Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Robotkormány új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025 új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Szőlő felvásárlási árak új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Claas Lexion vélemények új
- MTZ 1221 traktor új
1143 hozzászólás
Válasz #442. hozzászólásra
ha nincs szivárgás akkor örökké tart,néha ránézel a szintre oszt jó napot
Válasz #441. hozzászólásra
Akkor mindig csak utánatöltsék, ha esetleg fogy? Nem öregszik meg?
Válasz #440. hozzászólásra
nincs csere,ha a szimering miatt elfolyik belőle akkor a csere miatt le kell venned a fedelet...ha kész a javítás akkor feltöltöd annyira,hogy ellepje a tengelyt és kész,a felül található kis nyíláson belepiszkálhtsz egy kis drótdarabbal és meglátod milyen sűrű anyag kell bele
Válasz #439. hozzászólásra
Ok. Köszönöm. Akkor töltök bele annyit, hogy ellepje. Olajcsere? Hogy üríted?
Válasz #438. hozzászólásra
nincs zsírozás...olajfürdő van,a motorolajat és hajtóműolajat felejtsd el.
én mogul A00 csapágyzsírt hígítok olajjal
Válasz #437. hozzászólásra
És hogyan cseréljem, ha nincs rajta leeresztő? Milyen legyen az a sűrű olaj? Motorolaj? Zsírzópontok, ha már tényleg segítesz?
Válasz #436. hozzászólásra
nincs mit
de most komolyan,annyi olajnak kell benne lennie,hogy ellepje a tengelyt...felülről meglesheted....ja és jó sűrű olaj kell bele,nem sima hajtóműolaj
Válasz #435. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget.
Válasz #434. hozzászólásra
azt keresheted
Sziasztok!
Deutz-Fahr KM24 kaszán (régi piros) hol van zsírzópont? Csak a kardánon találtam. A hajtóműbe mennyi olaj kell? A feltöltő csavart megtaláltam, de a nivót és a leeresztőt nem. Tud valaki segíteni?
Köszönöm.
Válasz #429. hozzászólásra
Helló!
Komárom-Esztergom Megye. Sajnos van, amelyik közel 40 fokos. Én is kinnt érzem jónak a kasza helyét.
Válasz #430. hozzászólásra
Válasz #430. hozzászólásra
Van annak aki el nem issza!
Válasz #429. hozzászólásra
és van ami fellöki
Válasz #427. hozzászólásra
Ha zacsilefos van akkor, inkább ne próbálkozz! Nem tudom mekkora a lejtés, de az MTZ nem borul olyan könnyen, ha valami nem löki fel. A kasza legyen kívűl, akkor ha lecsúszol is a nyomról nem hagy el. A másik az, hogy abba az irányba helyezkedsz a fülkében ahonnan a munkagépre jobban rálátsz, és egy kicsit rásegít a stabilitásra a kasza súlya. Melyik helységben van ez a lejtő? Gyakorolni jöhetsz hozzám 30-40 fokos lejtésű dűlőkbe!
Válasz #427. hozzászólásra
nem tart az semmitinkább csúszik a gép felé...bár ha nem a Tokaji adótoronyt kaszálod körbe akkor mindegy
Válasz #425. hozzászólásra
Ezek szerint majdnem mindegy, hogy lennt, vagy fennt van a kasza. Akkor már én jobbnak érzem, ha fennt van, mert akkor a súlya is tart. Egyébként nem olyan durvák a dombok, csak egy kicsit besz@ri vagyok. Jobb félni...
RK-2S kaszához nincs véletlenül valakinek alkatrész katalógusa, vagy valami irodalom?
A szársértős része érdekelne konkrétan.
Válasz #424. hozzászólásra
Nem a kaszának kell megtartania a traktort. Az már régen rossz, ha a trakesz rá akar borulni a kaszára. Nem is tartja meg amúgy.
Ha annyira meredek akkor ki kell forgatni a hátsó kerekeket, minél nagyobb legyen a nyomtáv. Így valamivel stabilabb lesz.
A partoldal, töltés kaszálás, rendsodrás külön művészet. Vannak olyan helyek, ahová síkvidéki ember a környékére nem menne géppel, a helyi erők meg bőszen közlekednek rajta.
Válasz #421. hozzászólásra
Szia!
Köszönöm! A kaszán a kb. 1,5 méter hosszú laposvas megtartja a traktort? Nem hajlik el?
Üdv.
Szlovén kasza nincs senkinek?
Van egy 220-as két dobosom eledó..
Válasz #415. hozzászólásra
Meg esö ne legyen 3 hónapig.Nekem volt tárcsás.
Kicsit nedves az alja felejtös..
Válasz #420. hozzászólásra
fentről lefelé haladva...a gép legyen felül
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy kétdobos kaszával domboldalt hogyan érdemes kaszálni? A kasza legyen fennt, vagy a traktor? Merőlegesen sajnos nem tudom kaszálni. MTZ 550-nel forgatom a Deutz Fahr KM24-es kaszát.
Köszönöm!
valasz 416-os hozzá szolasra Agrárbékes-nél érdeklődj,kiállitáson érdeklödésre készégesek voltak
Küldj egy mailt: kisszaby@gmail.com
Válasz #416. hozzászólásra
Mi kell pontosan?
sos.tud valaki békés vagy csongrád megyébe pz/zweegers kasza alkatrészt forgalmazó kereskedések?Előre köszönöm.
28km/h....
Válasz #413. hozzászólásra
Nem dob..
Válasz #412. hozzászólásra
Nem SIP ?
SUP kasza van valakinek??
Válasz #410. hozzászólásra
vagyis CLAAS
Válasz #409. hozzászólásra
nekem lengyel van...a gyárit váltottam CLASS-ra és sokkal jobban dolgozik
Válasz #408. hozzászólásra
német drágábbat, nekem pöttinger van és a legszélesebb legvastagabb! az eredetiket amit a kaszával kaptam már vagy 10 edjére élezem ujra és tökéletes!
ki milyen késpengét használ dobos kaszához?
Vontatott kaszával van valakinek tapasztalata?
Kaszák minden mennyiségben! Lehet böngészni.
http://www.agroinform.com/aktualis/Gephirek-Kaszak-minden-mennyisegben-+Videok/20120420-19373/
Srácok! Valaki vett a Habitól vagy a Keletagrótól CM120-as kódszámú kaszapengét? Milzen minőségű lehet? Vagy inkább rendeljek az e-bayről németektől?
Válasz #403. hozzászólásra
Kb 10 éve is láttam már 3 pengés tárcsásat, hogy melyik márka azt nem tudom.
A betorkolásnak nincs köze a pengék számához, hiszen a talp előtt torkollik be.
Régebben az 50-es mtz-vel vígan kaszáltunk a 210-es kaszával, vinné az bármelyik 240-t ha nincs rajta szársértő.
ma tudtam meg hogy a viconnak az uj kaszái 3 pengés tárcsásak!!! más gyártonak is iylen van már vagy csak 2?? azt mondták hogy e miatt még lucernában sem torkollik meg meg rakodik be!!! és 50lóerő a 240 es kaszának a lóerő igénye!!!
Válasz #401. hozzászólásra
Hát nemtudom de áfásan lenne reális az az ár nem még +áfa.
Egyébként annak idején én is vele tárgyaltam. Annyival meg nem ér többet. Annyiért már lehet venni SIP kaszát vagy pultalól RK-t
Válasz #400. hozzászólásra
Pedig a Tempelnél mondta, Basa János Úr. Ezért is álltam el a vásárlástól. Szerintem nincs benne annyi plusz.
Válasz #399. hozzászólásra
Nemtudom. Mondjuk mikor kérdeztem őket akkor azt az árat mondták amit írtak + - euró változása
Válasz #396. hozzászólásra
nehogy azt hidd hogy a tiszakécskeiek a tractorpoolra a legfrissebb árat írnak ki!!! lehet hogy az már 1 éves ár !!! meg persze reklám....
Válasz #397. hozzászólásra
Akkor nem így hírdetnék 200+áfa a különbözet..
Válasz #396. hozzászólásra
Nekem telefonon mondták az árat, két ünnep között.
Válasz #395. hozzászólásra
Szia! Hol kérdezted ezt az árat? Mert itt egy hirdetés a kécskei cégnek a 185ös csak 478+áfa. De ha meg ekkora áremelés lesz mint amit te mondasz akkor valószínűleg minden gép ára emelkedni fog ha így haladunk
http://www.traktorpool.co.hu/hu/details/kasz%C3%A1l%C3%B3-adapter/SaMASZ-Heck-Trommelmaehwerk;-Neu;-1,85-Meter-/1133622/
Válasz #383. hozzászólásra
Ez az ár már a múlté.
A 185-ös 648 ezer + Áfa
A 210-es 743 ezer + Áfa
A szártörős 821 + Áfa, ha jól emlékszem.
Ez tavaly december végi ár.
Válasz #389. hozzászólásra
Köszi szépen!