Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2372. hozzászólásra
visz mindent, a feketeürmöt is elég jol megcsavarja,még a kukoricát is az átfedéseknél,ez végett a kisebb és háromszöges táblákon Clio-motivelt használok,ja és elég látványos a hatása
ami jókor volt fújva ott jó a hatás , de ami a hidegek előtt volt ott még a muhar is kétséges (ez a gatyamadzag parcella ahol a kanyarszórás történt az kukira pree lett szórva a gyomok meg már bújkáltak
0.4 l/ha
magába , mert fostam mellétenni a 2.4D-s dikambát
ez az acat kivolt már kelve amikor vetettem , mert vetés előtt 10 nappal elvolt boronálva , csak nemjött ki a lépés hogy kelés előtt lefújjam totálissal
ha szelektíven akarsz akkor van egy szerem rá amit kaptam de ha vegyesen van és mindent akarsz fujni akkor totális glialka.. a másik szer neve Paladin ez szelektiv egyszikű borsóra azt mondták bármikor rá lehet fujni most virágzik lassan napokba rá kell fujnom még amugy nem használtam!!! de csak nádat viszi még az acatot se
igaz, de valamiért mégsem engedélyezték, azon kívül teljesen más gyomösszetétela van a kukinak, mint a búzának, de lehet egyszer egy kis sarkon ki kellene próbálni.
Akkor megnyugodtam nekem is van egy táblám és eléggé kijött az idén benne az acat (lehet tavaji buzavetőmaggal jöhetett)1.4-el nyomtam remélem megfogja elég nagy darab 75 heki. Ha tudtam volna,hogy ennyi kijön inkább e82 vetek.
Mi előtt bárki leszid itt bármilyen gyomirtót , azért had hívjam fel a figyelmet az ASZÁLY-ra !!!
Ne gondoljuk azt , hogy ami egy évben nem válik be , az szar .
Amiket idén láttam gyomirtókat , búza , kukorica , napraforgó , mind szarul dolgozott a szárasság és a változékony hőmérséklet miatt !(ez alól kivétel talán csak a GRANSTAR SUPERSTAR volt )
De az Adengo-t szerintem végképp nem szabad leszarozni .
Talán attól láttam eddig az életembe legtisztább kukoricát !
8741 hozzászólás
Válasz #2389. hozzászólásra
Kérdezted, emlékszem, lehet hogy kerekítettem 2-re,de csak ennyi,a bér a kombájnnal azzal keverheted.
Válasz #2388. hozzászólásra
akkor kb erre számíts ezek laudisos képek
Válasz #2385. hozzászólásra
21 e?
aszittem több.....
mintha a hős többet írt vóna.....
Válasz #2380. hozzászólásra
Már meg van....
Válasz #2383. hozzászólásra
4 hektáros csomagban van0,6clió 3l motivell és 6l dasch
Válasz #2384. hozzászólásra
lukas tartállyal
Válasz #2381. hozzászólásra
A megélhetéshez kevés az éhenhaláshoz meg sok...2175- höz tegyél egy tizedes vesszőt, úgy hogy a századot is számolja.
Válasz #2382. hozzászólásra
zsiiir
mácsak 1 UXet kéne találni valahol elfekvőt......
Válasz #2375. hozzászólásra
Clio - Moitvelt hogy ? Osztottan ? Milyen dózissal ?
A Clio nem elég jó magában egyszik ellen ?
Válasz #2381. hozzászólásra
taléltam neked egy topikot
Válasz #2379. hozzászólásra
Mennyi hektó van Sbá?
Válasz #2379. hozzászólásra
az nem viszi az évelő 1 szíküt , de jó cucc én 3 évig szórtam de sajna nincs tartamhatása és nem tetszett
Válasz #2377. hozzászólásra
Mióta bevezették a Motivellt, azzal fújtam, vagy fújattam, most Laudis..kíváncsi leszek
Válasz #2376. hozzászólásra
230-240
Válasz #2376. hozzászólásra
azt elhiszem , mi 250 el , annyi legalább kell neki, gombaölőnek meg inkább 300 vagy a fölött
Válasz #2374. hozzászólásra
Tavaly nagy géppel fújattam, de csak 160-170liter vízzel fújták, de nem lett olyan mint mikor én 250-300literrel. Ti mennyi vízzel fújtok?
Válasz #2372. hozzászólásra
visz mindent, a feketeürmöt is elég jol megcsavarja,még a kukoricát is az átfedéseknél,ez végett a kisebb és háromszöges táblákon Clio-motivelt használok,ja és elég látványos a hatása
Válasz #2371. hozzászólásra
ami jókor volt fújva ott jó a hatás , de ami a hidegek előtt volt ott még a muhar is kétséges (ez a gatyamadzag parcella ahol a kanyarszórás történt az kukira pree lett szórva a gyomok meg már bújkáltak
0.4 l/ha
Válasz #2368. hozzászólásra
én melléraktam. biztos, ami biztos
Válasz #2370. hozzászólásra
Muhart , nagy muhart hogy fogja , mennyi idő alatt fekteti ?
Válasz #2368. hozzászólásra
Naaa...
Hát panaszkodtatok, hogy nem nagyon viszi meg minden , de szerintem ez jónak tűnik .
Vagy kiheverheti ?
Mennyi dózis volt ?
Muhar ellen milyen (esetleg túlfejlett ellen )?
Válasz #2369. hozzászólásra
50 hekit fujtam le vele a héten (pro-nik)
Használta már valaki az Olajos Milagrot ?
Jobb tényleg mint a sima ?
Esetleg ProNik - ben ?
Válasz #2367. hozzászólásra
magába , mert fostam mellétenni a 2.4D-s dikambát
ez az acat kivolt már kelve amikor vetettem , mert vetés előtt 10 nappal elvolt boronálva , csak nemjött ki a lépés hogy kelés előtt lefújjam totálissal
Válasz #2353. hozzászólásra
Itt az Adengo magában ment vagy volt mellette valami hormon ?
Épp ma csináltam én is Pulsar-os , kontrolos képeket , csak lusta vagyok feltenni...
Válasz #2365. hozzászólásra
ez milyen topic,vazze?
Válasz #2364. hozzászólásra
nem volt írva hogy kukoricában!!
Válasz #2363. hozzászólásra
kukoricában?
érdekes lesz
Válasz #2351. hozzászólásra
ha szelektíven akarsz akkor van egy szerem rá amit kaptam de ha vegyesen van és mindent akarsz fujni akkor totális glialka.. a másik szer neve Paladin ez szelektiv egyszikű borsóra azt mondták bármikor rá lehet fujni most virágzik lassan napokba rá kell fujnom még amugy nem használtam!!! de csak nádat viszi még az acatot se
Válasz #2360. hozzászólásra
Akkor nem kísérletezek.
Válasz #2359. hozzászólásra
Kifogom,mert maradt ki granstar superstar-om.Az engedélyezés költséges,sokszor azért nem engedélyeztetik.
Válasz #2358. hozzászólásra
Nem én próbáltam, néhány éve mutatták nekem is, látványos volt, nagyon ronda lett a kukorica, és sokkal kevesebbet termett.
Válasz #2358. hozzászólásra
igaz, de valamiért mégsem engedélyezték, azon kívül teljesen más gyomösszetétela van a kukinak, mint a búzának, de lehet egyszer egy kis sarkon ki kellene próbálni.
Valaki próbált már granstart kukiba?Egyszikű a búza,meg a kuki is.
Válasz #2356. hozzászólásra
Akkor megnyugodtam nekem is van egy táblám és eléggé kijött az idén benne az acat (lehet tavaji buzavetőmaggal jöhetett)1.4-el nyomtam remélem megfogja elég nagy darab 75 heki. Ha tudtam volna,hogy ennyi kijön inkább e82 vetek.
Válasz #2355. hozzászólásra
Pulsar 1.2 l/ha 1hete fújva
Válasz #2352. hozzászólásra
pulsar vagy expressz
Válasz #2353. hozzászólásra
akkor azon a kepen csak az acat stimmel, merthogy a naprat nem adengoztad az tuti...:)
kulonben a tobbi kepen jonak laccik, talan azokat a kis fu-feleket nem fogta meg annyira.
Válasz #2352. hozzászólásra
nincs itt HM , nem volt aki észrevegye, hogy az előző kép naprában készült
ezek az adengo vs acat képek
az előző az pulsar vs. acat volt
itt meg egy kis kezeletlen kontroll
adengo vs. Cirsium
sás meg nád ellen melyik szer a legjobb?
Válasz #2348. hozzászólásra
megnyugodhatsz, nem fogja
Válasz #2346. hozzászólásra
Amikor én nyomtam, kapott esőt, és még sem voltam vele megelégedve.
Lumax kicsit drágább, de sokkal jobb
Válasz #2345. hozzászólásra
már megvettem a sima titust,és dezormont tervezek még mellé rakni ,azért remélem kiviszi a tarackbúzát
Válasz #2271. hozzászólásra
Mi Milagro Callisto-t nyomtunk . nem Basis Callisto-t...
De 0,3-al ment .
Szerintem a Basis mellé elég lehet a 0,25 is.
Mustang Forte mióta mehet kukoricába ?
Mi előtt bárki leszid itt bármilyen gyomirtót , azért had hívjam fel a figyelmet az ASZÁLY-ra !!!
Ne gondoljuk azt , hogy ami egy évben nem válik be , az szar .
Amiket idén láttam gyomirtókat , búza , kukorica , napraforgó , mind szarul dolgozott a szárasság és a változékony hőmérséklet miatt !(ez alól kivétel talán csak a GRANSTAR SUPERSTAR volt )
De az Adengo-t szerintem végképp nem szabad leszarozni .
Talán attól láttam eddig az életembe legtisztább kukoricát !
Válasz #2344. hozzászólásra
mondjuk én a titust nem sokra tartom. egy monsoon vagy motivell-milagro jobb megoldás lenne helyette
Válasz #2341. hozzászólásra
ha titus plust nyomsz, akkor semmit. ha csak simán tituszt, akkor a megengedett 2/3-át
Válasz #2342. hozzászólásra
Jah, itt fórumon nagyon nyomták...nekik bejött, nekem nagyon nem.
Válasz #2339. hozzászólásra
lumax van évek óta és bevált. nagyon dicsérték az adengót és spórólásból vettem