Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #248. hozzászólásra
Te lehet de ezt szeretem csinálni és nem tudok gépek nélkül lenni , muszály valamit csinálnom mindig . Kombájnozni szeretek a legjobban csak a klíma hiányzik de ha az lessz akkor onnantól királyság
Válasz #244. hozzászólásra
Trakival én is sima tompítottal de kombájnal munkalámpákkal . Én két órával a sötétedés után és onnantól fél vagy egy óránként tuti rámjön egy pár perces álmosság. Szántásban óránkét egy red bull leszúszott éjszaka és semmi gond nem volt azon kívül hogy majd kimarta belem az red meg a hangszálaimat is kikezdte .
bent a szigeten Miklóson egy öregasszonynak bekináltak 90 millát, nem adta és odaraktak egy üres papírt, hogy írja rá az árat
nem adta, mert búzát kell vetni
Válasz #238. hozzászólásra
Jobban szeretek éjszaka dolgozni mint nappal főleg aratásban mert van kis gond a szememmel és este a refikkel jobban látok , bár sötétedés után 2 órával mindig majdnem elalszok .
Válasz #227. hozzászólásra
Én egyedül dolgozom . Volt olyan az ősszel hogy 34 órából 29-et vegig traktoroztam és miután hazértem este 8-kor még itt a fórumon ráhúztam a 34 órára másik 3-at . De reggel hétkor megint gépben voltam és mentem szántani . Szeretek ilyenkor egyedül lenni , sokat tud az ember gondolkodni olyankor .
Válasz #226. hozzászólásra
A tarki is kölcsönbe volt mert az én traktoromhoz nem volt elég huszzú a gardán és valamiért nem nyitotta ki a bálakamrát se és ezért mikor kaptam a szerelvényt akkor dolgoztam . Volt olyan mikor az esti műszakom volt a gazdája meg egész nappal ment és utána is reggel hatkór ment tovább . 4 órát álla a gép akkor a 36 órából
7767 hozzászólás
Válasz #264. hozzászólásra
32-t a fogaira!
Válasz #263. hozzászólásra
Ebben igazad van mindennek ára van még neked is . Mennyiért feded fel magad ?
Válasz #260. hozzászólásra
Nem értem!
Válasz #260. hozzászólásra
tőlem már kérdezik a fiús gazdatársak, hogy hány aranykoronát kap a lány :-)))))
Válasz #256. hozzászólásra
Földet eladni??????
Kiráz a halál vize ha meghallom ezt a 2 szót.
Semmit se adok el.
De sokból ...
Mindennek van olyan ára amire rálehet bólintani...
Válasz #252. hozzászólásra
nem bánya, hanem ipari park
van ott a Bagdi A.-nak is valahol. nem tudom, hogy eladta e már
Válasz #253. hozzászólásra
Én mit az állat
Válasz #257. hozzászólásra
asszony 21? főldel ?
Válasz #255. hozzászólásra
ez jó volt
Válasz #254. hozzászólásra
kár, hogy nem fiad van, mert az én lányom 14 hónapos
Válasz #254. hozzászólásra
20 éves már jobban hangzott volna!:-(
Válasz #248. hozzászólásra
Te lehet de ezt szeretem csinálni és nem tudok gépek nélkül lenni , muszály valamit csinálnom mindig . Kombájnozni szeretek a legjobban csak a klíma hiányzik de ha az lessz akkor onnantól királyság
Válasz #251. hozzászólásra
:-)))))))
ilyen apósnál nem mindegy?
Válasz #251. hozzászólásra
20 honapos
Válasz #250. hozzászólásra
akkor te repültél! :-)))))
többet iszol, mint a traki
Válasz #245. hozzászólásra
nemhiszem hogy90millat hogytermel meg egy bánya 10méter soderral
Válasz #241. hozzászólásra
Hány éves?
Válasz #244. hozzászólásra
Trakival én is sima tompítottal de kombájnal munkalámpákkal . Én két órával a sötétedés után és onnantól fél vagy egy óránként tuti rámjön egy pár perces álmosság. Szántásban óránkét egy red bull leszúszott éjszaka és semmi gond nem volt azon kívül hogy majd kimarta belem az red meg a hangszálaimat is kikezdte .
Válasz #247. hozzászólásra
és közvetlen az 51 mellet mennyi?
Válasz #243. hozzászólásra
Kezdeni????
Új életet!
BéjwaccsBahamaBícsen!!!!
Válasz #243. hozzászólásra
itt a bánya max 8milla /ha
90 milla?
Ki ad annyit a Teszkó?
Ja persze senki.
Válasz #241. hozzászólásra
bent a szigeten Miklóson egy öregasszonynak bekináltak 90 millát, nem adta és odaraktak egy üres papírt, hogy írja rá az árat
nem adta, mert búzát kell vetni
Válasz #240. hozzászólásra
én meg csak sima tompítottal nyomom elöl munkalámpa nélkül. nekem az első félóra az alvós, utána abba se akarom hagyni
Válasz #239. hozzászólásra
Annyiért az utolsó porszemig eladnák mindent és máshol újra kezdeném belőle , sőt még maradna is .
Annyiért nem éri meg eladni :-))
majd a lányom eladja ha akkarja . 90milla butaság
Válasz #238. hozzászólásra
Jobban szeretek éjszaka dolgozni mint nappal főleg aratásban mert van kis gond a szememmel és este a refikkel jobban látok , bár sötétedés után 2 órával mindig majdnem elalszok .
Válasz #236. hozzászólásra
azt hallottam adnak 90 millát is 1 hektárért. ne is add el!
Válasz #235. hozzászólásra
énis igyvagyok szabad az ember aszonytol is távol
Válasz #228. hozzászólásra
DEUTZ
Válasz #229. hozzászólásra
csak tőlem nemvesznek főldet az biztos mert én nem adom el fáj is nekik látom
Válasz #227. hozzászólásra
Én egyedül dolgozom . Volt olyan az ősszel hogy 34 órából 29-et vegig traktoroztam és miután hazértem este 8-kor még itt a fórumon ráhúztam a 34 órára másik 3-at . De reggel hétkor megint gépben voltam és mentem szántani . Szeretek ilyenkor egyedül lenni , sokat tud az ember gondolkodni olyankor .
2 órája még 3 kombájnod volt
Válasz #232. hozzászólásra
ha arra lennének földjeim eladnám mindet és tojnék a földművelésre. Hogy van a Mihály Kálmán?
Válasz #229. hozzászólásra
azok is itvannak igaz 51es ut mellet meg a sok bánya
az szép!
Válasz #226. hozzászólásra
A tarki is kölcsönbe volt mert az én traktoromhoz nem volt elég huszzú a gardán és valamiért nem nyitotta ki a bálakamrát se és ezért mikor kaptam a szerelvényt akkor dolgoztam . Volt olyan mikor az esti műszakom volt a gazdája meg egész nappal ment és utána is reggel hatkór ment tovább . 4 órát álla a gép akkor a 36 órából
azt hittem arra már nincs is föld csak sóderbánya, Schwarcmüller meg Tesco
Válasz #225. hozzászólásra
350ha meg egy kis bérmunka kombájn 2 db dautz topliner
Válasz #224. hozzászólásra
Hát akkor nagy gáz!!!Miért nem szóltál vmi ismerösödnek!Én szóltam volna unokaöcsémnek!
Válasz #224. hozzászólásra
megdolgoztál a pénzedért
Válasz #223. hozzászólásra
Sajátod?Mennyi földed van?Maszek is van rá?Kombájn milyen van?
Válasz #221. hozzászólásra
Főleg mikor este 8-tól hajnali 2-ig mentem
Válasz #220. hozzászólásra
350et szántogatok vele
Válasz #219. hozzászólásra
210 bálát csináltam
De nézd a jó oldalát!Este nem kellett altatni az tutkó!:-)
Válasz #217. hozzászólásra
Az van,kell egy 180 körüli szántani!
Válasz #216. hozzászólásra
minden bálánál kiugrálni az igen
Válasz #216. hozzászólásra
Láttam már sok Hesstont,egyszer majdnem vettünk egyet,de nem nagyon ismerem a teljesitményét!De ez a ki-be szaladgálás cumi az tuti!