Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz vénkabi #14689. hozzászólásáraDezsőbátyó tavaly nem sikerült,idén talán lesz valami,te tudod mekkora vagyok szem magasságig ér ,a permetező full fel van emelve,a traktorhátsó 28,4x38
Válasz Claastra. #14687. hozzászólásáraGabi bácsi! Bújócskát vagy nyuszi ül a fűben.t játszol? Ez is egy módszer a bogár leverésére.
Különben szép, sűrű virágúnak látszik.
Válasz csoppika #14676. hozzászólásáraVan árlistám, nem is a legrosszabb, a többihez viszonyítva, egész jó, és ebből még egész jó kedvesség szokott lenni, remélem idén is megmarad a jó szokás....
Válasz csoppika #14676. hozzászólásáraVan árlistám, nem is a legrosszabb, a többihez viszonyítva, egész jó, és ebből még egész jó kedvesség szokott lenni, remélem idén is megmarad a jó szokás....
Válasz csoppika #14676. hozzászólásáraMostan én ezt az egészet nem értem. Te úgy vásárolsz vegyszert, hogy azt se tudod menyit fizetsz érte? Majd ha kiraktad a növényre, akor jön egy számla, amit muszáj kifizetned?
Nálam ilyen nem létezik!!!
Elöre tisztázva vanak az árak, és kedvezmények %-ban, papíra téve, mindkét féltől aláírva.
Aznap beszélnék az iletővel utoljára, mikor nekem azt mondaná, hogy vigyem, majd küldi a számlát ismeretlen öszegel.
Melékesen, ha nem tetszik neked a számla, mond meg az illetőnek, hogy ez sok, menjen ki a határba, és vakarja le a vegyszert a növényekről.
Válasz gazda001 #14674. hozzászólásáraKapják be... Ha ezen a sima lista áron jön minden, amit ma láttam Biscaya-ra, akkor majd 2 havi fizuval lerántanak...
Aszonta a régi emberem(növényorvosom), hogy Ő sok kicsi sokra megy alapon ha 30 napos utalásra vettem, nem finanszíroztattam, akkor alapból 30% levett az árból... Így ezek nem fognak megélni az tuti...
(Nem vagyok se c.gány se zsid. se piaci kofa, hogy alkudozzak minden alkalommal...majd kérek ajánlatot ezentúl a régi helyemről meg a növényorvosomtól)
Válasz csoppika #14667. hozzászólására60 /3 liter körül láttam, de abból még 10-15% le szkott jőőőőniiiiiiiiiiii. Idén még nem láttam számlát..... nem bánnám ha nem is küldenék
Táblán belül mitől lehet egyenletlen a búza ?? Fél méterestől 25 centiig van fele fele arányban.Ami elképzelhető mindent megkapott,szép zöld betegségnek nyoma sem látszik ??
Srácok. Mennyi körül van most a Biscaya? Itt a l.jtamagnál olyan listaárat láttam, ha ezt az új területi képviselő így kiszámlázza, akkor lecopom magam...
(Persze semmi cuccról nem jött számla idáig
Válasz borda77 (Joe) #14664. hozzászólására230 másodszor...
Van értelme vizes repcére rovarölőt tenni?
1hete fújtam nurellel, meg alligator/meg ami mellé...fene tudja...
Nem hatja meg őket...
Válasz szgyuri82 #14661. hozzászólásáraHa felhigítod vízel, akor égetni fog. Tisztán ad ki, száraz növényre /ne legyen nedves a harmatól a levél/. Ha jól néz ki a búzád, nyugodtan emeld a nitro menyiségét 150 L/ha.
Szeretném én is lefújni a gabonát nitróval. Nem nagyon mond mostanában esőt. A nitrónak nem kell pár napon belül csapadék? 100 liter nitrót terveznék hektáronként. Vízzel hígítanám. Sose fújtam még nitrót, ezért vagyok bizonytalan.
Köszönöm előre is a segítséget.
Válasz John Deere Power Shift #14654. hozzászólásáraJa csak nem mindegy mennyit b..sz össze a traki mondjuk ha bemegy a magas repcébe... a hidassal meg az a baj hogy ha nem az nyomta addig ezer+1 nyommal lesz tele...faluban van heli azzal nyomattatom le.
Válasz borda77 (Joe) #14650. hozzászólásáraMit gondolsz? Most kezdett virágozni a repce. A biscaya jobb ilyenkor napsütésben, vagy decis mega este? Most is csöpög, nem tudom fújni. Holnap estére is ilyet mond...
25192 hozzászólás
Válasz Claastra. #14687. hozzászólásáraElképesztő mennyivel előrébb vagytok, nekünk 2-3 virág van meg sak a legcsúcsán...
Válasz szgyuri82 #14661. hozzászólásáraJa és persze ne sima permetezős fúvókával.
Válasz vénkabi #14689. hozzászólásáraDezsőbátyó tavaly nem sikerült,idén talán lesz valami,te tudod mekkora vagyok szem magasságig ér ,a permetező full fel van emelve,a traktorhátsó 28,4x38
Válasz Claastra. #14687. hozzászólásáraGabi bácsi! Bújócskát vagy nyuszi ül a fűben.t játszol? Ez is egy módszer a bogár leverésére.
Különben szép, sűrű virágúnak látszik.
Válasz apuci #14686. hozzászólására40 tuti van.
Válasz borda77 (Joe) #14685. hozzászólásáraAnnyit vetettél,de gondolom annyi nem maradt meg!
Válasz blink #14684. hozzászólásáraEnyém 45-50 mag...
Szépek!
Az enyémmel nem vagyok megelégedve. Kevésnek látom a virágot rajta. Szerintem sok lett a ~430e mag...
na akkor az enyémmm isss,,,
Nem találtam rajta,egy bogarat se.
Vetett itt valaki SY Florida-t?
Válasz Sk Laci #14677. hozzászólásáraMajd az lesz...
Válasz csoppika #14676. hozzászólásáraMostan én ezt az egészet nem értem. Te úgy vásárolsz vegyszert, hogy azt se tudod menyit fizetsz érte? Majd ha kiraktad a növényre, akor jön egy számla, amit muszáj kifizetned?
Nálam ilyen nem létezik!!!
Elöre tisztázva vanak az árak, és kedvezmények %-ban, papíra téve, mindkét féltől aláírva.
Aznap beszélnék az iletővel utoljára, mikor nekem azt mondaná, hogy vigyem, majd küldi a számlát ismeretlen öszegel.
Melékesen, ha nem tetszik neked a számla, mond meg az illetőnek, hogy ez sok, menjen ki a határba, és vakarja le a vegyszert a növényekről.
Válasz gazda001 #14674. hozzászólásáraKapják be... Ha ezen a sima lista áron jön minden, amit ma láttam Biscaya-ra, akkor majd 2 havi fizuval lerántanak...
Aszonta a régi emberem(növényorvosom), hogy Ő sok kicsi sokra megy alapon ha 30 napos utalásra vettem, nem finanszíroztattam, akkor alapból 30% levett az árból... Így ezek nem fognak megélni az tuti...
(Nem vagyok se c.gány se zsid. se piaci kofa, hogy alkudozzak minden alkalommal...majd kérek ajánlatot ezentúl a régi helyemről meg a növényorvosomtól)
Válasz csoppika #14673. hozzászólásáraAhogy mondod.
Válasz csoppika #14667. hozzászólására60 /3 liter körül láttam, de abból még 10-15% le szkott jőőőőniiiiiiiiiiii. Idén még nem láttam számlát..... nem bánnám ha nem is küldenék
Válasz mtz1221 #14671. hozzászólásáraGondolom víz is volt neki... Meg nem szabályos az ingadozás...
Válasz csoppika #14667. hozzászólásáraén a Farmmix-től 70.200as árat kaptam két hete. Végül 63bruttóért adták ide kp-ra kedvezménnyel a 3litert.
Táblán belül mitől lehet egyenletlen a búza ?? Fél méterestől 25 centiig van fele fele arányban.Ami elképzelhető mindent megkapott,szép zöld betegségnek nyoma sem látszik ??
Pio D06-os ez mindíg gyengébbnek tűnt.De megvan a 10 elágazás.
Szaktanácsadó szerint,ha van 7 elágazás,jó termés lehet.Ezen,10,meg felette van.
Válasz csoppika #14667. hozzászólásáraA régi helyemmel partiba volt árba a régi képviselő alatt, de most a régi hely bruttója itt a nettó...(72)
Srácok. Mennyi körül van most a Biscaya? Itt a l.jtamagnál olyan listaárat láttam, ha ezt az új területi képviselő így kiszámlázza, akkor lecopom magam...
(Persze semmi cuccról nem jött számla idáig
0,2 kg/ha mospilan 20 ?
Válasz borda77 (Joe) #14664. hozzászólására230 másodszor...
Van értelme vizes repcére rovarölőt tenni?
1hete fújtam nurellel, meg alligator/meg ami mellé...fene tudja...
Nem hatja meg őket...
Válasz Sk Laci #14663. hozzászólásáraMehet 200al is én ugy nyomom...
Válasz szgyuri82 #14661. hozzászólásáraHa felhigítod vízel, akor égetni fog. Tisztán ad ki, száraz növényre /ne legyen nedves a harmatól a levél/. Ha jól néz ki a búzád, nyugodtan emeld a nitro menyiségét 150 L/ha.
Válasz Mf-es? #14653. hozzászólásáraNem vagy egyedül.
Sziasztok!
Szeretném én is lefújni a gabonát nitróval. Nem nagyon mond mostanában esőt. A nitrónak nem kell pár napon belül csapadék? 100 liter nitrót terveznék hektáronként. Vízzel hígítanám. Sose fújtam még nitrót, ezért vagyok bizonytalan.
Köszönöm előre is a segítséget.
Válasz csoppika #14658. hozzászólására1q yara sulf és 2q lat nitrogén
Válasz John Deere Power Shift #14654. hozzászólásáraBizony előtte is volt èlet.
Válasz borda77 (Joe) #14657. hozzászólásáraEddig mennyit kapott?
Válasz Mf-es? #14653. hozzászólásáraén holnap kezdem ha az idő engedi a nitrot 200l/ha.
Válasz John Deere Power Shift #14654. hozzászólásáraJa csak nem mindegy mennyit b..sz össze a traki mondjuk ha bemegy a magas repcébe... a hidassal meg az a baj hogy ha nem az nyomta addig ezer+1 nyommal lesz tele...faluban van heli azzal nyomattatom le.
Válasz csoppika #14651. hozzászólásáraén biscyat nyomom majd de helikopterrel...
Válasz borda77 (Joe) #14650. hozzászólásáraAz nem hidas nyom.
Egyébként nem tudom sokan mit a hidast hajtogatják.Ha nem lenne is leszórná mindenki...
Válasz bobo77 #14652. hozzászólásáraNálam a kétharmada,még első adagot se kapott.Talán egy hét múlva rá lehet menni.
Megkapta a második Nitrot is.
Válasz borda77 (Joe) #14650. hozzászólásáraMit gondolsz? Most kezdett virágozni a repce. A biscaya jobb ilyenkor napsütésben, vagy decis mega este? Most is csöpög, nem tudom fújni. Holnap estére is ilyet mond...
Válasz Claastra. #14649. hozzászólásáraHidassal?
Shrek(tegnapi kép)este benne voltunk
Válasz Mf-es? #14645. hozzászólásáraEgy biscaya meg egy gombaölő nem árt virágzásban...
Válasz borda77 (Joe) #14646. hozzászólásáraRemélem még nem virágzik, mert csak decis mega van itthon... Akkor esetleg holnap kap a pofájuk...
Válasz blink #14643. hozzászólásáranálunk is k..va sok van, pedig döglenek mert alatta is van rendesen meg nagyobb bogarak is...
Virágzik már 1-2 nap múlva akkr talán arra megy majd a mocsok dög...
Válasz blink #14644. hozzászólásáraNemtudom,mi lesz.Még egy adag lombtrágya megvan.
Mi kellene még rá??
Válasz Mf-es? #14642. hozzászólásáraJól néz ki amúgy. Fújod még, vagy majd hidas?
Válasz Mf-es? #14642. hozzászólására5 napja én se találtam, most meg...