Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Csak úgy tudtam kapni ilyen gumit hogy felhívtam a kereskedőt hogy a telepen levő trakiról vegyünk le. A legjobb gumi beszerzőjük azt mondta 3 hét mire lesz mondom addigra kitavaszodik a gépnek meg most kell dolgozni!!
Te Kertész ! Én asszem te idegileg kicsit gyenge vagy. Mondtam már sokszor, h. ne kapd fel a vizet rögtön. Sokkal könnyebb lenne az életed szerintem. Nem beszélve arról, h. amit leírtál súrolja az életveszélyes fenyegetés határát.
:-))))
Amikor mi bérmunkáztunk(10-15 éve),így nézett ki egy tavaszi menet.
16145 végezte a talaj előkészítést,mtz vetett,a T4K,vagy rába 15 meg vegyszerezett utána:-)))
Ez néha 370ha volt:-)))
Érdekes technológia volt,de működött.és abban az időben precíznek volt nevezhető.
Válasz #768. hozzászólásra
Na úgy látom elkezdted nyomix.Neked mi közöd van a vagyonomhoz,meg még ha látni is szeretnéd itt szurkálnálak agyon vasvillával és ütnélek ,amíg mozogsz.Azzal a bigyóval szívózzál,ami veled egyidős és a lábad között van!
Neked meg nincs iskolád és arra vagy büszke.Butulsz a sörtől (te írtad) és ennek örülsz.Az ilyen senkiháziak miatt tart itt az ország,ahol most.Az ilyen kötözködős szellemi nyomoroncok miatt,ahelyett,hogy normálisan diskurálhatna a banda te nekiállsz megint szemétkedni.Te csak foglalkozzál az ifa traktoroddal,amiről nem lehet tudni,hogy teherautó,vagy járvaszecskázó,mert nem sok traktorkinézete van.Na most lett elég belőled,meg abból,hogy a magánéletemmel mocskoskodsz.MEGKERESLEK,de észre sem fogod venni,hogy ki hol volt.(meg mi)Csak figyelj !
Múltkor volt a TV-ben , h. az EU leggazdagabb államai közé sorolt Ausztriában nyitottak szegény nincstelenek számára olyan boltokat, h. a majdnem lejáró szavatosságú élelmiszereket ott eladhassák ami a nagy áruházak polcairól lekerül. Természetesen olcsóbban. A nyitás napján nem fértek be az emberek az áruházba. ( pedig biztos volt akkora mint egy teszkó. Ebből csak azt akartam kihozni h. panelproli mindenütt van a világon.
Csendesen olvasgatom, hogy van aki azt mondja h. Mo-n csak gagyi kínai cucc van. Namost amilyen csúcstechnikát használunk : számítástechnikai cuccok, GPS, mobiltelefon stb, nagyon ritka kivétellel, de mind kínában készül.A ruházati csúcs-csúcs divattermékek szintén. Ezeknek a szállítása olcsóbb , tehát hamarabb jutnak hozzánk. De hamarosan itt lesznek az ottani korlátlan pénzeszközök felhasználásával készülő minden egyéb más HI-TECH cuccok is az európai piacon.
Szerintem soha nem számolják(számoljuk)
Bár néha felllehetők nyomkban:azért veszek egy jó traktort,nehogymá egy szarba menjek tönkre!
És igaza van teljesen!
Inkább traktort vegyen,mint a tb-nek adja!
Válasz #767. hozzászólásra
Engem ezekért a ,,dogmáiémért" itt összeharapdáltak a többiek és én lettem a főgonosz.Nem ide valók ezek a TÉNYEK,mert mindjárt kapsz Te is,mint én meg Josey...
Írtam neked emilt.
"Nem állítom hogy csak ezekkel a gépekkel lehet versenyképesen termelni,viszont ezekkel könnyebb!"
Ezzel a résszel egyetértek. A kérdés, hogy a magyar paraszt számolja-e a saját munkaerejét, idejét, és az egészségét. Ezek sokszor nem forintosíthatók.
"hát" van 1 csávó, aki ltzvel kezte, ésmost kisfülkés nyócvanasa van, de 8éves fia hajtja.
Na ennek a csávónak többszáz millás vagyona van (még nem láttuk)
Ez egy példa, de az is igaz, h. rohadt okos ez a pali.
Meg van 1 csomó iskolája.
Nem törvényszerű,de én ezt látom.(sajnos,vagy nem sajnos)
Valaki elindult a kilncvenes években,valamivel....mtz....zetor.....leselejtezett lajta vetőgép.stb.
Ha valaki nemcsak a pénzt vette ki,akkor ma eljutott valahová.Jd,IH traktor,waderstad vetőgép,vn eke.,stb.....
A világ nem áll meg.
Nem állítom hogy csak ezekkel a gépekkel lehet versenyképesen termelni,viszont ezekkel könnyebb!
Haladni kell,és mindig nyitottnak lenni!
2959 hozzászólás
Válasz #808. hozzászólásra
Csak ismételni tudom: Kerti kirohanásainál jóval kevesebbért lettek itt már felfüggesztve emberek.
Min meg akartok ölni??
Elég szánalmas, egy rossz szót se szóltam hozzátok.
Válasz #805. hozzászólásra
Te ki vagy?
Jossey?:))
Válasz #805. hozzászólásra
Akkor már ketten vagyunk!!
egyetértek a 781 h. szólással
Válasz #803. hozzászólásra
Csak úgy tudtam kapni ilyen gumit hogy felhívtam a kereskedőt hogy a telepen levő trakiról vegyünk le. A legjobb gumi beszerzőjük azt mondta 3 hét mire lesz mondom addigra kitavaszodik a gépnek meg most kell dolgozni!!
Válasz #801. hozzászólásra
Hát az télleg izgi.
a googlbe beírva nem találsz ilyet
Válasz #800. hozzászólásra
ááááááááááááá
szerintem a világon nincs ilyen
280/70 r16
Válasz #798. hozzászólásra
milyen 7,5x16?
Válasz #797. hozzászólásra
Én nem ismerlek téged emberileg, de azt hiszem TE se ismersz engem hogy milyen vagyok mint magán ember!
Válasz #795. hozzászólásra
Ja, az elsőt, egy vas csővel nem is az hogy kúrva drága hanem hogy nincs az egész országban . Egyéb ként 93000 ft az első gumi.
Válasz #796. hozzászólásra
Gondolom amúgy se...
Válasz #794. hozzászólásra
Csak ha velem is úgy viselkednek akkor nem kell csodákat várni tőlem!!
Válasz #792. hozzászólásra
Szétvágattad valamivel?
Válasz #789. hozzászólásra
Hát tégedse kell félteni, ha tahón viselkedésről van szó...
Válasz #791. hozzászólásra
aki akar
Válasz #790. hozzászólásra
Ha már itt vagy mond meg a Lamborghinis barátodnak KÚRVÁRA vigyázzon a traki gumijára mert baszott drága!!!!
Válasz #790. hozzászólásra
szerintem lépjünk át az offtopicba!
Válasz #789. hozzászólásra
Nekem egyikükkel sincs semmi bajom, de hidd el vannak olyan dolgok , amiket jobb ha elenged a füle mellett az ember és akkor nincs háború.
Válasz #787. hozzászólásra
Én teljesen egyet értek kertésszel VALAKI mindig kóstolgat valakit és ezek után ne szóljon be nem hiszem hogy sokan kibírnánk!!!
Válasz #786. hozzászólásra
Barátom,mikor a szegénység ba....a a nyomorúságot...........:-))))))
Ez volt,és működött.
Viszont nyalván tovább kell lépni!
Válasz #785. hozzászólásra
Ne bántsátok már egymást!
Kertész,ez neked is szólt!!!!!!!!!
Válasz #782. hozzászólásra
Naná, hogy a fülke nélküliek vegyszereztek!!! :)))
Tegnap nem vót semmi balhé, mer nem voltál..
Amúgy én nem szóltam hozzád, sem rólad...
Válasz #781. hozzászólásra
Te Kertész ! Én asszem te idegileg kicsit gyenge vagy. Mondtam már sokszor, h. ne kapd fel a vizet rögtön. Sokkal könnyebb lenne az életed szerintem. Nem beszélve arról, h. amit leírtál súrolja az életveszélyes fenyegetés határát.
Válasz #781. hozzászólásra
Ez király volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #779. hozzászólásra
:-))))
Amikor mi bérmunkáztunk(10-15 éve),így nézett ki egy tavaszi menet.
16145 végezte a talaj előkészítést,mtz vetett,a T4K,vagy rába 15 meg vegyszerezett utána:-)))
Ez néha 370ha volt:-)))
Érdekes technológia volt,de működött.és abban az időben precíznek volt nevezhető.
Na úgy látom elkezdted nyomix.Neked mi közöd van a vagyonomhoz,meg még ha látni is szeretnéd itt szurkálnálak agyon vasvillával és ütnélek ,amíg mozogsz.Azzal a bigyóval szívózzál,ami veled egyidős és a lábad között van!
Neked meg nincs iskolád és arra vagy büszke.Butulsz a sörtől (te írtad) és ennek örülsz.Az ilyen senkiháziak miatt tart itt az ország,ahol most.Az ilyen kötözködős szellemi nyomoroncok miatt,ahelyett,hogy normálisan diskurálhatna a banda te nekiállsz megint szemétkedni.Te csak foglalkozzál az ifa traktoroddal,amiről nem lehet tudni,hogy teherautó,vagy járvaszecskázó,mert nem sok traktorkinézete van.Na most lett elég belőled,meg abból,hogy a magánéletemmel mocskoskodsz.MEGKERESLEK,de észre sem fogod venni,hogy ki hol volt.(meg mi)Csak figyelj !
Válasz #759. hozzászólásra
Múltkor volt a TV-ben , h. az EU leggazdagabb államai közé sorolt Ausztriában nyitottak szegény nincstelenek számára olyan boltokat, h. a majdnem lejáró szavatosságú élelmiszereket ott eladhassák ami a nagy áruházak polcairól lekerül. Természetesen olcsóbban. A nyitás napján nem fértek be az emberek az áruházba. ( pedig biztos volt akkora mint egy teszkó. Ebből csak azt akartam kihozni h. panelproli mindenütt van a világon.
Válasz #776. hozzászólásra
Kis kertekbe jó az. Bár ahogy nézem a hirdetéseket, egy jobb állapotú nem is olyan olcsó.
Válasz #774. hozzászólásra
Nem a tbnek, az orvosnak. A tbnek egészségesen is perkálni kell.
Válasz #775. hozzászólásra
Szerintem nem erről volt szó, csak hogy a kínai hallatán még az olcsó, gagyi kattan be. MÉG!!!
Válasz #772. hozzászólásra
Igazad van!
de ami mégolcsóbb:tz4k-14b!!!!
Csendesen olvasgatom, hogy van aki azt mondja h. Mo-n csak gagyi kínai cucc van. Namost amilyen csúcstechnikát használunk : számítástechnikai cuccok, GPS, mobiltelefon stb, nagyon ritka kivétellel, de mind kínában készül.A ruházati csúcs-csúcs divattermékek szintén. Ezeknek a szállítása olcsóbb , tehát hamarabb jutnak hozzánk. De hamarosan itt lesznek az ottani korlátlan pénzeszközök felhasználásával készülő minden egyéb más HI-TECH cuccok is az európai piacon.
Válasz #769. hozzászólásra
Szerintem soha nem számolják(számoljuk)
Bár néha felllehetők nyomkban:azért veszek egy jó traktort,nehogymá egy szarba menjek tönkre!
És igaza van teljesen!
Inkább traktort vegyen,mint a tb-nek adja!
Engem ezekért a ,,dogmáiémért" itt összeharapdáltak a többiek és én lettem a főgonosz.Nem ide valók ezek a TÉNYEK,mert mindjárt kapsz Te is,mint én meg Josey...
Írtam neked emilt.
Válasz #769. hozzászólásra
De ha csak a "betett és kivett" :-) forintokat számoljuk, az MTZ és társai verhetetlenek. Ez is egy nézőpont, és ez is működik.
Válasz #770. hozzászólásra
Nem: Várjál, csak lassú a net...
Te Johni!
Ez most elég ködös vóóóót..........:-)))))))))
"Nem állítom hogy csak ezekkel a gépekkel lehet versenyképesen termelni,viszont ezekkel könnyebb!"
Ezzel a résszel egyetértek. A kérdés, hogy a magyar paraszt számolja-e a saját munkaerejét, idejét, és az egészségét. Ezek sokszor nem forintosíthatók.
"hát" van 1 csávó, aki ltzvel kezte, ésmost kisfülkés nyócvanasa van, de 8éves fia hajtja.
Na ennek a csávónak többszáz millás vagyona van (még nem láttuk)
Ez egy példa, de az is igaz, h. rohadt okos ez a pali.
Meg van 1 csomó iskolája.
Válasz #762. hozzászólásra
Nem törvényszerű,de én ezt látom.(sajnos,vagy nem sajnos)
Valaki elindult a kilncvenes években,valamivel....mtz....zetor.....leselejtezett lajta vetőgép.stb.
Ha valaki nemcsak a pénzt vette ki,akkor ma eljutott valahová.Jd,IH traktor,waderstad vetőgép,vn eke.,stb.....
A világ nem áll meg.
Nem állítom hogy csak ezekkel a gépekkel lehet versenyképesen termelni,viszont ezekkel könnyebb!
Haladni kell,és mindig nyitottnak lenni!
Válasz #764. hozzászólásra
Nem!
Én nem vok gazdaság:)).
Válasz #763. hozzászólásra
Ja, ja!!
Te vagy az élő példa mi? :-))))))))
Mondjak konkrét példát?
Válasz #756. hozzászólásra
Ez nem törvényszerű!!!
Válasz #758. hozzászólásra
Idegbajt kapok ettől a fogaskecskédtől.:o))
Na majd adok én neked párját!
Válasz #759. hozzászólásra
szerinted!
Gondolod ott nincs panelproli?