Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #207. hozzászólásra
A probléma pár hete kezdödött nálam elöször csak az egyik de mostmár mind két kötés v.felváltva de csinál jot is ezért nem tudum mi a probléma.A madzag feszességet probáltam állitani de nem igazán reagált rá.Egy szaki azt mondta elkoptak a kötöcsörök és nem húzza meg a csomot szorosra.???nemdudom.Elötte egy welgerem volt azzal ijen gondom nem volt.
Üdv mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem.Egy JD-vel bálázok és olyan problémám keletkezett hogy a madzagot (több fajtát is megprobáltunk)megköti ugyan de laza a csomo és mire kiér a préskamrábol szétbomlik a kötés.Jotanácsokat SOS várok.
Keresek welger ap12 bálázóhoz dokumentációt, kezelési, szerelési, vagy bármilyen leírást.
Sajnos a NET-en semmi érdemlegeset nem találok a gyártótól nem sikerült kapnom ezidáig semmit.
A CB-300-ast a 80-as években gyártották az biztos (pontos évjáratot nem tudok) mert a neten találtam már 80-ast és 86-os évjáratut is.Cikkszám, hát igen.De katalogus nélkül nehéz ha volna valakinek?vagy honnét lehetne letölteni?tudja valaki?Esetleg tudja a Kaposvári cég nevét is?Hogy össze lehessen hasonlitani az árait a Győrivel.
Az jó lenne ha valaki tudná nekem is van egy JD CB-300-asom ugy hallottam hogy Kaposváron van egy cég amelyik foglalkozik az alkatrészeivel de nem tudom hogy valos-e.Egy odavalosi v.környékbeli talán tudna segíteni (jó lenne).
Szasz! 11 lépcsős ládája van.Napi teljesítmény nagyon változó,13- és 50 volt a rekord. A 6-tonnás búzából 25-27 ha általában. A fogyasztás 12-15 liter között átlagban,talaj-táblaméret,szecskázó,termésátlag függő.
Válasz #170. hozzászólásra
'90-es évek eleje,pontosan nem tudom,réselt kormánylemezű,előhántó,szárlefordító,8 új ekevas,még fel sincs rakva.
Abba az árba bőven belefér.
3809 hozzászólás
A kötöcsört nem egy rugó huzza? Mert a claas-nál igen és azt csavarral lehet szoritani
Válasz #207. hozzászólásra
A probléma pár hete kezdödött nálam elöször csak az egyik de mostmár mind két kötés v.felváltva de csinál jot is ezért nem tudum mi a probléma.A madzag feszességet probáltam állitani de nem igazán reagált rá.Egy szaki azt mondta elkoptak a kötöcsörök és nem húzza meg a csomot szorosra.???nemdudom.Elötte egy welgerem volt azzal ijen gondom nem volt.
Válasz #206. hozzászólásra
O ez fogós kérdés, ilyen gondom még nem volt. Madzag feszesség rendben? Nálad romlott el vagy így került hozzád?
Üdv mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem.Egy JD-vel bálázok és olyan problémám keletkezett hogy a madzagot (több fajtát is megprobáltunk)megköti ugyan de laza a csomo és mire kiér a préskamrábol szétbomlik a kötés.Jotanácsokat SOS várok.
Üdv Mindenkinek
Keresek welger ap12 bálázóhoz dokumentációt, kezelési, szerelési, vagy bármilyen leírást.
Sajnos a NET-en semmi érdemlegeset nem találok a gyártótól nem sikerült kapnom ezidáig semmit.
Előre is köszönöm.
istvan.cs@freemail.hu
Tisztelettel, istvancs
GY-M-S-megye hivjon a 30/406-1019-es számon.T.P.
Agroindexnél is van Mosonmagyaróváron.
Tóth Pistitől szeretném megkérdezni,hogy melyik megyében lakik ha nem titok. Szeretnék konzultálni a Cb 300-al kapcsolatban
Válasz #200. hozzászólásra
Negatív kritika érte a swédeket?
Biztos nem volt alapja!
:D
Válasz #194. hozzászólásra
alkatrészkatalógust a jdparts.com -on találsz
Moderálási elveink miatt törölve.
(3932)
2013-11-07 13:44:48
Válasz #198. hozzászólásra
Ezt nem törlik, de ha szabinak beszólnak, az rögtön eltűnik!
:DDD
Bas...meg itta bálázó topik muszály még 5-öt nyitni?
megnéztem a prillinger katalógusát nem sok minden van JD bálázóhoz mi kellene
Válasz #195. hozzászólásra
Eredeti JD alkatrészek!!!!
Ezt írják...
Prillinger lesz az nem?
A CB-300-ast a 80-as években gyártották az biztos (pontos évjáratot nem tudok) mert a neten találtam már 80-ast és 86-os évjáratut is.Cikkszám, hát igen.De katalogus nélkül nehéz ha volna valakinek?vagy honnét lehetne letölteni?tudja valaki?Esetleg tudja a Kaposvári cég nevét is?Hogy össze lehessen hasonlitani az árait a Győrivel.
Válasz #191. hozzászólásra
Valós, van egy cég Kaposváron tudnak alkatrészeket csak cikkszám mindenhez kell.
Esetleg tudja valaki, hogy mettől-meddig gyártották a cb 300-at.
Válasz #190. hozzászólásra
A jdtechnika jóval olcsóbb mint a kite. Próbáld meg ott.
http://www.freeweb.hu/jdtechnika/index.htm
Az jó lenne ha valaki tudná nekem is van egy JD CB-300-asom ugy hallottam hogy Kaposváron van egy cég amelyik foglalkozik az alkatrészeivel de nem tudom hogy valos-e.Egy odavalosi v.környékbeli talán tudna segíteni (jó lenne).
Tud valaki segíteni JD bc300-as kisbálázó alkatrészekkel kapcsolatban(tű) előre is köszönöm.
Válasz #188. hozzászólásra
A telefon számom : 06 30 683 7763
Válasz #67 hozzászólásr SOS!!!!!Valaki nemtudja a Laja elérhetőségét Az enyém: quados70@freemail.hu
Válasz #185. hozzászólásra
Ez elég jó szerintem.
jó éjt mindenkinek.....
Válasz #184. hozzászólásra
Szasz! 11 lépcsős ládája van.Napi teljesítmény nagyon változó,13- és 50 volt a rekord. A 6-tonnás búzából 25-27 ha általában. A fogyasztás 12-15 liter között átlagban,talaj-táblaméret,szecskázó,termésátlag függő.
Válasz #183. hozzászólásra
Ja és mekkora a teljesítménye. Mármint mennyit arat le/nap és mennyit fogyaszt?
Válasz #179. hozzászólásra
Üdv.
És hány lépcsős?
Válasz #180. hozzászólásra
az már tudhat valamit
Na jo éjt mindenkinek.
Válasz #179. hozzászólásra
Bizony ám!!!! Meg 305 ló......
Válasz #178. hozzászólásra
Az már 6 ládás
Válasz #177. hozzászólásra
Ez 9660
Válasz #174. hozzászólásra
Tetszik :-))))))
Ok!
gylala@freemail.hu
Válasz #173. hozzászólásra
Neke egy WTS 9560 as széria van de nem gyenge amire képes.
Válasz #172. hozzászólásra
ere a kérdésre viszatérünk ok
Válasz #173. hozzászólásra
és vélemény?
Válasz #171. hozzászólásra
Igen!! Az avataron lévő a negyedik tipus amit "hajtok"...........
Válasz #170. hozzászólásra
'90-es évek eleje,pontosan nem tudom,réselt kormánylemezű,előhántó,szárlefordító,8 új ekevas,még fel sincs rakva.
Abba az árba bőven belefér.
Válasz #168. hozzászólásra
John Deere párti vagys kombájn terén?
Válasz #167. hozzászólásra
Hát atol füg mijen álapotu és mikori kiadás mijen felszereltségel.de kb 2-3 milio ft
Válasz #166. hozzászólásra
Hát én ezt nagyon jol trudom de az iteni árterek ne gyerekeknek valok.
Válasz #166. hozzászólásra
Támogatom :-)))))))))
Válasz #164. hozzászólásra
Csak a váltvaforgatós keresésből hittem azt hogy olyat húztál! Mennyit szánsz rá?
Válasz #163. hozzászólásra
Hát mert aki kötötten dolgozik, annak meseszerű amit te írsz a szántásról.
Válasz #162. hozzászólásra
mindegy hogy fügesztet vagy fél fügersztet.
Válasz #162. hozzászólásra
Nem 4 fejes váltvaforgatot keresek.
Válasz #160. hozzászólásra
Idegesitö ez a hakapeszi maki ez a homokal van megáldva.
Válasz #159. hozzászólásra
Nem azt néztem! Az 5-ös váltvaforgatónak még a 8000-es is megemeli az orrát felvételkor! Mert ugye olyat keres...
Válasz #158. hozzászólásra
Köszi akor az lesz leginkáb a baja.
Válasz #156. hozzászólásra
Az tuti,hogy nem egyről beszélünk!!! 1.2 m