Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
növénytermesztés és állattenyésztés volt regisztrálva az én nevemen de kellet zöldségtermesztés is a falugazdász megcsinálta és kész. A csabi mvh-nál voltam én is még az elején adat egyeztetés miatt mert már nem volt jó az elején valami. Egy faszihoz kerültünk az úgy beszélt velem meg anyámmal hogy szinte kiabált, meg ilyen lenézően szabályosan majdnem hogy azt mondta te parasztok. Én baromiúl birom az ilyet már a munkámból beletanultam de 3 perc után majdnem beszóltam neki de muszáj volt türtőztetni magam ha valami kis esélyt akarok magamnak
Hát remélem de nekem elöszőr vissza csapták mert valamilyen adat nem volt jó régebben leírtam mi is volt az , most kb 1 hete megint vissza küldték mert nem volt beregisztrálva a zöldség termesztés na azt is megcsináltuk. A muter felhívta miután beküldte Csabára az MVH-hoz hogy mi a helyzet azt mondták most már minden rendben továbbították.Magyarul eddig még nem látta olyan ember aki rámondta volna az áment hogy nyert vagy sem!
gondolom csak jó lenne ha nyernél !
szerintem aki nem kertészetis mert csak próbálkozott már elutasították aki nem kapott elutasítót az már valószínűleg nyer
Én már meguntam a kérdezősködést , már azt se bánom ha nem nyerek legalább nem baszogatnak majd, mert azt nagyon tudják de az időhatárt azt nem tudják!
persze tudom de ha mindent összenéznek akkor biztos még páran kiesnek ilyen olyan indokkal.
A héten eldől mennyi lé lesz a kertészetre elkülönítve és a jövö hét elején meglesz a nyertes lista.
Mindenkit szoktak kóstolgatni, kap beszólogatást, de ő képtelen ezeket kezelni, rendszerint gyorsan átmegy állatba, aztán meg később azt állítja, hogy őt anyázták.
Kertész fenyegette? Nem értem az egészet . Nekem nincs bajom Janival se és vele se, de ha figyelmen kívül hagyná a beszólásokat, szerintem rövid időn belül elmaradnának.
Csak hülyülés... Jani X-t fenyegette egyszer, hogy megkeresi. Egész hajtóvadászatot indított utána. Mint egy folytatásos kabaré...
Egyébként szerintem Palkó sincs fent. De ez csak sejtés.
2959 hozzászólás
Válasz #908. hozzászólásra
teáor?
értem
Válasz #907. hozzászólásra
növénytermesztés és állattenyésztés volt regisztrálva az én nevemen de kellet zöldségtermesztés is a falugazdász megcsinálta és kész. A csabi mvh-nál voltam én is még az elején adat egyeztetés miatt mert már nem volt jó az elején valami. Egy faszihoz kerültünk az úgy beszélt velem meg anyámmal hogy szinte kiabált, meg ilyen lenézően szabályosan majdnem hogy azt mondta te parasztok. Én baromiúl birom az ilyet már a munkámból beletanultam de 3 perc után majdnem beszóltam neki de muszáj volt türtőztetni magam ha valami kis esélyt akarok magamnak
Válasz #906. hozzászólásra
csabán nem tudnak semmit ezekre semmi nincs bízva azon kívül hogy felrögzítsék az adatokat ?
hova kellett a kertészetet regisztrálni vagy mi?
Válasz #905. hozzászólásra
Hát remélem de nekem elöszőr vissza csapták mert valamilyen adat nem volt jó régebben leírtam mi is volt az , most kb 1 hete megint vissza küldték mert nem volt beregisztrálva a zöldség termesztés na azt is megcsináltuk. A muter felhívta miután beküldte Csabára az MVH-hoz hogy mi a helyzet azt mondták most már minden rendben továbbították.Magyarul eddig még nem látta olyan ember aki rámondta volna az áment hogy nyert vagy sem!
Válasz #904. hozzászólásra
gondolom csak jó lenne ha nyernél !
szerintem aki nem kertészetis mert csak próbálkozott már elutasították aki nem kapott elutasítót az már valószínűleg nyer
Válasz #903. hozzászólásra
Tudod a remény hal meg utoljára!
Válasz #902. hozzászólásra
ok te tudod ...........de ne add fel !
Válasz #901. hozzászólásra
Én már meguntam a kérdezősködést , már azt se bánom ha nem nyerek legalább nem baszogatnak majd, mert azt nagyon tudják de az időhatárt azt nem tudják!
Válasz #900. hozzászólásra
ha kevés járj utánna te is!!!!
hátha többet tudsz meg!
Válasz #898. hozzászólásra
Az kevés!!!!
Válasz #896. hozzászólásra
Tudsz jó kovácsot a megyébe?
Válasz #897. hozzászólásra
ugytudom !
Válasz #895. hozzászólásra
Tuti hogy lesz jövőhéten eredmény mindenkinek???????????????????????????????????
Válasz #887. hozzászólásra
nem marad bent a lovettából,hiszen még vannak fiatal gazdák,akik határozatra várnak,meg a megfellebbezett pályázatok is pénzre várnak.
Válasz #894. hozzászólásra
persze tudom de ha mindent összenéznek akkor biztos még páran kiesnek ilyen olyan indokkal.
A héten eldől mennyi lé lesz a kertészetre elkülönítve és a jövö hét elején meglesz a nyertes lista.
Válasz #893. hozzászólásra
Avval ha én kiesek az még nem biztos!!
Válasz #892. hozzászólásra
nagyobbak az én esélyeim legalább
Akkor bukta!!!!
Válasz #888. hozzászólásra
sajnos a kiírás nem volt egyértelmű, szokás szerint
Válasz #886. hozzászólásra
ezt már rég tárgyaltuk a topicban is
bizigaza
szerintem ez a természetes, elvégre kertészet támogatására írták ki, nem?
akkor szerintem bennmarad bőven lovettából
Ma beszéltem egy MVH-sal és azt mondta hogy nem elég ha valaki a pályázatba kertészeti kultúrat írt hanem összevetik a területalapú támogatásával is!
Válasz #884. hozzászólásra
honnan tudod?
Válasz #879. hozzászólásra
De biza! Nem emlékszel? De spongyát rá!
Válasz #882. hozzászólásra
Jó érvelés.
Hát én se.
De ha felelevenítitek mindenre emlékszem ám. hehe
Válasz #881. hozzászólásra
mitudomén
Válasz #880. hozzászólásra
Márminthogy írtam.
Válasz #879. hozzászólásra
Mit mondtam akkor neked he?
Válasz #873. hozzászólásra
annakidején sem én kezdtem az idétlen beszólásokat b..meg
Válasz #877. hozzászólásra
Annak a kondenzátora. Így van.
Válasz #847. hozzászólásra
légkondi?
én végigültem egy unalmas mozit, mikor itt meg fullos volt a hangulat:DDDDD,
Válasz #873. hozzászólásra
:)))
Lehet téged azért kóstólgat, mert hurkának néz!:))
Válasz #872. hozzászólásra
Ezt a kérdést azért magadnak is feltehetnéd!!!!
Válasz #872. hozzászólásra
Hát nemis tudom Te kolbász!
Válasz #871. hozzászólásra
de minek kóstolgatni bárkit is ?
ezért van ez a fórum??
Válasz #869. hozzászólásra
Mindenkit szoktak kóstolgatni, kap beszólogatást, de ő képtelen ezeket kezelni, rendszerint gyorsan átmegy állatba, aztán meg később azt állítja, hogy őt anyázták.
Válasz #869. hozzászólásra
Gyerünk át a OFF -ba!
Válasz #865. hozzászólásra
Én mostanában nem voltam itt. Miért pipult be Kertész? (Most nincs kedvem visszanézni)
Válasz #866. hozzászólásra
Ez itt a kérdés!
Válasz #864. hozzászólásra
Vajon miért?
Válasz #861. hozzászólásra
Fenn vagy amúgy JaniX?
Válasz #861. hozzászólásra
Vigyázz, ott áll mögötted!!! Hu!!! (Két kéz a vállakon...)
Válasz #863. hozzászólásra
Csodálkozom , h. tegnap este nrem ment át az egész fórum pankrációba.
Válasz #862. hozzászólásra
Hát ez az!
Válasz #860. hozzászólásra
Kertész fenyegette? Nem értem az egészet . Nekem nincs bajom Janival se és vele se, de ha figyelmen kívül hagyná a beszólásokat, szerintem rövid időn belül elmaradnának.
Válasz #860. hozzászólásra
Azt nem értem, h. egy ilyen zseni, hogy nem bír megtalálni? :))))
Válasz #859. hozzászólásra
Csak hülyülés... Jani X-t fenyegette egyszer, hogy megkeresi. Egész hajtóvadászatot indított utána. Mint egy folytatásos kabaré...
Egyébként szerintem Palkó sincs fent. De ez csak sejtés.