Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz GREVEN #23256. hozzászólásáraVolt chegvinon
Meg sy mosisson ő ugye 0K 0P
0 lombkaki 1 gomba
elovetemeny burgonya
Ha kapott volna K és P akkor lehet többre jött volna ki
De ennyi inputttal szerintem Kurva jó
Búza learatva
Homokon lett rekord
Volt olyan 2ha-os darab ahol 8.5t/ha volt
Egy másik 1hektarnal nagyobb darab
Pontosan nem tudom mennyi
Azon volt 7-7.5t/ha volt
Ezzel a 2 darabra jött ki 8t/ha
150kg dap
150kg 60%as kali
450kg petiso
2 gombaolo
2 lombtragya
Elovetemeny kukorica
Egy másik tábla 7-7.5t/ha körül mozgott csak nitrogént kapott 450kg/ha Pétiso
Elovetemeny burgonya
1 gomba
0 lombkaki
Válasz GREVEN #23242. hozzászólásáraMost nem tudom, szerintem ebbe a topikba írtam tavaly ilyentájt a geniust.
Én az idén is vetettem volna, de nem kaptam, rustic lett belőle, egyenlőre az még lábon van. Arról is van talán kép, hogy nézett ki tavasszal. Nem tudott bokrosodni az látszik.
Válasz szanberg #23233. hozzászólásáraAz azért szép teljesítmény…
Itt is ilyen 3,5-4 tonnás átlagokat hallottam repcére…
Sajnos március áprilisban szinte semmi esőt nem kaptunk amikor nagyon kellett volna
Nyugati határszél vas megye
Válasz szanberg #23233. hozzászólásáraBőcs-Ónod stabíl 40 q.
A csillag búzában kellemesen csalódtam, a ménrót szépen leszerepelt. A jup árpa is mindent beleadot, 45 q. Csapadékot csak hírből láttak.
Válasz Ganajos #23232. hozzászólásáraSajó völgyében 35-45 mázsákkal vágják, meg most én is ott szolgáltatásban. Búzák ott 6-7t.
Mi egy völggyel arrébb 4tonnások a jó búzák, repce meg nincs.
Válasz tarkamacska #23216. hozzászólásáraAzért ezt a becslés dolgot még gyakorolnod kell, 40q becsülni közel 80q-t aratni elég nagy különbség... :D A kukoricát már korábban írni akartam, de úgy voltam vele ha én írom, tuti megköveztek érte... ha nem is feladni teljesen, de a minimumra visszafogni kitudja jövő ilyenkor lehet az állandó belvízről megy majd az eszmecsere
Válasz blsjela #23189. hozzászólásáraNem akarom elvenni a kedved, de nekem volt 10+ éve valamilyen LG ami szintén meg nőtt 3 méteresre. Teremni majdnem termett annyit mint a mellette lévő kondi, de 5 év kellett mire nem látszott meg, melyik felén volt a földnek az LG.
25115 hozzászólás
Válasz krokodil007 #23254. hozzászólásáraKukorica után nekem is kimagasló az átlagom.
Válasz Claastra. #23263. hozzászólásáraja es aszály is volt,,de a mintill bejött ,más szántott földön kinyalva a seggét 3-4 tonnákat ér el
Válasz RARGAkèny #23258. hozzászólására13,3 a szára sokhelyen zöld el is szakadt a kaszaszíjjam este
Tegyük hozzá a Homokot is meg hogy aranykorona értéke nagy lofa....
Válasz 6os csavar #23260. hozzászólásáraUgyan már, vízzel bárki tud!
Válasz krokodil007 #23259. hozzászólásáragépeld már oda az ideji esőt is légyszíves...
Válasz GREVEN #23256. hozzászólásáraVolt chegvinon
Meg sy mosisson ő ugye 0K 0P
0 lombkaki 1 gomba
elovetemeny burgonya
Ha kapott volna K és P akkor lehet többre jött volna ki
De ennyi inputttal szerintem Kurva jó
Válasz Claastra. #23257. hozzászólásáraVíztartalma mennyi??
Kws Basmati 8,2 t 400 kg pétisót 1 lomb trágya 1 gomba 1 rovar , 1 gyom irtó 10 ak
Válasz krokodil007 #23255. hozzászólásáraFajta?
Minőség az javarészt euro
Búza learatva
Homokon lett rekord
Volt olyan 2ha-os darab ahol 8.5t/ha volt
Egy másik 1hektarnal nagyobb darab
Pontosan nem tudom mennyi
Azon volt 7-7.5t/ha volt
Ezzel a 2 darabra jött ki 8t/ha
150kg dap
150kg 60%as kali
450kg petiso
2 gombaolo
2 lombtragya
Elovetemeny kukorica
Egy másik tábla 7-7.5t/ha körül mozgott csak nitrogént kapott 450kg/ha Pétiso
Elovetemeny burgonya
1 gomba
0 lombkaki
Ár az 137500
Válasz Traktoros Jani #23252. hozzászólásáraAkkor én gondolok a sajátomra egy bő 5 tonnát, ez is itt van Dunaföldváron.
2 hete néztem, a kalászok szépek voltak, csak kevés.
Válasz Gumóka #23245. hozzászólásáraRustic 60 q/ha malmi minőségű Dunaföldvár. Ugyancsak rustic 75 q/ha malmi minőségű Solt.
Válasz 6os csavar #23250. hozzászólásáraaz a 200 kg/ha nitrogén hatóanyag, 3 gomba meg 2 lombtrágya mind emellé. Szereti a költséget mocsokul
Válasz GREVEN #23248. hozzászólásáramire gondolsz? szerintem nagyon jó búza. idén is vetek, ha lesz miből
Válasz GREVEN #23244. hozzászólásáraFalado.???? Ez lemaradt
Válasz 6os csavar #23247. hozzászólásáraVicces dolgokat írnak a nádorról a prosijába.
Válasz GREVEN #23242. hozzászólásárafalado 25ha átlagában 60q
135mm esővel. 370kg mtrágyával.
nádor ugyan így 80q tudott!!! 10ha átlaga
Válasz GREVEN #23242. hozzászólásáraSzabolcs megye Falado 6-8 T/ha júniusban szinte 0 csapadékkal...
Válasz GREVEN #23242. hozzászólásáraMost nem tudom, szerintem ebbe a topikba írtam tavaly ilyentájt a geniust.
Én az idén is vetettem volna, de nem kaptam, rustic lett belőle, egyenlőre az még lábon van. Arról is van talán kép, hogy nézett ki tavasszal. Nem tudott bokrosodni az látszik.
Válasz blsjela #23243. hozzászólásáraMelyik az az az? :)
Válasz GREVEN #23242. hozzászólásáraNekem az van még nem lett le aratva . Ismerős leszedte 7.5t/ha somogy megye .
Falado búzák hogy szerepelnek idén?
Esetleg Genius?
Jövőre próbálni kellene valamit.
Altigo stabil 3 tonna mindenhol nálunk most. 4 tonna fölött nem is nagyon aratott senki semmit.
Válasz Ganajos #23240. hozzászólásáraNálunk a Mecsek sajnos megfog és elterel minden nyugatról érkező csapadékot.
Idén kb. 120 mm-t kaptunk összesen.
Válasz 5465 #23237. hozzászólásáraIdén szép eredmény ez is gratulálok
Buzából aláírnám most, repcéből azért egy 3 tonnát várok minimum
Válasz Selvin #23238. hozzászólásáraA csillag félterméssel, kicsit megsülve 4T.
A ménrót 3T.
Válasz Josku #23234. hozzászólásáraMit tudott a csillag és a ménrót?
Válasz Ganajos #23232. hozzászólásáraBaranya (Dunántúl) Pécs alatt
Repce 25-35 mázsa
Búza 50-65 mázsa
Válasz szanberg #23233. hozzászólásáraAz azért szép teljesítmény…
Itt is ilyen 3,5-4 tonnás átlagokat hallottam repcére…
Sajnos március áprilisban szinte semmi esőt nem kaptunk amikor nagyon kellett volna
Nyugati határszél vas megye
Tapasztalatok?
Válasz szanberg #23233. hozzászólásáraBőcs-Ónod stabíl 40 q.
A csillag búzában kellemesen csalódtam, a ménrót szépen leszerepelt. A jup árpa is mindent beleadot, 45 q. Csapadékot csak hírből láttak.
Válasz Ganajos #23232. hozzászólásáraSajó völgyében 35-45 mázsákkal vágják, meg most én is ott szolgáltatásban. Búzák ott 6-7t.
Mi egy völggyel arrébb 4tonnások a jó búzák, repce meg nincs.
Kaptak pár esőt amit más nem.
Repcék milyen átlaggal jönnek?? Nem nagyon írt még senki eredményeket
Héten talán ideér a kombi kiváncsi vagyok…
Válasz sirhanzoltan #23230. hozzászólásáraPár napja 260-at mondtak nekem…
Tud valaki friss repceárat?
Válasz Gumóka #23228. hozzászólásáraPakson a kombájnos is világít
Válasz Gandhy #23227. hozzászólásáraFőleg Pakson
Válasz horesz #23226. hozzászólásáraegy 8 tonnás búzatábla messziről világít a sötétben
Válasz tarkamacska #23216. hozzászólásáraAzért ezt a becslés dolgot még gyakorolnod kell, 40q becsülni közel 80q-t aratni elég nagy különbség... :D A kukoricát már korábban írni akartam, de úgy voltam vele ha én írom, tuti megköveztek érte... ha nem is feladni teljesen, de a minimumra visszafogni kitudja jövő ilyenkor lehet az állandó belvízről megy majd az eszmecsere
8.5 ha rustic 60 q/ha teljes mennyiség malmi. 5.2 ha szintén rustic 75 q/ha teljes mennyiség malmi
Válasz blsjela #23189. hozzászólásáraNem akarom elvenni a kedved, de nekem volt 10+ éve valamilyen LG ami szintén meg nőtt 3 méteresre. Teremni majdnem termett annyit mint a mellette lévő kondi, de 5 év kellett mire nem látszott meg, melyik felén volt a földnek az LG.
Válasz tarkamacska #23222. hozzászólásárahttps://e-beszamolo.im.gov.hu/oldal/beszamolo_kereses
Válasz envagyok2 #23221. hozzászólásárahát erre végképp nem tudok mit mondani, ha azok azt állítják akkor így van
Válasz tarkamacska #23220. hozzászólásáramondjuk az igazságügyi minisztárium vagy ki
Válasz envagyok2 #23219. hozzászólásáraki állította ezt, hogy évek óta bukóban vagyunk???? ez érdekes. én nem tudok erről.
Válasz tarkamacska #23218. hozzászólásáraha ilyen termések vannak egy sor tárcsába, akkor miért vagytok évek óta bukóba?
Válasz molnarmi1 #23217. hozzászólásárameglepetés, 4re számoltam a környék átlagai után.
ezen a táblán átment valószínűen egy zivatar.
Válasz tarkamacska #23216. hozzászólásáraJúnius 26-án még 4 to/ha-ról írtál. Mi történt?
mv nádor
430kg műtrágya, 2x lombtrágya, 1gomba, rovar, gyom,
135mm eső. amiből júniusban 1mm esett.
így az átlag 79,5q 10ha átlagában
délkelet békés!!!!
úgy látszik a kukoricát itt el kell felejteni és a kalászost erőltetni...