Hirdetés
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ 1221 traktor új
- Körbálázót, de milyet? új
- Claas Lexion vélemények új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Kukorica vetőmagok új
- Búza gyomirtása új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ orbitosra alakítása új
874 hozzászólás
Válasz #324. hozzászólásra
Amint látom oda csak az égőket kell postázni...
Válasz #323. hozzászólásra
hova küldjem a trailert?
amúgy köszi
Mindenki ezt kapja tőlem a közelgő ünnepekre!
Stílusosan öltöztetve...
Válasz #318. hozzászólásra
az első kép nagyon tetszik!
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindnyájatoknak!
Békés,Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Áldott Békés Karácsonyt Mindenkinek!!!!
Áldott Karácsonyt Mindnyájatoknak
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.
Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér´nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.
Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok´lenni, deottnincs, merteraktadel, utálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.
Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, teddleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.
Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.
Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.
Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesírjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged!!!
Áldott békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek
Békés és nagyon boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek !
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !
Kiskarácsony, nagykarácsony,
angyal csókja rátok szálljon,
Hozzon nektek minden jót,
ne csak almát, mogyorót.
Boldogságot, békességet,
szép jövőt, melegséget,
Békés Karácsonyt kívánva: Nektek!
BOLDOG KARACSONYT MINDEN GAZDANAK
Sziasztok!
Én is áldott, boldog karácsonyt kívánok minden Agroinform Fórumozónak.
Nagyon örülük, hogy ennek a közösségnek én is tagja vagyok és köszönthetlek mindjnyájatokat.
Boldog békés karácsonyt mindenkinek!Garai család!
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! (A jesszuskától meg egy 6630 premiumot)
Remélem megjött a Jézuska mindenkihez!
Az én közel 20éves gyerekeim jobban várták mint 4éves korukban...{:lol:Boldog, békés karácsonyt!
Boldog Családias Karácsonyt!!
Minden dolgos Parasztgyereknek Kellemes szép karácsonyt kívánok.
Ezúton szeretném megköszönni minden kedves zsellértársamnak a nekem küldött karácsonyi üdvözletüket :-) és kívánok Nekik szeretetteljes, meghitt Karácsonyi Ünnepeket!
Boldog Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!!!
Boldog karácsonyt minden fórumozónak és családjának
Békés boldog karácsonyt kiván Karcsi és családja
Boldog Karácsonyt és Ellenőrzés és Támogatásmegvonás nélküli, Optimális időjárásos, Korrekt felvásárlókban gazdag, GMO mentes Boldog Új Évet kívánok Minden Gazdatársamnak!
Békés,boldog ,meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumlakó földmívesnek.
Hecces Karácsonykát Kívánunk Néktek Földmíves Elvtársak S Elvtársnők.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek. Áldás békesség
http://www.youtube.com/watch?v=72OCaiHFSGw
Válasz #286. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=7uTqiA14Hlk
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek
Válasz #285. hozzászólásra
Boldog Békés Karácsonyt kivánok minden kedves ismert és ismeretlen fórumtársamnak,és családjának!
Az élet egy hosszú álom. Azt kívánom, hogy álmotok szép karácsony legyen, ami az új éveben is tart, és soha ne érjen véget. Békés boldog karácsonyt, és gazdag újesztendőt kívánok mindenkinek és családjának, aki a föld művelője, vagy gondolait itt is megosztja velünk.
Békés Boldog Szeretetteljes Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Áldott,Békés és Szeretetteljes Karácsonyt kívánok mindannyiótoknak!
Karácsony készül, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,
csillogtassátok kedvetek,
legyetek újra gyermekek
hogy emberek lehessetek!
Wass Albert
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Áldott, békés Karácsonyt kívánok minden gazdatársnak!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
Boldog, békés Karácsonyt mindenkinek!
Kellemes karácsonyt kívánok minden gazdatársamnak.
Mindenkinek boldog békés karácsonyt kívánok .Az új évben pedig teljesüljőn minden kíváságunk.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
és békés,sikeres Új évet kívánok mindenkinek!
Karácsonyi üdvözlet (klikkelj a Holdra)