Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Boldog új évet mindenkinek!! új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó: 2015.01.17. - 18. új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Poénok új
- AKG támogatás új
- Claas traktorok új
- Kukorica gyomirtása új
- MTZ orbitosra alakítása új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
474 hozzászólás
Válasz #129. hozzászólásra
Na ja, főlleg hogy egy drágalátos kolléga az ősszel lelegeltette a birkáival! Eltudod képzelni, hogy mekkora termés van rajt.
Válasz #169. hozzászólásra
Szia!
Győr agro alfa ott tudják mert már az idén én is hoztam ztr 165höz perselyeket tőlük:D.
De ha ráér este végig bogarászom a katalógust és mondok Neked cikkszámot ha nem felejtem el:D brutto 1500ft/db körül van
felejtsd el a kettő max 2000forint.
letépi az mtz lakatokat, ráadásul hiába krone jócskán alátervezték a fordulópontot rajta a perselyekkel együtt.20 milis lemezből kivágták és kész ,kinyúlik mint a szar. a váza meg tekereg össze vissza. a szársértő szerintem csak extra volt egy alap gépen de tuti nem erre tervezték.
Nekem nagyon rég volt ilyen kaszám és cseréltem is ilyen perselyeket benne. Filléres dolog. Az inkább a baj hogy a csapok is megkopnak és hiába teszel új perselyt akkor is lógni fog.
Hali!Látom van itt pár ztr tulaj. A ztr-165-ös kaszának a műanyag persely méreteit nem tudja valaki? Ahol a hajtott ékszíj tárcsa együtt van a tengelyen a derékszög hajtással. A 2 persely mérete kellene, asszem nem egyforma...
Válasz #166. hozzászólásra
jó az ha van, ne szedd le. idén vékonyak a szénák de erősebb évben napokat bírsz spórolni vele.
Válasz #164. hozzászólásra
Még nem is bérmunka volt csak szivesség. Máshol bérelek az illetőttől földet és örökké nyaggatott hogy a bérleti díjba még belefér az a pár négyzetméter lekaszálása ha már úgyis arra megyek mert én vagyok a szomszéd. Le is kaszálnám neki nem oszt nem szoroz. Csak abba az 400 m2 be többet kapott a kasza mintha a sajátomba egy hétig kaszálnák egyfolytában.
jut eszembe nemkell valakinek egy szársértő a kaszájára most tesztelem nélküle és szerintem nem teszem vissza.
a ztr em csak tuskóba vagy barázdába nyílt ki de a krone nagyon széles és komolyabb kuplung leugrástól is kinyílik. szársértős az még 200 kiló pluszba.
Válasz #163. hozzászólásra
Ja értem oksi
Na de ilyenkor hol a gazda? Gondolom ilyenkor mentegetőzik h ő nem tudta. Csak vele kéne megfizettetni.
Na ezt mondom h ez nincs megfizetve a bérmunkába szarért hugyért kell menni mindenkinek és ha meg eltörik valami dolgozhat az ember h 0ra legalább kijöjjön volt párszor nekem is h csak a gázolajra meg az alkatrészre dolgoztam mert eltört ez eltört az stb stb szerelés, idő stb.
Válasz #161. hozzászólásra
Köszi de én már maradok a ZTRnél. Az enyém most tökéletes csak havernak vissza kellene adnom a amit lebuherttam az ő ZTRjéről.
Válasz #160. hozzászólásra
Nem lehet rugót tenni az alátétek helyett? Nekem a krone bálázón vannak ilyen kúpos alátétek. Szerencsére nem sok vizet zavarnak. Csak egy pici csillapítás szerepük van. De ha komolyan rugózniuk kellene akkor lenne gond.
Válasz #159. hozzászólásra
Aha értem. Ha gondolod megmérem holnap az enyémet milyen hosszú. Lehet pont passzolna
A krone 242 kaszán még szarabb megoldás van,rugó helyett kúpos alátét hegyek,de vagy 30 darab. 1 szer kinyílik húzni kell utána , már vagy 5 ször húztam és lassan összeérnek. attól félek a csonkot letépi egyszer.
Válasz #155. hozzászólásra
ZTRé 50centis az én kaszámé pedig 60 centis ezért kellett átbuherni.
Válasz #154. hozzászólásra
photo scape programot szerezz be netről vagy valami képszerkesztőt. át kell általában méretezni a képeet 800x600vagy hasonló mert túl nagy méretűek
A smilek alatt pedig ott
Új kép Saját gépről (csak .jpg)
Kép
Kép címe
Feltölt
Válasz #154. hozzászólásra
Nem elég feltölteni, utána klikklej rá a kis zöld "beillesz" -re a kép mellett.
Válasz #151. hozzászólásra
Értem én. Enyém viszont gyárilag teljesen más volt. Laprugó szerűségek akadtak be és ha nem bírt pont a helyére ugrani vagy elfáradt az anyag akkor eltört. Viszont ez is cseh kasza csak tárcsás nem dobos. És szinte egyezik a ZTRével szóval könnyű volt rábuherni a szárak maradtak csak az öntvény "kilincs" és a rugó kellene.
Válasz #152. hozzászólásra
Nemtom mennyi a ZTR é. Szerintem a hossza lényeges itt. Felhívod őket és megmérik íg biztosra mehetsz. Felfogatásuk elvileg megegyező.
hogy a rossebbe tudtok képet feltenni? én hiába próbálok nem megy
Válasz #150. hozzászólásra
Hát nemtudom lehet túl erősre volt állítva rugó.
Az enyémmel még nem volt ilyan gond. Kinyílt tolatok bezár és megyek tovább. A régi rk-n volt h letört az kis nyelve visszahegesztettem ideig óráig kisegített de volt h nem zárt vissza miatt 1 idő után bosszantó volt h ki kellett szálni miatta
Válasz #149. hozzászólásra
Köszi! Jó volt az első is! Eze kszerint az RKé olcsóbb mint a ZTRé.
Az enyen ilyen
Válasz #147. hozzászólásra
A lengyelével az a bökkenő hogy havernak nem ugrott vissza mikor megtolatott hanem elgörbült az egész. Szerencséjére gariba kicserélték.
Válasz #145. hozzászólásra
Bocs! Na így már jó
http://webshop.keletagro.hu/rk-fukasza-biztonsagi-kapcsolo-rk-2-165-185-210_id5308http://webshop.keletagro.hu/lengyel-fukasza-biztonsagi-kapcsolo-komplett-rugoskitero_id23468
Válasz #146. hozzászólásra
Igen, a hirdetésekben lévő számon elérsz. Előre is köszi!
Válasz #145. hozzászólásra
http://webshop.keletagro.hu/69_rk-fukasza-alkatreszek/rk-fukasza-biztonsagi-kapcsolo-rk-2-165-185-210_id5308
Ez Rk é elég húzós az ára
Itt a lengyel ez olcsóbb
http://webshop.keletagro.hu/lengyel-fukasza-biztonsagi-kapcsolo-komplett-rugoskitero_id23468
Nekem mondjuk a Samaszon nem ilyen van de ez is teszi a dolgát szerintem
80 euróért már majdnem kaszát adnak. először megkeresem remélem nem dobtam ki.a számod a permetezőnél megtalálom? csörgök holnap. más nem kell hozzá?
Válasz #142. hozzászólásra
Az nem kell. Nekem nem olyan kaszám van. Csak a biztonsági kapcsoló érdekelne.
Válasz #141. hozzászólásra
Tuskó volt 3 is a fene a pofáját az öregnek. Szomszád föld, málnás volt, kb 400 m2, mondom neki hogy nem vágom le mert ha ven benne valami bexopok. ááá azt mondja tükör sima és se drót se semmi nincs benne, ő takarította ki. Drót meg oszlop nem is volt benne csak 10centi magasan levágott cseresznye meg szilvafa csonk. Meg egy barazda. Tavaly már szétment egyszer ez a kapcsoló akkor megtákoltam és mostanáig bírta. Igaz gyárilag is eléggé egy elbaxott megoldás. Most végleg megérett a cserére.
Válasz #140. hozzászólásra
Ezt tőlem kérded? Milyen van neked? Szlovákoknál kérdeztem ma. 80 euro komplettem az új. Nekem az öntvény fül és a rugó kellene. Holnap kérdezek ezekre is külön árat. De ha mondasz egy baráti árat már adhatod is postára.
van még 2 fogaskerék párom is hozzá első dobmeghajtó és a főmeghajtó fogaskerekek is kallódnak valahol. bontott cucc,de jó még.
Válasz #139. hozzászólásra
Nem nagyon az orrára állítottad a kaszát? A biztonsági kapcsolónak nem nagyon szabad kinyílni ha nincs tuskó vagy nagy bucka,kátyú az útba.
Válasz #137. hozzászólásra
Én is kaszáltam volna ma... először a biztondági zár ment szát hogy haza kellett jönnöm este pedig leszakadt az egyik penge tartó. Pedig elvileg ma körbe kellett volna röhögnöm azt a 10 hekit. De holnapra is marad még 4. És reggelt javítással kezdhetem a napot.
Mennyit ér meg neked?
Válasz #137. hozzászólásra
Nem tom. Olyat még nem láttam. DE a ZTRét is át kellett alakítani kicsit. Szóval a helyett kellene vennem egyet.
Válasz #135. hozzászólásra
Lengyel kaszáé nem jó rá? Z119 es stb..azt olyan 15körül lehet kapni bármelyik kereskedésbe szinte.
Kinézetre szerintem olyan az is
Válasz #133. hozzászólásra
Nálatok lehet ilyet művelni? Nálunk ma is szakadt még az eső többször is :S Földre rá sm lehet nézni nemhogy menni...az idő most kaszálásra egyáltalán nem jó..
ZTR 165ös kasza nincs valakinek eldobódva, vagy hol lehet hozz6á alkatrészt venni? A biztondsági kapcsolója széttört ma az enyémnek. És a ZTR-ét könnyen sikerüt rábuherni olyan mintha gyári lenne. De a haver előbb-utóbb visszakéri szóval egy ZTR kasza biztonsági kapcsoló öntvényfülére és nyomórugójára lenne szükségem.
Válasz #128. hozzászólásra
Ékszíjat se árt megnézni.
mai melo meg holnapi meg az azutáni is
a Mchalenél készülnek a szezonra van pár db zsiruj bálázó befoliázva
próbáld meg a dobtörzsre továbbító lapátot szerelni kicsit javít a duguláson nekem ztr-em volt,és bevált. Azon volt gyárilag 2 juk közvetlen a dob felett és először szállítószalagból vágtam 10centis lapot és felcsavaroztam.Tök jó volt még nádba is,csak a burkolatot lekell szerelni. polikarbonátból ,v rácsból szélvédőtakarót viszont csinálni kell a kövek ellen.
Pörgesd jobban. Próbáld meg az 540E-vel a tlt-t ha van és kb 600 -as tlt fordulaton.
mondjuk van egy gumi lapnak egy hely felfogatás a dob hátsó oldalán ez tisztítaná a dobot hogy ne tekerje fel de hiába volt rajta inkább elhajlott! azóta még a szársértőt is leveszem mikor szénát kaszálok!
vágd le hamarabb!
nekem a 230 as kaszám is bemedvézik ha vizes és nagy füvet vágok pedig a 2 dob között van vagy 1 méter tehát gondolod milyen anyagot vág le hogy 1 méterszer kb 50cm magas a kasza lukon nem megy át az anyag! ebben az évben nem lesz ilyen probléma szerintem!
A dobos kaszám mindig bemedvézik ha kicsit is nagyobb a termés. Fölleg a lucernában. Van erre valami megoldás?
Válasz #126. hozzászólásra
csak rákattintasz a nevemre és ott vannak hirdetések ott van benne a számom!
Az email-címemre?:marton.mate.feher@gmail.com
Válasz #122. hozzászólásra
jobb lesz ha leirod telszámom és ha bálázol hivhatsz {:cowboy:)