Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
üdv.csak erre tudok választ adni:ha jól emlékszem 5-6 bar.az óra ennyit mutat.ugy szoktam nézni a gépből,ha a mutato 12-1 óránál van,akkor fasza minden....
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene ismét, Krone rp olajozásával kapcsolatban, előző gazdája hagyta szétmenni most kapott új szivattyút viszi is az olajat de a nyomásmérő óra meg se mozdul éppen,hogy csak csöpög a cső végén a meghajtó láncok meg úsznak az olajban,rúdláncok meg majdnem keveset kapnak.Szerintetek mi lehet a baj? Esetleg csináltak valamit a fúvókákkal, kell lenni bennük valaminek? Nektek mennyit szokott mutatni az óra?
Tud valaki véleményt mondani a Krone VarioPack 1500-as bálázóról?
Lenne egy jól kinéző használt csak érdeklődnék hogy miket kellene rajta átnéznem. Minden hozzászólást szívesen fogadok!
Üdv nekem van 3 éve használom vadi ujonnan vettem a tempeltől korrektek évi ezer bála körüi mennyiséget bálázok vele eddig az olajzó szelep ami a láncot keni 2 db romlott el a 16-ból szalmát szárazon nem lehet bálázni csak harmatosan amikor már félig van a kamara nem tudja továbbítani az anyagot mert összetörik . ha van kérdésed hívj 20 770 5739 jocó
huh most befogok égni ezzel de először csinálom kötöző motorbol 2 szál jön azok a kapcsolonak akkor a 2 végére menjenek? a pozitívot honnan vigyek oda? bocsi az értetlenkedésért
sziasztok valaki tudna segíteni abban h hogyan kössem be a jó öreg hesston kötző motort?
mert vettem eggyet és vettem kapcsolót is mostmár csak be kéne kötni
El kell menni megnézni. Árban nem rossz kiinduló, hevederek még a gyáriak rajta. Gumikkal gond lesz, mert ereszt mindkettő, ezek tömlő nélküliek, ha szerencséd van a falcnál enged.
Meg kell nézni a vázát, kicsit furán állnak a kerekek. Egyenesen kellene állniuk, ezek meg mintha terpesztenének.
Vezetékeket már mókolták, mert a zsinegszekrény felől nem kellene kijönnie kábelnek. Azok belül vannak előre fűzve a vonórúdban.
Pár burkolat hiányzik róla.
anno én is nézegettem egy pöttinger minibálázót, körbejártam a témát majd gyorsan elfelejtettem a dolgot. Az árából tudsz venni normális bálázót is, lassú, és gázolajigényes a kockához képest mivel minden bálánàl meg kell álni kötözni, ajtó nyit-csuk ezalatt megcsinálsz egy kockabálát. Hálót hozzá ilyen mini méretben csak az axiálnál találtam, csak rendelnek nincs készleten és qrva drága főleg ha azt nèzed hogy mennyivel többet elhasználsz mint nagybálára. Előnye hogy gurítani lehet, de ha emelni kell xarabb mert a hálón nincs fogás. Ráadásul az az előnye sincs a kiskockához képest hogy nem lehet kis " téglákban"szedni szval kis adagokban nehezebb adagolni. Ès még az az előnyük is csak kamu, hogy nem muszály feltétlen takargatni, mert ha azt veszed hogy ennek is a külső 5-10 centis rétege az ázás miatt kuka akkor nem is marad benne szinte semmi. Röviden ennyi.
Sziasztok,érdeklődnék,ha van szabad gondolati kapacitásotok.
Mini körbálázó,tapasztalatok,üzemeltetés,képes e kiváltani a kiskocka bálázót.
Könnyebb e vele manőverezni mondjuk szűkebb helyeken,pl kertekben,mint a kis kockával.
Hátrányai,előnyei stb..
Köszi előre is!
7715 hozzászólás
Válasz #4268. hozzászólásra
üdv.csak erre tudok választ adni:ha jól emlékszem 5-6 bar.az óra ennyit mutat.ugy szoktam nézni a gépből,ha a mutato 12-1 óránál van,akkor fasza minden....
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene ismét, Krone rp olajozásával kapcsolatban, előző gazdája hagyta szétmenni most kapott új szivattyút viszi is az olajat de a nyomásmérő óra meg se mozdul éppen,hogy csak csöpög a cső végén a meghajtó láncok meg úsznak az olajban,rúdláncok meg majdnem keveset kapnak.Szerintetek mi lehet a baj? Esetleg csináltak valamit a fúvókákkal, kell lenni bennük valaminek? Nektek mennyit szokott mutatni az óra?
Szép napot mindenkinek!
Tud valaki véleményt mondani a Krone VarioPack 1500-as bálázóról?
Lenne egy jól kinéző használt csak érdeklődnék hogy miket kellene rajta átnéznem. Minden hozzászólást szívesen fogadok!
Urak!
Használ valaki 3 vásznas hevedert a taurus technotól? Mennyire bírja, nyúlás, kopás?
Válasz #4264. hozzászólásra
Üdv nekem van 3 éve használom vadi ujonnan vettem a tempeltől korrektek évi ezer bála körüi mennyiséget bálázok vele eddig az olajzó szelep ami a láncot keni 2 db romlott el a 16-ból szalmát szárazon nem lehet bálázni csak harmatosan amikor már félig van a kamara nem tudja továbbítani az anyagot mert összetörik . ha van kérdésed hívj 20 770 5739 jocó
sziasztok lengyel metal fach körbálázót szeretnék vásárolni újat valakinek van tapasztalata jó vagy rossz? köszöntem
claas rollant 66 gépkönyvet tud valaki eladód,vagy elektronikusat?
Válasz #4261. hozzászólásra
A pozitiv ágba biztositék legyen,mert tüzveszélyes...
Válasz #4260. hozzászólásra
köszi
Válasz #4259. hozzászólásra
huh most befogok égni ezzel de először csinálom kötöző motorbol 2 szál jön azok a kapcsolonak akkor a 2 végére menjenek? a pozitívot honnan vigyek oda? bocsi az értetlenkedésért
Válasz #4256. hozzászólásra
Középre kötöd a negativot meg a pozitivot,az egyik szélére kötöd a motort a másik szélét meg kereszbe kötöd a motorral...
mármint a kpcsolót hogyan kössem be
sziasztok valaki tudna segíteni abban h hogyan kössem be a jó öreg hesston kötző motort?
mert vettem eggyet és vettem kapcsolót is mostmár csak be kéne kötni
Sziasztok!
Igaz nem körbálázó, de tudna valaki véleményt mondani a sipma kis bálázóról.
Jót-rosszat.
Minden véleményért hálás lennék!
Előre is köszi!
Válasz #4251. hozzászólásra
hát igen sok hozzánemértő ember nekiáll bármit megkokeszolni.
Válasz #4251. hozzászólásra
Ismerős!
:D
jó kis hesstonos korszak....nem sokat kellett javitani.......eccer-kéccer........NAPONTA!!!!!!!!!!!!!
Véletlenül nem tudja valaki, honnan lehetne beszerezni emberi áron mechanikus meghajtású lánckenő pumpát/szivattyút?
Válasz #4248. hozzászólásra
Küldtem egy emailt,remélem odaér.
Válasz #4247. hozzászólásra
Akkor egy pár sort írhatnál róla,nem hiszem hogy ég és föld a kettő.!
Válasz #4246. hozzászólásra
Azt igen
Válasz #4245. hozzászólásra
És a 3120-t?
Válasz #4244. hozzászólásra
Azt sajnos nem ismerem.
Válasz #4243. hozzászólásra
3500-as
Válasz #4242. hozzászólásra
3500 v 3120?
A Magtáros Pöttinger bálázóról mi a véleményetek?Nem tűnik nagyon leharcoltnak. Szerintetek érdemes vele foglalkozni?
Válasz #4239. hozzászólásra
Még megvan,nem nagy kitérő Keresztes.Csak lehet annyit nem enged,hogy megérje.Én meg egy lengyel túrán töröm a fejem,ott van dögivel ilyesmi.
Válasz #4237. hozzászólásra
kép van? Melyik típus?
Válasz #4238. hozzászólásra
Azt èn is kèszültem megnèzni, de igy nem bànom hogy lemaradtam rola. Ónodi vàsàrral akartam egybekötni
Válasz #4232. hozzászólásra
Minden szavad helytálló.Plusz rozsda kilószám,könnyű szívvel hagytam ott.
Válasz #4235. hozzászólásra
Neked is köszi az ajánlatot,de tegnap a társam megalkudott 1 MF-re,amivel nem igazán értek egyet,de ez van.
Válasz #4235. hozzászólásra
Hirdeted valahol? Kèpet àrat raksz fel?
Válasz #4234. hozzászólásra
Mascar Corsa 150L Vásárosnamény
Válasz #4233. hozzászólásra
Milyen bálázó és hol van?
Válasz #4196. hozzászólásra
Hali!
Ha érdekel még a bálázó nekünk van egy eladó, és É-k Magyarország is stimmel.
Válasz #4231. hozzászólásra
El kell menni megnézni. Árban nem rossz kiinduló, hevederek még a gyáriak rajta. Gumikkal gond lesz, mert ereszt mindkettő, ezek tömlő nélküliek, ha szerencséd van a falcnál enged.
Meg kell nézni a vázát, kicsit furán állnak a kerekek. Egyenesen kellene állniuk, ezek meg mintha terpesztenének.
Vezetékeket már mókolták, mert a zsinegszekrény felől nem kellene kijönnie kábelnek. Azok belül vannak előre fűzve a vonórúdban.
Pár burkolat hiányzik róla.
Ezt vizsgálta már valaki élőben?Vélemény? http://olx.hu/hirdetes/elado-heston-fiat-agri-5670-balazo-ID3c1p3.html
www.agrochlopecki.pl
Itt nem lenne rossz szétnézni,csak hát 1600 oda vissza.Társulhatnánk páran...
Válasz #4228. hozzászólásra
Bőven meggyőztél,nagyon köszönöm !
Válasz #4227. hozzászólásra
anno én is nézegettem egy pöttinger minibálázót, körbejártam a témát majd gyorsan elfelejtettem a dolgot. Az árából tudsz venni normális bálázót is, lassú, és gázolajigényes a kockához képest mivel minden bálánàl meg kell álni kötözni, ajtó nyit-csuk ezalatt megcsinálsz egy kockabálát. Hálót hozzá ilyen mini méretben csak az axiálnál találtam, csak rendelnek nincs készleten és qrva drága főleg ha azt nèzed hogy mennyivel többet elhasználsz mint nagybálára. Előnye hogy gurítani lehet, de ha emelni kell xarabb mert a hálón nincs fogás. Ráadásul az az előnye sincs a kiskockához képest hogy nem lehet kis " téglákban"szedni szval kis adagokban nehezebb adagolni. Ès még az az előnyük is csak kamu, hogy nem muszály feltétlen takargatni, mert ha azt veszed hogy ennek is a külső 5-10 centis rétege az ázás miatt kuka akkor nem is marad benne szinte semmi. Röviden ennyi.
Sziasztok,érdeklődnék,ha van szabad gondolati kapacitásotok.
Mini körbálázó,tapasztalatok,üzemeltetés,képes e kiváltani a kiskocka bálázót.
Könnyebb e vele manőverezni mondjuk szűkebb helyeken,pl kertekben,mint a kis kockával.
Hátrányai,előnyei stb..
Köszi előre is!
Válasz #4225. hozzászólásra
Kíváncsi lennék mi az ami túlságosan bonyolult rajta!Na meg mitők jobb az m1300 stb... ?Dolgoztál velük?
Válasz #4223. hozzászólásra
ne sózzatok már rá senki re ilyen túlbonyolított marhaságot.
Válasz #4222. hozzászólásra
Ursus bálázóval van e valakinek tapasztalata?
Válasz #4209. hozzászólásra
OMG
Ülj le fiam,ez a felelet egyes!
Válasz #4218. hozzászólásra
Ebben az árban szinte mindegyik jó vételnek számít.
Válasz #4219. hozzászólásra
Akkor most már értem, hogy a "nagyoknak mindent szabad" cégeknél is miért a környezetszennyező elégetés gyakorlatát részesítik előnyben.
Válasz #4214. hozzászólásra
megellik az a tehén kisebb tőggyel is barátom.