Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
kukaccsosz, es barki aki hasznalt Adengot.
Nalatok mi a tapasztalat vele? Az egyszikueket megfogta, vagy szoktak hozza tenni valamit?
Azert kedezem, mert itt az egyik gazdasag hasznalta, es hihetetlenul tiszta az allomany. Kacerkodom a gondolattal, hogy legkozelebb kiprobalom. pree vagy korai post-ban jobb? Erre pree-ben szortak.
A Colombus dózisa az 1,0 l/ha dózistól a 1,5 l/ha dózisig változott. A magról kelő gyomok ellen általában az 1,0 l/ha dózis elegendőnek bizonyult. A szer kiválóan írtja a gyomok 6-8 leveles stádiumáig (az optimális fejlettség a 2-4 levél) a parlagfüvet, a szerbtövis fajokat, az árvakelésű napraforgót. 4-6 levélig a selyemmályva, a csattanó maszlag, a vadkender és a keserűfű fajok sem jelentenek problémát. Az évelő gyomok közül 1,0 l/ha dózisban kiválóan írtja a sövényszulákot és a mogyorós ledneket.
Kedves fórumtársak! Tanácsot szeretnék kérni!Otthoni kiskertész vagyok, és a szomszédom jóvoltából kertjébe kukoricát vetettem 26sor kb.800m2-en. A gondom, ha jól írom a szulák nevü gyomnövénnyel van amit mi csak gyűjténynek hívunk! Szinte megfolytja a kukoricát, már nem bírom kapálni mire a végére érek kezdhetem elölről. Milyen hatásos gyomírtó szert ajánlatok amihez hétköznapi ember is hozzáfér, és persze megfizethető. Most akkora a kukorica, hogy még át tudom simán lépni,a legnagyobbak 4-5 levelesek,és nem csemege!Segítségeteket előre is köszönöm.
szép de úgy tűnik mintha kicsit cink hiányos lenne persze az is lehet csak a fény viszonyok miatt látszik világos zöldnek meg kicsit csíkosnak a kuki levele
Ha szerencséjük van csak a sarabolós fog belecsőrölni...
És miután kicserélik a kiugrott traktorelejét betemeti a manituu....
De sarabolva nem lesz mert jön a várvavárt víz {:......
Ha nincs szerencséjük akkor a permetezős brigád fog beleugratni..... ez nem lenne finn ggggg akció....
De már perm. se fognak.......
Nadeha a kombájn szezonelején háááááááááátttttt őőőőőő xy bá kifejel bele az adapterbe.........
Ez nem szárasság ,csütörtökön ki vonultunk sodró bálázó és szedtem 30db bálát jött egy kis eső és mindjárt haza mehettünk meccset nézni.Holnap újra neki futunk.
En a tavaly Monsoon=Dialen-t hasznaltam, de mintha a hatas hamarabb lett vlna.....
Az iden mezei acat ellen tettem ketszikueknek Lontrel300-ast, eddig megbantam....
Válasz #1391. hozzászólásra
Most kiváncsivá tettetek, ma fujtam le Monsoon-al 4 hektárt amit a vadak miatt ujravetettünk,2,5 literes dózissal,én is várom a hatását
8741 hozzászólás
Válasz #1437. hozzászólásra
bocs elírtam; MCPB!
nagy zöld kukac rágja a kuki középső, ujjonnan hajtó leveleit
az mi ??
kukaccsosz, es barki aki hasznalt Adengot.
Nalatok mi a tapasztalat vele? Az egyszikueket megfogta, vagy szoktak hozza tenni valamit?
Azert kedezem, mert itt az egyik gazdasag hasznalta, es hihetetlenul tiszta az allomany. Kacerkodom a gondolattal, hogy legkozelebb kiprobalom. pree vagy korai post-ban jobb? Erre pree-ben szortak.
Válasz #1436. hozzászólásra
Szokott ez nagy kart csinalni?????
Válasz #1433. hozzászólásra
Mi az a MCPD ?
Válasz #1435. hozzászólásra
A Marshal-al lehetett védekezni állományban, de kivonták, , úgyhogy jelenleg csak a vetőmagcsávázás ( Gaucho, Poncho, Seedoprid stb.) maradt
Fritlegy (Oscinella frit) ellen mit javasoltok?????
Köszönöm a gyors segítséget! Van még DUAL amit a burgonyára szoktam használni, az nem jó esetleg?
Válasz #1431. hozzászólásra
200 m2 re a szer olyan 5000 ft volt! Nagyon drága és nem is a legjobb! MCPD!!!
Válasz #1427. hozzászólásra
Aza tarack esetleg nem csillagpázsit?
Mert ha az akkor az összes SU hatóanyagú szer szóba jöhet.
Válasz #1429. hozzászólásra
és ez itt a Colombus kiskerti változata... Katt...
A Colombus dózisa az 1,0 l/ha dózistól a 1,5 l/ha dózisig változott. A magról kelő gyomok ellen általában az 1,0 l/ha dózis elegendőnek bizonyult. A szer kiválóan írtja a gyomok 6-8 leveles stádiumáig (az optimális fejlettség a 2-4 levél) a parlagfüvet, a szerbtövis fajokat, az árvakelésű napraforgót. 4-6 levélig a selyemmályva, a csattanó maszlag, a vadkender és a keserűfű fajok sem jelentenek problémát. Az évelő gyomok közül 1,0 l/ha dózisban kiválóan írtja a sövényszulákot és a mogyorós ledneket.
Szerintem colombus az viszi 7-8 leveles állapotig fújhatod vele.
Kedves fórumtársak! Tanácsot szeretnék kérni!Otthoni kiskertész vagyok, és a szomszédom jóvoltából kertjébe kukoricát vetettem 26sor kb.800m2-en. A gondom, ha jól írom a szulák nevü gyomnövénnyel van amit mi csak gyűjténynek hívunk! Szinte megfolytja a kukoricát, már nem bírom kapálni mire a végére érek kezdhetem elölről. Milyen hatásos gyomírtó szert ajánlatok amihez hétköznapi ember is hozzáfér, és persze megfizethető. Most akkora a kukorica, hogy még át tudom simán lépni,a legnagyobbak 4-5 levelesek,és nem csemege!Segítségeteket előre is köszönöm.
Milyen szar szer lehet ami megnyírja a muhart a tarack meg virít?
Vagy később viheti?
Nemtom mit fújhatott a szomszíd????
Válasz #1425. hozzászólásra
Mustang 1 idő után elengedi a 2 szikűt.
Használt valaki Titus MTG-t? Érdekelne a tapasztalat vele kapcsolatban.
Válasz #1371. hozzászólásra
Egy hete nyomtam pronik-kal. A kétszikűek már teljesen megadták magukat a fejlettebb egyszikűek még nem. Egy hét mulva remélem azok is kidöglenek.
Válasz #1420. hozzászólásra
Milyen vegyszert hasznaltal? Nagyon pipec! gratula.
ez aztán nem akármi
csecse kuki
Válasz #1420. hozzászólásra
Melyik cég hibridjei?
kukorica fajtasor, jól sikerült korai poszt gyomirtás, kultivátorozás nélkül
Válasz #1417. hozzászólásra
a jövö hét elején kap lombtráhxát és vuxal cinket kicsit megsanyargatta a 3x-i vegyszer és a 12-nap 32-6 fok,most kezd észheztérni
de szép egyenletes állomány
szép de úgy tűnik mintha kicsit cink hiányos lenne persze az is lehet csak a fény viszonyok miatt látszik világos zöldnek meg kicsit csíkosnak a kuki levele
A csicsókás földem ,kezd látszani a hatás
Pedig azt vinnie kell...
Válasz #1413. hozzászólásra
Ha szerencséjük van csak a sarabolós fog belecsőrölni...
És miután kicserélik a kiugrott traktorelejét betemeti a manituu....
De sarabolva nem lesz mert jön a várvavárt víz {:......
Ha nincs szerencséjük akkor a permetezős brigád fog beleugratni..... ez nem lenne finn ggggg akció....
De már perm. se fognak.......
Nadeha a kombájn szezonelején háááááááááátttttt őőőőőő xy bá kifejel bele az adapterbe.........
És azzal az árokkal mit kezd majd a gazda? be kapálja vagym mi? meg hol megy majd a kombájn?
Válasz #1411. hozzászólásra
Ez nem szárasság ,csütörtökön ki vonultunk sodró bálázó és szedtem 30db bálát jött egy kis eső és mindjárt haza mehettünk meccset nézni.Holnap újra neki futunk.
Válasz #1409. hozzászólásra
Szimpatikus számok.
Ez az ún. nagybetűs SZÁRAZSÁG akkor .......
Mezőhegyesi jégeső
Válasz #1408. hozzászólásra
Nálunk hétfőn volt 19mm kedden 4mm és csütörtökön 2mm a szél és a jég elkerült minket szerencsére.
Válasz #1407. hozzászólásra
Most mondta telen 1 frankócsávó h. légvonalba nemmessze 1 tanyán 100 mili volt tegnap 40 50 perc alatt.
Nálunk 40 kb. de ez is beb............ttttttt.......
Válasz #1406. hozzászólásra
Felénk még a Tisza sem szánt ilyen árkokat.
Válasz #1405. hozzászólásra
főleg itt a hegyekben
Válasz #1403. hozzászólásra
Á nem a csúcsra hajtok.
Ebbe csak belebotlottunk ott ahol épphogycsak lejtett.
Dombon könnyű árkokat találni.....
Minigrandkanyon.
Lehet talajt tanulmányozni.
Válasz #1402. hozzászólásra
Hasonló itt is van ,talán még mélyebb holnap lekamerázom,az a főd amit napravetésnél fotóztam
Itt tankmixeltek bele 1 új szert is a neve Özönwater......
Itt a tanyasi cég a Monsuuuuun nevű szert használta...
Válasz #1399. hozzászólásra
Faja vegyszer! Kisárgult a föld is
Indítsunk témát.
Nálunk a tanyán ilyen 1 ütős gyomírtás.
Válasz #1396. hozzászólásra
Felenk is "tengeri" volt.......
Válasz #1396. hozzászólásra
Lehet dobok háziképet majd..............
Válasz #1395. hozzászólásra
Az már jött és el is vitte a talajt itt-ott
Válasz #1394. hozzászólásra
Majd ha jön a monszun talaj se marad alatta nemhogy gaz.........
Válasz #1393. hozzászólásra
én most használtam sajátba először
Válasz #1392. hozzászólásra
En a tavaly Monsoon=Dialen-t hasznaltam, de mintha a hatas hamarabb lett vlna.....
Az iden mezei acat ellen tettem ketszikueknek Lontrel300-ast, eddig megbantam....
Most kiváncsivá tettetek, ma fujtam le Monsoon-al 4 hektárt amit a vadak miatt ujravetettünk,2,5 literes dózissal,én is várom a hatását