Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Moonsoon mellé rakj colombust az elviszi az acatot 1től 1ig az fix meg a kétszikűek jelentős részét! De ahogy írtam is így van az armada csomagban Moonsoon+Colombus+Pallos
Most hogy mondod...Én is alig vártam tavaj hogy nöne már ösze az a rohatt sor.. De persze csak azért izgultam anyira mert a muhar épp akkor támadot leg erősebben--
Van egy két vad földjük , ott levizsgázik a PPG hogy mit tud...
Szerintem baxott erős csomag .
Amúgy van 7-10 nap talajhatása is az 1 liter Succesor T miatt ami eleve eső után kiszórva 6-7 leveles állapotban elég lehet mire gyorsan bezár már a kukorica utána...
Ha meg Adengo-t is teszel előtte annak meg van talaj hatása is ...
Nekem is Dekalb van vetve (DKC4983)de mintha szebben nőne mint a körülöttem lévők! Persze lehet neked lesz igazad ha nagyobb lesz de most még jónak tűnik.
Meghát az embernek mindig a sajátja a legszebb
kösz
egyre jobban tetszik ez a pr +gold
ahogy nézem 12 böl megvan 1 heki
kár hogy nincs tartamhatása a talajon
rohadt dekalbok kicsire nőnek és nem árnyékolják le kellóképpen a sorközt
Nekem tarackot kitakarította szépen, de most jut eszembe, hogy kapott még clio-t is kicsit később...
De arra emlékszem, hogy a tarack az első monsoon-os kezelés után megsemmisült.
Válasz #3520. hozzászólásra
aligha...a cirkot faxán viszi,de az évelő kétszikúre rá kell segíteni valamivel,a tarackot,csillagpázsitot kukoricában semmi nem viszi tökéletesen.
Válasz #3516. hozzászólásra
Lehet,én is csináltam már...a lontrel faxán viszi az acatot,de a tarackbúzához sok köze nincs...A monsoon sem fogja elvinni,de olyan szintre visszaszorítja,hogy jelentős terméscsökkenést nem okoz,de nyomd ki a plafon dózist belöle 2.5l/ha.
Nekem ez nem durva , mert gyerekkorom óta felén ilyenek játszanak zömmel...
Erre két megoldás van :
Stellar 1 liter ha már volt eső mostanában és nem lesz később kelő muhar , stb....
De ha nem volt eső és most várható még akkor Principal Plus Gold osztott kezelés . Ami úgy néz ki hogy most azonnal a dózis 60 %-a majd 10 nap múlva a maradék 40%-a...
Udv mindenkinek!!
Azt szeretnem kerdezni, hogy a Monsoon-t lehet-e keverni Lontrel-el, mivel tele van a kuki mezei acattal es tarckbuzaval, ami nem magrol kelt. A terulet Adengoval volt fujva, igaz esot meg nem kapott .....
Persze hogy nem titok: 14e ft-ért szerzik / ha, legalábbis még délután ez volt az infóm.
Keverünk bele egy kis műtrágyát is had növekedjen a kukorica. Vetéskor(04.22-én) csak 2mázsát kapott most adunk hozzá még egy keveset.
Szaktanácsra lenne szükségem ! Nem egészen idevágó téma, DE!
Egyik kukorica táblánkon "foltokban" (Q sokat) eszi a kukoricát a drótféreg !
Sajnos olyan sorközművelőm amin van granulátum szóró nincs . Kérdés : Van -e olyan szer amit egyszerű szántóföldi permetezővel ki lehet juttatni,és ér is valamit !
Nem látszik a képeken jól de a fenyércirok elég sok helyen igen nagy már(10-15cm) és azt meg akarom most fogni. A kukorica is most hozza már az 5.levelet 7-ig lehet szórni a principalt(kimegy nagyobba is)
Meg félek hogy jövő héten nagy eső lesz és akkor nem tudunk rámenni a földre.
köszi a tanácsot!(mindenkinek)
de azt elfelejtettem odaírni hogy nem saját a terület,csak jártomban fotóztam, mi lenyomtunk mindent korai posztos cuccal, ami úgy néz ki,hogy idén is hatásos lesz
Itt ezekről képekről jó lenne egy kis vitát nyitni, hogy lássuk ki hogy oldana ezt meg...Én most szombaton csak egy 20 grammos bésissel nyomnám le a mostani egysziküek gyökérvéltását elkerülve,továbba a többi kéttsziküeket is stopolná enyhén...maj utána egy hétre tíz napra venném elő a principalkódat(ennek a kitűnő ellenpéldája grün Úr kukoricája ahol erre már nincs idő,ami nála különben azért szívás mert ő sem fogja egymenettel ezt idén megúszni mivel az egysziküek késnek kicsit valamint a mostani esőt követő kéthéten belül,de nyolcnapon túl" kibújik az összes gyom ami számít) vita indító ennyi...
8741 hozzászólás
Válasz #3539. hozzászólásra
jó gép az én zetorom TEEE ,nem forr abban semmi,csak az én agyam legfeljebb,de az sem a "Z" miatt...
Moonsoon mellé rakj colombust az elviszi az acatot 1től 1ig az fix meg a kétszikűek jelentős részét! De ahogy írtam is így van az armada csomagban Moonsoon+Colombus+Pallos
Válasz #3527. hozzászólásra
De biztos nem a zetoroddal...mert abban úton-útfélen mindig "forr valami"
Válasz #3526. hozzászólásra
Most hogy mondod...Én is alig vártam tavaj hogy nöne már ösze az a rohatt sor.. De persze csak azért izgultam anyira mert a muhar épp akkor támadot leg erősebben--
Válasz #3535. hozzászólásra
Igen , erre emléxem !
Azt mondta nem silónak kell !
De amúgy termésben tényleg jobbnak tűnik a DKC...
Válasz #3534. hozzászólásra
Jó , de azért ennek nem olyan erős és hosszú mint az Adengonak , Lumaxnak stb , inkább csak ilyen mutatóban van benne...
Jaaaaa a pio meg "salátabár"...ugye??? Nem is tudom ki mondta ezt
Válasz #3533. hozzászólásra
Na akkor nem is kell gondolkodnom hogy szórjam e csütörtökön vagy pénteken, én azt hittem nincs utóhatása de így akkor már nem aggódom.
Köszi!
Majd hozunk képeket Drifterékről ...
Van egy két vad földjük , ott levizsgázik a PPG hogy mit tud...
Szerintem baxott erős csomag .
Amúgy van 7-10 nap talajhatása is az 1 liter Succesor T miatt ami eleve eső után kiszórva 6-7 leveles állapotban elég lehet mire gyorsan bezár már a kukorica utána...
Ha meg Adengo-t is teszel előtte annak meg van talaj hatása is ...
Válasz #3529. hozzászólásra
Köszönöm, az enyém is szőrösödik rendesen, tavaly a víz szétvitte a gyomokat.
Válasz #3528. hozzászólásra
Jaja, most már rájöttem, hogy az acatos rész kapott clio-t is...
De monsoon is megfogta az acatot, csak nem söpörte el.
Nekem is Dekalb van vetve (DKC4983)de mintha szebben nőne mint a körülöttem lévők! Persze lehet neked lesz igazad ha nagyobb lesz de most még jónak tűnik.
Meghát az embernek mindig a sajátja a legszebb
Válasz #3523. hozzászólásra
7-ig mint a többi...
Acatot tutira nem viszi magában...
Válasz #3525. hozzászólásra
Hol forr az előbb jöttem szigetvárról,nem forrt.
Válasz #3517. hozzászólásra
kösz
egyre jobban tetszik ez a pr +gold
ahogy nézem 12 böl megvan 1 heki
kár hogy nincs tartamhatása a talajon
rohadt dekalbok kicsire nőnek és nem árnyékolják le kellóképpen a sorközt
Na forr itt már a levegő? Ki—mit(tud) forralt ki?
Válasz #3522. hozzászólásra
Nekem tarackot kitakarította szépen, de most jut eszembe, hogy kapott még clio-t is kicsit később...
De arra emlékszem, hogy a tarack az első monsoon-os kezelés után megsemmisült.
Válasz #3517. hozzászólásra
Hány leveles állapotig mehet?
aligha...a cirkot faxán viszi,de az évelő kétszikúre rá kell segíteni valamivel,a tarackot,csillagpázsitot kukoricában semmi nem viszi tökéletesen.
Lehet,én is csináltam már...a lontrel faxán viszi az acatot,de a tarackbúzához sok köze nincs...A monsoon sem fogja elvinni,de olyan szintre visszaszorítja,hogy jelentős terméscsökkenést nem okoz,de nyomd ki a plafon dózist belöle 2.5l/ha.
Minek keverni, Monsoon max dózisba kitakarítja az acatot is, meg a tarackot is, az tuti.
Minek keverni, Monsoon max dózisba kitakarítja az acatot is, meg a tarackot is, az tuti.
Szerintem lehet mert a KITE is keveri az Armada csomagban ...
Az Adengo kijuttatása után minimum két hét várakozási idő szükséges és csak aztán mehetsz a Monsoon-al...
Válasz #3496. hozzászólásra
Hát Gróf Grün ...
Nekem ez nem durva , mert gyerekkorom óta felén ilyenek játszanak zömmel...
Erre két megoldás van :
Stellar 1 liter ha már volt eső mostanában és nem lesz később kelő muhar , stb....
De ha nem volt eső és most várható még akkor Principal Plus Gold osztott kezelés . Ami úgy néz ki hogy most azonnal a dózis 60 %-a majd 10 nap múlva a maradék 40%-a...
Szerintem...
Udv mindenkinek!!
Azt szeretnem kerdezni, hogy a Monsoon-t lehet-e keverni Lontrel-el, mivel tele van a kuki mezei acattal es tarckbuzaval, ami nem magrol kelt. A terulet Adengoval volt fujva, igaz esot meg nem kapott .....
Válasz #3505. hozzászólásra
Persze hogy nem titok: 14e ft-ért szerzik / ha, legalábbis még délután ez volt az infóm.
Keverünk bele egy kis műtrágyát is had növekedjen a kukorica. Vetéskor(04.22-én) csak 2mázsát kapott most adunk hozzá még egy keveset.
Válasz #3509. hozzászólásra
A folyófüvet elég jól fogja.
Amire te gondolsz az szerintem a sövényszulák (és a szeder is) amit a fluroxipir tud csak.
2 liter cambio
Üdv mindenkinek !
Szaktanácsra lenne szükségem ! Nem egészen idevágó téma, DE!
Egyik kukorica táblánkon "foltokban" (Q sokat) eszi a kukoricát a drótféreg !
Sajnos olyan sorközművelőm amin van granulátum szóró nincs . Kérdés : Van -e olyan szer amit egyszerű szántóföldi permetezővel ki lehet juttatni,és ér is valamit !
Válasz #3502. hozzászólásra
ma vettünk laudist hektárra kb 1-2 ezer ft különbség van! ahogy számolgattam a titus javára!
Válasz #3500. hozzászólásra
Sziasztok!
Nem látszik a képeken jól de a fenyércirok elég sok helyen igen nagy már(10-15cm) és azt meg akarom most fogni. A kukorica is most hozza már az 5.levelet 7-ig lehet szórni a principalt(kimegy nagyobba is)
Meg félek hogy jövő héten nagy eső lesz és akkor nem tudunk rámenni a földre.
Válasz #3504. hozzászólásra
A dikamba mennyire viszi a folyófüvet, úgy tudtam igazán csak a fluroxipir üti más nem.
Válasz #3506. hozzászólásra
Péntektől-Hétfő du. 5ig. Kb.34mm.......
köszi a tanácsot!(mindenkinek)
de azt elfelejtettem odaírni hogy nem saját a terület,csak jártomban fotóztam, mi lenyomtunk mindent korai posztos cuccal, ami úgy néz ki,hogy idén is hatásos lesz
Válasz #3503. hozzászólásra
Te koma felétek mennyi eső volt, nem 3 mili az látszik????????????
Ha nem titok ennek a princi pali aranynak mennyi a hektárköltsége?
grün kolléga
Ez a PrincipalPlus goldnak való terület.
Valaki írta,hogy az övé is ilyen és Laudist szór rá, hát az elég nagy hiba. A folyófű (convulvulus) miatt muszály bele tenni dikambát is!
Hát gazosnak nem mondanám, de egy sorközművelés lehet nem ártana. Nagyon leverte az eső..
Válasz #3495. hozzászólásra
Én 11200-+ fa ért vetem!!
Armada csomag ( Moonsoon+Colombus egy kis pallossal fűszerezve)
Válasz #3494. hozzászólásra
Itt ezekről képekről jó lenne egy kis vitát nyitni, hogy lássuk ki hogy oldana ezt meg...Én most szombaton csak egy 20 grammos bésissel nyomnám le a mostani egysziküek gyökérvéltását elkerülve,továbba a többi kéttsziküeket is stopolná enyhén...maj utána egy hétre tíz napra venném elő a principalkódat(ennek a kitűnő ellenpéldája grün Úr kukoricája ahol erre már nincs idő,ami nála különben azért szívás mert ő sem fogja egymenettel ezt idén megúszni mivel az egysziküek késnek kicsit valamint a mostani esőt követő kéthéten belül,de nyolcnapon túl" kibújik az összes gyom ami számít) vita indító ennyi...
Az enyém is hasonló,Laudis megy majd rá.
Válasz #3475. hozzászólásra
Mind kettőt...
Sima ügy...Princi Palkó Plusz,arany at ér ilyenkor
dr. Drenthe erre valmi orvasság?
Válasz #3494. hozzászólásra
a miénk sokkal gazosabb de várunk még vele! mennyi a hektár költsége a principal nak?
Válasz #3493. hozzászólásra
Képek lemeradtak
Sziasztok!
Csatolok két képet gyomirtás előtt a kukorica tábláról!
Az egyik ma készült(05.08) a másik 05.04-én.
Szombaton szórunk ki Principal gold Plust rá!
Válasz #3491. hozzászólásra
Nikit-turbo egyben!!