Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
SzVálasz JAGI #3687. hozzászólásáraSzia szerintem sok a fehérje nekik ha volna jó minőségű gyepszenad a tapal bőven elég.ha meg ezután is menne a hasuk akkor lehet hogy bakteriális fertőzés lehet.esetleg a tapott lehetne még keverni arpaval és buzakorpaval. Ezt tudnám javasolni.sajat tapasztalatok alapján.
Válasz N.. Tamás #3690. hozzászólásáraFelénk úgy szoktuk/szokták hogy 3 bálából 1 a föld tulajé. Sőt tudok olyat ahol 4 bálából 1 a tulajé. Többi a gépimunkásé. Itt fele-fele tételbe el is zavarnák az embert. De tőlem 80km-re is ugyanez a helyzet
Sziasztok. Kisvárda mellett jékén, 10 ha kaszállóról ( legelőről) a széna felesbe elvihető kaszálásért, sodrásért, bálázásért cserébe. Érdeklődni privátban vagy 06302637794 es telefonszámon.
Sziasztok!
Tanácsot kérnék Tőletek: A kb 1 hónapos bárányok elkezdtek fosni. Feketét és bűzöset.Tavalyi lucernát és purinás nevelőtápot kapnak. Mivel lehet kigyógyítani őket?
A segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ti a tovább tartásra szánt jerkék előtt meddig hagytok adlibitum tápot?
Tehát nem hízlalom, hanem anyákat akarok nevelni belőlük. 30 kg körül vannak.
Köszi
Válasz Hektár Király #3642. hozzászólásáraKöszönöm!
Én olyat választanék, amit tudsz fejleszteni, szelektálni. Vérfrissítés.
Ha olyat választasz, amiből kevés van, akkor nehéz minőségét csinálni.
Nincs miből szelektálni és nehezen tudsz vérfrissítés szerezni. Csapda.
Vagy rohadt sok pénz van zsebben importálgatni.
Válasz sandorkitti6 #3666. hozzászólásáraArra vigyázz ,hogy nehogy túl etesd!Inkább legyen kicsit mindig éhes érdeklődő , várjon ahogy jössz a kajával,mintsem bedugúljon.Ez azért fontos mert ha lefososodik nem marad meg.Csak csinján a kajával.
Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék fordulnék hozzátok, hogy a nyár végén költözött hozzánk 3 bari biofűnyírás céljából. 3 jerke és egy kos, akiről úgy tudtuk hogy nem képes az utód nemzesre:). Ezzel szemben március 15-én és most hétfőn bővült a kis család. A hétfői nem volt zökkenőmentes. Anya jeleneg minimálisat szoptat tegnap óta. Tehentejjel pótolunk a picinek. Teljes tapasztalatlanság hiánya miatt nem tudjuk hogy helyesen járunk e el. Ha nem akkor mit adjunk a kicsinek? Köszönöm a segítségeteket.
Válasz sörhas #3656. hozzászólásáraNekem a gyereké van eltéve a fél literes,nagyobb lyuk rávágva.Kérjél akinek már nem kell,vagy vegyél olyat.Igaz hogy laposabb mint a csöcs,de ha éhes mindegy.
Válasz D.G. #3654. hozzászólásáraMost meg egyenlöre nincs meg elado de ha így ellehetetlenítik a kisgazdak megélhetését a vissza tartott kifizetésekel akkor lessz vagy 100db eladó vegyes van benne merino,illde,átlag súlyuk 70-80kg
Válasz subikiss #3652. hozzászólásáraHát akkor még nem volt még ilyen fent az áruk, meg nagyon jó ismerősöm vitte el.Masnak nem biztos hogy ennyiért oda adtamvolna.
Válasz vardaigergo85 #3651. hozzászólásáraIgen ezért kérdezem most a bárányért többet kapni, mondjuk 22 ért nem tudom mi volt a biznisz mikor bárányért kapok mindig annyit :)
4250 hozzászólás
Válasz Pintér Zoltán #3700. hozzászólásárae hónap 20 után tudnak majd mit mondani.
Válasz colizoli #3699. hozzászólásáraTegnapi infó, talán e hónap végén lesz vétel.
Gyapjú felvásárlás végleg behalt?
870-810 plusz áfa vagy komp de majd látjuk.
Sziasztok. Tud valaki bárány árat, és hogy a ferraguostora fog e emelkedni?
Válasz vardaigergo85 #3695. hozzászólásáraKöszönöm! Kipróbálom!
SzVálasz JAGI #3687. hozzászólásáraSzia szerintem sok a fehérje nekik ha volna jó minőségű gyepszenad a tapal bőven elég.ha meg ezután is menne a hasuk akkor lehet hogy bakteriális fertőzés lehet.esetleg a tapott lehetne még keverni arpaval és buzakorpaval. Ezt tudnám javasolni.sajat tapasztalatok alapján.
Válasz Dzsondír #3692. hozzászólásáraFőleg az idén....
Válasz Dzsondír #3692. hozzászólásáraHát ezt én igy nem mertem le írni.
De az ugy korekt ahogy mondod!
Válasz N.. Tamás #3690. hozzászólásáraFelénk úgy szoktuk/szokták hogy 3 bálából 1 a föld tulajé. Sőt tudok olyat ahol 4 bálából 1 a tulajé. Többi a gépimunkásé. Itt fele-fele tételbe el is zavarnák az embert. De tőlem 80km-re is ugyanez a helyzet
Válasz vardaigergo85 #3686. hozzászólásáraKöszönöm, messze van, annyiért nem éri meg.
Sziasztok. Kisvárda mellett jékén, 10 ha kaszállóról ( legelőről) a széna felesbe elvihető kaszálásért, sodrásért, bálázásért cserébe. Érdeklődni privátban vagy 06302637794 es telefonszámon.
Válasz oprita #3688. hozzászólásáraNincsenek felfújódva és extra minőséget kapnak lucernából.
Válasz JAGI #3687. hozzászólásáraHa fel is vanak fúvódva,enterotoxémia,mikotoxin.Nem penészes valami?
Sziasztok!
Tanácsot kérnék Tőletek: A kb 1 hónapos bárányok elkezdtek fosni. Feketét és bűzöset.Tavalyi lucernát és purinás nevelőtápot kapnak. Mivel lehet kigyógyítani őket?
A segítséget előre is köszönöm!
Válasz Pintér Zoltán #3685. hozzászólásáraBalmazújvárosban de csak 200ft/kg-os áron. Csak ennyit hallottam itt a környéken.
Szervusztok, gyapjút vásárol valaki? Tud valaki segíteni?
Válasz Hektár Király #3682. hozzászólásáraNem legelnek, tengeri roppantva az abrak
Sziasztok. Mennyi most a bértartás havonta/db?
Válasz subikiss #3681. hozzászólásáraKöszi, gondolom közte meg legelnek? Abraknak báránytápot adsz?
Válasz Hektár Király #3680. hozzászólásáraÉn 30-35 felett reggel este adok abrakot, reggel lucerna, este széna.
Sziasztok!
Ti a tovább tartásra szánt jerkék előtt meddig hagytok adlibitum tápot?
Tehát nem hízlalom, hanem anyákat akarok nevelni belőlük. 30 kg körül vannak.
Köszi
Ebből vajon mi valósult, valósul meg? Gyapjú
Valaki valamit tud?
Válasz Hektár Király #3642. hozzászólásáraKöszönöm!
Én olyat választanék, amit tudsz fejleszteni, szelektálni. Vérfrissítés.
Ha olyat választasz, amiből kevés van, akkor nehéz minőségét csinálni.
Nincs miből szelektálni és nehezen tudsz vérfrissítés szerezni. Csapda.
Vagy rohadt sok pénz van zsebben importálgatni.
Válasz agrogal #3676. hozzászólásáraNem meg de van ismerősöm akik oda adják le de még ők sem tudnak semmit. De azért köszönöm.
Válasz vardaigergo85 #3675. hozzászólásáraBerettyóvölgyi Kftt kérdezted?
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy Hajdú Biharban gyapjú felvásárlásrol tud e valaki valamit. A választ előre is köszönöm
Ruszki köszörűre vennék új korongot.Nyíregyházán lenne a piacon , de az idén lehet, ki se nyit.Valaki okosat?
Válasz szantofold22 #3672. hozzászólásáraKB 1-1,5 dl tejet iszik alkalmanként.
Válasz sandorkitti6 #3666. hozzászólásáraArra vigyázz ,hogy nehogy túl etesd!Inkább legyen kicsit mindig éhes érdeklődő , várjon ahogy jössz a kajával,mintsem bedugúljon.Ez azért fontos mert ha lefososodik nem marad meg.Csak csinján a kajával.
Válasz subikiss #3670. hozzászólására900 Ft levonás nélkül, most...
Válasz motyi #3668. hozzászólásáraMennyi az annyi?
Válasz kezdő gazda #3667. hozzászólásáraKöszönöm
Sziasztok!
Hústípusú bárányt vennék 100-300 db ot belföldre!
(suffolk,ildefrance)
70/6025661
Válasz sandorkitti6 #3666. hozzászólásáraTökéletes mi is így szoktuk, semmi bajuk nem lesz
Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék fordulnék hozzátok, hogy a nyár végén költözött hozzánk 3 bari biofűnyírás céljából. 3 jerke és egy kos, akiről úgy tudtuk hogy nem képes az utód nemzesre:). Ezzel szemben március 15-én és most hétfőn bővült a kis család. A hétfői nem volt zökkenőmentes. Anya jeleneg minimálisat szoptat tegnap óta. Tehentejjel pótolunk a picinek. Teljes tapasztalatlanság hiánya miatt nem tudjuk hogy helyesen járunk e el. Ha nem akkor mit adjunk a kicsinek? Köszönöm a segítségeteket.
Válasz Hogel #3660. hozzászólásáraLépfene, liszteriózis, chlamydia,brucellózis,
Válasz oprita #3663. hozzászólásáraEl
Na,vajon elmennek-e a bárányok Szicíliába?Tudtok valami biztatót?
Válasz subikiss #3661. hozzászólásáraelővigyázatosságból
Válasz Hogel #3660. hozzászólásáraMételyt azt ellehet tobbit nem tudom. miért kérdezed?
Sziasztok, szerintetek van valamilyen betegség, amit juhoktól el lehet kapni?
Ha igen, mik azok?
Válasz agrogal #3658. hozzászólásáraHát probáltuk de nem igazán értékelik
Válasz sörhas #3656. hozzászólásáraNekem a gyereké van eltéve a fél literes,nagyobb lyuk rávágva.Kérjél akinek már nem kell,vagy vegyél olyat.Igaz hogy laposabb mint a csöcs,de ha éhes mindegy.
Erre gondolok.
Üdv.
Hol lehetne venni cumit a bárányoknak?
Mert már itt Tújban a gyogyszertárba nem lehet.
Válasz D.G. #3654. hozzászólásáraMost meg egyenlöre nincs meg elado de ha így ellehetetlenítik a kisgazdak megélhetését a vissza tartott kifizetésekel akkor lessz vagy 100db eladó vegyes van benne merino,illde,átlag súlyuk 70-80kg
Válasz vardaigergo85 #3653. hozzászólásáraSzia. Neked milyen fajta lenne eladó?
Válasz subikiss #3652. hozzászólásáraHát akkor még nem volt még ilyen fent az áruk, meg nagyon jó ismerősöm vitte el.Masnak nem biztos hogy ennyiért oda adtamvolna.
Válasz vardaigergo85 #3651. hozzászólásáraIgen ezért kérdezem most a bárányért többet kapni, mondjuk 22 ért nem tudom mi volt a biznisz mikor bárányért kapok mindig annyit :)