Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz .Feco. #13902. hozzászólásáraNem értek egyet veled. Glifozát mellé is érdemes nitrogént tenni a hatás fokozására. Ugyanez a hatás a lombtrágyáknál is. De ahány ház annyi szokás. Nekem működik.
Válasz *** HM *** #13911. hozzászólásáraEz már engem is érdekel! Szerintem nem csak Apuci utcájában jártál ott Apácában hanem az enyémben is itt Jb-ben, azt nem is integettél!
Válasz Szabolcs80 #13901. hozzászólásáramndjuk szerintem az alap hogy gyomirtó mellé nem tesünk olyan szert ami a kezelt növényeknek segít kiheverni a gyomirtószert, ez ugyanis nagyban rontja a gyomirtó hatást, és egy olyan szernél mint a pulsar, ami alapból is elég rossz hatásfokkal rendlkezik számtalan gyomnövény esetében ez szerintem kifejezetten öngól..
Általában nagyon figyelünk arra hogy sem stimuláns, sem kuratív, sem kondícionáló szereket nem teszünk ki gyomos területre, vagy közel a gyomirtáshoz, mert ezzel magunk ellen dolgzunk. A kiuttatott mérgekkel igencsak szennyezzük a környezetet úgy hogy a kívánatos hatást mi magunk akadályozzuk..
Pár éve ismerősnek szórtam május elején búzára pétisót mert elb...ta a korai szórást és nagyon sávos lett a búzája.
Akkor azt mondta áprilisban szóratott rá amargelort, de inkább azon a pénzen is pétisót vett volna!
Válasz .Feco. #13896. hozzászólásáraén pulsártól lesárgult naprára szórtam amargerolt semmi pozitív hatást nem tapasztaltam volt kontrol is szinte semmi szemmel látható különbséget nem vettem észre
Válasz Vadmalac #13892. hozzászólásáraAz amalgerol és a megafol működnek, a hatásuk intenzitása visont nagyban függ a dózistól, amitől meg a költsége függ nagyon.
Kb úgy kell elképzelni, hogy a szél vitte a Laudist a borsóra, ami előbb kifehérdett majd elkezdett elhalni. 10 liter /ha Amalgerol bekeverve, kt nap múlva halvány zöldek voltak a száradó növnyek, egy hét múlva már nem látszott szemmel hogy mit kapott a vegyszer..
Kondícionálásra,termésnövelésre ezek szerintem drágák (legalábbis abban a dózisban amiben hatása van) de sebkezelésre, stress-oldásra, vegyszerérzékenységre, levélcsavarodásra nagyon jók. Nagyon értékes kultúrák, mint a cukorrépa kapják lombtárgyának is, de oda is kell 3-4 liter egy-egy kezelésre, dolgozik, látszik szépen, de azért annak elég komoly ára is van már.
Víznyomásos búzára tavasszal használt már valaki olyan anyagot (algakivonatok, stb.), ami után szemmel is látható pozitív változás lett? Nem hiszünk benne kategóriára gondoltam, hanem szemmel is látható pozitív hatásra. Gondoltam megpróbálok egy csíkban amalgerolt, esetleg több különböző anyagot is, hátha valamelyik csinálna valamit!
Válasz Mf-es? #13885. hozzászólásáraén még repcében nem nitróztam mi az a legkésőbbi dátum amig a repcében nem tesz kárt a nitrosol olyan 200 litykó töménynél?
Válasz borda77 (Joe) #13884. hozzászólásáraAzért,hogy minél hamarabb kapja az anyagot.Lehet,nem várok márciusig.Amikor más szórja a szilárdat,én a folyékonyt.Utána bármikor mehet a szilárd.
De meghallgatom a nagyok véleményét is.
25224 hozzászólás
Válasz .Feco. #13902. hozzászólásáraNem értek egyet veled. Glifozát mellé is érdemes nitrogént tenni a hatás fokozására. Ugyanez a hatás a lombtrágyáknál is. De ahány ház annyi szokás. Nekem működik.
Válasz decsi #13863. hozzászólásáraEbben szerintem tudok segíteni.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #13921. hozzászólására
SORRY..
Beragadt...
Válasz *** HM *** #13912. hozzászólásáraMivannnnn?????
NEM ÈRTEM!!!
Milyen tèrkèp???
Beszìvtál koma????
NEM ÈRTEM!!!
Milyen tèrkèp???
Beszìvtál koma????
NEM ÈRTEM!!!
Milyen tèrkèp???
Beszìvtál koma????
NEM ÈRTEM!!!
Milyen tèrkèp???
Beszìvtál koma????
NEM ÈRTEM!!!
Milyen tèrkèp???
Beszìvtál koma????
NEM ÈRTEM!!!
Milyen tèrkèp???
Beszìvtál koma????
NEM ÈRTEM!!!
Milyen tèrkèp???
Beszìvtál koma????
NEM ÈRTEM!!!
Milyen tèrkèp???
Beszìvtál koma????
Válasz *** HM *** #13911. hozzászólásáraEz már engem is érdekel! Szerintem nem csak Apuci utcájában jártál ott Apácában hanem az enyémben is itt Jb-ben, azt nem is integettél!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #13910. hozzászólásáraEz
Válasz F-A-R-M-E-R \ #13910. hozzászólására
Hagyjà mán Jb van szó nèzz màn rà a térképre
Válasz Mf-es? #13909. hozzászólásáraHmmm...Mit csinál ez ott berènybe?
Válasz apuci #13906. hozzászólásáraMezőberény.Jön Medgyesegyházára üzletelni.
Válasz Vadmalac #13903. hozzászólására2x3 l, illetve 4,5,6,7,10 literes dózisokról beszélnek.Amalgerol promófilm
Válasz *** HM *** #13905. hozzászólásáraMilyen berènybe???
Válasz *** HM *** #13905. hozzászólásáraBerinybe meg merre mentél hogy apócafalvát is megjártál?
Válasz cimbike. #13894. hozzászólásáraHevestanyára majdnem bementünk a 7en.... de csak ha lett volna ott dolgunk.... de nem vót...... csak Berinybe...
Válasz .Feco. #13900. hozzászólásáraÉn 5 L/ha amalgeront adtam ki a napraforgóra, de nem nagyon látam a hatást. Lehet a szárazság miatt.
Köszönöm! Ezeket a szereket felírom valahova!
Válasz Szabolcs80 #13901. hozzászólásáramndjuk szerintem az alap hogy gyomirtó mellé nem tesünk olyan szert ami a kezelt növényeknek segít kiheverni a gyomirtószert, ez ugyanis nagyban rontja a gyomirtó hatást, és egy olyan szernél mint a pulsar, ami alapból is elég rossz hatásfokkal rendlkezik számtalan gyomnövény esetében ez szerintem kifejezetten öngól..
Általában nagyon figyelünk arra hogy sem stimuláns, sem kuratív, sem kondícionáló szereket nem teszünk ki gyomos területre, vagy közel a gyomirtáshoz, mert ezzel magunk ellen dolgzunk. A kiuttatott mérgekkel igencsak szennyezzük a környezetet úgy hogy a kívánatos hatást mi magunk akadályozzuk..
Válasz .Feco. #13900. hozzászólására2,5 liter amalgerolt teszek a pulsar mellé és szinte meg sem sárgul. Nekem működik.
Válasz Dinnyés Laci #13898. hozzászólásárade ilyen nagy dózist? 8-10 litert? gyógyításra ennyi kell, 2-3 liter nem ér semmit, csak pénzkidobás..
Válasz Vadmalac #13892. hozzászólásáraAmit most leírok nem lehet összehasonlítani a te eseteddel.
Pár éve ismerősnek szórtam május elején búzára pétisót mert elb...ta a korai szórást és nagyon sávos lett a búzája.
Akkor azt mondta áprilisban szóratott rá amargelort, de inkább azon a pénzen is pétisót vett volna!
Válasz .Feco. #13896. hozzászólásáraén pulsártól lesárgult naprára szórtam amargerolt semmi pozitív hatást nem tapasztaltam volt kontrol is szinte semmi szemmel látható különbséget nem vettem észre
Válasz Vadmalac #13892. hozzászólásárafoszfitex znmg(móraagró)
Válasz Vadmalac #13892. hozzászólásáraAz amalgerol és a megafol működnek, a hatásuk intenzitása visont nagyban függ a dózistól, amitől meg a költsége függ nagyon.
Kb úgy kell elképzelni, hogy a szél vitte a Laudist a borsóra, ami előbb kifehérdett majd elkezdett elhalni. 10 liter /ha Amalgerol bekeverve, kt nap múlva halvány zöldek voltak a száradó növnyek, egy hét múlva már nem látszott szemmel hogy mit kapott a vegyszer..
Kondícionálásra,termésnövelésre ezek szerintem drágák (legalábbis abban a dózisban amiben hatása van) de sebkezelésre, stress-oldásra, vegyszerérzékenységre, levélcsavarodásra nagyon jók. Nagyon értékes kultúrák, mint a cukorrépa kapják lombtárgyának is, de oda is kell 3-4 liter egy-egy kezelésre, dolgozik, látszik szépen, de azért annak elég komoly ára is van már.
Válasz Vadmalac #13892. hozzászólásáraImpro grain kéthét után látható eredmény nekem be jött.
Válasz *** HM *** #13891. hozzászólásáraHeves és jnsz megyék.
Válasz borda77 (Joe) #13886. hozzászólásáraHa nem porlasztod, akkor sárba bimbós állapotban sem okoz problémát. Az már más kérdés, hogy akkor kell-e még akkora adag.
Víznyomásos búzára tavasszal használt már valaki olyan anyagot (algakivonatok, stb.), ami után szemmel is látható pozitív változás lett? Nem hiszünk benne kategóriára gondoltam, hanem szemmel is látható pozitív hatásra. Gondoltam megpróbálok egy csíkban amalgerolt, esetleg több különböző anyagot is, hátha valamelyik csinálna valamit!
Válasz cimbike. #13879. hozzászólásáraAttól függ honnét kezdve meg meddig tart az uradalom...
Szerintem a rejtett zöldbimbós állapot szárbaindulás kezdetéig mehet a nitró. De majd a nagy repcések megmondják a tutit.
Válasz Mf-es? #13888. hozzászólásárabúzába zászlósig lehet menni gond nélkül simán, de repcében nem tudom...
Válasz borda77 (Joe) #13886. hozzászólásáraMég én se.
Válasz Mf-es? #13885. hozzászólásáraén febr elején a yara sulfannal 300kg-al kezdek...
Válasz Mf-es? #13885. hozzászólásáraén még repcében nem nitróztam mi az a legkésőbbi dátum amig a repcében nem tesz kárt a nitrosol olyan 200 litykó töménynél?
Válasz borda77 (Joe) #13884. hozzászólásáraAzért,hogy minél hamarabb kapja az anyagot.Lehet,nem várok márciusig.Amikor más szórja a szilárdat,én a folyékonyt.Utána bármikor mehet a szilárd.
De meghallgatom a nagyok véleményét is.
Válasz Mf-es? #13883. hozzászólásáraMiért nem forditva? A sima igy tuti hasznosulna utána kiadni a nitrót...
Válasz borda77 (Joe) #13882. hozzászólásáraKinek mennyi a sok?Én 200 liter kénes nitrosolt,utána márciusba 200 kg sulfammot tervezek.
Válasz Mf-es? #13881. hozzászólásáraműkakit de sokat!
Pár napja amikro az a marha meleg volt vagy 14 fok, sárga felső volt rajtam és egy szárormányos repült rám f...a!!!
Válasz John Deere Power Shift #13880. hozzászólásáraMikor,és mit fog kapni legközelebb?
Helyzet változatlan....
Válasz *** HM *** #13875. hozzászólásáraÉs felém sem jártál még, Hecc?
Válasz Sk Laci #13876. hozzászólásáraÉn nem.
Válasz apuci #13873. hozzászólásáraLehet, hogy felmérést végez, hogyan gazdálkodol
Válasz Bárány #13872. hozzászólásáraTe már kerested?
Válasz Bárány #13872. hozzászólására