Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1156. hozzászólásra
Itt adod el,vagy egyből viszed ki?
Az egy külön műsor,hogy ha neked nem éri meg-mert mondjuk a multi rosszul bánik veled-,akkor az OSZTRÁK termelőnek miért éri meg?Pedig az osztrák termelőnek nem az a minimálbére,mint itt.
Válasz #1154. hozzászólásra
:DDDD
Ajánlhatok forró fürdőt,karóba űlést,vagy esemény utáni tablettát.Hátha akkor hamarabb megjön....(a levél).:DDDD
Amúgy mennyin van a spárga?
Válasz #1138. hozzászólásra
Az ok,de Bácsalmástól Katonatelepig az egy táv fogalom.:o)Nem a helység kell csak a környék.Arra lennék kíváncsi,hogy a Kiskőrös és attól lefelé csinálják -e,mert az már nagyon buckás rész?Már a szőlőt is öntözni kellene.
Válasz #1136. hozzászólásra
Szia Paldoo!
Hogy tetszem?(az avatar alapján)Majd beírod,hogy az avatar a lélek tükre,meg ilyeneket:DDDDDDDDDD
A SPÁRGA EGY NAGYON JÓ NÖVÉNY.Jól lehet tornázni közben.Komolyan,ha nem kell valamit szedni hajlongva rosszul érzem magam,vagy úgy is mondhatom,hogy nagyon jó a hajlongós szedés a gerincemnek,meg úgy általában is.
Válasz #1133. hozzászólásra
Én is szoktam így lenni,néhány év után bele szoktam én is unni ebbe-abba.
Próbáltalak megkeresni iwiwen és az első név egy ,,Filmfarmos" hölgy.N amindegy ,az én netem nagyon lassú ezért,,aludtam el",de ha akarsz szép leandereket látni,akkor nézd meg:
Sáfrány Tibor Gyula Nyírbátor !
Azt hittem Kertis vagy.
Válasz #1130. hozzászólásra
Gratula.
Nem szabad itt ílyeneket írni,mert van néhány végtelenűl tapló itt a fórumon és azonnal nekedugranak.Nem bírják itt a kavalifikált embereket.Persze a többség normális,de az a néhány teljesen lezülleszti az egészet.Csak óvatosan.
Te vagy a ,,Filmfarmos"?
A spárga a Tietek?Hanyadik éves?
Válasz #1129. hozzászólásra
FEHÉRNÉ DR-NAK
ANNAK IDEJÉN ÉN VOLTAM AZ ETALON EZEN A SPÁRGAVONALON ----MAGONCNEVELÉSTŐL A SPÁRGATERMELÉSIG PEDIG ÉN NEM JÁRTAM KERTÉSZETIRE.
Válasz #1128. hozzászólásra
Nem aludtam el.Már nem tanított,de a sulival szemben lakik és vettem tőle kipróbálásra egy kis tasakkal.Sajna el meg nem vetettem,mert -ha szerencsém van-költözés előtt állok.Mondjuk tavasszal már a magoncokat csak megnevelem,aztán majd lesz velük valami.
2008.12.09
Folyamatosan postázzák a kertészeti gép támogatások határozatait
A 2008-ban beadott EMVA kertészeti gép támogatási kérelmekről végre döntés született. Sajnos ezek gyakran elutasítóak.
Az elutasítások indoka túlnyomó részben az, hogy a kérelmező nem folytat kertészeti tevékenységet.
Véleményünk szerint ez az indoklás sem gyakorlatban, sem jogilag nem állja meg a helyét. Azok a pályázók ugyanis, akik szántóföldi növénytermesztésbe integrálva szántóföldi zöldség-gyümölcs termesztést is végeznek, azt nem mindig szerepeltetik külön TEÁOR számmal okmányaikon. Sokan vannak olyanok is, akik most a gépek beszerzése után akartak egyéb mezőgazdasági tevékenységük mellett kertészetbe is belekezdeni, hiszen a gazdasági válság hatására egyre nehezebb lesz eltartani a mezőgazdasági munkaerőt. A kertészet pedig nagyobb intenzitása miatt adott területen több munkaerőt képes eltartani.
Az eredeti kiírásokban (FVM rendelet és MVH közlemény) nyoma nem volt, hogy a pályázóknál előírás lenne a kertészeti tevékenység bizonyítása. Ezt az Agrárkamarán keresztül hivatalos úton megkértük az MVH illetékes osztályától, ahonnan azt az írásbeli információt kaptuk, hogy „az MVH nem szűkítheti le saját hatáskörben a pályázók körét”.
Fentiek tudatában nagyon sok fellebbezés fog beérkezni az MVH-hoz és mi kíváncsian várjuk a fejleményeket…
Válasz #1120. hozzászólásra
Franco el Qro ujjaival kér utolsó segítséget,miután beletaposta a nép a földbe.:DD
Milyen fajta?(nehogy azt írd,hogy halványított ,mert nekiugrok a monitornak:DDD)A Vilmorinost nagyon jónak mondják.A volt kecskeméti tanár-a spárgapéci- hozza be.
Válasz #1116. hozzászólásra
Ezt még éppen nekem is elhozza a postás bácsi.Amikor ide jön aznap előre totemmel,barlangrajzokkal készül és nem tudni,hogy ki lesz a győztes,mármint a kutyáim jóllaknak finom postás lábszárral,vagy a postás megmenekül és eléri élve az utat.:DDDDMás szórólapot meg sem kísérelnek idehozni:DDDD
2959 hozzászólás
Válasz #1158. hozzászólásra
A 30 disznó,meg a 9 hektár szőlő hoz neked annyit,mint amennyit elrabol tőled a nepper?
Válasz #1157. hozzászólásra
TERMELNI IS MEG SZEDNI IS MEG MÉG NAPI 700 KM AUTÓZNI MEG MÉG AZ MELLETT RENDBETARTANI 9 HA SZŐLŐT 20-30 DB DISZNÓT --------HÁT NEM KIVÁNOM.
Válasz #1156. hozzászólásra
Itt adod el,vagy egyből viszed ki?
Az egy külön műsor,hogy ha neked nem éri meg-mert mondjuk a multi rosszul bánik veled-,akkor az OSZTRÁK termelőnek miért éri meg?Pedig az osztrák termelőnek nem az a minimálbére,mint itt.
Válasz #1155. hozzászólásra
1ha
Válasz #1154. hozzászólásra
:DDDD
Ajánlhatok forró fürdőt,karóba űlést,vagy esemény utáni tablettát.Hátha akkor hamarabb megjön....(a levél).:DDDD
Amúgy mennyin van a spárga?
MÁR ÚGY VÁROM MINT ,AKINEK "NEM AKAR MEGJÖNNI".
MA ISMÉT SEMMI.
Válasz #1147. hozzászólásra
NEM.
Válasz #1149. hozzászólásra
A kisfiam .A nyáron fogta első halát :egy szép nagy törpeharcsa a Holt-Szamosból.
Válasz #1149. hozzászólásra
Ha sötét a kép akkor TUTKÓ!!!!!!!
Nagy árnyékot vet......
Válasz #1148. hozzászólásra
megnéztem a neandereidet
te vagy azon a sötét képen?
Válasz #1145. hozzászólásra
Á! Paldoo a normálisak közül való.
Válasz #1146. hozzászólásra
nem kaptál semmit ma se az mvh tól?
Válasz #1145. hozzászólásra
T E N T E_
Válasz #1144. hozzászólásra
DE NEM B......................GATJÁTOK 1 MÁST?
Válasz #1137. hozzászólásra
laza
De vlm. nagy dinnye jobb lenne.
Válasz #1141. hozzászólásra
Az Aldiban meg osztrák spárgát árulnak....
Itt is azt mondják,hogy a termelők aug 15-i beszállításig vannak kifizetve.
Válasz #1140. hozzászólásra
KISKŐRŐS 28 KM KECSKEMÉT 30KM LAJOSMIZSE 50 IZSÁK 11 HOZZÁNK
CSAK MÁR AZ ÉRETELME MARAD EL ---------EXTRA FULLEXTRA SPÁRGÁT NEM TERMELEK 200-250 FT BIZOMÁNYOS ÁRÉRT
Válasz #1138. hozzászólásra
Az ok,de Bácsalmástól Katonatelepig az egy táv fogalom.:o)Nem a helység kell csak a környék.Arra lennék kíváncsi,hogy a Kiskőrös és attól lefelé csinálják -e,mert az már nagyon buckás rész?Már a szőlőt is öntözni kellene.
Válasz #1134. hozzászólásra
EZ CSAK KISKORI BECENEVEM.
Válasz #1135. hozzászólásra
BÁCS-I
Szia Paldoo!
Hogy tetszem?(az avatar alapján)Majd beírod,hogy az avatar a lélek tükre,meg ilyeneket:DDDDDDDDDD
A SPÁRGA EGY NAGYON JÓ NÖVÉNY.Jól lehet tornázni közben.Komolyan,ha nem kell valamit szedni hajlongva rosszul érzem magam,vagy úgy is mondhatom,hogy nagyon jó a hajlongós szedés a gerincemnek,meg úgy általában is.
Válasz #1132. hozzászólásra
:-)))))))
Miért nem szereted szegénykét?
Pedig olyan príma neki a szedése! :-))))))))))
Gondolom Bács,vagy dél-Pest megyi vagy,melyik környékről?
Én is szoktam így lenni,néhány év után bele szoktam én is unni ebbe-abba.
Próbáltalak megkeresni iwiwen és az első név egy ,,Filmfarmos" hölgy.N amindegy ,az én netem nagyon lassú ezért,,aludtam el",de ha akarsz szép leandereket látni,akkor nézd meg:
Sáfrány Tibor Gyula Nyírbátor !
Azt hittem Kertis vagy.
Válasz #1131. hozzászólásra
MI AZ A FILMFARM?
Válasz #1131. hozzászólásra
SAJÁTOM ÉS6 ÉVES VOLT DE MÁR NAGYON UTÁLOM ---------13 ÉVE SZEDEM MÁR!AZ ELÓZÓVEL EGYÚTT
Válasz #1130. hozzászólásra
Gratula.
Nem szabad itt ílyeneket írni,mert van néhány végtelenűl tapló itt a fórumon és azonnal nekedugranak.Nem bírják itt a kavalifikált embereket.Persze a többség normális,de az a néhány teljesen lezülleszti az egészet.Csak óvatosan.
Te vagy a ,,Filmfarmos"?
A spárga a Tietek?Hanyadik éves?
Válasz #1129. hozzászólásra
FEHÉRNÉ DR-NAK
ANNAK IDEJÉN ÉN VOLTAM AZ ETALON EZEN A SPÁRGAVONALON ----MAGONCNEVELÉSTŐL A SPÁRGATERMELÉSIG PEDIG ÉN NEM JÁRTAM KERTÉSZETIRE.
Válasz #1128. hozzászólásra
Nem aludtam el.Már nem tanított,de a sulival szemben lakik és vettem tőle kipróbálásra egy kis tasakkal.Sajna el meg nem vetettem,mert -ha szerencsém van-költözés előtt állok.Mondjuk tavasszal már a magoncokat csak megnevelem,aztán majd lesz velük valami.
Válasz #1125. hozzászólásra
ELALUDTÁL?
Válasz #1126. hozzászólásra
2008.12.09
Folyamatosan postázzák a kertészeti gép támogatások határozatait
A 2008-ban beadott EMVA kertészeti gép támogatási kérelmekről végre döntés született. Sajnos ezek gyakran elutasítóak.
Az elutasítások indoka túlnyomó részben az, hogy a kérelmező nem folytat kertészeti tevékenységet.
Véleményünk szerint ez az indoklás sem gyakorlatban, sem jogilag nem állja meg a helyét. Azok a pályázók ugyanis, akik szántóföldi növénytermesztésbe integrálva szántóföldi zöldség-gyümölcs termesztést is végeznek, azt nem mindig szerepeltetik külön TEÁOR számmal okmányaikon. Sokan vannak olyanok is, akik most a gépek beszerzése után akartak egyéb mezőgazdasági tevékenységük mellett kertészetbe is belekezdeni, hiszen a gazdasági válság hatására egyre nehezebb lesz eltartani a mezőgazdasági munkaerőt. A kertészet pedig nagyobb intenzitása miatt adott területen több munkaerőt képes eltartani.
Az eredeti kiírásokban (FVM rendelet és MVH közlemény) nyoma nem volt, hogy a pályázóknál előírás lenne a kertészeti tevékenység bizonyítása. Ezt az Agrárkamarán keresztül hivatalos úton megkértük az MVH illetékes osztályától, ahonnan azt az írásbeli információt kaptuk, hogy „az MVH nem szűkítheti le saját hatáskörben a pályázók körét”.
Fentiek tudatában nagyon sok fellebbezés fog beérkezni az MVH-hoz és mi kíváncsian várjuk a fejleményeket…
Székely Gyöngyvér
Válasz #1125. hozzászólásra
tanított DR ............BÉLÁNÉ?
Franco el Qro ujjaival kér utolsó segítséget,miután beletaposta a nép a földbe.:DD
Milyen fajta?(nehogy azt írd,hogy halványított ,mert nekiugrok a monitornak:DDD)A Vilmorinost nagyon jónak mondják.A volt kecskeméti tanár-a spárgapéci- hozza be.
Válasz #1122. hozzászólásra
békés itt van a bonduelle meg a globus hűtőipar
nálunk meg villamososat:)
Válasz #1121. hozzászólásra
te hol lakszhogy ismered ezt a növényt?
ahát......... meg én is hogy felismertem
Válasz #1119. hozzászólásra
na ugye kertészetis vagyok.
párga?
Ezt még éppen nekem is elhozza a postás bácsi.Amikor ide jön aznap előre totemmel,barlangrajzokkal készül és nem tudni,hogy ki lesz a győztes,mármint a kutyáim jóllaknak finom postás lábszárral,vagy a postás megmenekül és eléri élve az utat.:DDDDMás szórólapot meg sem kísérelnek idehozni:DDDD
Válasz #1115. hozzászólásra
várod már mi?
majd a jövő héten))))))))
Válasz #1115. hozzászólásra
Márcsak azért ,mert nekem csak METRO-S szórólapot!
Mit hozott a Póstás ámberek?
Válasz #1112. hozzászólásra
Kérsz?
Mert akkor minnyá kaphatsz! :-))))))
Válasz #1112. hozzászólásra
az jó
Válasz #1111. hozzászólásra
én még semmit nem kaptam
Válasz #1110. hozzászólásra
a lófaxt ....................... az elutasításokat igen a befogadók meg már 1 hónapja lassan a kezünkben vannak
a farmit honlapján is azt irták ,hogy már postázzák a határozatokat