Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Elindulnak a mezőgazdasági pályázatok. A kertészet korszerűsítésére 87 Milliárd forint áll majd rendelkezésre. Támogatják a fóliaházak, üvegházak építését, technológiafejlesztést, öntözést stb.
További részletek ezen az oldalon:
Segítséget szeretnék kérni, mert egy kicsit elakadtam a kifizetési kérelem kitöltése során.
A vásárolt gépet többért tudtuk megvenni - az euró változása miatt-, mint ahogyan azt beadtuk a pályázatban, vagyis mint ahogyan az a támogatási határozatban szerepel.
Ebben az esetben a kifizetési kérelemben ezt hogyan tudom beadni, elszámolni?
Vagyis, akkor mit írjak a:
- " Számla-és bizonylatösszesítő- A" rovatának a "Nettó" értékéhez?
- a " Számla- és bizonylatrészletező -B" rovatának a " Számlatétel nettó értéke"-hez? A számlán szereplő nettó összeget vagy a pályázatban beadott, vagyis a támogató határozatban szereplő nettó összeget?? ( a vásárlás során 172000Ft-tal többért tudtuk megvenni a gépet, mint az a támogató határozatban szerepel)
- a "tételrészletező" rovatnak az " Elszámolni kívánt kiadás(Ft)" összeghez, ha jól gondolom, akkor ez esetben is a támogatási határozatban szereplő összeget kell beírni??
A gépkatalógus ár alatt vagyunk ezzel az összeggel is, csak a pályázat beadása előtt, amikor még az árajánlatot kértük (nem árajánlatos tétel), akkor azt mondta a kereskedő, hogy biztos bele fog férni az általa adott ajánlatba a gép. Hát nem így lett...
Segítséget szeretnék kérni, mert egy kicsit elakadtam a kifizetési kérelem kitöltése során.
A vásárolt gépet többért tudtuk megvenni - az euró változása miatt-, mint ahogyan azt beadtuk a pályázatban, vagyis mint ahogyan az a támogatási határozatban szerepel.
- a " Számla- és bizonylatrészletező -B" rovatának a " Számlatétel nettó értéke"-hez? A számlán szereplő nettó összeget vagy a pályázatban beadott, vagyis a támogató határozatban szereplő nettó összeget?? ( a vásárlás során 172000Ft-tal többért tudtuk megvenni a gépet, mint az a támogató határozatban szerepel)
- a "tételrészletező" rovatnak az " Elszámolni kívánt kiadás(Ft)" összeghez, ha jól gondolom, akkor ez esetben is a támogatási határozatban szereplő összeget kell beírni??
A gépkatalógus ár alatt vagyunk ezzel az összeggel is, csak a pályázat beadása előtt, amikor még az árajánlatot kértük (nem árajánlatos tétel), akkor azt mondta a kereskedő, hogy biztos bele fog férni az általa adott ajánlatba a gép. Hát nem így lett...
" Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a kertészeti gépek beszerzéséhez a 2015. évben nyújtandó támogatás a 26/2015. (V. 6.) MvM rendelet alapján (Kertészeti gépbeszerzés III.) Utolsó kifizetési kérelem benyújtási határidő 2015. október 15. "
Válasz Milou #2141. hozzászólásáraMVH oldalán azt írja, hogy augusztus 31-ig be kell nyújtani a kifizetési kérelmeket az EMVA-ból finanszírozott beruházásokat illetőleg.
Most ez a kertészeti gépekre is vonatkozik?
Válasz bendix #2140. hozzászólásáraJó neked, ha már ott tartasz! Nekem még megy a szerencsétlenkedés. Úgy láttam az MVH oldalán, hogy ha már kaptál határozatot, onnéttól kezdve bármikor beadhatod elektronikusan.
Itt van a leírás és a szükséges dokumentumok listája:
Válasz jocó22 #2135. hozzászólására Nem az árajánlatokkal volt a bibi? Benne volt mindkettőben a 6. sz. melléklet szerinti összes elem? Nem tudom, hogy mennyire szigorúan nézték, de elő van írva, hogy milyen paramétereknek, nyilatkozatoknak kell szerepelni mindkettőben. Lehet, hogy itt csúszott be valami.
Szép Estét Mindenkinek!
Mi sem kaptuk meg a héten a levelet de ahogy a neten néztük el lett fogadva. Most egész hétvégén reménykedve várjuk hétfőn a postást!
Már a múltkor is írtam neked, türelem. Az én meglátásom az, hogy aki az alatt a 3 óra alatt be tudta adni és a pályázat írója - formai hibára vonatkozólag - nem követte el azt, mint Gy. Ferenc az országgal, annak nagy valószínűséggel nyert.
Még 1x mondom, nyugi!
Még mielőtt te vagy valaki más komolyan venné a fenti mókát, nekem sorköz kulti meg műtrágyaszóró lesz.
Válasz jocó22 #2122. hozzászólásáraÉn sem katalógusból választottam, de már jóváhagyott. De ahogy látom, nem egy időpontban vált jóváhagyottá az embereknek, ezért sztem még várj türelmesen!
Válasz Szabi. #2107. hozzászólásáraEz volt nálunk is a nagy dilemma. Mi megrendeltük a gépeket, mert mondták, h nem lesz különben, mert augusztusban nem dolgoznak azokban az országokban, ahol gyártják. Így is szept. 10-re igazolták vissza. Ha pedig megrendeltük, így vagy úgy, de meg is kell venni.
Annyit tudsz tenni, h hasonló paraméterűt keresel, ami készleten van.
2949 hozzászólás
Pontosan hogy működik a megvalósítás és a kifizetési kérelem a kertészetinél egy traktornál?
Elindulnak a mezőgazdasági pályázatok. A kertészet korszerűsítésére 87 Milliárd forint áll majd rendelkezésre. Támogatják a fóliaházak, üvegházak építését, technológiafejlesztést, öntözést stb.
További részletek ezen az oldalon:
http://www.palyazatiforum.hu/cikk_megtekinto.php?oldal=3&cikk_elem=85
Sziasztok!Valaki kért már kormányhivatali igazolást,mint induló vállalkozás?Kiadták egyből vagy ellenőrzik?
A segítséget előre is köszönöm!
A segítséget előre is köszönöm!
Válasz adminisztrátor #2143. hozzászólásáraÍgy már tiszta, köszi!
Válasz bendix #2142. hozzászólásáraAz MVH oldalán a van egy "EMVA jogcím táblázat", ahol a következő olvasható:
" Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a kertészeti gépek beszerzéséhez a 2015. évben nyújtandó támogatás a 26/2015. (V. 6.) MvM rendelet alapján (Kertészeti gépbeszerzés III.) Utolsó kifizetési kérelem benyújtási határidő 2015. október 15. "
http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/hirek/figyelem_hamarosan_lejarnak_az_20150810_1056017
Válasz Milou #2141. hozzászólásáraMVH oldalán azt írja, hogy augusztus 31-ig be kell nyújtani a kifizetési kérelmeket az EMVA-ból finanszírozott beruházásokat illetőleg.
Most ez a kertészeti gépekre is vonatkozik?
Válasz bendix #2140. hozzászólásáraJó neked, ha már ott tartasz! Nekem még megy a szerencsétlenkedés. Úgy láttam az MVH oldalán, hogy ha már kaptál határozatot, onnéttól kezdve bármikor beadhatod elektronikusan.
Itt van a leírás és a szükséges dokumentumok listája:
http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk912015
Kifizetési kérelmet mikortól lehet benyújtani?
Válasz Milou #2138. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Válasz Anicska #2137. hozzászólására
http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk672015
Kérem ha valaki tudja honnan tölthető le az idei pályázat teljes anyaga legyen szíves tegye már fel.....hátha lesz jövőre is köszönöm szépen előre is.
Válasz jocó22 #2135. hozzászólására Nem az árajánlatokkal volt a bibi? Benne volt mindkettőben a 6. sz. melléklet szerinti összes elem? Nem tudom, hogy mennyire szigorúan nézték, de elő van írva, hogy milyen paramétereknek, nyilatkozatoknak kell szerepelni mindkettőben. Lehet, hogy itt csúszott be valami.
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1500026.MVM
Még papír nem jött ügyféltâjékoztatóba néztem hogy elutasított kombinàtorra pàlyàztam de nem gépkatalógusos volt àrajànlatos.
Válasz jocó22 #2132. hozzászólásáraMire lett beadva a pályázat?
Válasz jocó22 #2132. hozzászólásáraNincs indoklás? Vagy még papírt nem kaptál?
Elutasított de vajon miért.???
Jönnek a papírok is!
Itt van a főoldalon:http://www.agroinform.com/palyazatok/huszmilliard-energiahatekony-kornyezetbarat-kerteszeti-gepekre-23803
Válasz bendix #2128. hozzászólásáraSaját felelősségre már a rendelet hatálybalépésének időpontjától el lehetett indítani.
Ha az MVH oldalán "Jóváhagyott" szerepel, de még nem jött meg a határozat, attól még el lehet indítani a gépek beszerzését ugye?
Szép Estét Mindenkinek!
Mi sem kaptuk meg a héten a levelet de ahogy a neten néztük el lett fogadva. Most egész hétvégén reménykedve várjuk hétfőn a postást!
Válasz jocó22 #2125. hozzászólásáraÉpp ma hozta Béla, a postásunk, szóval mehetek "bájronért".
Már a múltkor is írtam neked, türelem. Az én meglátásom az, hogy aki az alatt a 3 óra alatt be tudta adni és a pályázat írója - formai hibára vonatkozólag - nem követte el azt, mint Gy. Ferenc az országgal, annak nagy valószínűséggel nyert.
Még 1x mondom, nyugi!
Még mielőtt te vagy valaki más komolyan venné a fenti mókát, nekem sorköz kulti meg műtrágyaszóró lesz.
valakinek valami fejlemény? Van még akinek feldolgozás alatt van? papír alapon kapott valaki már határozatot?
Válasz Anicska #2121. hozzászólásárahttp://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/alkalmazasok/viewer/1000001
sztem ez az a kertészeti fülre kattints
Válasz jocó22 #2122. hozzászólásáraÉn sem katalógusból választottam, de már jóváhagyott. De ahogy látom, nem egy időpontban vált jóváhagyottá az embereknek, ezért sztem még várj türelmesen!
Sziasztok nekem még mindig feldolgozàs alatt van nem tudom màr mindenkinek van eredmény?.
Szeretném látni a gép katalógust ha tudja valaki tegye már fel ..köszönöm.
Válasz .Feco. #2119. hozzászólásáraköszi!
Válasz bendix #2118. hozzászólásáraigen
Sziasztok!
a 8 számjegyű MVH katalógus szám utolsó 4 számjegyét lehet még megváltoztatni?
Lehet azért mert árajánlatos volt a gép nem gépkatalógusos??
Még mindig feldolgozás alatt van!!:(
Üdv. Mindenkinek!
Mai napon feldolgozás alatt ---> jóváhagyott!!!!
Remélem nektek is!
Sziasztok. Nekem még mindig feodolgozÀs alatt van remélem nekem is vàltozni fog hamarosan jöváhagyottra
Válasz Milou #2110. hozzászólásáraGratulálok!
Eredetileg szeptember 21. volt a megvalósítás, és október 5, a kifizetési kérelem benyújtása.
Ezt módosították október 15-re.
Kevés az idő, mert birtokban kell lenni a gépeknek, kifizetve, felmatricázva, lepapírozva. Közben elintézni esetleg a finanszírozást is.
Lehetséges még módosítás.....
Válasz rozsnakim #2111. hozzászólásáraÁltalános ügyintézés ---> Ügyfél tájékoztatási rendszer
Kedves Fórumozók!
Az Mvh.gov.hu oldalon belül hol lehet megnézni hogy nyert-e az ember?
Válasz Szabi. #2107. hozzászólásáraOktóber 15-ig sem tudják szállítani? Kitolták a határidőt. Egyébként itt is jóváhagyott! Jöhet a pezsgő!!!
Válasz Gox #2108. hozzászólásáraLégzsákos-légrásegítéses kellene.
Válasz Szabi. #2107. hozzászólásáraEz volt nálunk is a nagy dilemma. Mi megrendeltük a gépeket, mert mondták, h nem lesz különben, mert augusztusban nem dolgoznak azokban az országokban, ahol gyártják. Így is szept. 10-re igazolták vissza. Ha pedig megrendeltük, így vagy úgy, de meg is kell venni.
Annyit tudsz tenni, h hasonló paraméterűt keresel, ami készleten van.
Jóváhagyott csak épp a hardi nem tud addig szállítani amíg le kell hívni az összeget..............
Válasz happyhappyjanos #2104. hozzászólásáraMvh.gov.hu
Be kell jelentkezni.
Jóváhagyott.
Hol lehet ezt megnézni? Előre is kösszi
Jóváhagyott. .:-)
Nyert.
Délben még csak feldolgozás alatt volt a státusz
Válasz csernyi.anita86 #2097. hozzászólásáraJóváhagyott!