Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3257. hozzászólásra
Én is úgy látom,jobb lesz a vario kamra,csak pénzt is jó lenne spórolni:) csak jól bele kell alkudni:),meg lehetne egy kis állami hátszél. Comprima,meg a v660 ,eddig amit legjobbnak látok a piacon ebben a kategóriában.
Mtz-vel még nem húztam a comprimát,,a tömörséget oda állítod ahova akarod csak az legyen ami hajtja az 1550-es rp-vel ne akarjatok már zöldet szedni,erre találták ki a variókat.
Az mtzével szokott bálázni a comprivál,ha igen hogyan boldogul vele:?Milyen tömörségű bálákra képes?(Ma,ahogy érdeklődtem,azt mondták külső széle a báláknak jó ,de a közepébe bele lehet nyúlni,csak beállítás baj van?)Nyers lucernában meg tudja csinálni,úgy hogy ne essen össze a bála.Itt egy srác 82-es mtzével hajtja a rp 1550-est ,és a nyers bálái összesnek, szárazok azok jók. A másik vállalkozó már 952.3-sal,de azokat is szétzavarják 2 szezon alatt.
Nekem azért lett főleg vario kamrás gépem mert szívattak a megrendelők.PL:Én csináltam 900ért a bálát 150-es méretbe aki meg 125-ös bálát szedett az meg kért 800-at és ő hozzá mentek a kuncsaftok mert ő ""ólcsóbb""Viszont nekem meg kell a nagy bála..bérbe meg a kicsi kell.
Rp is jó zöld bálázásban? Nekem ,csak annyi a bajom vele,hogy nem változtatható a kamra(bár ez más szempontból lehet előny).Egyenlőre zöld lucernát 130-as bálába csomagolunk,volt már 150 krone is,de azt mozgatni nehezebb,ez a véleményem.4000-4500 euróval többet fizetni, ezért az opcióért viszont sok:)
XXXXXXX euro volt az ára Ne haragudj de mindenki alkudja ki az árát saját maga,mert nemszeretem hogy rám hivatkozva próbálja elérni ,hogy olcsóbban kapja meg.
Az új Vicont nem ismerem olyan nagyon,de annyiban igaza van Jamo -nak, hogy nem lehet egy rossz gép, nem včletlen, hogy az Agco is ezeket forgalmazza a különböző színeiben.
Egy hengert cseréltem mert szezonba kiment a végén az ék pálya és gyorsabb volt egy új berakása mint megcsináltatni ,de télen megcsináltattam az esztergályossal azóta is bent van a műhelyben ,viszont pont olyan van a comprimában is.Mást semmit még egy csapágyat sem cseréltem.
Te oszt tényleg szeretnéd tudni melyik a jobb,,ha már 3-szor is lenyomtad a gombot.A round-pack-kal csináltam 50000db bálát a meghalnival pedig 9000db-otA v660-as azért veri a krónét,de nem is egy kaliber a kettő,,modjuk a v660-as veri comprimát-is,legalább is gyorsaságban nagyon.
Azt szeretném kérdezni,mennyivel jobb a v660 a rp-nál, ha egyátalán jobb?
Láttam,hogy az Amobillal is volt vontatva,akkor egy picit nagyobb mtzének boldogulni kellene vele igaz? 2 közül kellene választani mit választana,vagy ha nem ezt mi mást?
mi az a kis köla??néztem az uj vikonokat,nekem komolyan mondom:kezdetlegesnek tűnik.nekem ez volt az észrevételem.amit még megnéztem,a hajtáslánca a vikonnak fele a kronéhoz képest erősségre.
Láttam,hogy az Amobillal is volt vontatva,akkor egy picit nagyobb mtzének boldogulni kellene vele igaz? 2 közül kellene választani mit választana,vagy ha nem ezt mi mást?
Engem biztos, legfeljebb a kis kölával tudnám tartani a frontot. De ha egy új kronét egy új viconnal összetennék és széthullásig kellene küldeni mindkettőt akkor te már otthon vacsoráznál a viconos meg a trakiba halna éhen. És báladarabszámban és bálaminőségben se maradna alul az is tuti.
Válasz #3213. hozzászólásra
na,má ezt is tudom!a mi vadászainknak nemigen jön össze a diszno,beigértek egyet a mult hétvégére,de aztmondják azé,mert még sok kukorica van lábon.nemám hozzád kell mennem disznoé!!
7705 hozzászólás
Én is úgy látom,jobb lesz a vario kamra,csak pénzt is jó lenne spórolni:) csak jól bele kell alkudni:),meg lehetne egy kis állami hátszél. Comprima,meg a v660 ,eddig amit legjobbnak látok a piacon ebben a kategóriában.
Ennyi maradt tavajról ((600db-ból))
Válasz #3256. hozzászólásra
Mtz-vel még nem húztam a comprimát,,a tömörséget oda állítod ahova akarod csak az legyen ami hajtja az 1550-es rp-vel ne akarjatok már zöldet szedni,erre találták ki a variókat.
Válasz #3245. hozzászólásra
Az mtzével szokott bálázni a comprivál,ha igen hogyan boldogul vele:?Milyen tömörségű bálákra képes?(Ma,ahogy érdeklődtem,azt mondták külső széle a báláknak jó ,de a közepébe bele lehet nyúlni,csak beállítás baj van?)Nyers lucernában meg tudja csinálni,úgy hogy ne essen össze a bála.Itt egy srác 82-es mtzével hajtja a rp 1550-est ,és a nyers bálái összesnek, szárazok azok jók. A másik vállalkozó már 952.3-sal,de azokat is szétzavarják 2 szezon alatt.
Válasz #3251. hozzászólásra
nekem ezek is tetszenek kérdés a szalagok állapota mert az még van pár misi
Válasz #3242. hozzászólásra
Jaaa, akkor én félreértelmeztem
Válasz #3240. hozzászólásra
Ahha! Most már értem, és tényleg nem gyors a nyitás zárás...
No de ez legyen a legnagyobb baja
Válasz #3250. hozzászólásra
Vágóasztal szállitó kocsi.......ez milyen forditás???
Igaz szét van "rohadva" az alja,de 2,2 ben meg áll hazaszállítva
Válasz #3249. hozzászólásra
+le van futva a gumia.
Egyet feltettem a sok közül, lehet válogatni De a feléből enged valamit elhoznám még ha szét is lenne nyomatva is
Válasz #3248. hozzászólásra
Ennek széjjel volt a váza nyomatva,most meg véletlen eladó...
Válasz #3247. hozzászólásra
Franciákra gondolsz?
nem vonom kétségbe olcsóbbat ...- de csodák nincsenek.
mindenek meg van a piaci értéke.
Akkor te több gépet vehettél kintről ,
Válasz #3246. hozzászólásra
Annyiért kettöt veszel a kakasosoknál...
Válasz #3244. hozzászólásra
http://www.traktorpool.co.hu/details/b%C3%A1l%C3%A1z%C3%B3/Krone-VP-1800-MC/1769721/
Válasz #3244. hozzászólásra
Nekem azért lett főleg vario kamrás gépem mert szívattak a megrendelők.PL:Én csináltam 900ért a bálát 150-es méretbe aki meg 125-ös bálát szedett az meg kért 800-at és ő hozzá mentek a kuncsaftok mert ő ""ólcsóbb""Viszont nekem meg kell a nagy bála..bérbe meg a kicsi kell.
Válasz #3235. hozzászólásra
Rp is jó zöld bálázásban? Nekem ,csak annyi a bajom vele,hogy nem változtatható a kamra(bár ez más szempontból lehet előny).Egyenlőre zöld lucernát 130-as bálába csomagolunk,volt már 150 krone is,de azt mozgatni nehezebb,ez a véleményem.4000-4500 euróval többet fizetni, ezért az opcióért viszont sok:)
Válasz #3237. hozzászólásra
Én is a roundpackhoz viszonyítottam a compirmát!
Válasz #3237. hozzászólásra
még mindig drágább a mekhál a comprimátol.a comprima drágább a ronpakktól.
Válasz #3239. hozzászólásra
XXXXXXX euro volt az ára Ne haragudj de mindenki alkudja ki az árát saját maga,mert nemszeretem hogy rám hivatkozva próbálja elérni ,hogy olcsóbban kapja meg.
Válasz #3238. hozzászólásra
A felszedés egyforma, egyformán gyors mindkettőnek a kötözés is csak a kidobás és a vissza zárás lassabb mint a meghalnié,,,,,,de sokkal lassabb.
hány ezer euró volt a w660-as bálázó és mennyivel gyorsabb a comprimától?
Válasz #3235. hozzászólásra
Jut eszembe, mitől gyorsabb? hamarabb végez a kötéssel,vagy valami egyéb okból?
Válasz #3234. hozzászólásra
Hogy mekkorát változott a világ.... én tevaj azért vettem comprimát mert olcsóbb volt a "meghalni"nál(hogy tibit idézzem)
Válasz #3218. hozzászólásra
Az új Vicont nem ismerem olyan nagyon,de annyiban igaza van Jamo -nak, hogy nem lehet egy rossz gép, nem včletlen, hogy az Agco is ezeket forgalmazza a különböző színeiben.
Válasz #3234. hozzászólásra
A meghalni gyorsabb a comprimától,,,,,, viszont a zöld lucernát a comprima tudja piszokul csavarni befele.
Tehát egyiknek is másiknak is van erőssége.
Szép kis arzenál:) Kereskedő nekünk nagyon comprimát ajánlja,gyorsabb,strapabíróbb.Lehet csak,azért nyomja ,mert az a drágább:)
Válasz #3232. hozzászólásra
A rp és a comprima az utóbbi még meg van 17000db bála van benne.és ez pedig az idei szerzemény.
Comprima bálázója is van? Az biztató az rp-re nézve ,mert gondolom szár, és nyers lucerna is volt vele bálázva tisztességesen:)
Válasz #3230. hozzászólásra
Na ezt bizony nem tudom ,hogy mennyit bír majd ki
Egy hengert cseréltem mert szezonba kiment a végén az ék pálya és gyorsabb volt egy új berakása mint megcsináltatni ,de télen megcsináltattam az esztergályossal azóta is bent van a műhelyben ,viszont pont olyan van a comprimában is.Mást semmit még egy csapágyat sem cseréltem.
50e bálát kibír majd a v660?
Rp-ra mennyit kellett költeni az 50e bála alatt,mi volt nagyobb javítás rajta?Ha szabad ilyet kérdezni?
Válasz #3224. hozzászólásra
Te oszt tényleg szeretnéd tudni melyik a jobb,,ha már 3-szor is lenyomtad a gombot.A round-pack-kal csináltam 50000db bálát a meghalnival pedig 9000db-otA v660-as azért veri a krónét,de nem is egy kaliber a kettő,,modjuk a v660-as veri comprimát-is,legalább is gyorsaságban nagyon.
Válasz #3221. hozzászólásra
üdv a klubban Pici!!már vártam mikor jössz!!!
csak egyszer szerettem volna kérdezni,nem tudom miért tette be 4szer
Válasz #3200. hozzászólásra
mi az a kis köla??néztem az uj vikonokat,nekem komolyan mondom:kezdetlegesnek tűnik.nekem ez volt az észrevételem.amit még megnéztem,a hajtáslánca a vikonnak fele a kronéhoz képest erősségre.
Válasz #3219. hozzászólásra
Válaszolnál Jamónak ,,légyszíves, egy jó frappás választ kérek.
Válasz #3217. hozzászólásra
bizzunk benne....
Válasz #3206. hozzászólásra
Engem biztos, legfeljebb a kis kölával tudnám tartani a frontot. De ha egy új kronét egy új viconnal összetennék és széthullásig kellene küldeni mindkettőt akkor te már otthon vacsoráznál a viconos meg a trakiba halna éhen. És báladarabszámban és bálaminőségben se maradna alul az is tuti.
Válasz #3216. hozzászólásra
NA NÁ
Csinálni kellene vagy 5-600db csutkát ha már elégettem a csemegét, csak lesz még jó idő.
Válasz #3215. hozzászólásra
majd lősz!!!
Válasz #3214. hozzászólásra
Hozzám se ,,,,,,nem Én lőttem.
Válasz #3213. hozzászólásra
na,má ezt is tudom!a mi vadászainknak nemigen jön össze a diszno,beigértek egyet a mult hétvégére,de aztmondják azé,mert még sok kukorica van lábon.nemám hozzád kell mennem disznoé!!
Válasz #3211. hozzászólásra
Fő a nyugalom,,,,két éjszaka kinn voltam vadászni nem jött semmi ,egy helyben ültem 5-5órát tőlem 500m-re meg lőttek a disznyót.
Válasz #3210. hozzászólásra
Szakad ,,,,,viszont Én meg szórtam rendesen ,,,,,,volt miből.
Válasz #3210. hozzászólásra
azé vagyok ideges,mert esik eza fosnem jo helyre raktam ezt a fejet
Válasz #3209. hozzászólásra
o.k.köszi megjáccom én is.vékonyan szortuk direkt ezért.ma végeztünk a szórással.szakad az eső,fuj aszél...ott is?