Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR407.5 FtUSD388.35 FtCHF428.63 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1706. hozzászólásra
Idézet
""Mindent megnéztek, hogy a számlán minden adatot feltüntettünk-e. Eléggé részletesen vizsgáltak mindent. De azt mondták, nem mindenkinél lesz ilyen átfogó az ellenőrzés. Valakinél, csak a számlát és a gépet nézik. A matricán kitöltöttem a nevet, címet, telefonszámot. A beruházás dátuma, a megvásárlás évének dátuma. Tehát, ha 2008-ban vetted a gépet, akkor azt kell feltüntetni. Az ellenőrzésnél azt is nézték, van-e vagy volt-e alkalmazott, a kifizetési kérelemben szereplő adatok megegyeznek-e a számlák adataival, és a számlán rá van- e írva, a reg. szám, a határozat szám,hogy támogatásra el lett számova, és a tételazonosító. Ezeket feltétlenül írjátok rá!""""
Azt nem tudjátok véletlenül hogy erre a kertészeti pályázatra hány kifizetési kérelem van? Vagyis hogy milyen időközönként lehet benyújtani kif. kérelmet?
Mert most volt egy januárba de mennyi lesz még ebbe az évebe?
Hallottam egy olyan hírt, hogy a Valtra N92 nincs benne a kertészeti támogatásban, magyarul nem fogják rá visszafizetni a 35%-ot. Van valakinek erről tapasztalata?
Válasz #1689. hozzászólásra
2000-ben kaptam géptámogatást először és azóta se igényeltem.Se ültetvényre,pedig azt is csináltam,se semmire,csak a föld után.AAkkor is elég volt ,,hazudozni",hogy mit és hogyan fogok termelni,meg mennyi bevételem lesz.
Válasz #1686. hozzászólásra
Kitaláltam a tutit:nem veszek újat,hanem veszek használt MTZ-t,vagy Zetort,mert úgyis kp-ből támogatás nélkül venném.Amúgy meg minél több a gép ára,annál nagyobb lé jár támogatásként,viszont ha szankcionálnak,akkor többet is kell visszafizetni és a kamat is nagyobb.
Válasz #1684. hozzászólásra
Nem semmi.Tudod kinek kéne annyiért...Én még a 240-esen is sajnálnám érte.A haver kb 1,5-2 hónapja vette a Zetort 8+faért,ami az ősszel még a,mikor én érdeklődtem 6,5+fa volt kb,de most meg mégdrágább.
Válasz #1678. hozzászólásra
Nem tudni,de az a baj,hogy az íróasztal mellett állítják fel a követelményrendszert.Nem tudom,hogy van-e vismajor?Eddig se lehetett előre tervezni,nemhogy ezután.Te mire pályáztál?
Én is keveselltem.
Megcsináltattam a legstrapabíróbb anyagból, majd kijött az mvh: ááááá, ezt ne ragassza fel ! Fogja oda a sarkát, gyorsan lefotózzuk oszt majd a következőre is jó lesz. Mármint az ellenőrzésre. Így nem ázik.
nem kellett beirni a kifizetési kérelemben!!!
amire te gondolsz azt még a pályázat beadásakor kellet megjelölni de nem mérvadó az akkor megjelölt kifizetési időpont sem.
2957 hozzászólás
Válasz #1706. hozzászólásra
Idézet
""Mindent megnéztek, hogy a számlán minden adatot feltüntettünk-e. Eléggé részletesen vizsgáltak mindent. De azt mondták, nem mindenkinél lesz ilyen átfogó az ellenőrzés. Valakinél, csak a számlát és a gépet nézik. A matricán kitöltöttem a nevet, címet, telefonszámot. A beruházás dátuma, a megvásárlás évének dátuma. Tehát, ha 2008-ban vetted a gépet, akkor azt kell feltüntetni. Az ellenőrzésnél azt is nézték, van-e vagy volt-e alkalmazott, a kifizetési kérelemben szereplő adatok megegyeznek-e a számlák adataival, és a számlán rá van- e írva, a reg. szám, a határozat szám,hogy támogatásra el lett számova, és a tételazonosító. Ezeket feltétlenül írjátok rá!""""
Valakinél voltak már az MVH a gépet nézni?
Hozzám szerdára jelentkeztek be!
Válasz #1700. hozzászólásra
Mikor frissitik, amikor már fél éve megy a gépvásárlás?
Válasz #1701. hozzászólásra
Keresd a Valkonos kereskedőt. Szerintem nem bánod meg, jó áron vannak.
De jó hogy kétszer küldi el :S
És mi az ára egy ilyen gyönyörűségnek? :)
És mi az ára egy ilyen gyönyörűségnek? :)
Válasz #1699. hozzászólásra
Frissíteni fogják , de el van fogadva, már pályázható.
Ezért is van akció. Ismerősöm is ezt vásárolta áprilisi elszámolásra.
Válasz #1698. hozzászólásra
Benne van a katalógusban, csak a kertészeti támogatásban nincs benne a gépkatalógus száma. Megnéztem
Válasz #1695. hozzászólásra
Benne van a gépkatalógusban,Valtra N92 H lehet rá pályázni.
Válasz #1696. hozzászólásra
4
legközelebb május
Azt nem tudjátok véletlenül hogy erre a kertészeti pályázatra hány kifizetési kérelem van? Vagyis hogy milyen időközönként lehet benyújtani kif. kérelmet?
Mert most volt egy januárba de mennyi lesz még ebbe az évebe?
Hallottam egy olyan hírt, hogy a Valtra N92 nincs benne a kertészeti támogatásban, magyarul nem fogják rá visszafizetni a 35%-ot. Van valakinek erről tapasztalata?
Válasz #1692. hozzászólásra
Amit tudok, hogy kb áprilisban lesz szemle utána való hónapban lesz lóvé!
Válasz #1692. hozzászólásra
Akkor még kb. két és fél hónapot várhatsz, mert nekem is az Októberben beadott géptám.-ra egy hete fizettek.
Kamat semmi.
Hali. Tud e valaki valamit a kertészeti gépes kifizetésekről. Januárban beadtam azóta semmi hír ellenőrzés stb?
2000-ben kaptam géptámogatást először és azóta se igényeltem.Se ültetvényre,pedig azt is csináltam,se semmire,csak a föld után.AAkkor is elég volt ,,hazudozni",hogy mit és hogyan fogok termelni,meg mennyi bevételem lesz.
Hamarabb, mint gondolnánk.
Válasz #1688. hozzászólásra
Valami úton módon úgy is vissza kerül a kaszába amit ide adtak!
Válasz #1687. hozzászólásra
Igazán nagy értelme nem nagyon van a támogatásnak.
Válasz #1686. hozzászólásra
Kitaláltam a tutit:nem veszek újat,hanem veszek használt MTZ-t,vagy Zetort,mert úgyis kp-ből támogatás nélkül venném.Amúgy meg minél több a gép ára,annál nagyobb lé jár támogatásként,viszont ha szankcionálnak,akkor többet is kell visszafizetni és a kamat is nagyobb.
Válasz #1685. hozzászólásra
Hát ez az !
Egy "szar" 100 le-s traki már a 19 millát kocogtatja !
Válasz #1684. hozzászólásra
Nem semmi.Tudod kinek kéne annyiért...Én még a 240-esen is sajnálnám érte.A haver kb 1,5-2 hónapja vette a Zetort 8+faért,ami az ősszel még a,mikor én érdeklődtem 6,5+fa volt kb,de most meg mégdrágább.
Válasz #1683. hozzászólásra
60 ezer euro volt és annyi most is ! :-))))
Válasz #1682. hozzászólásra
Mennyi volt és mennyiért merik most adni?
Válasz #1681. hozzászólásra
6230 cca.:100-105
Válasz #1680. hozzászólásra
Hány lovas?
Válasz #1679. hozzászólásra
Egy zöld sárkányra !(JD)
Válasz #1678. hozzászólásra
Nem tudni,de az a baj,hogy az íróasztal mellett állítják fel a követelményrendszert.Nem tudom,hogy van-e vismajor?Eddig se lehetett előre tervezni,nemhogy ezután.Te mire pályáztál?
Ki fogja megvalósítani a -jelenlegi helyzetben- a megnyert kertészeti géptámogatását ?????
Válasz #1676. hozzászólásra
Hát nálam is remélem ilyen lazák lesznek!
Válasz #1675. hozzászólásra
Én is keveselltem.
Megcsináltattam a legstrapabíróbb anyagból, majd kijött az mvh: ááááá, ezt ne ragassza fel ! Fogja oda a sarkát, gyorsan lefotózzuk oszt majd a következőre is jó lesz. Mármint az ellenőrzésre. Így nem ázik.
Válasz #1673. hozzászólásra
Az nem veszélyes ás bár már beszéltem a nyomdásszal de még árat nem mondott!
Válasz #1671. hozzászólásra
Adatszolgáltató levél jött már nekem is!
Neked megvan a matrica?
Válasz #1672. hozzászólásra
Én bementem a papírboltunkba anno, mikor az avop volt oszt csináltattam teljesen vízáló matricákat, majd egy szatyorral és ez volt asszem 7-8 ezer.
Válasz #1671. hozzászólásra
A héten tervezek felkeresni valamilyen nyomdát!
Válasz #1670. hozzászólásra
nekem ma jöt meg az adatszolgáltatásrol a levél. matricát csináltál már misi?
Válasz #1669. hozzászólásra
Azt ne mond hogy te nem pályáztál semmire?
Válasz #1668. hozzászólásra
Ez nem beszólás volt, hanem, a véleményem.
Elég 1 támogatás bőven 1 ilyen szegény országba válság idején.
Válasz #1666. hozzászólásra
Én kezdem a beszólogatást mi?
Válasz #1663. hozzászólásra
nem kellett beirni a kifizetési kérelemben!!!
amire te gondolsz azt még a pályázat beadásakor kellet megjelölni de nem mérvadó az akkor megjelölt kifizetési időpont sem.
Válasz #1665. hozzászólásra
Szerintem neked nem is járna!
Kapsz minden hónapba lóvét az adóból.és szinte semmi hasznosa nem teszel érte.
(mint a politikusok)
Válasz #1663. hozzászólásra
Pályázat író firkantotta meg a kérvényt!
Válasz #1661. hozzászólásra
Felhívtam a pályázatírót, azt mondta talán áprilisba kijönnek helyszíni szemlére aztán talán májusban lesz lóvé!
Válasz #1662. hozzászólásra
Valahol be kellett írni egy dátumot és Te ezt nem tetted meg !
Válasz #1661. hozzászólásra
Na, mi van?
Válasz #1660. hozzászólásra
Ajjaj !
Válasz #1659. hozzászólásra
AZ MVH dönti mikor fizet én csak azt kértem hogy 1 összegben HA lehet!
Válasz #1658. hozzászólásra
Akkor meg kell, hogy kapd. Mikorra kérted a kifizetését ?
Válasz #1657. hozzászólásra
Még januárban!