Hirdetés
Fórum
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- AKG támogatás új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Napraforgó ára új
- Lucerna telepítése, termesztése új
Cikkajánló
Hirdetés
1319 hozzászólás
Válasz máris szomszéd #1118. hozzászólásáraAz jó ár szerintem, de felszereltségtől is függ.
Itt az agroparkos pl. 50-es váltóval volt, meg hidropneumatikus fülkerugózás...
Válasz VMisi #1117. hozzászólásáraVan egy demo gép.
Kubota M7.131 320 órával nettó 57.500 euróért leszállítva papírozva.
Vagy kint 56.000 euro netto.
Nagyon tetszik.
Válasz sofi #1114. hozzászólására3 hete volt egy ilyen az agroparknál, homlokrakodóval, 2000 üórával.
https://www.agropark.hu/Traktorok/Kubota-M7131-traktor-Kubota-LM2605-rakodoval-p19027
A fb-os kubu fan csoportban látszik jobban.
Válasz sofi #1111. hozzászólásáraMail ment.
Válasz sofi #1114. hozzászólásáraPatent gépek vannak kint. Szinte mindent onnan hozok. Pont tegnap jött megint egy és a következő már kinézve / felajánlva
Válasz Lackó #1107. hozzászólásáraSajnos itthon nem volt belőle, és így az ÁFÁT sem kell befizetni és szerintem szebb állapotúak mint itthon ( főként a márkakereskedésekben- tavaj CLAAS t vettünk szintén márkakereskedésből).Most sajnos nem volt lehetőség megnézni.Sokan még idegenkednek a kinti vásárlástól,de mindenképpen nagyobb a választék,jobbak a felszereltségek...
Válasz VMisi #1103. hozzászólásáraVontatott KUHN Maxima 6 soros, esetleg a Vaderstad rapid 400 pneumatikusat és HORSCH LEEB 4 permetezőt fog húzni.
Válasz szanberg #1106. hozzászólásáraMilyen aprítóhengered van?
Válasz szanberg #1101. hozzászólásáraSzeretnék mindenképpen, 380/85 R30 és 480/80 R42 méretet néztem ki. De egyeztetek az ATRÁSOKKAL is.
Power váltós 6X4 fokozatos. Elsőre kicsit komplikáltnak tűnik, kell idő,h megszokjuk. Kár,h nincs senkinek tapasztalata GPS ben.
Válasz bala #1104. hozzászólásárahttps://www.scheidellandmaschinen.de
Családi kereskedés, korrektek voltak.
Válasz szanberg #1102. hozzászólásáraMegsérült az első híd és kicserélték az egészet garanciába. Én pedig elkértem tőlük. A kormánymunkahenger gömbfeje tört ki, nekimentek az első kerékkel valaminek. Egyébként makulátlan a híd.
Válasz szanberg #1102. hozzászólásáraPff, még hogy plussz híd. Nem követed a legfrissebb fejlesztéseket? 3. híd, 6 kerékhajtás! Kiszed a legnagyobb ingoványból is, csak leereszted a homlokrakóval, hogy érje a földet és már repül is a mocsárban
Válasz sofi #1097. hozzászólásáraÍgy kell ezt csinálni! (mármint, hogy te is németböl hoztad )
Grat a traktorhoz!
Válasz bala #1105. hozzászólásáraNem, mert sár volt mint a fene.
De a ruta zöld szárban biztosan nem végezne megfelelő munkát ez. Ha megszáradtba húznám bele ott meg működhetne, azt látom.
Bár ez nem egy nehéz darab, az egyszerű kis heva henger lett felszerelve darálóval, vannak komolyabb hengerek is azért.
Válasz szanberg #1102. hozzászólásáraSzanberg! Cirokban használtad-e az aprítóhengert???
Válasz sofi #1097. hozzászólásáraNémetországból melyik kereskedésből?
Válasz sofi #1100. hozzászólásáraMilyen vetőgépekkel?
Válasz sofi #1097. hozzászólásáraMost nézem, kaptál hozzá egy plussz első hidat?
Válasz sofi #1100. hozzászólásáraVeszel rá ápoló kereket?
Egyébként kvt vagy kpower váltós?
Vetésre, növényvédelemre, szállításra, talajmunkára nem lesz használva.
Válasz sofi #1098. hozzászólásáraGratulálok hozzá!
Vetésre akarod használni a gps-t?
[kep1]
Németországból, sikerült,ALÖ Q66 rakodóval,prémium felszereltség, 2580 üó.Nagyon erősek a hidak benne és a függesztőberendezés is.
Képet nem sikerült beszúrni sajnos :)
https://www.scheidellandmaschinen.de/?[kep4]
Németországból, sikerült,ALÖ Q66 rakodóval,prémium felszereltség, 2580 üó.Nagyon erősek a hidak benne és a függesztőberendezés is.
Képet nem sikerült beszúrni sajnos :)
https://www.scheidellandmaschinen.de/?
Válasz sofi #1094. hozzászólásáraAgroparkos?
Válasz sofi #1094. hozzászólásáraKét Kata Kálmán!
Vele beszélj.
Honnan sikerült venni ha nem titok?
Sziasztok! KUBOTA M7131 tulajdonos lettem. Van valakinek tapasztalata ( használ valaki)gyári KUBOTA GPS rendszerekről? Köszi
Válasz envagyok2 #1091. hozzászólásáraCsak klímás
Meg nem kell szögelni.
Válasz mtz1221 #1090. hozzászólásáraNem kell lopniuk.
Ha kell valami szólnak, és adok.
Legyen az gép szerszám eszköz vagy mondjuk 100l gázolaj...
Válasz szanberg #1087. hozzászólásáramondom, egy tiszta mtz ez a masina.
Válasz szanberg #1085. hozzászólásáraÖrülj neki,ennyinél nyugodtan alhatsz hogy nem lopják az embereid a naftát.
Válasz lac* #1088 hozzászólásá
Egy kolléga cigizik de ő nem kubotán dolgozik
Válasz szanberg #1087. hozzászólásáraKi tudja mennyit ketyegtették az embereid cigizés közben,az óra meg az amortizáció szépen pörgött.
Válasz lac* #1086. hozzászólásáraMiért?
Gép méri és számol.
Szerintem nem magas értékek.
Válasz szanberg #1085. hozzászólásáraEz mondjuk semmit nem jelent
M135Gx 2200 órás átlag fogyasztása: 8.2l/h
M5.111 300 órás átlaga pedig 4.4l/h
Válasz GREVEN #1083. hozzászólásáraMondjuk ezek forma-forma...
Válasz szanberg #1082. hozzászólásáraKeréksúlyokkal meg széles gumizással se.
Ennyi!!!
Kubota dagonyázik
10:11
Válasz envagyok2 #1079. hozzászólásáraKristályba becsukni oszt kirakni a napra aszalódni.
Válasz _NB_ #1078. hozzászólásárajelentkezzen aki szeretné ezt a balfaszt a saját traktorába látni...
Kubotásoknak még láncfűrész sem kell
Válasz Sz_Pisti #1076. hozzászólásáraAz a szállított disznók számától függ. :)
Válasz GREVEN #1072. hozzászólásáraRájöttem miért szedted ki a motrot!
Gyorsulási gépet építel
Hány másodperc alatt gyorsul 100-ra a TX motor-os önjáró disznószállító?
Válasz szanberg #1073. hozzászólásáraGondoltuk.
Én pár éve cseréltem a kombájnon meg a fergán ilyen vásznas csőre, de mindenhol meg van repedezve a külső réteg.
Válasz csontii #1071. hozzászólásárabebaxna ha 1800 óránál motorbaja lenne
amúgy 2.5 éves a szeker
Válasz Sötét Paraszt #1070. hozzászólásáraNem volt semmi baja, nem szerelte ezt senki csak a kolléga a nagy humor herold
Gázolajcső -gondolom kínai- hajlatában csöppent, pedig szövetes, azok elég sokáig jók szoktak lenni.
Válasz csontii #1071. hozzászólásáraKölcsön adtuk bele addig a motort a TX-ből hogy tudjanak dolgozni.
Legalább így egyszer életében volt benne egy jó motor
Nem túl korai egy másfél - két éves motornak hengerfejesnek lenni?
Válasz envagyok2 #1067. hozzászólásáraMért vették ki a motort?
Síkolni is kellett?