Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD396.04 FtCHF440.72 FtGBP496.52 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bárány #2562. hozzászólásáraEz nem forralta. Nem irta. Csak a földre Kiköpte. A 82es az nem ennek az idejében készült. Ez nem 82es meg ez egy mai gép! Szóval igazad van. Így védeni kéne mert szétszedi magát. Magyarul mint írod minőség miatt lejárt az ideje. Majd megírja talán az úr, hogy vane dakota vagy ilyesmi. Gyanítom ezek miatt találták ki. Végülis jó dolog.
Válasz .Richard. #2560. hozzászólásárafiatal vagyok de nem annyira és valóban amennyire ember utálhat mtzt én annyira utálom is, és nem tartom semmire, de ez csak egy vélemény.
Válasz .Richard. #2560. hozzászólásáraHa támkerekes vetőgéppel forralja az olajat, az kezelői hiba.
82-es + hatsoros Monosem kombóval vetettem jópár évig, probléma nélkül.
Itt lent sem ezzel lesz a hiba, egyszerűen valaminek lejárt az ideje, és elengedte magát.
Válasz GREVEN #2551. hozzászólásáraJah és a gyártatott vadi új 2mm-es furatú vetőtárcsát 500 méter után ki kellett cserélni és eltenni, teljesen használhatatlan volt.
Ennek a retek hitvány LE136-nak beletördelte a hegyét a furatokba, Majdnem a felét eltömte egy kanyar után.
Válasz mtz1221 #2546. hozzászólásáraEz?
Én 4 zsák forces dkct vettem, és a többi tisztát gauchoval kevertem.
Most maradt még a napraforgó,csak majd utána kell kérdezzek hogy a 75e szemre mennyi gaucho kell?vagy ha valaki tudja a fórumon ne tartsa magában.
Válasz Gandhy #2536. hozzászólásáraAz ugyanaz mint a Force jó anyag!Sztem nálam nem volt csapadék hogy működjön a Force az volt a baj tavaly április nagyon száraz volt
Válasz magnum76 #2544. hozzászólásáraHa van miért ne,szerintem nagy gond akkor se lenne ha azonnal vetnéd mert nincs akkora koncentrációban mintha a sor mellé tennél 1q.
Mi volt már hogy szórás után szinte azonnal vetettünk ,nem volt vele gond!
Válasz III.Gyula #2532. hozzászólásáraebben az esetben nem kell csodálkozni, nekem a gaspardo vetőgéppel 25 hektár 2 forgója alatt felforralta a hidraulika szivattyút... mehettem haza normális gépért...
spc való ennek nem más.
Válasz Praetor #2534. hozzászólásáraFelemeli,de nem örül neki,szerintem ez a baja.
Ez a vetőgép így lett vêve, akkor mêg nehezebben emelné ha lenne rajta!
Válasz pali ares 07 #2525. hozzászólásáranálam nagyon régóta Force ment, mindig hozta a kötelezőt, idén Soildguard 1.5gr-t vettem, elvileg ugyanaz, csak más a csomagolás, remélem nem vert át a kereskedő
Válasz Gandhy #2499. hozzászólásáraÉn ercole-t használtam idén 15kg/ha dózisban remélem működik a kukorica bogár ellen mert tavaly a Force nem tudta megvédeni a masodvetett kukoricát!Tapasztalata van akinek az ercollal?
Válasz Bigyófelügyelő #2510. hozzászólásáraakkor ti szerencsések vagytok, nálunk a bogár sajnos jelen van és képes akár jelentős kárt okozni, ha nincs talajfertőtlenítő.
Pár éve, rossz áttétel miatt csak 6 kilóval ment a Force egy részen, ami a fele a minimumnak, nem volt gond, lehet, hogy már kezd kikopni, talán kéne már egy kontroll.
3464 hozzászólás
Válasz Bárány #2562. hozzászólásáraEz nem forralta. Nem irta. Csak a földre Kiköpte. A 82es az nem ennek az idejében készült. Ez nem 82es meg ez egy mai gép! Szóval igazad van. Így védeni kéne mert szétszedi magát. Magyarul mint írod minőség miatt lejárt az ideje. Majd megírja talán az úr, hogy vane dakota vagy ilyesmi. Gyanítom ezek miatt találták ki. Végülis jó dolog.
Válasz .Richard. #2560. hozzászólásárafiatal vagyok de nem annyira és valóban amennyire ember utálhat mtzt én annyira utálom is, és nem tartom semmire, de ez csak egy vélemény.
Válasz .Richard. #2560. hozzászólásáraHa támkerekes vetőgéppel forralja az olajat, az kezelői hiba.
82-es + hatsoros Monosem kombóval vetettem jópár évig, probléma nélkül.
Itt lent sem ezzel lesz a hiba, egyszerűen valaminek lejárt az ideje, és elengedte magát.
Válasz III.Gyula #2526. hozzászólásáraSegédemelő asszem nincs rajt. vagy nem volt rajt. Azért ide kéne.
Válasz horvath.agro #2558. hozzászólásáraTe nagyon fiatal lehetsz. Amennyire ócsároltad a Minszkit még a derekárol sem ismered fel.
Válasz mtz1221 #2546. hozzászólásáraNekem mind olyan, pedig nem is kértem..
Válasz III.Gyula #2541. hozzászólásárahála istennek nem voltam
Válasz mtz1221 #2555. hozzászólásáraA 3 deci sör az elég?
Válasz mtz1221 #2555. hozzászólásáraItt meg 1.75 decit ír. De nekem az 1 decivel sem volt soha gondom vele.
Válasz Róbert86 #2548. hozzászólásáraAZ. Én 10 kilóra 1 deci gauchot meg 3 deci sört teszek.
Válasz III.Gyula #2553. hozzászólásáraArra jobb az idő nálunk hideg van még de majd alakul
Válasz Mihály #2550. hozzászólásáraIgen!Dél-békés.
Válasz GREVEN #2551. hozzászólásáraJah és a gyártatott vadi új 2mm-es furatú vetőtárcsát 500 méter után ki kellett cserélni és eltenni, teljesen használhatatlan volt.
Ennek a retek hitvány LE136-nak beletördelte a hegyét a furatokba, Majdnem a felét eltömte egy kanyar után.
Úgyhogy bocsánatot kellett kérni a 2,5-östől.
Említett gazda 4 hete elvetett naprája most bújkál.
Keresi a zsákot, hova lehetne visszabújni.
Mi tegnap végeztünk. Az utolsó napra lett már optimális a pálya.
Kérdés. Valaki vett már maxima vetőgéphez új maglesodrót? Kinél hogy viselkedett felszerelés után a gép?
Válasz III.Gyula #2543. hozzászólására Békés megyében vagy hol termeltek hogy dinnye is van arra
Ez 5 cm mélyről hány nap mire kibújik?
Glifo szórás miatt érdekel
Válasz mtz1221 #2546. hozzászólásáraEz?
Én 4 zsák forces dkct vettem, és a többi tisztát gauchoval kevertem.
Most maradt még a napraforgó,csak majd utána kell kérdezzek hogy a 75e szemre mennyi gaucho kell?vagy ha valaki tudja a fórumon ne tartsa magában.
Válasz Gandhy #2536. hozzászólásáraAz ugyanaz mint a Force jó anyag!Sztem nálam nem volt csapadék hogy működjön a Force az volt a baj tavaly április nagyon száraz volt
LumiGEN™es csávázott kukorica maghoz mit szólnak a drótkukacok ? Ilyen magot kaptam, ha még bekell gauchoznom is meghülyülök.
Válasz magnum76 #2544. hozzászólásáraHa van miért ne,szerintem nagy gond akkor se lenne ha azonnal vetnéd mert nincs akkora koncentrációban mintha a sor mellé tennél 1q.
Mi volt már hogy szórás után szinte azonnal vetettünk ,nem volt vele gond!
Válasz apuci #2542. hozzászólására3q mehet..?hány nap múlva lehet vetni?
Válasz Mihály #2535. hozzászólásáraEzzel kukoricát vetettem,itt csak elvonultam a dinnye melet pepó!
Válasz magnum76 #2540. hozzászólásáraMinimum 2 q
Válasz horvath.agro #2539. hozzászólásáraVoltál katona?Ha igen akkor halottad azt a mondást ,hogy a parancsot nem lehet meg...... Mert szaporodik?
sziasztok..maradt karbamidom.mennyit érdemes kiszórni kukorica alá kombinátorozáskor?pétisóbol 300kg szoktam szórni...
Válasz III.Gyula #2532. hozzászólásáraebben az esetben nem kell csodálkozni, nekem a gaspardo vetőgéppel 25 hektár 2 forgója alatt felforralta a hidraulika szivattyút... mehettem haza normális gépért...
spc való ennek nem más.
Válasz Mihály #2535. hozzászólásáraMinden 2.3.jobb és bal felét!
Válasz Praetor #2534. hozzászólásáraFelemeli,de nem örül neki,szerintem ez a baja.
Ez a vetőgép így lett vêve, akkor mêg nehezebben emelné ha lenne rajta!
Válasz pali ares 07 #2525. hozzászólásáranálam nagyon régóta Force ment, mindig hozta a kötelezőt, idén Soildguard 1.5gr-t vettem, elvileg ugyanaz, csak más a csomagolás, remélem nem vert át a kereskedő
Válasz III.Gyula #2533. hozzászólására Elég minden második sort betakarni fóliával????
Válasz III.Gyula #2532. hozzászólásáraRendesen tudja emelni? Ezen a vetőgépen gyárilag nem volt műtrágyás szekrény, vagy le lett véve?
Megyünk haza.
Válasz horvath.agro #2530. hozzászólásáracsak kicsit látszik de MTZ
Válasz horvath.agro #2530. hozzászólásáraMTZ!!!!!!!!!!
Válasz III.Gyula #2520. hozzászólásáramilyen traktor ez???
Válasz III.Gyula #2527. hozzászólásáraAz még jobb mint a féltengely törés!
Válasz III.Gyula #2522. hozzászólásáraMert ilyen az Ex,ja Mtz!
Válasz Bárány #2524. hozzászólásáraEz meg a másik.
Két hete féltengely csapágy törés volt!
Válasz .Richard. #2523. hozzászólásáraMég nem tudom,várom a mentést.
Szivattyú körül lehet valami mert bármit működtetek ömlik az olaj.
Válasz Gandhy #2499. hozzászólásáraÉn ercole-t használtam idén 15kg/ha dózisban remélem működik a kukorica bogár ellen mert tavaly a Force nem tudta megvédeni a masodvetett kukoricát!Tapasztalata van akinek az ercollal?
Válasz III.Gyula #2520. hozzászólásáraHogy ez se tudott télen, a tető alatt előjönni...
Válasz III.Gyula #2522. hozzászólásáraDiagnózis?
Az idegbajon kívül?
Válasz Bobo77 #2521. hozzászólásáraSzét basz az ideg!
Mindig van valami baja ennek a szarnak!
Válasz III.Gyula #2520. hozzászólásáraGazdag lettél!Olajat találtál!
Válasz III.Gyula #2519. hozzászólására
Válasz Bárány #2515. hozzászólásáraÚgy döntöttem,nem vetek tovább!
Válasz Bárány #2517. hozzászólásáraNálunk nincs! A vakoló homokban nem él meg!
Válasz Gandhy #2516. hozzászólásáraNem tűnik az el. Nem csak kukoricán él meg.
Válasz Bigyófelügyelő #2510. hozzászólásáraakkor ti szerencsések vagytok, nálunk a bogár sajnos jelen van és képes akár jelentős kárt okozni, ha nincs talajfertőtlenítő.
Pár éve, rossz áttétel miatt csak 6 kilóval ment a Force egy részen, ami a fele a minimumnak, nem volt gond, lehet, hogy már kezd kikopni, talán kéne már egy kontroll.
Válasz III.Gyula #2513. hozzászólásáraNa, akkor én meg majd viszont!