Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
arról nincs infód hogy a fellebezéseket mikor hirdetik ki??meg hogy helyt adnak e azoknak a mezőgazdasági termelők fellebezésének akiknek jár(mindenkinek jár a NACE rev 2 szerint)
megmondtam bazzeg!!!!!!!!!!!!!!!!
annyi infóm volt 9 én hogy minden el nem utasított pályázat nyer mert átcsoportosítottak lóvét
ezért irtam hogy mindenki nyer
A kertészeti ezen a linken:
http://www.mvh.gov.hu/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CH?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/MVH_hu/Tamogatasok/EMVA/T20081212001-Tajekoztato_kerteszeti_gepek
van néhány fiatal gazda pályázat,amiket azért utasitottak el,mert volt beadva bázisjogra kérelem.Mivel ez a döntés jog,és alkotmáyellenes,a Fiatal gazdák szövetsége fog perre menni,az mvh-val.
már a fellebbezési határidő az mvh részéről 1-2 hónapja lejárt,és nincs értesités,Mikula szerint ez már jó jel,hiszen az mvh nemmeri az elutasitást megtenni.Mikula igéretett tett az mvh nak,ha valakit is elutasitanak,nagy balhét kezdeményez.
NEM DE KÖZBEN LETT, ÉS MOST JUTOTT ESZEMBE HOGY MÉG TELEPÍTEK 3,5 HA BORSZŐLŐT .TELEPÍTÉSI ENG. RE VÁROK MOST DE MÁR A TÁPANYAGUTÁNPÓTLÁS MÁR MEGVOLT ÉS A MÉLY FORGATÁS.
akik a bázisjog miatt voltak elutasitva,és megfellebbezték,valószinű nyernek.az AGRYa harcol ezért,és irásos megállapitás is született ezzel kapcsolatban.Én folyamatosan tartom a kapcsolatot Mikula úrral.a héten is bent volt egyeztetni az mvh nál,ma hivom,mi az eredmény.
Válasz #1218. hozzászólásra
na jól van megyek mostmár dolgozni 1 kicsit ugyebár abból kell ,hogy megéljek.-DARÁLÁS ,TAKARÍTOM AZ AVATAR KÉPEN SZEREPLŐ BELORUSZT,MEGVISELTE 1 KICSIT A KAKI SZÓRÁS ÉS SARAS LETT.MAJD ESTE NYOMJUK ÚJRA . O.K.
Válasz #1212. hozzászólásra
MIKOR LESZ EBBŐL KÉZENFOGHATÓDOLOG?-PAPÍR -MÁR CSAK AZÉRT ,MERT JÓL MUTATOTT VOLNA A KARÁCSONYFA ALATT A ZÖLD BÉKA SÁRGA KEREKEKKEL.
én nov 12-én megkaptam már úgyhogy láttam elégszer de én már azt is tudom hogy mindenki nyer akit eddig nem utasítottak el mert van rá pénz a minisztériumban
2959 hozzászólás
Válasz #1255. hozzászólásra
kösz
Válasz #1254. hozzászólásra
HA MÁR ÍGY ÖSSZE JÖTTÜNK 06206272291
Válasz #1253. hozzászólásra
jövö hétre megtudom az évfolyamtársamtól
ok?
Válasz #1250. hozzászólásra
A .urva éltbe !
Ott a nevem !!!!!!!!!!!!!!!!!
Begyütt !
C sak rá ne ba..ak !
akkor gratula
Válasz #1248. hozzászólásra
grat
arról nincs infód hogy a fellebezéseket mikor hirdetik ki??meg hogy helyt adnak e azoknak a mezőgazdasági termelők fellebezésének akiknek jár(mindenkinek jár a NACE rev 2 szerint)
Válasz #1251. hozzászólásra
EZ NYILVÁN BIZALOM GERJESZTŐ VOLT
Válasz #1249. hozzászólásra
1HA SPÁRGA 7 HA TERMŐ SZŐLŐ3.5 HA ÚJ TELEPÍTÉS 1HA BURGONYA 1 HS BARACK
Válasz #1249. hozzászólásra
van
Válasz #1240. hozzászólásra
és van kertészeted?
Válasz #1246. hozzászólásra
HER............ISTVÁN ORGOVÁNY
Válasz #1243. hozzászólásra
de beírta hogy igen
majd leellenőrzik akkor koppan
Válasz #1244. hozzászólásra
mi a neved pusi?
Válasz #1242. hozzászólásra
megmondtam bazzeg!!!!!!!!!!!!!!!!
annyi infóm volt 9 én hogy minden el nem utasított pályázat nyer mert átcsoportosítottak lóvét
ezért irtam hogy mindenki nyer
Válasz #1240. hozzászólásra
nézd meg az enyém is
egy sámsoni is nyert,pedig kertészettel nem foglalkozik egyáltalán.egy mtz 952-est akar venni.
emberek!sikerült nyertem !nye4rtesek között vagyok anévshorban!
misike nyertél te is láttam a neved!!!!
nyertem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1238. hozzászólásra
Ez még a SAPARD lista.
A kertészeti ezen a linken:
http://www.mvh.gov.hu/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CH?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/MVH_hu/Tamogatasok/EMVA/T20081212001-Tajekoztato_kerteszeti_gepek
http://www.mvh.gov.hu/wps/wcm/resources/file/eb468c40f026dc8/Sapard_nyertesek_0506VEGSO_Ok.pdf
Válasz #1236. hozzászólásra
A nyitóoldalon a hírek alatt a pályázatok-támogatások cím alatt
Válasz #1235. hozzászólásra
pontosan, hol?
Ki van írva a nyerteseknévsora az MVH honlapján!!!
Válasz #1233. hozzászólásra
Hogy mik vannak? Te tényleg beleteszed a szőlőt?!
Válasz #1232. hozzászólásra
NEM CSINÁLOM ----KÉSZÍTEM DE IGAZAD VAN
Válasz #1231. hozzászólásra
akkor te szőlőből csinálod !!!
értem ......)))))))
Válasz #1230. hozzászólásra
MELLETT JÓVAL 30 KM
Válasz #1226. hozzászólásra
arany háromszögben vagy ?
Válasz #1228. hozzászólásra
van néhány fiatal gazda pályázat,amiket azért utasitottak el,mert volt beadva bázisjogra kérelem.Mivel ez a döntés jog,és alkotmáyellenes,a Fiatal gazdák szövetsége fog perre menni,az mvh-val.
Válasz #1225. hozzászólásra
MERT MI VA A BÁZIS JOGGAL?
Válasz #1223. hozzászólásra
már a fellebbezési határidő az mvh részéről 1-2 hónapja lejárt,és nincs értesités,Mikula szerint ez már jó jel,hiszen az mvh nemmeri az elutasitást megtenni.Mikula igéretett tett az mvh nak,ha valakit is elutasitanak,nagy balhét kezdeményez.
Válasz #1219. hozzászólásra
NEM DE KÖZBEN LETT, ÉS MOST JUTOTT ESZEMBE HOGY MÉG TELEPÍTEK 3,5 HA BORSZŐLŐT .TELEPÍTÉSI ENG. RE VÁROK MOST DE MÁR A TÁPANYAGUTÁNPÓTLÁS MÁR MEGVOLT ÉS A MÉLY FORGATÁS.
Válasz #1223. hozzászólásra
akik a bázisjog miatt voltak elutasitva,és megfellebbezték,valószinű nyernek.az AGRYa harcol ezért,és irásos megállapitás is született ezzel kapcsolatban.Én folyamatosan tartom a kapcsolatot Mikula úrral.a héten is bent volt egyeztetni az mvh nál,ma hivom,mi az eredmény.
na jól van megyek mostmár dolgozni 1 kicsit ugyebár abból kell ,hogy megéljek.-DARÁLÁS ,TAKARÍTOM AZ AVATAR KÉPEN SZEREPLŐ BELORUSZT,MEGVISELTE 1 KICSIT A KAKI SZÓRÁS ÉS SARAS LETT.MAJD ESTE NYOMJUK ÚJRA . O.K.
Válasz #1221. hozzászólásra
azok már bebukták barátom ezt is tudom
Válasz #1220. hozzászólásra
jóvan neked van igazad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
még a fiatalgazda pályázatra is kell egy pár 10 milla.
Amit irásba foglalnak,még azt se tartsák be,saját meggyőződés.
Válasz #1217. hozzászólásra
terület növelést vállaltál a pályázatban ?
Válasz #1217. hozzászólásra
ne idézd a levelet!!!!!!!!!
hidd el ismerem nekem is ezt irták
Válasz #1215. hozzászólásra
valamennyi tartalmi és formai kellékkel rendelkezik.......ezért befogadta.
Válasz #1214. hozzászólásra
A PRÓFÉTA HANGJAI-t szeretném hallani tőled.
Válasz #1213. hozzászólásra
nyugi !!!!!!!!!
ha befogadták akkor már le is pontozták !!!!
Válasz #1213. hozzászólásra
jövö héten megkapod
a héten született döntés a támogatási keretről pesten
Válasz #1212. hozzászólásra
MIKOR LESZ EBBŐL KÉZENFOGHATÓDOLOG?-PAPÍR -MÁR CSAK AZÉRT ,MERT JÓL MUTATOTT VOLNA A KARÁCSONYFA ALATT A ZÖLD BÉKA SÁRGA KEREKEKKEL.
Válasz #1211. hozzászólásra
én nov 12-én megkaptam már úgyhogy láttam elégszer de én már azt is tudom hogy mindenki nyer akit eddig nem utasítottak el mert van rá pénz a minisztériumban
Válasz #1210. hozzászólásra
OLVASD EL AZ UTOLSÓ MONDATO MÉG 1 SZER
Válasz #1209. hozzászólásra
montam hogy nyersz vazze!!!!!!!!!!!!