Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekünk van egy visszavett 7920-asunk, amit az elmúlt 3 évben DEMO-snak használtunk, így alig van benne üzemóra. Bár a múltkor volt rá egy érdeklődő, nem tudom végül elvitte-é.
(eddig nem is árultuk, legfőbb elfoglaltságként, energiaerdő betakarítógép fejlesztésben segít az "egyik magyar gépgyártónak".
(amerikai traktorra utólag szerelni alsó húzót az elég harakiri. Csavaronként kell összelegózni, és legalább három csatornán keresztül lehet megrendelni, amiből az egyik elég beteg)
No, akkor meg is van a válasz.
Ha nyugat-európából hozol amerikai gépet, 3 dologra figyelj:
-Öntvényfelnis legyen, a lemezfelnisre nem tudsz keréksúlyt tenni, ami itthon kellhet (ott nem olyan fontos)
-Legyen rajta légfék. Utólag szerelni elég cumi és nem is olcsó. A 2 kör mellé feltenni a +1-et nem nagy mutatvány, az nem probléma, csak legyen meg az alap.
-Nem szokott rajtuk lenni alsó/hasi húzó. Ez mondjuk csak akkor baj, ha van olyan géped, ami igényli. Ha van a trakin sín, akkor pl. egy Pitonfix-el kiváltható a dolog.
hello. szerintem,bár nemtudom milyen talajaid vannak a 78 as könnyen boldogulna legalábbis a carrier,rapid meg az 5ös eke nem lenne neki téma. Én 6os ekét húzok vele, 7,5ös lemken korund,4es terrano.
Hogy mire is kellene !!!?
Kellene szaggatni egy 5 fejes vf., egy 5 késes Jympa-t, 4 m-es rapidot, 5 vagy 6,5 carrier-t.
A 78-as nekem is bejön ! Mert : a 7830 az tavaly majdnem megvolt, csak visszaléptem az utolsó pillanatban, pedig nekem "jubileumi" lett volna(78-as vagyok és ugye tavaly 30 év:-))))))
Volt már nálam egyszer(demo) egy 8330-as, de nem igazán nyerte el a tetszésem. Most egy tm165-ös van ami mellé kellene egy komolyabb, mert ez az nh........... na inkább hagyjuk.
30-ast, nem igazán akarnék egyenlőre venni a jelenlegi helyzetben. 20-ast tudnék kintről kedvezőbb áron beszerezni. A 30-as a pillanatnyi helyzetben nekem sokba lenne.
Én ezeket szeretem: 78 - 81 - 83, de ez csak személyes preferencia. Egyik modell sem "beteg" semmiért. Ha megmondod mire kell, könnyebb javasolni/indokolni.
Az első generációs 7020-asban levő fokozatmentes váltóknál volt egy-két probléma, de azok még gyári szavatosságon belül javítva lettek. Azóta nem hallottam róluk (ami jó jel). Az amerikai JD-kben saját (tehát John Deere fejlesztésű és gyártású) fokozatmentes váltó van, ami folyamatosan magas mechanikus erőátviteli aránnyal dolgozik, ami jobb hatásfokot és hosszabb élettartamot tesz lehetővé egy hagyományos fokozatmenteshez képest (eddig a reklámszöveg). Ami tény pl. hogy áll itt egy 8530-as valami 11ezer üzemórával és hibátlanul működő, még bontatlan fokozatmentes váltóval (meg pl egy visszavett 8520-as is 9400 üzemórával).
Én vennék.
25053 hozzászólás
Válasz #1954. hozzászólásra
Valami bővebbet privátban ?
Vagy esetleg még hasonlókat tudsz majd ? Akár 8000-t ?
Válasz #1953. hozzászólásra
Nekünk van egy visszavett 7920-asunk, amit az elmúlt 3 évben DEMO-snak használtunk, így alig van benne üzemóra. Bár a múltkor volt rá egy érdeklődő, nem tudom végül elvitte-é.
(eddig nem is árultuk, legfőbb elfoglaltságként, energiaerdő betakarítógép fejlesztésben segít az "egyik magyar gépgyártónak".
Válasz #1950. hozzászólásra
Visszavett-bebukott-kevesett használt jd-t nem tudsz ?
Milyent javasolnál a leírtak alapján ?
Válasz #1950. hozzászólásra
(amerikai traktorra utólag szerelni alsó húzót az elég harakiri. Csavaronként kell összelegózni, és legalább három csatornán keresztül lehet megrendelni, amiből az egyik elég beteg)
Válasz #1949. hozzászólásra
Ha carrier-el van a talaj előkészítve és csak kb 20q-a mag van benne akkor 10-12-vel nyaggatja. Nekem ez az nh nem tudja a 165-öt az fix X !
Válasz #1946. hozzászólásra
No, akkor meg is van a válasz.
Ha nyugat-európából hozol amerikai gépet, 3 dologra figyelj:
-Öntvényfelnis legyen, a lemezfelnisre nem tudsz keréksúlyt tenni, ami itthon kellhet (ott nem olyan fontos)
-Legyen rajta légfék. Utólag szerelni elég cumi és nem is olcsó. A 2 kör mellé feltenni a +1-et nem nagy mutatvány, az nem probléma, csak legyen meg az alap.
-Nem szokott rajtuk lenni alsó/hasi húzó. Ez mondjuk csak akkor baj, ha van olyan géped, ami igényli. Ha van a trakin sín, akkor pl. egy Pitonfix-el kiváltható a dolog.
Válasz #1948. hozzászólásra
értem és a rapidhoz mitszól a nh? gondlom azért azt viszi
Válasz #1947. hozzászólásra
Az nh csak 4-et bír, de majd megd.glik alatta, a lazítóból is csak 3 kést bír, 5-el nem boldogul.
hello. szerintem,bár nemtudom milyen talajaid vannak a 78 as könnyen boldogulna legalábbis a carrier,rapid meg az 5ös eke nem lenne neki téma. Én 6os ekét húzok vele, 7,5ös lemken korund,4es terrano.
Válasz #1945. hozzászólásra
Szevasz Korzo !
Hogy mire is kellene !!!?
Kellene szaggatni egy 5 fejes vf., egy 5 késes Jympa-t, 4 m-es rapidot, 5 vagy 6,5 carrier-t.
A 78-as nekem is bejön ! Mert : a 7830 az tavaly majdnem megvolt, csak visszaléptem az utolsó pillanatban, pedig nekem "jubileumi" lett volna(78-as vagyok és ugye tavaly 30 év:-))))))
Volt már nálam egyszer(demo) egy 8330-as, de nem igazán nyerte el a tetszésem. Most egy tm165-ös van ami mellé kellene egy komolyabb, mert ez az nh........... na inkább hagyjuk.
30-ast, nem igazán akarnék egyenlőre venni a jelenlegi helyzetben. 20-ast tudnék kintről kedvezőbb áron beszerezni. A 30-as a pillanatnyi helyzetben nekem sokba lenne.
Válasz #1943. hozzászólásra
Én ezeket szeretem: 78 - 81 - 83, de ez csak személyes preferencia. Egyik modell sem "beteg" semmiért. Ha megmondod mire kell, könnyebb javasolni/indokolni.
Válasz #1943. hozzászólásra
Az első generációs 7020-asban levő fokozatmentes váltóknál volt egy-két probléma, de azok még gyári szavatosságon belül javítva lettek. Azóta nem hallottam róluk (ami jó jel). Az amerikai JD-kben saját (tehát John Deere fejlesztésű és gyártású) fokozatmentes váltó van, ami folyamatosan magas mechanikus erőátviteli aránnyal dolgozik, ami jobb hatásfokot és hosszabb élettartamot tesz lehetővé egy hagyományos fokozatmenteshez képest (eddig a reklámszöveg). Ami tény pl. hogy áll itt egy 8530-as valami 11ezer üzemórával és hibátlanul működő, még bontatlan fokozatmentes váltóval (meg pl egy visszavett 8520-as is 9400 üzemórával).
Én vennék.
Korzo !!!!!!!!!!!!!!
A 7020-as és a 8020-as szériákból melyik típus a legbeváltabb ?
Mi a véleményed a JD fokozatmenteséről ? Megéri ?
Válasz #1941. hozzászólásra
Jó éjt!
jó éjt !
Válasz #1937. hozzászólásra
600
Válasz #1938. hozzászólásra
igen ! nem drága !
csak ne kéne hozzá egy 8000 jd ! :-)))))
Válasz #1936. hozzászólásra
nézegeted a 8000-re az automata pilótát???
bigbence 7950 euróért árulja most "akciósan"
Válasz #1936. hozzászólásra
Mennyi most 800 pénz??? nekem sok
Én Center 220-at vettem tavaly 280 ért , nem mér területet, de szamarat vezetni tökéletes.
Válasz #1935. hozzászólásra
ez-guide 500-hoz mit szólsz ???
Válasz #1934. hozzászólásra
az áron kivül csábító még az 5 év vagy 5000 óra garancia (csak ez tutira nem érvényes Hu-ba)
Válasz #1931. hozzászólásra
ez már "baráti" ár :
http://www.agriaffaires.co.uk/used/farm-tractor/753974/john-deere-8330-ils.html
Válasz #1931. hozzászólásra
:-)))))))))))
Válasz #1929. hozzászólásra
ja értem !!!
addig nem is kellene.
Válasz #1928. hozzászólásra
129 nettó?? az már 10 jó állapotú EDE ára :-)
"Az Agrocom 2000 Kft tulajdonát képezik. Telephely Vép Szombathelytől 7km-re keletre. "
Válasz #1927. hozzászólásra
nem azt mondtam hogy van még, hanem ,hogy ezt csak Júliusban kapnád meg, mert az áll a hirdetésben :Dispo juillet 2009
Válasz #1926. hozzászólásra
van még 20-as ??????
Válasz #1923. hozzászólásra
meg külömben is a 20-ast csak Juliusban kapnád meg
Válasz #1924. hozzászólásra
Válasz #1923. hozzászólásra
akkor már inkább ez a 30-as(a 20-as elég xar volt állitólag)
Válasz #1921. hozzászólásra
Na, ezen a csuklóson sincs hárompont 8-)
Válasz #1918. hozzászólásra
Na erre itt is van.
Válasz #1919. hozzászólásra
kik kik? a szlovákok?
Válasz #1917. hozzászólásra
Azok meg kik??????
Pár db. elfekvő, rezerva arató járgány...
Válasz #1915. hozzászólásra
Szlovákoknál nincs ilyen, hogy mindig a cseheket nyomod?
Válasz #1915. hozzászólásra
na ezek FASZA képek PALDO testvér :))))))))))))))))))
Na ha ez se tetszik!
Söröcske aratáskor...
Pár kabin.
Ehe 1-2 motrocska.
Válasz #1910. hozzászólásra
Hogy is van az:....Ellopták az oroszok a tankot, benne volt a kombinátfogóm !!!.....
Válasz #1910. hozzászólásra
erre mondják azt , hogy ecsém ebbe olyan erő van , hogy 'tán még a tankot is elhúzná :-)
Még 1x a tankos.
http://www.zuidberg.nl/eng/producten_fronthef.php
válogassatok!
Válasz #1905. hozzászólásra
50 kN +1300
jó éjt !
Válasz #1905. hozzászólásra
ugye !!!!!