Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én 10 szezont húzgáltam már a 1750-est,el lehet vele közlekedni ügyesen,csak a kpm ne legyen az útvonalon,meg az az átkozott körös híd! Ott csak leállított forgalomnál lehet átkelni.
Azt állítod, h. a környező országokban ha rendelni akar a faszi önjárót, kuk. vetőgépet... azt a kite adja át az adott ország jd kereskedőjének?????????
Szinte el se hisszük.
Az bizt hogy az usa-bol jönek mert én vártam rá hogy berepüljék!!!
De amilyen minöségben tüdnak vetni elkicsinyül a szál széleség!!!
Én már 8 éve közlekedek vele a városban is és gond nélkül !!!!
Ezek a csiki csuki teleszkopos gépek papir a masziv JD melet!!!!
A sorvető (740A/750A) valóban európai. Zweibrückenben készült a kombájnok mellett. Kb. 2-3 éve a JD a kis darabszám miatt le akarta állítani a gyártását, de kereskedői nyomásra inkább kiadta bérmunkába a Kvernelandhoz. Azóta ott készülnek változatlan formában. Viszont a vetőgép nem az én asztalom, így fogalmam sincs milyen kapcsolata van az Accord DG-vel. Annyit tudok, hogy 740A/750A vagy 10 éve így néz ki.
Akkor valójában hogy van ez a permetező, talajművelő, vetőgép dolog?
Addig ok, hogy a permetezőket külön ide importálják, de mi van a talajművelő + vetőgépekkel, amiből ezek szerint nem is gyártanak ilyen méretű gépeket, amiket itt kapni lehet. Kis szériában csak ide gyártja őket a JD? Ez eléggé furán hangzik. Vagy valami külső beszállítóval gyártatják le?
én az IKR-el jártam igy. be voltam indulva, akkor még TM125-re. be volt akciózva. ki is derítettem a területi képviselőt és többször hivtam is, hogy le kéne ülnünk. mindig csak hitegetett, hogy felhív, meg, hogy felkeres. Az agromasch-on fel is kerestem a céget, hogy ugyan már valaki álljon már már szóba velem, de nem igazán vettek komolyan.
igy utólag szerencsémre
Ja. A fejmosás 7-ig tart, az fürdő meg 6-kor zár.
Ráadásul most itt lesz Szoboszlón, ergo akkor se mehetnék be, ha kifutná az idő, mert nem leszek szállóvendég.
Mifelénk normális fickó van. Kicsit sajnáltam is, mikor mégse tőle vásároltunk, mert tényleg sokat melózott miattunk, de hát ez a szakma ilyen. A céget lehet szidni, de azt az embert, aki épp ott áll veled szemben, nem ez alapján kell megítélni.
Volt egy extra bunkó ter. képviselő, majd végre kaptunk egy újat. Kezdőt. Kb. 1 hónap,kitanították vele is a tréningeken a bunkoskodás magas fokát !!!!
És ezen elvérzet ismét a JD vásárlás.
25053 hozzászólás
Válasz #154. hozzászólásra
Olyanokat tudsz, h. melyik országban ? traktort ad el?
Válasz #153. hozzászólásra
Mert ők nem baxtatták folyamatosan éveken keresztül a JD-t érte...
Válasz #152. hozzászólásra
És azok mérnem kaphatnak?
Micsoda hülyeség ez?
Ott is elm1 évente nem 2 traktor stb.
Még ilyen szMtLNséget!
Válasz #131. hozzászólásra
Valahogy így.
Most a cseheknek rendeltünk két önjárót, aztán volt olyan pl, hogy egy francia faszinak kellett vetőgép...
Válasz #149. hozzászólásra
Akkor hajrá!!!! A plőgerben láttam ige jó képe vt,még az éji lámpafényben is!
Válasz #148. hozzászólásra
De a tied csak a kombájn faráig ér!!! Az enyém onnan még kb 1,5 méter......
Válasz #148. hozzászólásra
1 kamerám már van,mont kéne hogy mit latok rajta!!!
Válasz #146. hozzászólásra
Na én is a félre rakásra gondolok!!!
Kurva hoszú a csig!!
Válasz #146. hozzászólásra
Szólsz Gyuszibának, h. perdüljön meg a mtz-vel!
Válasz #145. hozzászólásra
Szerencsére magamfelé......Csak olyankor amarról még férne.....:-))))
Válasz #143. hozzászólásra
Ste meg mész fölzsákolni...
Válasz #142. hozzászólásra
Mondjuk becsukva is látsz a csigával hátra is?
Válasz #142. hozzászólásra
Hátra biztos jó,pláne ha sokat kell költözni,és egyedül! A csiga, hm az is jó lehet,én sürün félrepakolok :-))
Válasz #140. hozzászólásra
Lehet kamerát rakok a w-re a csigára meg hátra !!!
Mit szolsz???
Válasz #139. hozzászólásra
Már a jd-duplakerékkel is fizetős vt......
Válasz #137. hozzászólásra
Lekopogom,még engem se,de a környéken má szinte mindenkit!
Válasz #138. hozzászólásra
Mért nálatok ???
Válasz #137. hozzászólásra
Jó nektek!!!!
Válasz #135. hozzászólásra
Minket még a rendör se bünt meg!!!
Válasz #134. hozzászólásra
Belénkfagyott!
Amúgymeg van olyan is!!!!!!!
Válasz #130. hozzászólásra
Én 10 szezont húzgáltam már a 1750-est,el lehet vele közlekedni ügyesen,csak a kpm ne legyen az útvonalon,meg az az átkozott körös híd! Ott csak leállított forgalomnál lehet átkelni.
Válasz #133. hozzászólásra
Hát a paldoo humor hol vannnnn!!!
Válasz #132. hozzászólásra
Írt itt vlk. olyat???????????????????????????????
Válasz #131. hozzászólásra
Önjáró kuk vető az milyen?????
Válasz #129. hozzászólásra
Azt állítod, h. a környező országokban ha rendelni akar a faszi önjárót, kuk. vetőgépet... azt a kite adja át az adott ország jd kereskedőjének?????????
Szinte el se hisszük.
Válasz #127. hozzászólásra
Az bizt hogy az usa-bol jönek mert én vártam rá hogy berepüljék!!!
De amilyen minöségben tüdnak vetni elkicsinyül a szál széleség!!!
Én már 8 éve közlekedek vele a városban is és gond nélkül !!!!
Ezek a csiki csuki teleszkopos gépek papir a masziv JD melet!!!!
Válasz #128. hozzászólásra
Szemenkénti vetőgépről volt szó.
A sorvető (740A/750A) valóban európai. Zweibrückenben készült a kombájnok mellett. Kb. 2-3 éve a JD a kis darabszám miatt le akarta állítani a gyártását, de kereskedői nyomásra inkább kiadta bérmunkába a Kvernelandhoz. Azóta ott készülnek változatlan formában. Viszont a vetőgép nem az én asztalom, így fogalmam sincs milyen kapcsolata van az Accord DG-vel. Annyit tudok, hogy 740A/750A vagy 10 éve így néz ki.
Válasz #127. hozzászólásra
A JD 740A vetőgép egy az egyben Accord DG, csak a csoroszlya-kialakítás más.
Válasz #126. hozzászólásra
Nem. Ezek eredeti, amerikai, JD gyártmányú gépek.
Meg is van a maguk baja a szállítási szélességükkel.
Akkor valójában hogy van ez a permetező, talajművelő, vetőgép dolog?
Addig ok, hogy a permetezőket külön ide importálják, de mi van a talajművelő + vetőgépekkel, amiből ezek szerint nem is gyártanak ilyen méretű gépeket, amiket itt kapni lehet. Kis szériában csak ide gyártja őket a JD? Ez eléggé furán hangzik. Vagy valami külső beszállítóval gyártatják le?
Válasz #124. hozzászólásra
küldenék, sőt még személyesen is felkeresném csak eltünt a papír amire felírtam az ember nevét.
Válasz #123. hozzászólásra
Szerintem küldj neki legalább egy lapot,vagy hivd meg egy sörre, kevesen tettek ekkora jót neked. :)
Válasz #106. hozzászólásra
én az IKR-el jártam igy. be voltam indulva, akkor még TM125-re. be volt akciózva. ki is derítettem a területi képviselőt és többször hivtam is, hogy le kéne ülnünk. mindig csak hitegetett, hogy felhív, meg, hogy felkeres. Az agromasch-on fel is kerestem a céget, hogy ugyan már valaki álljon már már szóba velem, de nem igazán vettek komolyan.
igy utólag szerencsémre
Válasz #118. hozzászólásra
Az már tényleg szívás, még ezt is bánják tőletek, közben meg a dolgozói lojalításról faggatnak. Lassan kezdelek sajnálni...
Válasz #118. hozzászólásra
Fejmosás? Letolás lesz?
Válasz #119. hozzászólásra
Azaz, jóESTATE !
Válasz #116. hozzászólásra
Ja. A fejmosás 7-ig tart, az fürdő meg 6-kor zár.
Ráadásul most itt lesz Szoboszlón, ergo akkor se mehetnék be, ha kifutná az idő, mert nem leszek szállóvendég.
Válasz #114. hozzászólásra
Pl. :-(
Válasz #112. hozzászólásra
de legalább csücsülhettek utána az
élményfürdőben meg a szaunában.
Válasz #113. hozzászólásra
Nem'tom. Azt ő tudja, hogy az ottani "APEH" megbaxa-e érte.
Válasz #112. hozzászólásra
(hogy még véletlen se tudjatok elmenni privátban !)
akkor korzo !!!!!!!!!!!!!!!
a 96, 99 hozzászólás ???????
Válasz #110. hozzászólásra
Tipikusan egybeesik a belső "bunkósági" tréningjeinkkel (c:
Válasz #106. hozzászólásra
Mifelénk normális fickó van. Kicsit sajnáltam is, mikor mégse tőle vásároltunk, mert tényleg sokat melózott miattunk, de hát ez a szakma ilyen. A céget lehet szidni, de azt az embert, aki épp ott áll veled szemben, nem ez alapján kell megítélni.
Válasz #109. hozzászólásra
Azt én is tudtam, de gondoltam hátha nálatok is változik valami.
Válasz #108. hozzászólásra
Nem szoktunk.
Válasz #103. hozzászólásra
Korzo!
Kint lesztek az Agro-Mash expon?
Válasz #97. hozzászólásra
Látom neked is belemásztak a lelki világodba, legalább nem én vagyok az egyetlen...
Válasz #104. hozzászólásra
Hát igen !
Volt egy extra bunkó ter. képviselő, majd végre kaptunk egy újat. Kezdőt. Kb. 1 hónap,kitanították vele is a tréningeken a bunkoskodás magas fokát !!!!
És ezen elvérzet ismét a JD vásárlás.