,legalább 4 sort!
De a kukoricát megtöri!Hiába van JPS!
A helikopter mennyivel permetezett régen,biztos gyorsabban mint 25.Jó gépkezelő és gép kell hozzá.Volt olyan mikor nem figyelt oda a vezető, leért a keret és úgy ment 30-al.Mire észrevette letarolta a táblát!
Válasz #2048. hozzászólásra
Hát tudod, én azért nem szívesen venném, ha 25-30-al tolnák végig a területemet, de kinek hogy, biztosan én vagyok maradi...
Válasz #2047. hozzászólásra
Ez nem javítókészlet, hanem rendelhető opció lesz.
Kicsit bibis lesz vele közlekedni, mert olyan 430 cm lesz a teljes magassága, ami jelenleg szakkíséretes kategória (bár mondjuk a bő 3,5 méteres legkisebb szélesség sem a túl közlekedésbarát 8-)
Válasz #2043. hozzászólásra
Simán lehet annyival permetezni,a nagy gazdaságokban úgy mennek már,a technika simán tudja.
Válasz #2045. hozzászólásra
Csodálkoztunk is,hogy a JD miért nem magasabbra tervezte a gépet,mert amúgy komoly a technika. Kukoricával viszont nem volt gond azt nem dönti le mert az visszaáll. Fizetni kell a jav készletér?
Válasz #2043. hozzászólásra
Nem egy olyan gép van, amelyben több ezer hektár után 25 km/h fölötti átlagos munkasebesség jön ki.
Válasz #2044. hozzászólásra
A 30-asokhoz lesz nyárra egy készlet, amivel meg lehet emelni 180 cm-re.
Válasz #2037. hozzászólásra
Hali!
Nálunk tavaly ök csinálták a napra deszikálást, frankó gép csak lehetne magasabb,mert 4 sort ledönt.
Csinos a Viktória az biztos,de a vőlegénye a pilóta.Családi vállalkozás!
Válasz #2042. hozzászólásra
az lehet, csak ezt el kéne magyarázni a gyomoknak meg a gombáknak is, hogy milyen jó, hogy 25-tel megy fölöttük a keret.
Tavaly érdekes mód már nem volt vele "repülőzés", Előző évben úgy elkerültek vele permetezés közben, hogy én az úton mentem.
Válasz #2041. hozzászólásra
Az erre van kitalálva.
Válasz #2040. hozzászólásra
Hát azért ez a 25-el permetezés szerintem megérne egy misét, én nem minden esetben tartom egészségesnek.
Válasz #2039. hozzászólásra
Miközben alig megy 11-el, ahelyett, hogy vagy 25-el permetezne 8-)
A pilóta értheti a dolgát, a képek között van egy fotó a terminálról, 2270-es fordulaton minek kell tutultatni a motort?
Válasz #2034. hozzászólásra
Elég csak a keresőbe a pemet.hu
Válasz #2034. hozzászólásra
Beszarás !!
Ő lenne az ????
Te ki vagy ?
Válasz #2031. hozzászólásra
A kicsi is nagyon ott mozgott, talán még jobb volt mint az előzőekben említettek. Egyébként mi jártunk a legjobban, 8 csaj volt a buszon.
Folyt. köv. !
Válasz #2020. hozzászólásra
http://62.112.222.220/permet.hu/
Válasz #2032. hozzászólásra
Nekem is tetszett a töri órák, napok.. megszerettették velem az iskolában. Csak rengeteg volt a név és a dátum így az a rész tömény volt, de amúgy nagy penge a János !
Válasz #2030. hozzászólásra
Figyelj, nekünk csak kb 4 óra jutott belőle a hazaúton,de egyébként szeretem a történelmet. De egy-két manus szívesebben folytatta volna a Luis de Funes oscarját. mindenkitől bocs ha a nevet rosszul írtam volna.
Válasz #2029. hozzászólásra
És az a kis alacsony ?????????
Válasz #2029. hozzászólásra
Nem volt semmi !!!
Töri óra tetszett ???
3-as.
Válasz #2028. hozzászólásra
1-es, de nekem mondjuk a szőke jobban bejött volna...
Válasz #2027. hozzászólásra
Melyik busz ???????????
Jéé, milyen kicsi a világ, én is ott voltam...
Válasz #2025. hozzászólásra
Sorrryyyy !!!!!!!!!
Válasz #2024. hozzászólásra
Van ám nekem szép/fiatal feleségem meg kislányom is :-)
Válasz #2023. hozzászólásra
Kár !
A kislányt javasolnám !!
Válasz #2022. hozzászólásra
Tudja a fene. Én ritkán találkozom a vevőkkel...
Válasz #2021. hozzászólásra
Az emberkék ismerősek e ???????????????
Ja. A JD-nél be kellett vállalni vagy 20 darabot, hogy egyáltalán átengedjék Európába gépet. Sima permetezősből már biztosan bőven megvan az 50.
(bár nekem az OXBO NITRO a kedvencem: 180cm hasmagasság, 50 km/h, permetező/műtrágyaszóró, címerező, mellső szórókeret 8-)
http://www.oxbocorp.com/nitrospecs.php
Ilyet is adtunk már el (c:
Válasz #2019. hozzászólásra
Voltam egy túrán a múlt héten, és ott két emberkének is volt önjárós jd. permetezője !
Két fiatal, az egyik győr-moson megye és körzete, akkor vették amikor a kite akciózta-szervezte azt a 20-22 db-t ! Ismerős ???
Meg volt egy igen fiatal csinos leányzó...... és az apja megdobta egy ilyen kis játékkal ! Ez valahol Tatabánya és Pest között !
Válasz #2016. hozzászólásra
Passz. Valahol 5-10 között (4930).
Annyira nem kedvelt mint a csak permetezős változat, mert nincs akkora hasmagassága. (130 vs. 155 cm, sőt, a 4730/4830-ast meg lehet emelni 180 cm-re, utólag)
Válasz #2017. hozzászólásra
ez még nem az,csak "kölcsönbe" jött ide,amíg a másik ide nem ér.
Válasz #2016. hozzászólásra
Multhéten egyet biztos
Korzó!
Súgd már meg nekem légyszi,hogy kb hány darab műtrágyaszórós önjáró jd-t adtatok el eddig?
Válasz #2013. hozzászólásra
A tiétek öregem, nem ?
Meg a gumizása sem kellene, no meg a színe is eléggé fakó, így egy kis tuning és megegyezhetnénk !!!!!!!!
Válasz #2012. hozzászólásra
Egységes, nincs kiemelt.
Válasz #2010. hozzászólásra
A mi demós 7920-asunk is ilyesmi árban lehet(ett ?), alacsonyabb felszereltséggel de feleennyi üzemórával (garanciában cserélt, 1000órát futott váltóval)
Azt jó volna tudni, hogy ennek lett-é már cserélve a váltója, ez még a beteges szériából való. Amúgy, ha jó kezekben volt (benne volt a JD utógondozási programjában, tehát pl. nem volt csippelve, hivatalos dealer szervizelte stb.), akkor már valószínűleg cserélt.
Válasz #2011. hozzászólásra
Valami kiemelt a 7 és 8 között ?
Válasz #2010. hozzászólásra
Kaptunk a JD-től egy kis engedményt, kérdezz rá az aktuálisra a kereskedődnél ;)
(mondjuk az Euro miatt így is horror...)
Válasz #2009. hozzászólásra
Ez egy elég érdekes válasz !
Mellesleg valami akció ? (kite)
(Tudom erről már egyszer írtál az akcióról, csak hát a mai világban....)
Válasz #2008. hozzászólásra
Nem olcsó, de jól felszerelt.
Válasz #2006. hozzászólásra
1. Árban hogy látod ???
2. Kérdés, hogy a forint az, hogy értendő, mert az átváltás euróról nem ezt adná. Így nem tudni melyik a fix.
Válasz #2004. hozzászólásra
Nem is kell hisz nem hátra fele mész,inkább orra esél.
Válasz #2005. hozzászólásra
Nem kités, így csak azt ami le van írva a hirdetésbe:
234 LE : akár. Mi 215-nek írtuk anno, mert talajmunkába "csak" annyit tud. 234-et csak IPM-el, azaz szállítási/TLT üzemmódban ad le.
rugózott első híd(ILS) : TLS lesz az. Az ILS a 8ezres független mellsőhíd rugózása (ILS: Independent Link Suspension; TLS: Triple Link Suspension)
(1+2 körös fék : ezt nézd meg, mert ez külön szerelős - mármint a +1 - és Ny-Eu-ban nem elterjedt
540E/1000/1000E kardánforduat : Ilyen nincs. A 7920-as csak 1000-et tud, egy kiegészítő (külső lassító) hajtással tud 540-et is, de 1000E nincs (az a variáció csak a 77-7820-on érhető el).