Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
igen mi is furcsáljuk, de nincs útba a hálónak, mint látod ott a két tengely le van szűkítve.
Amugy 3 ilyen lemez van rajt. A végük ki van furkálva, de minek, és milyen alkatrész egyik része lehet azt nem tudom... (Gyári az a lemez)
Már kérdeztem itt a KR 160-B-s bálázó háló kötözőjéről,
és azt a választ kaptam, hogy húzzak a háló feszítőn...
Csináltam képeket a gumi, az alu tengelyről, vagyis a komplett kötözőről. De én a 2 rugón kívül semmi feszítőt nem találtam, vagy olyan alkatrészt, ami meggátolná a háló középre húzódását. Vagyis kötés közbe a
bála két széle kötetlen marad... 20-20 cm
előre mondom, hogy a két tengely nem görbe...
Mi lehet a hiba? Vagy mi hiányozhat?
Új képeket lehet kérni bátran :)
Ja és egyszer a "fő henger" Y csapágyainak a tartói szétszakadtak, a lemezházak. Úgy hogy maga a kamra oldallemeze is sérült ahová fel voltak csavarozva. Azokat a lemezeket mindenféleképp érdemes megnézni és ha lógnak, ki vannak verődve akkor csere. Nem nagy dolog melóba se pénzbe se és sok bosszúságot meglehet vele spórolni.
Ezt a 8-9 ezret ,hogy állapítottad meg ,,,mert Én megmutatom neked a ran-pack-kot amire Te azt mondod,hogy majdnem új Én meg tudom,hogy benne van 50000db bála.
Nekem volt ilyen szinű keskenyfelszedős kr 125öm. De az csak 1xes madzagkötésű volt. A nagy rendet nem szerette, könnyen bezabált a felszedője és már nem is emlékszem hogy mimódon de valahogy be tudja tömni az anyagot a a zsinegkamra mögé, annyira hogy meggörbül a kamra hátfala. És nagy xopás onnan kipiszkálni. És az 1x madzagkötés qrva lassú volt, gyakran megcsúszott a madzag a tárcsán és akkor nem vitte a kötőkocsit csak egy helybe tekerte a madzagot. És mivel 1x kötésű volt így mire végigtekerte a bálát addigra az elejét kiszőrözte. Faxa kemény, formás bálákat csinált de a szemnek nem volt szép. Ja és az elevátorlánca másféle mint a zöldeké. Nem tagokból van összerakva hanem egybe van az egész. De ha láncgondod lesz vele csörgess meg tudok adni ötletet hol lehet spórolni. Nekem elszakadt rajta egyszer az amúgy jó állapotú lánc.
Így van. Tőlünk is ellopták már kiskocka szalmabálát a földünkről.
Aztán Potorival megbeszéltünk, és azóta úgy csinálj1unk ahogy bálázza, mi meg felpakolunk az utánfutóra.
Valaki tudna segíteni?
KR 160 B-s bálázónál a háló kötözésnél nem húzza ki a
bála szélére a hálót, hanem összehúzza, és a két széle
kb. 20-20 cm kötözetlen marad.
Már a feszítő hengereknél úgy megy be a háló, hogy
nincs kinn a szélén.
Talán rosszúl van befűzve? Nem tudjuk a megoldást,
és ezért madzagozunk, csak az sokáig tart...
Aki tud okosat mondani, az kérem válaszoljon, mert jön a szezon hamarosan :) Fontos!
7720 hozzászólás
Válasz #1319. hozzászólásra
Igen a gépkönyv szerint lett befűzve, elcseszni nagyon nem lehet a befűzést...
Válasz #1316. hozzászólásra
Jól fűzöd be a hálót??
Válasz #1315. hozzászólásra
igen mi is furcsáljuk, de nincs útba a hálónak, mint látod ott a két tengely le van szűkítve.
Amugy 3 ilyen lemez van rajt. A végük ki van furkálva, de minek, és milyen alkatrész egyik része lehet azt nem tudom... (Gyári az a lemez)
Válasz #1316. hozzászólásra
hm...
Válasz #1313. hozzászólásra
Nem ezeken a típusokon nincs fékező tányér...
Válasz #1312. hozzászólásra
A második fotón azt látom,hogy a két henger közt van egy lemez aminek szerintem háló kötözés esetén nem kellene,hogy ott legyen.
Néztem ezt a fajtát multkor én is élőben. Nem láttam rajta hálószéthúzónak látszó tárgyat.
Akkor most mutasd meg azt a tengelyt amire felteszed a hálót,azon van a fék
Már kérdeztem itt a KR 160-B-s bálázó háló kötözőjéről,
és azt a választ kaptam, hogy húzzak a háló feszítőn...
Csináltam képeket a gumi, az alu tengelyről, vagyis a komplett kötözőről. De én a 2 rugón kívül semmi feszítőt nem találtam, vagy olyan alkatrészt, ami meggátolná a háló középre húzódását. Vagyis kötés közbe a
bála két széle kötetlen marad... 20-20 cm
előre mondom, hogy a két tengely nem görbe...
Mi lehet a hiba? Vagy mi hiányozhat?
Új képeket lehet kérni bátran :)
Válasz #1129. hozzászólásra
Petróczkiék a tulaj?
Válasz #1285. hozzászólásra
Valamelyik nap írta egy kolléga....a dátum...
Válasz #1307. hozzászólásra
Ez az a fogas kerék ami tekeri a bálagörgető láncot ezt kell nézni mennyire van megkopva ,,,maga a fog.
Válasz #1306. hozzászólásra
Jó majd megnézem..
Válasz #1305. hozzászólásra
Akitöl vettem,az elözö gazdája mondta hogy annyi lehet benne..
Válasz #1304. hozzászólásra
Ja és egyszer a "fő henger" Y csapágyainak a tartói szétszakadtak, a lemezházak. Úgy hogy maga a kamra oldallemeze is sérült ahová fel voltak csavarozva. Azokat a lemezeket mindenféleképp érdemes megnézni és ha lógnak, ki vannak verődve akkor csere. Nem nagy dolog melóba se pénzbe se és sok bosszúságot meglehet vele spórolni.
Válasz #1302. hozzászólásra
Ezt a 8-9 ezret ,hogy állapítottad meg ,,,mert Én megmutatom neked a ran-pack-kot amire Te azt mondod,hogy majdnem új Én meg tudom,hogy benne van 50000db bála.
Válasz #1286. hozzászólásra
Nekem volt ilyen szinű keskenyfelszedős kr 125öm. De az csak 1xes madzagkötésű volt. A nagy rendet nem szerette, könnyen bezabált a felszedője és már nem is emlékszem hogy mimódon de valahogy be tudja tömni az anyagot a a zsinegkamra mögé, annyira hogy meggörbül a kamra hátfala. És nagy xopás onnan kipiszkálni. És az 1x madzagkötés qrva lassú volt, gyakran megcsúszott a madzag a tárcsán és akkor nem vitte a kötőkocsit csak egy helybe tekerte a madzagot. És mivel 1x kötésű volt így mire végigtekerte a bálát addigra az elejét kiszőrözte. Faxa kemény, formás bálákat csinált de a szemnek nem volt szép. Ja és az elevátorlánca másféle mint a zöldeké. Nem tagokból van összerakva hanem egybe van az egész. De ha láncgondod lesz vele csörgess meg tudok adni ötletet hol lehet spórolni. Nekem elszakadt rajta egyszer az amúgy jó állapotú lánc.
Válasz #1301. hozzászólásra
Ez a legmagasabb állás,gumit még meg se néztem milyen..
Válasz #1296. hozzászólásra
Adott a germán ezt azt hozzá,alkatrész egy darabig remélem nem kell,8-9 ezer lehet benne meg egy tulaj..
Válasz #1300. hozzászólásra
Kezelésijébe le van írva, hogy milyen gumimérethez melyik lyukállás való.
Válasz #1288. hozzászólásra
Már nem oda került,a legalsóba tettem..
Válasz #1295. hozzászólásra
Itt már én vóóóótam!!
Válasz #1297. hozzászólásra
Mert előtte is vetett a traki,meg másnap is ment.De hamarosan lekerül róla
Válasz #1295. hozzászólásra
Bálázáshoz miért cipeled az orrsúlyt? Vagy kell?
Válasz #1286. hozzászólásra
krone honlapjáról tudsz hozzá mindent letölteni, kezelési, alkatrészlista.
Válasz #1294. hozzászólásra
Bakker,a kép lemaradt
Már 2 bálát sikerült is csinálnom az idén
Válasz #1259. hozzászólásra
Így van. Tőlünk is ellopták már kiskocka szalmabálát a földünkről.
Aztán Potorival megbeszéltünk, és azóta úgy csinálj1unk ahogy bálázza, mi meg felpakolunk az utánfutóra.
Válasz #1291. hozzászólásra
A gumi henger és a fém henger közti rés is hozzá járulhat de előbb a feszességet kell, és ha nem jön össze akkor nézni a hengereket is.
Válasz #1290. hozzászólásra
Köszi, holnap vesszük elő, és megpróbáljuk...
Válasz #1289. hozzászólásra
Van a hálónak feszítője ?mert amennyiben van akkor azon állítsd feszesebbre .
Valaki tudna segíteni?
KR 160 B-s bálázónál a háló kötözésnél nem húzza ki a
bála szélére a hálót, hanem összehúzza, és a két széle
kb. 20-20 cm kötözetlen marad.
Már a feszítő hengereknél úgy megy be a háló, hogy
nincs kinn a szélén.
Talán rosszúl van befűzve? Nem tudjuk a megoldást,
és ezért madzagozunk, csak az sokáig tart...
Aki tud okosat mondani, az kérem válaszoljon, mert jön a szezon hamarosan :) Fontos!
Köszönöm!
Válasz #1287. hozzászólásra
Oda ahol eddig volt.
A kereket hova érdemes állitani???
[kep2
Válasz #1268. hozzászólásra
Ez most volt valahol???????????
A képek..
#1. hozzászólás, Kazi Laci küldte be 2012-05-17 10:56:21-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
most vettem mascár corsa bálázót.Ki hová állítja a tömörség állítót .pl:nyers lucrna,stb.köszi.
Válasz #1275. hozzászólásra
Majd ha itthon lesz..
Válasz #1280. hozzászólásra
2000 keménypiz kr155..
Válasz #1279. hozzászólásra
tipus??ár??
Válasz #1278. hozzászólásra
Még németbe van..
Válasz #1272. hozzászólásra
ezt hogy érted?
Válasz #1276. hozzászólásra
Annyi,hogy ki van fizetve kb 20 éves meg 5-6 ezer bála van benne meg piros szinü..
Válasz #1274. hozzászólásra
képet képet!!!!!!!!!!
Válasz #1274. hozzászólásra
Fotó??
Válasz #1273. hozzászólásra
Már megvettem...
Válasz #1272. hozzászólásra
Hmmm????
Van a Krone meg olyan mint Krone és a Krone..
Válasz #1270. hozzászólásra
Köszi az infot..