Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR414.08 FtUSD399.68 FtCHF436.3 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azért a kép nem annyira egyszerű, mint ahogyan ezt te megfogalmazod. Én személy szerint csak arra akarok rávilágítani, hogy én speciel nem jövök ki a helyi szervizessel, és ha kérném, (mint ahogy kértem már) hogy hozzám hadd jöjjön egy másik szervizes, akkor megy a polémia az alközpontban, hogy én ezt hogy is képzelem. (pedig állítólag én fizetek a szolgáltatásért)
Az más kérdés, hogy biztosan én is más besorolás alá esnék az adott szervizesnél , ha 4 gépre átalánydíjas szerződést kötnék vele. Csak finoman utalnék rá, hogy a mi gépeink is a kitén keresztül érkeztek és elvárná az ember, hogy szervizzel is normálisan szolgálják ki akkor is, ha nem köt velük átalánydíjas szerződést.
Biztos a KITE is sokat dolgozik ügyfél elégedettségi index készítésével. Ilyenkor az ügyfelet zaklatják telefonon, levélben, stb. Ilyenkor az emberek többsége gyorsan válaszol valamit, csak haggyák már békén, tehát ez jórészt kidobott pénz és elfecsérelt idő. Ugyanakkor a Batka által felvetettek szerint működve a kirendeltségek forgalma egy valós és őszinte képet festene erről.
Nézd Korzo, én szíves örömest üzletelnék a kitével, (mint ahogy teszem azt most is műtrágya esetében), csak kapnák én is végre Maszekhoz hasonlóan egy olyan ajánlatot, amivel elégedett lennék. Hidd el, amint napirenden lesz valami beszerzés, meg foglak keresni benneteket.
A másik, egy tanács amivel többen is egyet érthetnek velem, talán kevésbé kellene mereven kezelni ezeket a régióhatárokat, ha én a helyiek közül kevésbé jövök ki valakivel, akkor köthessek üzletet egy másik régióhoz tartozó kereskedővel.vagy szervizessel. Nálam speciel ez akut probléma, ami akár egy üzletet is meghiusíthat.
EZ NEM SEMMI!!!!!!!!
Egyébként a sok arcosságban nagy igazad van!!
Tok egy évet,amikor 4 közeli gazda majdnem 1 milla különbséggel vett egyszerre ugyanolyan 100 lovas trakit!
Pontosan.
A baj az, hogy a kitének sem "egyforma" az arca mindenhol. Közel sem. Sajnos nagyon függ attól, hogy kivel állsz kapcsolatban.
Azt amúgy kérhetném, hogy ezeket a témákat inkább a "Kite nevű cégtős soha ne vegyetek semmit" című topicba folytassátok? Ez hadd maradjon meg nagyjából John Deere-es/műszakis helynek.
Én azt szoktam mondani, hogy az a legjobb üzlet, ahol mind a két fél elégedett. Az hogy egy harmadik személy mit gondol a kérdésről nem fontos. Ha Te úgy érzed jó alkut kötöttél, hát lelked rajta.
Persze van 2. scenario is, ha már ennyi gépet vettél tőlük, lehet téged másképp kezelnek, és csak mi néhányan érezzük magunkat az "átb...tak" csoportjában.
Na erre csak annyit ,hogy meg se mutatam a gál ajánlatát !!!!!!!!!!!
Ez a 8-adik jd amit vetem meg vagy ugyanannyi munhagépet de még árban nem verte meg senki!!!!!!!!!!
Ja az első jd-m 99 ben vetem hol volt gál még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maszek!
Az nem esett le eddig neked,hogy ha nem lenne a Gál akkor, akkor még mindig nagyon sokan (többek között te is!) csak listaáron, méreg drágán, tudnátok megvenni a john deereokat a kiténél!Sok embert paliztak be. Szerintem sok john deere vevő megköszönheti a Gálnak hogy a piacon van, mivel levitte az árakat.Gondolom akkor nem pocskondiáztad amikor a kiténél mutogattad az ajánlatod!Te is neki köszönheted hogy a kite olcsóbb ajánlatot tett neked.Szoval ne verd a melled, aztán meg a háta mögött köpködj.Én bízom benne hogy hosszú távon fog gondolkodni a "fuvaros" és nem fog eltűnni mint szürke szamár a ködben.Azt azért is mondom mert már lassan két éve én is ügyfele vagyok! Volt problémám de rugalmasan megoldotta. Nem úgy mint a kite korábban egy másik gépemnél.(csak vakarta a fa..át, és kijött vagy háromszor a semmiért.szégyen.Én nem igy ismertem meg a Gált.
25053 hozzászólás
Válasz #1554. hozzászólásra
No igen!!!!!!!
Válasz #1553. hozzászólásra
Meg gyárit vagy !!!
Válasz #1551. hozzászólásra
attól függ,hogy lécestől ,vagy anélkül veszed.....
Válasz #1551. hozzászólásra
300-400 ezer!!
Hali!
2056-hoz magfelhordó lánc mennyibe kerül?
Válasz #1547. hozzászólásra
Azért a kép nem annyira egyszerű, mint ahogyan ezt te megfogalmazod. Én személy szerint csak arra akarok rávilágítani, hogy én speciel nem jövök ki a helyi szervizessel, és ha kérném, (mint ahogy kértem már) hogy hozzám hadd jöjjön egy másik szervizes, akkor megy a polémia az alközpontban, hogy én ezt hogy is képzelem. (pedig állítólag én fizetek a szolgáltatásért)
Az más kérdés, hogy biztosan én is más besorolás alá esnék az adott szervizesnél , ha 4 gépre átalánydíjas szerződést kötnék vele. Csak finoman utalnék rá, hogy a mi gépeink is a kitén keresztül érkeztek és elvárná az ember, hogy szervizzel is normálisan szolgálják ki akkor is, ha nem köt velük átalánydíjas szerződést.
Apropó: az vevőelégedettségi felmérést meg a JD csinál(tat)ja.
Az irány ez. Az alközpontok egyre nagyobb önállóságot kapnak, csak válogatni nem nagyon lehet majd.
Válasz #1543. hozzászólásra
Biztos a KITE is sokat dolgozik ügyfél elégedettségi index készítésével. Ilyenkor az ügyfelet zaklatják telefonon, levélben, stb. Ilyenkor az emberek többsége gyorsan válaszol valamit, csak haggyák már békén, tehát ez jórészt kidobott pénz és elfecsérelt idő. Ugyanakkor a Batka által felvetettek szerint működve a kirendeltségek forgalma egy valós és őszinte képet festene erről.
Válasz #1545. hozzászólásra
Nem!
Válasz #1544. hozzászólásra
Kite szervize??
Válasz #1542. hozzászólásra
Hidd el meg van az emberem a szervízre is, most van egy motorproblémánk, szerdán szóltam és pénteken itt voltak, nem csak ígérgettek.
Válasz #1541. hozzászólásra
Nekem elhiheted, ez nem egyedi eset. De az irány nem ez.
Válasz #1541. hozzászólásra
Szervizeltess a Gállal:)))))És meg is van oldva a problémád!!!
Válasz #1531. hozzászólásra
Nézd Korzo, én szíves örömest üzletelnék a kitével, (mint ahogy teszem azt most is műtrágya esetében), csak kapnák én is végre Maszekhoz hasonlóan egy olyan ajánlatot, amivel elégedett lennék. Hidd el, amint napirenden lesz valami beszerzés, meg foglak keresni benneteket.
A másik, egy tanács amivel többen is egyet érthetnek velem, talán kevésbé kellene mereven kezelni ezeket a régióhatárokat, ha én a helyiek közül kevésbé jövök ki valakivel, akkor köthessek üzletet egy másik régióhoz tartozó kereskedővel.vagy szervizessel. Nálam speciel ez akut probléma, ami akár egy üzletet is meghiusíthat.
Válasz #1536. hozzászólásra
EZ NEM SEMMI!!!!!!!!
Egyébként a sok arcosságban nagy igazad van!!
Tok egy évet,amikor 4 közeli gazda majdnem 1 milla különbséggel vett egyszerre ugyanolyan 100 lovas trakit!
Válasz #1535. hozzászólásra
Én olvasom :-P
Hűha !!!!!!!!!!!!!!!!!
És te aláirtad????
Válasz #1532. hozzászólásra
Mittomén. Ha abból indulok ki, hogy aláíratták velem, hogy lehallgathatják a mobilom, akkor igen 8-)
Válasz #1532. hozzászólásra
Persze hogy olvassa!!!!!!!:)))))))
Gál-nál is van visszahívásos javítás!Megcsinálják azt már tudom.Frissítőprogramok is meg minden.
Kösz korzoo,h rendet teremtesz!!
A kite olvasa??????????????????????
Válasz #1529. hozzászólásra
Pontosan.
A baj az, hogy a kitének sem "egyforma" az arca mindenhol. Közel sem. Sajnos nagyon függ attól, hogy kivel állsz kapcsolatban.
Azt amúgy kérhetném, hogy ezeket a témákat inkább a "Kite nevű cégtős soha ne vegyetek semmit" című topicba folytassátok? Ez hadd maradjon meg nagyjából John Deere-es/műszakis helynek.
Válasz #1529. hozzászólásra
Ez itt az ábra.
Válasz #1527. hozzászólásra
Én azt szoktam mondani, hogy az a legjobb üzlet, ahol mind a két fél elégedett. Az hogy egy harmadik személy mit gondol a kérdésről nem fontos. Ha Te úgy érzed jó alkut kötöttél, hát lelked rajta.
Persze van 2. scenario is, ha már ennyi gépet vettél tőlük, lehet téged másképp kezelnek, és csak mi néhányan érezzük magunkat az "átb...tak" csoportjában.
Válasz #1527. hozzászólásra
Én csak azt nem értem, hogy ehhez a véleményhez minek ennyi fikanicket gyártani
Válasz #1526. hozzászólásra
Na erre csak annyit ,hogy meg se mutatam a gál ajánlatát !!!!!!!!!!!
Ez a 8-adik jd amit vetem meg vagy ugyanannyi munhagépet de még árban nem verte meg senki!!!!!!!!!!
Ja az első jd-m 99 ben vetem hol volt gál még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1478. hozzászólásra
Maszek!
Az nem esett le eddig neked,hogy ha nem lenne a Gál akkor, akkor még mindig nagyon sokan (többek között te is!) csak listaáron, méreg drágán, tudnátok megvenni a john deereokat a kiténél!Sok embert paliztak be. Szerintem sok john deere vevő megköszönheti a Gálnak hogy a piacon van, mivel levitte az árakat.Gondolom akkor nem pocskondiáztad amikor a kiténél mutogattad az ajánlatod!Te is neki köszönheted hogy a kite olcsóbb ajánlatot tett neked.Szoval ne verd a melled, aztán meg a háta mögött köpködj.Én bízom benne hogy hosszú távon fog gondolkodni a "fuvaros" és nem fog eltűnni mint szürke szamár a ködben.Azt azért is mondom mert már lassan két éve én is ügyfele vagyok! Volt problémám de rugalmasan megoldotta. Nem úgy mint a kite korábban egy másik gépemnél.(csak vakarta a fa..át, és kijött vagy háromszor a semmiért.szégyen.Én nem igy ismertem meg a Gált.
Válasz #1524. hozzászólásra
Köcce! ;-))))))
Válasz #1523. hozzászólásra
Sok sikert a "mákhóó"!
Válasz #1522. hozzászólásra
Így soha!!!! Se hóba,se gabona v géppel!!!!!!
Régen NIBEX-el,de abból egy szál se kelt ki.............
Válasz #1521. hozzászólásra
Nem vagyok mákszakértő,de a szaksajtó szerint februárba akár hóba is el lehet vetni!
Csináltad már előbb is ?
Válasz #1520. hozzászólásra
Igen! tárcsázásba nyomtuk!
Válasz #1518. hozzászólásra
A talaj összel lett elművelve?
Válasz #1515. hozzászólásra
Hát ez nem semmi!
Válasz #1516. hozzászólásra
Kezdő vok! ;-((((((((
Bocs!!!
Húú,ez kemény volt!
Nem birod berakni?
Válasz #1514. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=8-ro83TaNkI
Válasz #1512. hozzászólásra
Attól én nem nézhetem meg?
Dobd ide is fel!
Ugye nem felejtettetek el tornázni is, nem csak a gép előtt hízni?!
Válasz #1509. hozzászólásra
A mákvaetős,de BOCS összetévesztettelek mással!!!!
Válasz #1510. hozzászólásra
( most meg mit akarhat ????????????????????? )
Válasz #1507. hozzászólásra
Már megint kavarod a dolgokat!
Válasz #1508. hozzászólásra
Melyik?
Válasz #1506. hozzászólásra
Szevasz! Fönn a vidi a youtube-n!
Válasz #1506. hozzászólásra
Ez a szakmád, nyomozz waze nyomozz a szavak után!
Válasz #1505. hozzászólásra
Az lehet hogy jó szakember, csak mire kibogarászom hogy mit is akar......