Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sajnos nem a legjobb kép itt még fent volt a traktoron és a hajtómű hátrafelé van fordítva de azt eredeti állapotába 4 csavarral visszalehet fordítani.
Sziasztok szeretnék segítséget kérni.
van egy kaszám a T16-os traktoromon volt, eredetileg három pont felfüggesztéses, de sajnos nem tudom a típusát. az adattáblának csak egy kis része látható rajta valami lengyel vagy cseh vagy szlovák lehet a szövegből ítélve.
Nagyon megköszönném ha valaki felismeri és megtudja mondani a típusát.
175 cm a munkaszélessége és a hajtóműhától a dobokig is kardán hajtás van és kézi felcsukású.
Néztem két éve őket,Atkáron. Nagyon papír kaszának tartom őket. Vettem inkább a 165-ös új lengyel kasza áráért egy németben használt szársértős 185-ös PZ kaszát hidraulikus felcsukással! Össze sem lehet hasonlítani őket, ez egy masszív komoly kasza a lengyelhez képest, egy szimmeringet cseréltem benne eddig.
Válasz #635. hozzászólásra
Annyit tud amennyi az ára. Két éve vettünk egyet évi 60-80 hektárt kaszáltunk eddig vele rétet, lucernát sík terepen. Óvatosan használjuk, vigyázunk rá mégis kettészakadt tavaly, na nem nagyon csak egy kicsit. Némi szerelés, javítás kisebb átalakítások után most újra harcképes.
Hello,Sziasztok van egy eladó kaszám BZS 130-as Jó,megkímélt állapotban
Ár:120.000
Akit érdekel keresse a hirdetések között..
Megtekinthető Csataszögön ,Szolnok mellett ....:D
Jó strapabíró kis kasza. Pár hekit leköszörültünk már vele.
A csuklópontnál a perselyek szoktak kikopni, meg a hajtásban a szabadonfutó hagyja el magát néha.
Hello nem tudna valaki nekem segíteni. Vettünk most egy 1961-es évjáratú kaszát és nagyon közel van a tengely és a kardán és hogy milyen kardán lenne jó hozzá
sziasztok! vásároltam ma egy kuhn GMD700 GII tárcsás kaszát, ha valaki hasznél ilyet vagy hasonlót meg szeretném kérdezni, hogy a tárcsa hajtó fogaskerekekhez hol kell beönteni az olajat? én csak a szöghajtás házán találtam beöntő helyet. Ez vajon azt jelentené, hogy oda beöntve lefolyik a fogaskerekekhez is, és igy azok teljesen olajban szaladnak?
Tavaly vettem egyet az osztrákoktól, szársértővel. Jó állapotban volt, egy hegesztés se volt rajta a fő részeken kivétel a burkolaton. Korrekt gép, nincs rajta szíjhajtás, kardánokkal, meg szöghajtással van megoldva. Hidraulikusan csukódik fel oldalra. Hátra nem lehet csukni. Ezért eléggé igénybe veszi az MTZ függesztőművét szállításkor, mert nagyon húzza jobb oldalra a dolgokat. Ezt tudnám hátrrányaként hozni, meg a szársértővel kicsit nehéz. Viszont a csúszótalpait egyenként lehet magasságban állítani, szép tarlót hagy maga után. Szabadonfutó van a kardánokon, tehát amint leállítod mindkét kardán azonnal megáll, a kasza meg szépen kiforogja magát. Összegezve egy csomó ilyen kis műszaki finomság, okos részlet van rajta, nekem bevált, tetszik.
Mi egy ilyet vettünk egy hónapja. Használtan. 15 éves...
Nagyon komoly gép. Szinte semmi hangja nincs. Gyorsan, jó minőségben dolgozik. A v ujjas szársértővel hamar szárad az anyag. A múltheti kánikulában amit egyik nap délelőtt vágtunk, azt másnap délután báláztuk. Szép zöld színe maradt a szénának.
Nem veri a földet, nem porol. 50 hektáronként elég pengét élezni.
Ezt nem bírná el az mtz, de vannak kisebb változatai (amt 283 cv, amt 323 cv) ezeket bátran ajánlom még használtban is.
egyél egy Claas Disco 3100-ast. Iszonyat jó és haladós, és nem elvetemült árban van 10k juró alatt megáll.
Én front+oldal kombinációval közel 1000 hektárt kaszálok évente...
Évi 200ha kaszáláshoz tudnátok ajánlani valami bevállt kaszát? Most egy ztr-185ös van de kéthetente cserés mindig valami nem mondom , hogy rossz de nem ennyi területre való.
Válasz #594. hozzászólásra
Nem lehet azt kategorikusan eldönteni, hogy melyik a jobb. Sok dolog befolyásolja. Az erőgép, a talaj, a növény, de főképpen a kezelő!
Sose volt bajom a hattárcsás függesztettel. Szépen dolgozott minden körülmények között. ÉS volt hogy bérvégásnál, teherautónyomokkal össze vissza vagdalt talajon. Lenyomtam egy nap 20 hekit. A tulaj mikor meglátta elcsodálkozott, hogy a 302essel ezt két nap alatt szokta levágni. És xar volt a talaj, nem lehetett haladni rajta.
1143 hozzászólás
Bagodi 110cm fűkaszáról van valakinek tapasztalata? Köszi a válaszokat.
Válasz #641. hozzászólásra
Sajnos nem a legjobb kép itt még fent volt a traktoron és a hajtómű hátrafelé van fordítva de azt eredeti állapotába 4 csavarral visszalehet fordítani.
Válasz #640. hozzászólásra
Sejtem hogy mi ez de jó lenne látni egy képet a függesztőszerkezetről is!
Sziasztok szeretnék segítséget kérni.
van egy kaszám a T16-os traktoromon volt, eredetileg három pont felfüggesztéses, de sajnos nem tudom a típusát. az adattáblának csak egy kis része látható rajta valami lengyel vagy cseh vagy szlovák lehet a szövegből ítélve.
Nagyon megköszönném ha valaki felismeri és megtudja mondani a típusát.
175 cm a munkaszélessége és a hajtóműhától a dobokig is kardán hajtás van és kézi felcsukású.
Néztem két éve őket,Atkáron. Nagyon papír kaszának tartom őket. Vettem inkább a 165-ös új lengyel kasza áráért egy németben használt szársértős 185-ös PZ kaszát hidraulikus felcsukással! Össze sem lehet hasonlítani őket, ez egy masszív komoly kasza a lengyelhez képest, egy szimmeringet cseréltem benne eddig.
Annyit tud amennyi az ára. Két éve vettünk egyet évi 60-80 hektárt kaszáltunk eddig vele rétet, lucernát sík terepen. Óvatosan használjuk, vigyázunk rá mégis kettészakadt tavaly, na nem nagyon csak egy kicsit. Némi szerelés, javítás kisebb átalakítások után most újra harcképes.
Válasz #628. hozzászólásra
Kérdezd meg a Szemi agrot Tépén. Azok bontanak is,s sok kacatot is lĺttam kigórva. Inkĺbb claast, de az ugyanolyan
Szia! Merről vagy?
A Z-069-es lengyel fűkaszáról kinek mi a véleménye ?? :O
Üdv!
Lengyel kaszárol mijen tapasztalatok vannak,mennyire strapabírok?
Válasz #630. hozzászólásra
Szia! Engemet érdekelne a dolog, minden kaszához tudnak csinálni? Pz kaszáé érdekelne. Helyileg hol van? na meg milyen árban van?
sziasztok!
Érdekelne PZ-165 alkatrész katalógus akinek van kérem ossza meg velem. Előre is köszönöm!!!
Tárcsás kaszában a Pöttinger novadisc 265-ös milyen kasza van valakinek ilyen?
Tárcsás kaszából melyik a jó?
Köszi előre is a válaszokat.
Válasz #629. hozzászólásra olcsón tudok 165 185 és 210 alsó csúszólemezt 5 lemezből van masszív
Sziasztok RK 165, 185, rossz talpakat keresek tudnátok nekem segíteni?? csak a felső qupra volna szükségem!!
Hello,Sziasztok van egy eladó kaszám BZS 130-as Jó,megkímélt állapotban
Ár:120.000
Akit érdekel keresse a hirdetések között..
Megtekinthető Csataszögön ,Szolnok mellett ....:D
Válasz #625. hozzászólásra
milyen újat és hol?
Válasz #624. hozzászólásra
azon már ujat és nagyobbat lehet venni
irányár 400 000 Ft
Válasz #622. hozzászólásra
hirdetései közt benne van ......
Válasz #621. hozzászólásra
Ár?
Szársértős?
Helló! Kuhn GMD 66 típúsú kasza eladó jó állapotban
Sziasztok PZ 165ös fűkaszához kellene nekem alkatrész katalógus. Akinek van kérem ossza meg velem. Köszönöm.
Válasz #611. hozzászólásra
Alján, ha hidraulikával magad mellé billented akkor a talpán van asszem a csavar, 8-as inbusz. Így emelt állapotban kell addig tölteni a csavarig.
Köszi! :)
Válasz #614. hozzászólásra
Válasz #612. hozzászólásra
Jó strapabíró kis kasza. Pár hekit leköszörültünk már vele.
A csuklópontnál a perselyek szoktak kikopni, meg a hajtásban a szabadonfutó hagyja el magát néha.
Válasz #614. hozzászólásra
Hello nem tudna valaki nekem segíteni. Vettünk most egy 1961-es évjáratú kaszát és nagyon közel van a tengely és a kardán és hogy milyen kardán lenne jó hozzá
Válasz #611. hozzászólásra
hello a második tárcsa környékén keresed a beöntö csavart
ZTR 165-ös kaszáról vélemények/tapasztalatok? :)
sziasztok! vásároltam ma egy kuhn GMD700 GII tárcsás kaszát, ha valaki hasznél ilyet vagy hasonlót meg szeretném kérdezni, hogy a tárcsa hajtó fogaskerekekhez hol kell beönteni az olajat? én csak a szöghajtás házán találtam beöntő helyet. Ez vajon azt jelentené, hogy oda beöntve lefolyik a fogaskerekekhez is, és igy azok teljesen olajban szaladnak?
Válasz #608. hozzászólásra
Tavaly vettem egyet az osztrákoktól, szársértővel. Jó állapotban volt, egy hegesztés se volt rajta a fő részeken kivétel a burkolaton. Korrekt gép, nincs rajta szíjhajtás, kardánokkal, meg szöghajtással van megoldva. Hidraulikusan csukódik fel oldalra. Hátra nem lehet csukni. Ezért eléggé igénybe veszi az MTZ függesztőművét szállításkor, mert nagyon húzza jobb oldalra a dolgokat. Ezt tudnám hátrrányaként hozni, meg a szársértővel kicsit nehéz. Viszont a csúszótalpait egyenként lehet magasságban állítani, szép tarlót hagy maga után. Szabadonfutó van a kardánokon, tehát amint leállítod mindkét kardán azonnal megáll, a kasza meg szépen kiforogja magát. Összegezve egy csomó ilyen kis műszaki finomság, okos részlet van rajta, nekem bevált, tetszik.
Válasz #603. hozzászólásra
Üdv!A Krone 280 as kasza 2 millió+áfa körül van most vett egyik barátom!
Üdv!
Pz cm-185 kaszáról,kinek milyen tapasztalata van.
Válasz #606. hozzászólásra
Ja, pedig tud ilyen gyorsan is:
Válasz #605. hozzászólásra
vicces milyen lassan megy
Mi egy ilyet vettünk egy hónapja. Használtan. 15 éves...
Nagyon komoly gép. Szinte semmi hangja nincs. Gyorsan, jó minőségben dolgozik. A v ujjas szársértővel hamar szárad az anyag. A múltheti kánikulában amit egyik nap délelőtt vágtunk, azt másnap délután báláztuk. Szép zöld színe maradt a szénának.
Nem veri a földet, nem porol. 50 hektáronként elég pengét élezni.
Ezt nem bírná el az mtz, de vannak kisebb változatai (amt 283 cv, amt 323 cv) ezeket bátran ajánlom még használtban is.
http://www.youtube.com/watch?v=mvie6kjnK34
egyél egy Claas Disco 3100-ast. Iszonyat jó és haladós, és nem elvetemült árban van 10k juró alatt megáll.
Én front+oldal kombinációval közel 1000 hektárt kaszálok évente...
Válasz #602. hozzászólásra
Mtz 1025, nem tudom milyen árban van egy claas vagy egy krone újan. Vagy egy 3-4 évest érdemesebb lenne venni?
Válasz #600. hozzászólásra
Mekkora trakit tudsz elébe akasztani?
Válasz #600. hozzászólásra
Üdv! Menyi pénzt áldozol rá?
Évi 200ha kaszáláshoz tudnátok ajánlani valami bevállt kaszát? Most egy ztr-185ös van de kéthetente cserés mindig valami nem mondom , hogy rossz de nem ennyi területre való.
Mi a véleményetek az RK-320-as kaszáról / Törökszentmiklós /, esetleg eladó e-303-ast is megnéznék.
A kettő között variálok most.
Válasz #596. hozzászólásra
Ez így van
Válasz #596. hozzászólásra
Nem akarok pálcát törni egyik felett se. Nekem egyszerűen a korongos sokkal jobban bejön, aztán tőlem mindenki olyannal kaszál amilyennel jólesik.
Válasz #594. hozzászólásra
Nem lehet azt kategorikusan eldönteni, hogy melyik a jobb. Sok dolog befolyásolja. Az erőgép, a talaj, a növény, de főképpen a kezelő!
Válasz #593. hozzászólásra
Sose volt bajom a hattárcsás függesztettel. Szépen dolgozott minden körülmények között. ÉS volt hogy bérvégásnál, teherautónyomokkal össze vissza vagdalt talajon. Lenyomtam egy nap 20 hekit. A tulaj mikor meglátta elcsodálkozott, hogy a 302essel ezt két nap alatt szokta levágni. És xar volt a talaj, nem lehetett haladni rajta.
Válasz #593. hozzászólásra
Kelet. Rétság térsége.