Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én még a régi MX 135-el mentem egy kört és minőségileg kicsit zetoros volt de műszakilag biztosan profi hiszen japán. Szerintem az ártól függ a sikere. Nem tudom itt Európában mennyire használható.
1327 hozzászólás
Válasz Mfpisti #25. hozzászólásáraMit szőröznek annyit már nyomatni kéne a placcra vesz a paraszt addig mást......ejejjj
Válasz emcett #19. hozzászólásáramondták.
Válasz *** HM *** #24. hozzászólásáraElvileg az OMÉK-on.
Ha feleségül is szeretné venni a magyar, akkor 2016 tavasz.
Válasz Mfpisti #21. hozzászólásáraÉs azokat mikor lehet megcsöcsörészni a magyarnak?
Válasz lala1 #22. hozzászólásárabe volt panírozva
Válasz Mfpisti #20. hozzászólásáraAaaaakkor lehetett benne ezmegaz.....
Válasz *** HM *** #16. hozzászólásáraegyenlőre csak az USÁ-ba szállítanak, illetve a demógépeinket gyártják le.
Válasz MTZ1025.3 #17. hozzászólására.......egészen addig, míg 10 hónap után először kitakarították a hűtőt.
Válasz MTZ1025.3 #17. hozzászólásáraTapasztalat?
Válasz MTZ1025.3 #17. hozzászólásáraJó nagy állat aki kimegy tárcsázni.......
a 135ös masina 4.2es tárcsával melegszik, ilyen jobb időben.
Válasz Mfpisti #15. hozzászólásáraM7es már gyártódik vagy hogy áll a helyzet?
Válasz szanberg #14. hozzászólásáranem
Válasz Mfpisti #13. hozzászólásárajúnius 30 után olcsóbb lesz?
Válasz Dns8 #12. hozzászólásáraJúnius 30.ig 52.000.-€ + ÁFA a fűnyíróval együtt.
Válasz Mfpisti #11. hozzászólásáraM110GXet mennyiért adjátok?
Válasz #10. hozzászólásra
kis szégyenlős
Válasz #9. hozzászólásra
benemírom nemlétezik
Válasz #8. hozzászólásra
jöhet az előbbi kérdés
Válasz #7. hozzászólásra
tessik
Hecci?
Válasz #5. hozzászólásra
Az biztos hogy nem a formatervezés volt az elsődleges tervezési szempont
Válasz #1. hozzászólásra
Én még a régi MX 135-el mentem egy kört és minőségileg kicsit zetoros volt de műszakilag biztosan profi hiszen japán. Szerintem az ártól függ a sikere. Nem tudom itt Európában mennyire használható.
Válasz #3. hozzászólásra
4
6124ccm
Ez is 4hengeres lehet?
Csinos...bár a kartámaszt nyilván még átdolgozzák. Mivel a monitort mintha oda akasztották volna.
Sziasztok!
Megjelent az új Kubota M7-es széria. mit szóltok hozzá?