Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ez engem is érdekel meg az is hogy nagyon gyomos területre max dózisnak 2.25 l /ha ír azt rakajam?? illetve műtrágyát rakjak bele 3kilot feloldva vagy az sem kell???
Nem vagyok kétségbe esve nem nagy területről van szó ami problémás 2,5ha csak szeretném ha sikerülne. Jövőre búza lesz benne majd adok neki Dream Team el. Most találtam róla cikket azt írják kiviszi. Szerinted?
Nehogy üröm legyen az örömben???...Azt nem monhatom ,hogy ne aggódj mert akkor nyugodtan aludnál...De hogy legyen miről álmodnod gondolj csak vissza eddig a Cambiónál megszoktad ,hogy másnap kimész és látod minde hosszúszáru elfekszik ill tekeredik elötted a zbAnvel kicsit másként dolgozik ,jóól
Van bent egy kis perje, meg foltokban fenyércirok. Egy Motivell turbo nem szokott neki elég lenni, gondoltam rásegítek. A Cambio el szokta vinni (az ürmöt) gyorsabban, csak most ezt adták helyette.
Válasz #2230. hozzászólásra
Az étolaj az nem semmi ez jól "kisütötted"...Ha fehéredik akkor már nem kell agodnod nagyon,de minek a Motivel ha már Clióval kezelted
Sziasztok!
Segítsek nekem. Lepermeteztem a kukoricát egy hete 4 leveles korában Clio 0,15l/ha + Banvel 0,7l/ha+ étolaj 1l/a +nitrosol 3l/ha és az összes gyomot jól takarítja, csak a fekete ürmöt (ami már vagy 30cm-es) nem tudom hogy elviszi-e. A teteje fehéredik kicsit, meg egy kicsit elhajolt. Még egy permetezés lesz nemsokára Motivell 1l/ha. Tehetek-e mellé valamit, és ha igen mit?
Válasz #2207. hozzászólásra
Szerintem csináld a maximális dózisok 70%-val nem hiszem hogy sok lesz a kukoricának, ráadásul ha vannak az említett gyomok a Principalos területen úgyis muszáj kiegészíteni.
pénteken néztem, akkor úgy gondoltam még várok, hét végére tervezném ha összejönne de előtte még megnézem kuki 4 leveles volt, sztem ha meleg jő akkor 5-6 leveles lehet szombatra. Az acenitnek lehet ilyen hatása vagy még a köles nem kel? Máskor ilyenkor mintha már lett volna, vagy rosszul emlékszem???
most jöttem a szakmérnők havertól, azt mondja hogy a titus plusot addig ne tegyem a kukira míg a köles ki nem jött, DE EZ NEM JÖN!!!!! Immáron 1 hónapja van elvetve a kuki most 4 leveles, köles nem volt domináns a területen de azért van DE NEM KÉL?????? Lehet hogy a 2 l/ha acenit alapban így megfogta????? egyéb egyszikű keleget nem sok, kétszikű van bőven, mi alófaxt csináljak????
Válasz #2206. hozzászólásra
azt tudom, hogy az első kombinációval mehet, sőt ajánlják is, de a másodoknál félek, hogy a sok hatóanyag besokkolja növényt.
mennyit tegyek az elsőbe, és mennyit a másodikba?
Ha nem modom akkor is (jól) tudjuk ki"(te)(is)(én is)"ről beszélünk,(mert mi félszvakból is megértjük egymást)... A PULSAR PEDDIG 8600-ból van meg igen ennyi és literje m(mielőtt még meg kérdeznéd)...Nagyon szükséges lenne ha a gazdálkodók országosan többet beszélnének egymással ,de sokkan titkolznak szakmai beszerzési és főleg eladási téren,én megfogadtam bárkinek bármit elmondok ez szakmai kérdés nálam(mindeni a saját környékén az elenflét látja a másikban ,mert igazában mindenkinek kellene a másik földje(elöbb vagy útóbb)
Készpénzes ár ez is...Na nézzük a Basis 18200 a Refine SX .et meg 19000-ért számlázták...De tudok Pulsarra is árrat ami kiütt (ez biztos érdekell mert neked is sokk(gyom)kell)
Meg,fogsz,lepődni---A "forrás" ÚGYAN AZ ,CSAK MÉG TÖBBET KEL ALKUDNI ÉSS NEM ÁM ODA MEGYEK ÉS OTT HANEM MÁR TELEFONON KELL MEGDOLGOZNI ŐKET...Ha ennyiért is tudják sőt adják akkor képzelheted mennyit keresnek rajta(be sajnáljátok őket)...
8741 hozzászólás
Válasz #2239. hozzászólásra
ez engem is érdekel meg az is hogy nagyon gyomos területre max dózisnak 2.25 l /ha ír azt rakajam?? illetve műtrágyát rakjak bele 3kilot feloldva vagy az sem kell???
Válasz #2239. hozzászólásra
Nem kell. Olajos forma OD = benne van a tapadásfokozó a flakonban.
Üdv, Koromb
Sziasztok.
Légyszi segítsetek, Laudis mellé kell-e tapadó? trend, vagy ilyesmi.
Előre is köszönöm.
Válasz #2237. hozzászólásra
Nem vagyok kétségbe esve nem nagy területről van szó ami problémás 2,5ha csak szeretném ha sikerülne. Jövőre búza lesz benne majd adok neki Dream Team el. Most találtam róla cikket azt írják kiviszi. Szerinted?
Nehogy üröm legyen az örömben???...Azt nem monhatom ,hogy ne aggódj mert akkor nyugodtan aludnál...De hogy legyen miről álmodnod gondolj csak vissza eddig a Cambiónál megszoktad ,hogy másnap kimész és látod minde hosszúszáru elfekszik ill tekeredik elötted a zbAnvel kicsit másként dolgozik ,jóól
Válasz #2235. hozzászólásra
Már megvan a Moti. Akkor ne törődjek szerinted az ürömmel? Szeretnék a végén örülni, nehogy legyen benne valami.
Akkor inkább Monson az viszi mint a "monsun"...
Válasz #2232. hozzászólásra
Van bent egy kis perje, meg foltokban fenyércirok. Egy Motivell turbo nem szokott neki elég lenni, gondoltam rásegítek. A Cambio el szokta vinni (az ürmöt) gyorsabban, csak most ezt adták helyette.
A Cliotól fehéredik a Banveltől (meg)hajlik(elötted)
Válasz #2230. hozzászólásra
Az étolaj az nem semmi ez jól "kisütötted"...Ha fehéredik akkor már nem kell agodnod nagyon,de minek a Motivel ha már Clióval kezelted
Válasz #2208. hozzászólásra
Nálunk kétnapja jelent meg ill bújt elő a fenyércirok akkor pár nap és nálatok is előbújik ami "kell"...
Sziasztok!
Segítsek nekem. Lepermeteztem a kukoricát egy hete 4 leveles korában Clio 0,15l/ha + Banvel 0,7l/ha+ étolaj 1l/a +nitrosol 3l/ha és az összes gyomot jól takarítja, csak a fekete ürmöt (ami már vagy 30cm-es) nem tudom hogy elviszi-e. A teteje fehéredik kicsit, meg egy kicsit elhajolt. Még egy permetezés lesz nemsokára Motivell 1l/ha. Tehetek-e mellé valamit, és ha igen mit?
Válasz #2216. hozzászólásra
5-6kg /hektár bőven elég vagy 2liter Pallos...
Válasz #2227. hozzászólásra
A sima TitusPlus most is 2 ha-os kiszerelésben van még, legfeljebb nem teszel mellé Succesor T - t
Válasz #2226. hozzászólásra
De csak 2ha v.
Válasz #2225. hozzászólásra
Van az 10 ha-osban is "TitusPlusGold New" néven, és a hektárköltség sem emelkedik, ha a kicsit veszed
Válasz #2223. hozzászólásra
Az a baj,hogy csak 20ha-os csomagba v.
Válasz #2205. hozzászólásra
Basis Callisto-t szerintem nem kell erősíteni.
Nekünk már magában is rendet rak lassan egy gaztengerben...
Eddig jól dolgozik a Milagro mellett.
Ha tudsz tegyél már fel képet majd a Basis + Callisto hatásáról.
Válasz #2219. hozzászólásra
Inkább Titus Plus Gold !
köszi
Válasz #2214. hozzászólásra
ZZ
4 kg/ha amnitrát mehet, sőt!!! Persze a trend is kell mellé.
Válasz #2213. hozzászólásra
Köszönöm.
Titus MTG? Vélemény
Letéped a mellékelt tájékoztatót és abban tuti benne van, érdemes elolvasni, nem mókából teszik rá.
nitrosolból 30l/ha gyomirtóval együtt(a tapadás fokozok miatt) már nagyon leégeti a kukit.
kg-ba mennyi lehet az a kevés?
Válasz #2214. hozzászólásra
keveset
principal gold mellé mennyi AN 34 % lehet tenni ?
Válasz #2212. hozzászólásra
7-10 nap kb
A kelés után, kb. mennyi időre lesz a kukorica három leveles? Persze időjárástól függ, de mondjuk a múlt heti melegebb idővel számolva?
Válasz #2207. hozzászólásra
Szerintem csináld a maximális dózisok 70%-val nem hiszem hogy sok lesz a kukoricának, ráadásul ha vannak az említett gyomok a Principalos területen úgyis muszáj kiegészíteni.
Válasz #2209. hozzászólásra
pénteken néztem, akkor úgy gondoltam még várok, hét végére tervezném ha összejönne de előtte még megnézem kuki 4 leveles volt, sztem ha meleg jő akkor 5-6 leveles lehet szombatra. Az acenitnek lehet ilyen hatása vagy még a köles nem kel? Máskor ilyenkor mintha már lett volna, vagy rosszul emlékszem???
Válasz #2208. hozzászólásra
várjál egy hetet. a Titus mehet 7 levélig.
én is várom még az egyszikü inváziot a Principállal, abban is van Titus.
most jöttem a szakmérnők havertól, azt mondja hogy a titus plusot addig ne tegyem a kukira míg a köles ki nem jött, DE EZ NEM JÖN!!!!! Immáron 1 hónapja van elvetve a kuki most 4 leveles, köles nem volt domináns a területen de azért van DE NEM KÉL?????? Lehet hogy a 2 l/ha acenit alapban így megfogta????? egyéb egyszikű keleget nem sok, kétszikű van bőven, mi alófaxt csináljak????
Válasz #2206. hozzászólásra
azt tudom, hogy az első kombinációval mehet, sőt ajánlják is, de a másodoknál félek, hogy a sok hatóanyag besokkolja növényt.
mennyit tegyek az elsőbe, és mennyit a másodikba?
Válasz #2205. hozzászólásra
Ha a brutál területen, van acat, vagy szerbtövis akkor mindenképp oda, ha nincs tökmindegy.
maradt egy kevés DMA-6, szerintetek kilötyköljem a Callisto+Basis+Trend -el?
meg lesz fujva Principal Gold, egy "brutál" fertőzőtt részre, inkáb tegyem ehhez?
vagy menjen mind kettőhőz, csökkentett dózisban?
Válasz #2203. hozzászólásra
Hát igen . Nem kéne a kereskedőknek is fizetni a hasznukat . Aki meg bírja venni kp-ra , az is le kell adja a vámot...
Van akinek meg 10500-ért is...Az is érdekes neem ,hogy a gyártótól nem vehetsz ááám közvetlen ,bármennyit is vennél
Válasz #2199. hozzászólásra
Hmmm.
9300-ba adták , és máshol is ennyi volna az alja...
Érdekes.
Válasz #2198. hozzászólásra
Minek aktuális lesz az most is... Nem ez lenne az első "tiltó""lista" rólam...
Válasz #2199. hozzászólásra
De mekkora tételben ennyi az ár,nem midegy a 100 vagy az 1000ha
Ha nem modom akkor is (jól) tudjuk ki"(te)(is)(én is)"ről beszélünk,(mert mi félszvakból is megértjük egymást)... A PULSAR PEDDIG 8600-ból van meg igen ennyi és literje m(mielőtt még meg kérdeznéd)...Nagyon szükséges lenne ha a gazdálkodók országosan többet beszélnének egymással ,de sokkan titkolznak szakmai beszerzési és főleg eladási téren,én megfogadtam bárkinek bármit elmondok ez szakmai kérdés nálam(mindeni a saját környékén az elenflét látja a másikban ,mert igazában mindenkinek kellene a másik földje(elöbb vagy útóbb)
Válasz #2195. hozzászólásra
a biztonság kedvéért azt a tavalyi hirdetést azért én levenném a helyedben
van egy olyan érzésem, hogy valahol ebböl balhé lesz
pilátust tiltó listára teszik emiatt
Nah . A Pulsar-é jöhet.
De hány hekire vásárolsz ?
Ugye a KITE-ről beszélünk ?
Válasz #2188. hozzászólásra
Készpénzes ár ez is...Na nézzük a Basis 18200 a Refine SX .et meg 19000-ért számlázták...De tudok Pulsarra is árrat ami kiütt (ez biztos érdekell mert neked is sokk(gyom)kell)
Válasz #2193. hozzászólásra
Na akkor hogy véget vessünk a talánynak mennyiért kaptad ?
-és mennyit vettél ?
Holnap rákérdezek , és ha tudnak még engedni , akkor le lesznek baxva csúnyán...
Meg,fogsz,lepődni---A "forrás" ÚGYAN AZ ,CSAK MÉG TÖBBET KEL ALKUDNI ÉSS NEM ÁM ODA MEGYEK ÉS OTT HANEM MÁR TELEFONON KELL MEGDOLGOZNI ŐKET...Ha ennyiért is tudják sőt adják akkor képzelheted mennyit keresnek rajta(be sajnáljátok őket)...
Válasz #2180. hozzászólásra
kösz a tanácsot, maszlag imitt- amott csak úgy mutatóban, de járkálni kell érte hogy találj.