Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.74 FtCHF441.31 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Használ itt valaki Pöttinger rollprofi 3120 as bálázót? Tenne fel nekem képet a háló útjáról? A tekercstől a behúzóhengerekig. Az érdekelne mi húzza szét a hálót, hogy a széleire is menjen rendesen. A miénken már 1 házilag készitett domború körasél van feltéve, de szeretném olyanra alakítani mint a gyári!
Itt van egy ilyen kasza. Nagyon mennek vele gumihengeres szársértős. Kis fendt-tel húzzák. Szépen dolgozik, igaz új gép, bár már volt hogy a szársértője elfelejtett sérteni, de csak hallomásból tudom, faxxopó tulaja van, nemigen beszélek vele.
Válasz #2550. hozzászólásra
Most beszéltem üzletkötövel azt mondta communicatorral hozzák, csak a prospektusba volt a medium.
Mikor vettétek és mennyibe került?
Eddig csak 600 eur-t engedtek belőle az első bemondott árához képest.(kaszából meg 400-at).
Nekünk a communicator van hozzá(így kértem).A háló hosszát amit rá teker azt az 1-et nem bentről állítom azon kívül mindent.De azt mióta megvan egyszer sem állítottamSima rotoros a mienk,pont azért mert még szilázst(szenázst) nem csinált egyszer sem,és nem is fog szerintem.Szalma,gyep,lucerna és kukorica amit eddig gurítottam vele.Mi meg vagyunk elégedve vele.A 11000 bálából (kb. ennyi van benne) a saját részre kb.2000 készült,a többi mind bérmunka.És van is rá hála istennek.
A Hesston Fiatagri 5670-es bálázót ismeri valaki? Használ esetleg valaki ilyet? Venni szeretnék egy ilyen masinát és kiváncsi vagyok mire kell figyelni vásárlásko, mik a gyengéi.
Szóval fasza gép, sejtettem. A medium terminal van hozzá? Miket lehet a monitoron állítani?
Sima rotoros, fenékleengedős a tied?
Szenázs lucernát csináltál vele?
A 360-as Variantról csak jókat tudok mondani.Kb. 11000 körül csavartam eddig bele.115 Le-s JD.-vel húzom viszi mint a rongyotszép és kemény! bálákat csinál
Ők voltak az elsők akiket megkerestem egy ilyen variációval::oda adom nekik a round pack-ot és a comprimát és kérek helyette egy új komprimát,,erre mit csináltak lefikázták mind a két bálázót ,ekkor mondtam nekik,hogy majd megoldom máshogy,,most szíkálják a fogukat.
Dobja csak el őket, nem jók azok a vasak semmire. Sárban dagaszt velük, télire csak a bocók mellé teszi, ahelyett, hogy fűtött garázsban állnának.
Most úgyis bálázót keresek, vas árában átveszem bármelyiket.
Csuda, pedig pont holnap akartam beszaladni és rád hivatkozva venni vagy 3db-ot.
Jó gépet vettél szerintem, kiállításon én is csorgattam mellette a nyálam, masszív vasdarab. A szomszédos tehenészetben vettek egyet tavaly tavasszal. Gyönyörű zöld bálákat tekertek, a gépész azt mondta, hogy gyerekjáték vele a meló. Úgy rémlik, hogy még tavaly betekertek valami 7-8000 db-ot minden gond nélkül.
Szolnokon gyártják őket.
Majd jobb idő lesz megnézem hátha vissza tudom egyengetni. Egyébként a másikon is így volt amit vásárlás előtt néztem vagy talán még szarabb állapotba volt mint ezen.
Válasz #2528. hozzászólásra
A két oldalt egyformára kéne beállítani, a sok hirtelen csukogatás se tehet jót neki(kinyitva feszít), a milyenk is mintha meglenne emelkedve mindkét oldalon(de nem rozsdás és megrepedve sincs) hehe.
A rugók azt húzzák. Mitomén a vastag láncbó ami átviszi a rugóerőt kiesik a végén a kis csapocska, vagy elszakad(feszített állapotba), biztos meglövi felfele hehe.
Válasz #2521. hozzászólásra
Tavalyelőtt volt 5 mill valamelyik kis hengeres, nem nézettt ki rosszul.
A 660-as hevederes meg igen drága, meg ipari termelésre van(mondjuk a kicsi is).
Nemtetszik a kis gyerek bála. Aztán fenetudja mennyivel kevesebb benne az anyag mint egy ugyanolyan tömör 155-be. Mennyivel több bála lesz kicsiből, meg mennyivel több háló kell így rá. Ki kéne számolni hehe.
Referenciát kell kérni a kis meghal-ról hehehehehehe.
7715 hozzászólás
Válasz #2564. hozzászólásra
Szia, koszi, hogy írtál.
Olyanok érdekellnének, hogy mennyire hatékonyak ezek a gépek, mi a tipushibái, mik az elvárásai a traktortól...
Válasz #2562. hozzászólásra
Szia!
Egy Gallignani V6 Farmer bálázóm van, nem sokban különbözik ettől a géptől. Mire vagy pontosan kíváncsi?
Válasz #2560. hozzászólásra
Köszönöm előre is.
Valaki használt, vagy látott munka közben Pöttinger Varioprofi 6165, vagy hasonló bálázót? Kinek mi a véleménye róluk?
Válasz #2525. hozzászólásra
az enyém is ilyen volt mind a két fele fel volt szakadva
Válasz #2558. hozzászólásra
a szomszédban van valami hasonló, majd ha találkszom a gazdával megkérem hogy fotózza le.
Válasz #2549. hozzászólásra
A hevederekre,rendfelszedőre,csapágyak,hajtásház,láncok.
Használ itt valaki Pöttinger rollprofi 3120 as bálázót? Tenne fel nekem képet a háló útjáról? A tekercstől a behúzóhengerekig. Az érdekelne mi húzza szét a hálót, hogy a széleire is menjen rendesen. A miénken már 1 házilag készitett domború körasél van feltéve, de szeretném olyanra alakítani mint a gyári!
Ha elszakad a rugók lánca, akkor csapodík fel akkora erővel, hogy elgörbül.
Válasz #2543. hozzászólásra
ja,a vályogvetőgépet?
Mchale V-660 válltozókamrás bálázót használ e valaki, vagy tudtok rola valamit?
Válasz #2553. hozzászólásra
Itt van egy ilyen kasza. Nagyon mennek vele gumihengeres szársértős. Kis fendt-tel húzzák. Szépen dolgozik, igaz új gép, bár már volt hogy a szársértője elfelejtett sérteni, de csak hallomásból tudom, faxxopó tulaja van, nemigen beszélek vele.
Válasz #2552. hozzászólásra
Disco 2700 contour kasza.
A bálázóból akkor még faragni kellene, mert még most is 2-vel több.
Válasz #2551. hozzászólásra
5.5 misi volt 2 éve.asszem.Alkudni kell keményen.Milyen kaszára alkudsz??
Válasz #2550. hozzászólásra
Most beszéltem üzletkötövel azt mondta communicatorral hozzák, csak a prospektusba volt a medium.
Mikor vettétek és mennyibe került?
Eddig csak 600 eur-t engedtek belőle az első bemondott árához képest.(kaszából meg 400-at).
Válasz #2548. hozzászólásra
Nekünk a communicator van hozzá(így kértem).A háló hosszát amit rá teker azt az 1-et nem bentről állítom azon kívül mindent.De azt mióta megvan egyszer sem állítottamSima rotoros a mienk,pont azért mert még szilázst(szenázst) nem csinált egyszer sem,és nem is fog szerintem.Szalma,gyep,lucerna és kukorica amit eddig gurítottam vele.Mi meg vagyunk elégedve vele.A 11000 bálából (kb. ennyi van benne) a saját részre kb.2000 készült,a többi mind bérmunka.És van is rá hála istennek.
A Hesston Fiatagri 5670-es bálázót ismeri valaki? Használ esetleg valaki ilyet? Venni szeretnék egy ilyen masinát és kiváncsi vagyok mire kell figyelni vásárlásko, mik a gyengéi.
Válasz #2547. hozzászólásra
Szóval fasza gép, sejtettem. A medium terminal van hozzá? Miket lehet a monitoron állítani?
Sima rotoros, fenékleengedős a tied?
Szenázs lucernát csináltál vele?
Válasz #2520. hozzászólásra
A 360-as Variantról csak jókat tudok mondani.Kb. 11000 körül csavartam eddig bele.115 Le-s JD.-vel húzom viszi mint a rongyotszép és kemény! bálákat csinál
Válasz #2545. hozzászólásra
Akkor még vasárat se ér.
Válasz #2543. hozzászólásra
A comrima tele van múanyaggal.
Válasz #2540. hozzászólásra
Ők voltak az elsők akiket megkerestem egy ilyen variációval::oda adom nekik a round pack-ot és a comprimát és kérek helyette egy új komprimát,,erre mit csináltak lefikázták mind a két bálázót ,ekkor mondtam nekik,hogy majd megoldom máshogy,,most szíkálják a fogukat.
Válasz #2540. hozzászólásra
Dobja csak el őket, nem jók azok a vasak semmire. Sárban dagaszt velük, télire csak a bocók mellé teszi, ahelyett, hogy fűtött garázsban állnának.
Most úgyis bálázót keresek, vas árában átveszem bármelyiket.
Válasz #2526. hozzászólásra
Igazad van. A valkon minősíthetetlen magatartású az ügy felei felé. Tavaly alkatrészrendeléseknél nekem is telelett velük a tököm gyorsan.
Csuda, pedig pont holnap akartam beszaladni és rád hivatkozva venni vagy 3db-ot.
Jó gépet vettél szerintem, kiállításon én is csorgattam mellette a nyálam, masszív vasdarab. A szomszédos tehenészetben vettek egyet tavaly tavasszal. Gyönyörű zöld bálákat tekertek, a gépész azt mondta, hogy gyerekjáték vele a meló. Úgy rémlik, hogy még tavaly betekertek valami 7-8000 db-ot minden gond nélkül.
Szolnokon gyártják őket.
Válasz #2523. hozzászólásra
Nocsak kihullott a kosárból a krone? Lehet el is dobod őket ha elkezdesz MCH-al dolgozni.
Válasz #2538. hozzászólásra
Azt neked kel emlegetned,hogy esetleg kacsintgatol a claasal is,,aztán hagyjad had forjon a fejük 2-3napot.
Válasz #2533. hozzászólásra
Aztán a végén még elküldenek a fenébe claast venni hehe.
Válasz #2534. hozzászólásra
Majd jobb idő lesz megnézem hátha vissza tudom egyengetni. Egyébként a másikon is így volt amit vásárlás előtt néztem vagy talán még szarabb állapotba volt mint ezen.
Válasz #2535. hozzászólásra
Át jött ,,,biztos vannak dolgok de most a héten került a szemem elé a nagy rugó .
Válasz #2531. hozzászólásra
Írtam privátba nemtudom át ment e vagy sem. Van még valami hesstonhoz hányódóba? Mer átvenném ha van mert ilyenek biztosan fognak kelleni majd.
A két oldalt egyformára kéne beállítani, a sok hirtelen csukogatás se tehet jót neki(kinyitva feszít), a milyenk is mintha meglenne emelkedve mindkét oldalon(de nem rozsdás és megrepedve sincs) hehe.
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2013-02-21 12:50:25
Kinél kell hivatkozni hehe?
Az f155 xc-re mondtak 30-at, akkor azt le kell alkudni 25-re vagy mi?
Vissza csapódás okozza,,,van egy vadonás új rugóm oda a túl olldalra,,fél áron oda adom ha kell.
Válasz #2529. hozzászólásra
A csapok még szerintem gyáriak lehetnek benne ahogy nézem a lánc sincs rossz állapotban meg nem láttam rajta rajta sérülést
A rugók azt húzzák. Mitomén a vastag láncbó ami átviszi a rugóerőt kiesik a végén a kis csapocska, vagy elszakad(feszített állapotba), biztos meglövi felfele hehe.
Válasz #2527. hozzászólásra
A túl oldali is kb így néz ki csak azt nem fotóztam le befolyásolja a 2 oldal egymás ennyire? Egyik feszesebb mint a másik vagy mi?
Ezt a túl oldalon lévő rugó szokta csinálni
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2013-02-21 12:49:23
Üdv.
Ez mi a fenének rokkant meg? Túl terhelték vagy mi az oka? Ráadásul még felfelé hajlott miért? Tudja valaki?
Válasz #2523. hozzászólásra
Mi lesz így a Kronéval Tibibácsi?
Milyen típus, ha szabad tudni mekkora lottószámot mondtak rá?
Ma rendeltem egyet
Tavalyelőtt volt 5 mill valamelyik kis hengeres, nem nézettt ki rosszul.
A 660-as hevederes meg igen drága, meg ipari termelésre van(mondjuk a kicsi is).
Nemtetszik a kis gyerek bála. Aztán fenetudja mennyivel kevesebb benne az anyag mint egy ugyanolyan tömör 155-be. Mennyivel több bála lesz kicsiből, meg mennyivel több háló kell így rá. Ki kéne számolni hehe.
Referenciát kell kérni a kis meghal-ról hehehehehehe.
Válasz #2520. hozzászólásra
mekhalokkal jobban járnál
Claas Variant 360 vagy Krone F155 ez itt a kérdís?
Ki melyiket választaná?
Válasz #2517. hozzászólásra
Az gazdagon nö,de látni a nagyobb képen,hogy dohány...
Válasz #2496. hozzászólásra
ne éri meg az árát 800 alatt lenne értelme de nem néz ki jol sött......
Válasz #2516. hozzászólásra
Az nem nő ennyire, szerintem az vaddohány.
Válasz #2515. hozzászólásra
Jó vastag rendek vannak,föleg maszlagból...