Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az írás haveri alapon ment régi kapcsolat ő csinálta minden pályázatomat, telepítési, gépes stb. Amúgy én is olvastam a közleményt de igen burkolt. Nálam a fiatal gazdásnál még 2007 ben sem kérték a közlemény szerint nem is küldtem be meg is lett a hiánypótlás ezért küldöm be ez a tuti módszer majd a helyszini szemle során megnézik a beüzemelésit átadási jegyzökönyvet tip bizonyítványt stb.
olvasd el a kifizetési kérelemről szóló közleményt!
világosan le van írva mit kell becsatolni
én magamnak irtam a pályázatot így eléggé képben vagyok a pályázatom se lett hiánypótlásos!
mennyit kell fizetni a pályázatírónak a kb 12 milliós nyert pályázat elkészítéséért?
Neked legyen igazad hogy nem kell de nekem a pályázatíró mondta hogy csatoljuk hozzá. Majd azért kíváncsi leszek kapsz e hiánypótlást majd visszatérünk rá ha aktuális lesz
Én az eredetit küldöm ugyis vissza kapom abba legalább nem kötnek bele a hitelesítésért meg még külön rohangálnom kellene egy pecsét és aláírás miatt. Mondjuk tényleg nincs kikötve hogy eredeti
eredetit?
ne már soha semmiből nem kell eredeti
"- a gép beszerzését követő első kifizetési kérelemhez a vagyonbiztosítás megkötéséről a
biztosítótársaság által hitelesített kötvény másolata.
A biztosítást igazoló bizonylaton feltüntetett, támogatással érintett gép(ek) tételes felsorolása
abban az esetben megfelelő, ha az adott gép(ek) teljes megnevezésén kívül az adott géptételnek
a kifizetési kérelemben benyújtott azonosítója is fel van tüntetve (pl.: motorszám,
alvázszám, gyári szám, egyéb azonosító, stb.). Amennyiben az ügyfél e kötelezettségének
felszólítás ellenére sem tesz eleget, az MVH az ügyfelet a mezőgazdasági, agrárvidékfejlesztési,
valamint halászati támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó
eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvény 71. §-a szerinti mulasztási bírsággal"
trakit
még nem adtam be a bizt kötvényre várok
a kif.kérelemhez csatolni kell
amúgy már elkészítettem az űrlapokat amint megjön a kötvény megy az mvh-hoz a csomag
Ismerős ,én is nagyon sokaltam!Traktorra még elmegy,de ekére,vetőgépre nagyon durva! Tudod nem kérik a közjegyzői bejegyzést,az helyett ezzel szopatnak!
nem félek csak nem akarok anyit termelni mint amenyit az ü tervben válaltam(még a felét se) vagy azt nem nézik?vagy mondjuk nem azt a növényt csinálom akkor mi van?
ha információim és emlékeim nem csalóak, akkor a befogadott és megítélt határozatban foglalt pályázati összeg 80 %-át minimun fel kell használni, ellenkező esetben a pályázót 5 évre kizárják minden féle támogatásból.
Válasz #1460. hozzászólásra
ÉS CSAK 80% LEHET LEHET AZ UTOLSÓ ELŐTTI KÉRELEM ÖSSZEGE MEG KETTŐS KÖNYVELÉST VEZETÖKNEK MÉG ALÁ KELL IRATNI A KÖNYVELŐVEL IS ! HA JÓL ÉRTELMEZEM.
Nem értem miért durrogtál annyit , ha csak 35-pontod lett és azzal is nyertél. Inkább örülnél az ajándékpénznek. Ilyen alacsony pontszámmal tedd össze a két kezedet....
hülyeség
olvasd el a közleményt
60 napig kotlanak a kérelem elbírálásán és ha lefőtt a kv akkor még 30 nap és fzetik a lé-t
ebből számoltam a legkorábbi ápr 30 körüli időpontot
de ne legyen igazam
2959 hozzászólás
Válasz #1508. hozzászólásra
Nálunk ez a tarifa
Válasz #1504. hozzászólásra
Amúgy a díj a tám összeg 7-9%-a
Válasz #1505. hozzászólásra
A helyszini szemle amúgy ha rendbe van a gép semmi nagy dolog, fényképeznek egy keveset megnézik a matricákat és kész
Válasz #1504. hozzászólásra
Az írás haveri alapon ment régi kapcsolat ő csinálta minden pályázatomat, telepítési, gépes stb. Amúgy én is olvastam a közleményt de igen burkolt. Nálam a fiatal gazdásnál még 2007 ben sem kérték a közlemény szerint nem is küldtem be meg is lett a hiánypótlás ezért küldöm be ez a tuti módszer majd a helyszini szemle során megnézik a beüzemelésit átadási jegyzökönyvet tip bizonyítványt stb.
Válasz #1503. hozzászólásra
149/2008 sz mvh közlemény.
sztem azért nem kérik hogy legyen mit leellenőrizni majd a helyszínen:)))))
Válasz #1503. hozzászólásra
olvasd el a kifizetési kérelemről szóló közleményt!
világosan le van írva mit kell becsatolni
én magamnak irtam a pályázatot így eléggé képben vagyok a pályázatom se lett hiánypótlásos!
mennyit kell fizetni a pályázatírónak a kb 12 milliós nyert pályázat elkészítéséért?
Válasz #1502. hozzászólásra
Neked legyen igazad hogy nem kell de nekem a pályázatíró mondta hogy csatoljuk hozzá. Majd azért kíváncsi leszek kapsz e hiánypótlást majd visszatérünk rá ha aktuális lesz
Válasz #1501. hozzászólásra
nem
Válasz #1500. hozzászólásra
A vásárolt gép számlája nem kell?
Válasz #1499. hozzászólásra
számla nem kell
Válasz #1497. hozzászólásra
Amúgy számlából is másolatott küldesz vagy azt is hitelesítetted ?
Válasz #1497. hozzászólásra
Én az eredetit küldöm ugyis vissza kapom abba legalább nem kötnek bele a hitelesítésért meg még külön rohangálnom kellene egy pecsét és aláírás miatt. Mondjuk tényleg nincs kikötve hogy eredeti
Válasz #1495. hozzászólásra
eredetit?
ne már soha semmiből nem kell eredeti
"- a gép beszerzését követő első kifizetési kérelemhez a vagyonbiztosítás megkötéséről a
biztosítótársaság által hitelesített kötvény másolata.
A biztosítást igazoló bizonylaton feltüntetett, támogatással érintett gép(ek) tételes felsorolása
abban az esetben megfelelő, ha az adott gép(ek) teljes megnevezésén kívül az adott géptételnek
a kifizetési kérelemben benyújtott azonosítója is fel van tüntetve (pl.: motorszám,
alvázszám, gyári szám, egyéb azonosító, stb.). Amennyiben az ügyfél e kötelezettségének
felszólítás ellenére sem tesz eleget, az MVH az ügyfelet a mezőgazdasági, agrárvidékfejlesztési,
valamint halászati támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó
eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvény 71. §-a szerinti mulasztási bírsággal"
Válasz #1489. hozzászólásra
Ez kinél van mert nekem éves szinten a legjobb ajánlat is 53600 Ft az érték ami biztosítva van meg cc 12 millió
Válasz #1492. hozzászólásra
Nem kell az mvht kedvezményezettként feltüntetni, de az eredeti kötvényt kell csatolni a biztosító által hitelesítetve.
Válasz #1490. hozzászólásra
kidobott pénz
magamtól nem kötném
a traktoron van kötelezö is
Válasz #1491. hozzászólásra
trakit
még nem adtam be a bizt kötvényre várok
a kif.kérelemhez csatolni kell
amúgy már elkészítettem az űrlapokat amint megjön a kötvény megy az mvh-hoz a csomag
az mvh a kedvezményezet? olyat kell?
Válasz #1486. hozzászólásra
te már beadtad, trakit vettél?
Ismerős ,én is nagyon sokaltam!Traktorra még elmegy,de ekére,vetőgépre nagyon durva! Tudod nem kérik a közjegyzői bejegyzést,az helyett ezzel szopatnak!
Válasz #1488. hozzászólásra
10 milkós gépárnál kb 160e ft 5 évre előre kifizetve
Válasz #1486. hozzászólásra
És nem is akár milyet! Törés,lopás,elemikár!
Válasz #1485. hozzászólásra
a munkagép is támogatott?
ha igen akkor kell
Válasz #1485. hozzászólásra
mindenre
Válasz #1484. hozzászólásra
munkagépre is kell biztositást kötni, vagycsak trakira?
Válasz #1483. hozzászólásra
http://www.fvm.hu/doc/upload/200704/26_2007_fvm.pdf
Válasz #1482. hozzászólásra
semmi
csak a területet kell művelni!!!!
olvasd el a vonatkozó 2007-s rendeletet és ott meglátod a jogkövetkezményeket
Válasz #1481. hozzászólásra
nem félek csak nem akarok anyit termelni mint amenyit az ü tervben válaltam(még a felét se) vagy azt nem nézik?vagy mondjuk nem azt a növényt csinálom akkor mi van?
Válasz #1478. hozzászólásra
fílsz? valamitűl?
Válasz #1479. hozzászólásra
igy van
ha információim és emlékeim nem csalóak, akkor a befogadott és megítélt határozatban foglalt pályázati összeg 80 %-át minimun fel kell használni, ellenkező esetben a pályázót 5 évre kizárják minden féle támogatásból.
ha nem így van, akkor elnézést.
Válasz #1471. hozzászólásra
ha nem adom be a kifizetési kérelmet lesz belőle valamian bünti mondjuk máskor atol még pályázhatok gépre?
ÉS CSAK 80% LEHET LEHET AZ UTOLSÓ ELŐTTI KÉRELEM ÖSSZEGE MEG KETTŐS KÖNYVELÉST VEZETÖKNEK MÉG ALÁ KELL IRATNI A KÖNYVELŐVEL IS ! HA JÓL ÉRTELMEZEM.
Válasz #1475. hozzászólásra
Ment az e-mail!
Válasz #1472. hozzászólásra
oszkov@gmail.com
Válasz #1471. hozzászólásra
hogyhogy nem kell a péz?
Válasz #1472. hozzászólásra
mire vagy kiváncsi ?
Válasz #1470. hozzászólásra
Maki a nagy nyilvánosság kizárásával hogy tudnánk beszélni?
Válasz #1469. hozzászólásra
Mé durogtam én?
Csak az eredményt vártam, de lehet hogy feleslegesn nyertem mert úgy áll a helyzet hogy nem is veszem fel a lóvét !
Válasz #1469. hozzászólásra
nem sok mindent vállalt be
igaza van
Válasz #1438. hozzászólásra
Nem értem miért durrogtál annyit , ha csak 35-pontod lett és azzal is nyertél. Inkább örülnél az ajándékpénznek. Ilyen alacsony pontszámmal tedd össze a két kezedet....
Válasz #1467. hozzászólásra
Priviben nem tudnánk valahogy beszélni?
Válasz #1466. hozzászólásra
ááááááá ne má:))))
Válasz #1465. hozzászólásra
Az tuti hogy húzni halasztani fogják!
és a 60+30 napot sem tartják be
Válasz #1463. hozzászólásra
ajjó
Válasz #1462. hozzászólásra
Augusztus 21.-i
Válasz #1461. hozzászólásra
ez van
remélem a gépszámlád nem a kérelem benyújtás előtti?!!!!!
Hát én se gondoltam volna hogy a beadástól számított 1 év után lesz csak lóvé!
Válasz #1459. hozzászólásra
hülyeség
olvasd el a közleményt
60 napig kotlanak a kérelem elbírálásán és ha lefőtt a kv akkor még 30 nap és fzetik a lé-t
ebből számoltam a legkorábbi ápr 30 körüli időpontot
de ne legyen igazam